tasosvel Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 sugnomh kiolas !! alla ena dvd rw pou xalase sto acer tou filou mou kai phgame sthn acer mou zhthsan 350 euro mono gia to dvd rw !! nomizo oti einai uparvoliko !! telika phra kati gnostous kai to phga ekei kai mou valan allo kai kalutero me 98 euro !!:) exeis paei sto service ths compaq? mia fora phga kai phra ena fortisth gia to laptop epeidh eixa afhsei ton diko mou sth rodo kai oi anthropoi htan para polu exuphretikoi !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 sugnomh kiolas !! alla ena dvd rw pou xalase sto acer tou filou mou kai phgame sthn acer mou zhthsan 350 euro mono gia to dvd rw !! nomizo oti einai uparvoliko !! telika phra kati gnostous kai to phga ekei kai mou valan allo kai kalutero me 98 euro !!:) exeis paei sto service ths compaq? mia fora phga kai phra ena fortisth gia to laptop epeidh eixa afhsei ton diko mou sth rodo kai oi anthropoi htan para polu exuphretikoi !! Γιατί δεν λές και πόσο τον πλήρωσες τον φορτιστή.....Γιατί έχω πάει και στο service της compaq και και στο μετέπειτα ΗΡ. Κλαύτα...... [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 nomizo 50 euro ekane !! isos kai ligo pio kato !! kai me phran kai thlefono oti ton eferan na pao na ton paro !! ego mono sths compaq to service exo paei pou to eixe h infoquest !! tora den xero an exoun allaxei kai pou einai ta service !! genikotera kalo einai na mhn mpexeis sta service !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 nomizo 50 euro ekane !! isos kai ligo pio kato !! kai me phran kai thlefono oti ton eferan na pao na ton paro !! ego mono sths compaq to service exo paei pou to eixe h infoquest !! tora den xero an exoun allaxei kai pou einai ta service !! genikotera kalo einai na mhn mpexeis sta service !! Το μόνο σίγουρο είναι ότι καλύτερα να μην μπλέξεις. Εμένα για καλώδιο τροφοδοτικού το servis της compaq μου είχε πάρει 12.000 δρχ ενώ αντίθετα το servis της acer για δικό μου καθαρά λάθος (έσπασα τα "αφτάκια" της θήκης που μπαίνει η μπαταρία) δεν μου πήραν δεκάρα.....και ήταν και ευγενέστατοι. Μου άλλαξαν όλο το κάτω μέρος του laptop!!!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Nick, στην ΑΛΜΑΝ ΕΛΛΑΣ έγινε ήταν τόσο εξυπηρετικοί; :blink: http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ειλικρινά δεν θυμάμαι το όνομα της εταιρείας και πρέπει να ψαξω για να το βρώ. Εγώ ακολούθησα την διαδικασία απο την αρχή Τηλέφωνο στο Πλαισιο όπου μου έδωσαν ένα 801..... μίλησα με κάποια τύπισσα στην Γερμανία, Ελληνικά η οποία μου έδωσε το κοντινότερο σε μένα servis που θα με εξυπηρετούσε (κάπου στην Πειραιώς). [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Μαλλον θα μιλας για την MDI, το δευτερο service για acer... Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Εξάρτάται για τι χρήση το θες! Αν π.χ. σε ενδιαφέρει περισσότερο για εργασίες γραφείου/ίντερνετ και να βλέπεις DVD τότε HP. Aν θες εκτός από όλα αυτά να παίζεις και παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά, τότε ο Toshiba. Γενικότερα, οι Toshiba έχουν πολύ καλό όνομα στο χώρο. Είναι αξιόπιστοι, δεν χαλάνε εύκολα, έχουν πολύ καλό service και είναι ακόμα και σαν κατασκευή πιο "γεροί" από τα HP. Ωστόσο, να σου πω την αλήθεια, για λίίίίγο καλύτερο επεξεργαστή και λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν ξέρω αν θα έδινα 300 ευρώ πάνω. Άλλωστε και η HP έχει καλό όνομα στο χώρο και ιδιαίτερα στα μοντέλα γκάμας 800-1000€. Αν ήμουν στη θέση σου (αν και δε μας λες γιατί το θες) θα έπαιρνα τον HP και ας έχω αδυναμία στους Toshiba...Εξ άλλου, και ένας από τους λόγους που δεν μου άρεσαν παλιότερα τα HP (το απαίσιο design τύπου "κούτα") διορθώθηκε Επίσης όσο για την αξιοπιστία που ρωτάς, ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι η HP...Την Acer να αποφεύγεις και θα είσαι ΟΚ. Δώσε περισσότερες πληροφορίες να λάβεις περισσότερες συμβουλές :p η χρήση που θα γίνει θα είναι, εργασίες γραφείου, ίντερνετ, dvd, άντε autocad, matlab το πολύ πολύ, και σίγουρα όχι παιχνίδια.. το συγκεκριμένο hp 6187 μ'εχει ξετρελάνει εμφανισιακά κι λόγω των χαρακτηριστικών του, μου είναι δύσκολο να αντισταθώ. απ'την άλλη οι πολλές διαφορετικές απόψεισ με έχουν μπερδέψει. είναι αλήθεια ότι είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της hp? έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση και φοβάμαι για μετά.. μήπως να έψαχνα κάτι άλλο με περισσότερη εγγύηση??(μου έχουν προτείνει packard bell MX66) "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση και φοβάμαι για μετά.. μήπως να έψαχνα κάτι άλλο με περισσότερη εγγύηση Μην ξεχνάς την δυνατότητα της επέκτασης εγγύησης εάν σε απασχολεί τόσο πολύ. Είναι κάτι που συμφέρει γενικότερα γιατί έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ψάχνω να αγοράσω καινούριο λαπτοπ, και μου πρότειναν τον ΜΧ66 της Packard Bell. (15,4" ,Intel® T7200 Core® 2 Duo,Memory 1024 MB DD2,120 GB HDD Geforce 7300 up to 512MB) Έχει κανείς υπόψην του τη συγκεκριμένη εταιρία (γιατί εγώ δεν την έχω) και φοβάμαι να την εμπιστευτώ?? Στα ίδια χαρακτηριστικά περίπου είναι και ο hp 6187 ο οποίος όμως έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση ενώ ο Packard Bell 2 χρόνια.. Ξέρει κανείς πόσο "αξιόπιστα" και "καλά" είναι τα λαπτοπ της?? "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 den xero gia thn packard bell!! mporeis na deis kai kati se asus pou mporei na se kalupsei !! dinei duo xronia egguhsh !!:) episis mporeis na pareis ton hp kai na epekteineis thn egguhsh tou !! genikotera ta antallaktika sta lptop exoun upsules times !! se ti times paizoun auta ta duo laptop pou vrikes? Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ψάχνω να αγοράσω καινούριο λαπτοπ, και μου πρότειναν τον ΜΧ66 της Packard Bell. (15,4" ,Intel® T7200 Core® 2 Duo,Memory 1024 MB DD2,120 GB HDD Geforce 7300 up to 512MB) Έχει κανείς υπόψην του τη συγκεκριμένη εταιρία (γιατί εγώ δεν την έχω) και φοβάμαι να την εμπιστευτώ?? Στα ίδια χαρακτηριστικά περίπου είναι και ο hp 6187 ο οποίος όμως έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση ενώ ο Packard Bell 2 χρόνια.. Ξέρει κανείς πόσο "αξιόπιστα" και "καλά" είναι τα λαπτοπ της?? Ειναι γνωστη και αξιοπιστη εταιρια στο εξωτερικο! στην Ελλαδα εχω δει πολυ λιγα κομματια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 prin 3- 4 xronia evgaze pio polla kommatia !! tora den exo dei kanena kainourio !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 χμμ.. μάλιστα.. τότε ανάμεσα στον packard bell MX66 και hp pavillion 6187, ποιον θα μου προτείνατε?? 1200 ευρώ κ για τους 2.. "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 χμμ.. μάλιστα.. τότε ανάμεσα στον packard bell MX66 και hp pavillion 6187, ποιον θα μου προτείνατε?? 1200 ευρώ κ για τους 2.. hp... για καλο και για κακο! χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ki ego pros ton hp tha phgaina !! oxi oti exo tpt me thn packard bell apla ego prosopika den thn xero thn etairia !! vgazei polu liga kommatia !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μαλλον θα μιλας για την MDI, το δευτερο service για acer... Καλή χρονιά σε όλους. Εχεις δίκαιο μιλάω για ην MDI. [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 χμμ.. μάλιστα.. τότε ανάμεσα στον packard bell MX66 και hp pavillion 6187, ποιον θα μου προτείνατε?? 1200 ευρώ κ για τους 2.. Δεν ξέρω αλλά αφού βλέπω ότι μένεις επαρχία, μάλλον πρωτίστως πρέπει να σε ενδιαφέρει το service και η εγγύηση, οπότε υπάρχουν και οι bto λύσεις σε http://www.multirama.gr και http://www.plaisio.gr με 3 χρόνια στο κατάστημά τους... και το διευκρινίζω αυτό διότι όλοι οι πωλητές σε στέλνουν στις αντίστοιχες εταιρείες που οι περισσότερες είναι Αθήνα ή ακόμα και στο εξωτερικό (Sony Βέλγιο)... με λίγα λόγια τα περισσότερα καταστήματα με λιγοστές εξαιρέσεις, δυστυχώς δεν σε γνωρίζουν μετά την πώληση... ίσως υπάρχουν και άλλα που δεν ξέρω... Πάντως και η ποιότητά τους είναι πολύ καλή σε σχέση με αυτά που προσφέρουν, κυρίως την τιμή... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 enas filos mou exei ena forhto apo ta multirama !! otan katevene rodo tou epese apo upsos peripou enos metrou kai tora den anoigei !! dld anoigei alla douleuei mono to anemistiraki kai tpt allo !! oute to cd anoigokleinei oute to plhkrtologio oute h othoni !! ton phgame mazi sta multirama sthn rodo kai mas eipan oti den ton anoigoun kai oti tha ton steiloun sthn athina!! mhpos xerete ti mporei na epathe? Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Αυριο θα παρω τον HP PAVILION DV 6187 EA απο τον γερμανο με 20% εκπτωση στα 1000 ευρω περιπου (απο 1299) με δωρο ασυρματο ρουτερ και 4 μηνες ADSL! Η γνωμη σας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 enas filos mou exei ena forhto apo ta multirama !! otan katevene rodo tou epese apo upsos peripou enos metrou kai tora den anoigei !! dld anoigei alla douleuei mono to anemistiraki kai tpt allo !! oute to cd anoigokleinei oute to plhkrtologio oute h othoni !! ton phgame mazi sta multirama sthn rodo kai mas eipan oti den ton anoigoun kai oti tha ton steiloun sthn athina!! mhpos xerete ti mporei na epathe? παντως μην ζητησετε και τα ρεστα για τον υπολογιστη :!: και μην νομιζεται οτι θα τον δικαιολογησεται στην εγγυηση! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για 2 λαπτοπ.δεν ξερω τι πρεπει να κοιταξω για να επιλεξω ενα λαπτοπ που να ειναι απολυτo συμβατο με τα vista σε περιπτωση μαλλοντικης αναβαθμισης. 1)vaio vgn-fe31h details: http://vaio.sony-europe.com/view/ShowProduct.action?product=VGN-FE31H&site=ite_el_GR&pageType=Overview&category=VN+FE+Series 2)hp pavilion dv 6144 details:http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=36934&category=475 η διαφορα στην τιμη ειναι περιπου 350 ε.ποιο θα προτεινατε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Κοίτα με το Vaio παίρνεις 20Gb μεγαλύτερο σκληρό (δεν είναι και τπτ σημαντικό βέβαια αυτό!) και σαφώς καλύτερη κάρτα γραφικών (που είναι σημαντικό αν παίζεις παιχνίδια). Επίσης παίρνεις μια εκπληκτική οθόνη που δε συγκρίνεται με την οθόνη κανενός laptop,ever! Από την άλλη το γνωστό κακό της Sony είναι στο service, όπου αν το μηχάνημα σου πάθει κάτι θα πρέπει να φύγει Βέλγιο, ενώ της HP το service είναι στην Ελλάδα! Αλλά σαν χαρακτηριστικά η καλύτερη κάρτα γραφικών, ο λίγο μεγαλύτερος σκληρός, το οτι είναι Vaio (με το γνωστό πανέμορφο design) και η εκπληκτική οθόνη, τα δικαιολογεί τα 350 παραπάνω. Αν μπορείς να τα δώσεις, δώσε τα! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Εγώ έχω το Vaio FE-31M εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι καταευχαριστημένος και εκτός απο τα παραπάνω που ανέφερε ο DesertSMisSRaiN να προσθέσω και την απόλυτη αθόρυβη λειτουργία του Laptop! NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 παντως μην ζητησετε και τα ρεστα για τον υπολογιστη :!: και μην νομιζεται οτι θα τον δικαιολογησεται στην εγγυηση! den eipa ego kati tetoio !! apla rothsa an xerete ti mporei na epathe !! den zhthsame ta resta !! kai ennohtai pos den phgame gia na ton dikaiologhsoume sthn egguhsh !! tous eipame oti epese !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts