Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου axe εχω και εγω εδω και ενα μηνα τον Pi1556. το μονο προβλημα που εχω απο αυτα που λες ειναι αυτο του ηχου. ειναι πολυ χαμηλος...και εγω απορω γιατι συμβαινει αυτο.κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. μην το ματιασω δεν μου εχει βγαλει ακομα κανενα προβλημακαι δουλευει και 24 ωρες σερι...

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομίζω γενικά ότι η Fujitsu ΔΕΝ βάζει καλά ηχειά στα Amilo...

Εγώ έχω το Si 1520 και ο ήχος που βγάζει είναι ψιλοpathetic...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Θέλει ένας φίλος μου να αγοράσει αυτό το pc: http://www.experthellas.gr/product_detail.jsp?prdId=FSAMILOPI1505R&extLang=

Ξέρετε κανένα καλύτερο στα ίδια λεφτά;

Το αγόρασε τελικά.

Καλούτσικο, μόνο η ανάλυση δε μ' άρεσε 1280χ800

Τα ηχεία εντάξει δεν βγάζουν και τον τέλειο ήχο αλλά τα βρίσκω ικανοποιητικά.

...

ευχαριστώ πολύ. όντως εκεί θα είναι. προσπάθησα λίγο (έχει 3 βίδες) αλλά δεν κατάφερα τπτ. θα δω το απόγευμα.

όσο για το πλαίσιο: "δεν αναλαμβάνουμε το άνοιγμα 3ου κατασκευαστή".

Υ.Γ. υπάρχει κάποιο walkthrough για το πώς βγάζουμε το πληκτρολόγιο γιατί δεν βλέπω φως?

Στο δικό μου compaq (evo n610c), υπάρχει μία βίδα κάτω από το πληκτρολόγιο που το απασφαλίζει και μετά τραβάς τα κλιπάκια που το κρατάνε στη θέση του (βρίσκονται στην πάνω και κάτω μεριά του πληκτρολογίου). Καλύτερα είναι να κατεβάσεις το service manual που υπάρχει διαθέσιμο για όλα τα compaq/hp στο site της εταιρείας και να διαβάσεις τις οδηγίες. Είναι αρκετά εύκολο αν και εγώ στη αρχή φοβήθηκα να το ανοίξω. Τώρα τουχω βγάλει τα μάτια :D

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

mhpos xerete pos tha vgalo to plhktrologio apo enan acer? exei xalasei kai thelo na to allaxo !!

αν διαβάσεις τα 2 παραπάνω μηνύματα θα καταλάβεις...

βρες το service manual @ internet και θα σου πει πώς να το κάμεις.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

γεια σας παιδια καινουργια στο club:) οποιος γνωριζει ας με βοηθησει παρακαλω

Λοιπον εχω acer aspire 1650,προχθες αγορασα κατι ηχειακια philips τα συνδεω στον υπολογιστη και ενω η ενταση ειναι τερμα, στα ηχεια ακουγεται παρα πολυ χαμηλα ο ηχος.Ενω οταν τα συνδεω τα ηχεια στο ραδιοφωνο ακουγονται πολυ καλα.Θελει κανενα αλλο προγραμμα μηπως; Γιατι οτιδηποτε αφορα τον ηχο στο pc το εχω ψαξει μεχρι τελικης

γεια σας παιδια καινουργια στο club:) οποιος γνωριζει ας με βοηθησει παρακαλω

Λοιπον εχω acer aspire 1650,προχθες αγορασα κατι ηχειακια philips τα συνδεω στον υπολογιστη και ενω η ενταση ειναι τερμα, στα ηχεια ακουγεται παρα πολυ χαμηλα ο ηχος.Ενω οταν τα συνδεω τα ηχεια στο ραδιοφωνο ακουγονται πολυ καλα.Θελει κανενα αλλο προγραμμα μηπως; Γιατι οτιδηποτε αφορα τον ηχο στο pc το εχω ψαξει μεχρι τελικης

Θελεις καρτα ηχου αλλη..αυτο ειναι το προβλημα.βαλε μια εξωτερικη και θα :blink: μεγαλη διαφορα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Laptops με Vista pre-installed από το εργοστάσιο πότε προβλέπεται να δούμε; Ή έχουν βγει ήδη;

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Laptops με Vista pre-installed από το εργοστάσιο πότε προβλέπεται να δούμε; Ή έχουν βγει ήδη;

έχουν ήδη βγει τουλάχιστον στις ΗΠΑ από 01.29.

εδώ λογικά κάθε ΝΕΑ παραλαβή θα τα έχει.

Υ.Γ. τα turboX θα τα έχουν από το μήνα αυτό.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Παιδια ζητω τη βοηθεια σας για να αγορασω ενα notebook...θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο που να ειναι καλο αλλα και να εχει και τα παρακατω χαρακτηριστικα

1)οθονη 14 ιντσων ή παραπανω

2)σκληρο δισκο τουλαχιστον 100gb

3)μια (αρκετα)καλη καρτα γραφικων(256mb+++) που να υποστηριζει τα καινουρια παιχνιδια σε ποιοτικες αναλυσεις

4)μνημη τουλαχιστον 1 gb

5)dvd recorder dual layer απαραιτητα

6)αν γινεται να υποστηριζει windows vista

Σας παρακαλω να με διαφωτισετε οσο μπορειτε.........περιμενω προτασεις.....

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

Υπάρχουν διάφορα laptops που έρχονται με τα Vista, π.χ. Dell και Toshiba.

Παιδια ζητω τη βοηθεια σας για να αγορασω ενα notebook...θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο που να ειναι καλο αλλα και να εχει και τα παρακατω χαρακτηριστικα

1)οθονη 14 ιντσων ή παραπανω

2)σκληρο δισκο τουλαχιστον 100gb

3)μια (αρκετα)καλη καρτα γραφικων(256mb+++) που να υποστηριζει τα καινουρια παιχνιδια σε ποιοτικες αναλυσεις

4)μνημη τουλαχιστον 1 gb

5)dvd recorder dual layer απαραιτητα

6)αν γινεται να υποστηριζει windows vista

Σας παρακαλω να με διαφωτισετε οσο μπορειτε.........περιμενω προτασεις.....

Toshiba A100-906 :)

efxaristo poly file.kapoia enallaktiki protasi???

posa lefta peripou theleis na doseis? uparxoun para polla !! apla pes kai xrhmata gia na xeroume peripou ti psaxneis!! to toshiba pou proteine o nikoskat einai polu kalo !!

1000-1500€

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

παιδια εχω παρει τωρα μια βδομαδα το hp pavilion 6144ea απο το πλαισιο 900ευρακια κ ειμαι πολυ ενθουσιασενος!δεν κολλαει πουθενα!πολυ οορφο,δεν ζεσταινεται,μπατρια ικανοποητικη,ωραια οθονη,ωραιο ηχο!μια χαρα! ;))
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο insomnia διάβασα ότι ανεβάζει θερμοκρασία.

Αντ' αυτού προτείνουν αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905047

Όταν αγόρασε το φιλαράκι μου το fujitsu μας είπαν σ' ένα μαγαζί οτι τα Toshiba έχουν απλός τη φήμη ότι είναι καλά μηχανήματα, σε αντίθεση με τα HP τα οποία παίνευε πολύ.

Μπορεί όμως ο τύπος να ήθελε απλός να διώξει μερικά HP που μείναν στα ράφια του και να μας πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

...

καλα αυτος ο 1546 fs

θα ρθει ποτε;..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ego exo doulepsei polla fujitsu kai 2-3 toshiba !! me kamia ap tis duo etairies den eixa provlima !! polu axiopistes !! episis pisteuo oti einai ligo akrivos o 912 !! as tou vazan ligh ram parapano!!

Βρήκα ένα ακόμη αρνητικό:

Ανάλυση 1280χ768

Πάνω που τόχα συμπαθήσει :(

Για ίντερνετ είναι πολύ άβολη.

Ερώτηση:

Άν το συνδέσω με μια lcd tv με ανάλυση 1280χ1024 π.χ. θα έχω στην tv την ανάλυση της tv ή το 1280χ768;

Μήπως είπα κοτσάνα και δεν συνδέετε φορητός με lcd tv ;

...

ta forhta ap oso xero sundeontai me thleorash !!:) exei kapoies kartes pou mporeis na ruthmiseis thn analush ths deuterhs othonis diaforetika !! ego apla mia protash ekana gia to fujitsu epeidh mou fanhke kalo san prosfora !! to sugkekrimeno montelo den to exo doulepsei !!

ta forhta ap oso xero sundeontai me thleorash !!:) exei kapoies kartes pou mporeis na ruthmiseis thn analush ths deuterhs othonis diaforetika !! ego apla mia protash ekana gia to fujitsu epeidh mou fanhke kalo san prosfora !! to sugkekrimeno montelo den to exo doulepsei !!

Το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό;

Επειδή με ενδιαφέρει το σχολίασα...

...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...