ariadgr Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Για να κάνει κάποιος αναβάθμιση RAM στο φορητό είναι προσιτό? Πόσο περίπου κοστίζει το 1GB και απο που? Ρίξε μια ματιά στην Crucial. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 ναι φιλε συμφωνω λαθος ηταν,δεν το παιζω εξαπατημενος απλα το χαρτι επιβεβαιωσης ηταν 776 ΜΑΖΙ με το ΦΠΑ.και ελεγα πως...τελος παντων δεν @αμιεται !!! τερμα η γκρινια καλως μου ηρθε ! ! ! αυτο που δεν ξερω ειναι πως θα στρωσω τη μπαταρια!πηγαινω τωρα στη δουλεια και περνω και το manual Ετσι να κανεις! αφου το πηρες...μεγεια σου και ασε τις γκρινιες στην απεξω.:D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Το e-mail της επιβεβαίωσης της παραγγελίας το έχεις κρατημένο; Εάν ναι, τι σου λέει ακριβώς στην κοστολόγηση; (Καλορίζικο και από εμένα! :) ) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 ναι φιλε συμφωνω λαθος ηταν,δεν το παιζω εξαπατημενος απλα το χαρτι επιβεβαιωσης ηταν 776 ΜΑΖΙ με το ΦΠΑ.και ελεγα πως...τελος παντων δεν @αμιεται !!! τερμα η γκρινια καλως μου ηρθε ! ! ! αυτο που δεν ξερω ειναι πως θα στρωσω τη μπαταρια!πηγαινω τωρα στη δουλεια και περνω και το manual Να απαιτήσεις τα υπόλοιπα χρήματα πίσω, αλλιώς να τους πας στο ΙΝΚΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 μολις αρχισα εγκατασταση λογισμικου ,πολυ ομορφο design αλλα με αυτο που απορω ειναι η cpu Centrino !!!αυτη η σειρα δεν μπαινει στα πολυ οικονομικα μοντελα μονο??:( [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Centrino είναι πλατφόρμα και όχι επεξεργαστής. Την παρουσίασε και την εξελίσσει η Intel. Ένα φορητό που βασίζεται σε αυτή την πλατφόρμα (η πλειοψηφεία δηλαδή) μπορεί να έχει διάφορους επεξεργαστές και χαρακτηριστικά. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 thank u mod!! τα μπερδεψα με το celeron [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Φεύγει ο αδερφός μου για σπουδές τον Σεπτέμβρη και ψάχνει ένα laptop που θα του πάει 4-5 χρόνια. Μέχρι τώρα είδαμε το Toshiba P100-106. Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό το μοντέλο, και ποια άλλα laptops προτείνετε σε αυτά τα specs. Thx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Φεύγει ο αδερφός μου για σπουδές τον Σεπτέμβρη και ψάχνει ένα laptop που θα του πάει 4-5 χρόνια. Μέχρι τώρα είδαμε το Toshiba P100-106. Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό το μοντέλο, και ποια άλλα laptops προτείνετε σε αυτά τα specs. Thx! για 4-5 χρόνια αντοχή να πάρει ή thinkpad ή compaq. δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο και ποιοτικό στο χώρο. επίσης να έχουν οπωσδήποτε προεγκατεστημένα τα vista μιας και ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να δουλέψουν windows θα αναγκαστούν να τα βάλουν μέσα σε 2 το πολύ χρόνια. και καλύτερα να είναι από το εργοστάσιο με vista παρά από το σπίτι. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 για 4-5 χρόνια αντοχή να πάρει ή thinkpad ή compaq. δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο και ποιοτικό στο χώρο. επίσης να έχουν οπωσδήποτε προεγκατεστημένα τα vista μιας και ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να δουλέψουν windows θα αναγκαστούν να τα βάλουν μέσα σε 2 το πολύ χρόνια. και καλύτερα να είναι από το εργοστάσιο με vista παρά από το σπίτι. Γιατί το λες αυτό; Αν εγώ θέλω να κρατήσω και να χρησιμοποιώ τα XP άλλα 3-4 χρόνια, δεν θα μπορέσω; Εδώ πολλοί έχουν ακόμα τα win98 στον δεύτερο τους υπολογιστή και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους... Εγώ ΔΕΝ σκοπεύω να βάλω vista για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν θα μπορώ να δουλεύω windows σε 2 χρόνια; :blink: (Αν, λέω αν, αλλάξουν πολλά στα vista, ίιιιισως τους δώσω κάποτε μια ευκαιρία...) Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 για 4-5 χρόνια αντοχή να πάρει ή thinkpad ή compaq. δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο και ποιοτικό στο χώρο. επίσης να έχουν οπωσδήποτε προεγκατεστημένα τα vista μιας και ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να δουλέψουν windows θα αναγκαστούν να τα βάλουν μέσα σε 2 το πολύ χρόνια. και καλύτερα να είναι από το εργοστάσιο με vista παρά από το σπίτι. Aν ο κομπακ εχιε ποιοτητα 8/10, ο ΙΒΜ εχει 12.(το λεω γιατι εχω καινουριο κομπακ και γνωριζω,καθως επισης και γιατι ετσι οπως τα γραφεις φαινεται σαν να ειναι παρομοιας αντοχης). Οι υπολοιποι απο 7 και κατω. █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Thinkpad, Compaq δεν λεω ειδικα τα πρωτα πολυ καλα, αλλα ξεχνατε τα ΠΡΩΤΑ σε ποιοτητα και σερβις (καλα απο τιμη τσιμπανε αλλα...). DELL. Σκεφτεστε τιποτα καλυτερο? Και εδω μιλαμε για βαθμο... 20!!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Aν ο κομπακ εχιε ποιοτητα 8/10, ο ΙΒΜ εχει 12.(το λεω γιατι εχω καινουριο κομπακ και γνωριζω,καθως επισης και γιατι ετσι οπως τα γραφεις φαινεται σαν να ειναι παρομοιας αντοχης). Οι υπολοιποι απο 7 και κατω.Συμφωνώ, τα Compaq καλά είναι, αλλά όχι τόσο. Σε καμία περίπτωση. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις καλό service, πας για Dell. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Παιδια πειτε μου αν θελετε τη γνωμη σας γι'αυτο ή προτεινετε μου κατι αλλο με αυτα τα λεφτα http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=6&cid=71&mid=5&pid=11943 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Τα dell εχουν πολυ καλο service αλλα απο ποιοτητα ειναι για τα μπαζα. Στα τελευταια λιγο τα εφτιαξαν αλλα απο ΙΒΜ ειναι κανενα αιωνα πισω. Καμμια μα καμμια σχεση δεν εχουν. Και απο ΗΡ/Compaq ειναι πισω σε ποιοτητα. Ειχα D600 και τωρα εχω το D420 και ξερω απο πρωτο χερι. Το δε 600 πρεπει να ειναι το πιο αθλιο laptop ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Εφοσον αφηνω το laptop το βραδυ ανοικτο για να κατεβαζει, υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο προβλημα (απο υπερθερμανση, κτλ); Το εχω ρυθμισει ωστε οταν κλεινει το καπακι να μην κανει καποια ενεργεια (πχ αδρανοποιηση), αλλα μετα απο 5 λεπτα να κλεινει η οθονη, ενω το εχω συνδεδεμενο με το ρευμα, εχοντας βγαλει την μπαταρια. Τελος, ελλειψει βασης, εχω βαλει απο κατω (οχι κατω απο το ανεμιστηρακι προφανως :) ) ενα βιβλιο για να φευγει καλυτερα ο αερας. Υπαρχει κατι καλυτερο να κανω ωστε να μην καταπονειται ο υπολογιστης, ή και ετσι καλα ειναι; Θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο να παρω μια βαση (πχ αυτη) ; Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 asxeto αλλα απο εξυπηρεςτηση το eshop του πλαισιου χαλια...ειχα παραγγελει φορητο κ δεν ηρθε ποτε παραμονο ενα email το οποιο ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμο το προιον ασχετα αν οταν το παηγγειλα ελεγε 2 μερες αναμονη κ μαλιστα επρεπε να επικοινωνισω εγω μαζι τους... My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Εφοσον αφηνω το laptop το βραδυ ανοικτο για να κατεβαζει, υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο προβλημα (απο υπερθερμανση, κτλ); Το εχω ρυθμισει ωστε οταν κλεινει το καπακι να μην κανει καποια ενεργεια (πχ αδρανοποιηση), αλλα μετα απο 5 λεπτα να κλεινει η οθονη, ενω το εχω συνδεδεμενο με το ρευμα, εχοντας βγαλει την μπαταρια. Τελος, ελλειψει βασης, εχω βαλει απο κατω (οχι κατω απο το ανεμιστηρακι προφανως :) ) ενα βιβλιο για να φευγει καλυτερα ο αερας. Υπαρχει κατι καλυτερο να κανω ωστε να μην καταπονειται ο υπολογιστης, ή και ετσι καλα ειναι; Θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο να παρω μια βαση (πχ αυτη) ; καλη ειναι η βαση..αλλα 2 χρονια τωρα το λαπτοπ ειναι συνεχεια ανοιχτο και δεν εχει παθει τιποτα,πιο πολυ ζεσταινομαι εγω..παρα αυτο :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Θα ηθελα συμβουλη!! πολλα διαβαζω και διαφορα ακουγονται,για σπιτικη χρηση με ρευμα η μπαταρια αφαιρειται η οχι?? sorry αν κουραζω αλλα το εχω 2 μερες και εμπειρια σε laptop 0:) ! [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Θα ηθελα συμβουλη!! πολλα διαβαζω και διαφορα ακουγονται,για σπιτικη χρηση με ρευμα η μπαταρια αφαιρειται η οχι?? sorry αν κουραζω αλλα το εχω 2 μερες και εμπειρια σε laptop 0:) ! Εγω το χρησιμοποιω σαν desctop.μια φορα το μηνα περιπου το βγαλω και το δουλευω με την μπαταρια.καλο η κακο κανω δεν ξερω..αλλα απο αποδοση μπαταριας σκιζει ακομη.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 thank u!και γω μαλλον αυτο θα κανω εχω μπερδευτει,και στο site της hp δεν αναφερει τιποτα για αυτο.τωρα ψαχνω λκειδακι για το norton αν και σκεφτομαι το avg bit η def ποιο ειναι πιο αποτελεσματικο? [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 thank u!και γω μαλλον αυτο θα κανω εχω μπερδευτει,και στο site της hp δεν αναφερει τιποτα για αυτο. Αυτο παντως που θα σου πω ειναι οτι δεν το εχω φοβηθει καθολου..το δουλευω σαν desctop και δεν εχει κολλησει καμια φορα.και εγω ειχα τρομοκρταηθει με καπους που λεγανε οτι δεν πρεπει να το εχεις ωρες ανοιχτο..αλλα εγω το αντιθετο.:D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Αυτο παντως που θα σου πω ειναι οτι δεν το εχω φοβηθει καθολου..το δουλευω σαν desctop και δεν εχει κολλησει καμια φορα.και εγω ειχα τρομοκρταηθει με καπους που λεγανε οτι δεν πρεπει να το εχεις ωρες ανοιχτο..αλλα εγω το αντιθετο.:D καθε φορα σπαω και το ρεκορ μου σε μερες χωρις restart...πραγματι δεν καταλαβαινει τιποτα, δοξα τω Θεω :) εγω μια φορα τη βδομαδα το αφηνω στη μπαταρια. alex_n80 θα σου'λεγα να βγαλεις τελειως το νορτον, απο τα χειροτερα προγραμματα που ξερω και μαλιστα για τοσο κρισιμες δουλειες που προοριζονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 μου εχει κανει εντυπωση που προτεινουν to pc να μενει σε κατ.αδρανοποιησης και οχι τερματισμος λειτ. ακομα και αν κανουμε μερες να τον ανοιξουμε γιατι,αν τον ανοιγεις 1 φορα τη μερα χρειαζεται αδρανοποιηση?? [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 επειδη απο laptop δεν γνωριζω και πολλα μπορει καποιος να μου πει τι ειναι η θυρα hdmi kai i expansion port3? My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts