Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι κι εγω αυτης της αποψης ειμαι,για να μπορεις να δουλεψεις ανετα με ενα λαπτοπ θα πρεπει να εχεις 1γιγα μνημη ραμ γιατι τα 512 ειναι λιγα.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ είχα δει αρχικά το λαπτοπ στο κατάστημα σε λειτουργία, και βλέποντας τη RAM στα 504, ρώτησα το γιατί κι ο πωλητής μου είπε ότι τα υπόλοιπα τα παίρνει η κάρτα γραφικών. Εγώ το αγόρασα συσκευασμένο, και δείχνει κι εκείνο 504 mb ram. Από εκεί και πέρα, δεν με απασχολεί, μια και λειτουργεί κανονικά, με 128 mb κάρτα γραφικών και όχι λιγότερο απο 500 mb ram. Είναι ικανοποιητικά για μένα, πόσο μάλλον όταν διπλασιάσω την ram ;)

Το δικό μου με 512ΜΒ RAM στέκεται αξιοπρεπώς (downloading, επεξεργασία αποτελεσμάτων, λίγο PhotoShop, εφαρμογές γραφείου, internet, μουσική και πολύ προγραμματισμός τα όσα κάνω) οπότε fishfemale λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Πάντως όσο πιο πολύ μνήμη τόσο πιο καλά. Κάποια στιγμή σίγουρα θα μου χρειαστεί το 1GB.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Έτσι πιστεύω κι εγώ, πως με καλύπτει προς το παρόν. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άλλος το ίδιο μοντέλο (Toshiba Satellite A110-195), μια και δεν είδα να αναφέρεται αυτό το μοντέλο εδώ... Μέχρι στιγμής εμένα δεν μου έχει κάνει τίποτα αρνητικό, και ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα πρέπει να έχω υπόψη μου η να προσέχω (μια κι έχω διαβάσει κάποια αρνητικά εδώ για μερικά άλλα μοντέλα). Ευχαριστώ :)

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπερα !

Εχω σκοπο να παρω τον Acer Aspire 9412AWSMi 120GB 17'' 1024MB απο megamarket με 949€ (η ποιο φθηνη τιμη) η μηπως εχετε να προτινετε κατι καλυτερο ?

ευχαριστω!

to montelo exei polu kala xarakthristika !! alla auto pou xero genikotera gia tous acer einai oti den einai kai oti kalutero se forhtous !! exo duo treis filous pou exoun oi opoioi exoun arketa provlimata!!:)

Makis

εξαρτάται για τι χρήση το θες....πάντως η κάρτα γραφικών του είναι μετριότατη.

Τώρα εάν θες να μπλέξεις με Acer do it. Πάντως έχει δελεαστικότατη τιμή.

Ι need a six month vacation, twice a year.

αυτό θα με ενδιέφερε κι εμένα...όπως κ επίσης η διαδικασία να την επεκτείνεις...γίνεται στην ideal ή στο κατάστημα που αγοράζεις το μηχάνημα?

Φιλε elteo σημερα ρωτησα στα multirama για την επεκταση και μου ειπαν οτι κοστιζει 200 ευρω για 3 χρονια!Πιστευω ομως πως αξιζει τον κοπο! μαλλον θα παρω τον Α100-912 στα 1570 ευρω!

paidia ta antallaktika gia ena forhto kostizoun trela lefta !! den mporeite na fantasteite times an den exete paei stis antiprosopies !! ena antigrafiko ecer ithele enas filos mou kai tou zhthsan 350 euro !! sthn egguhsh einai mesa kai h mpataria? rothste to auto !!

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα.

Εδώ και καιρό παρακολουθώ το thread γιατί ψάχνω και γω ένα laptop σαν καλό κοριτσάκι. Γύρω στα 900-1000 ευρώ.

Πάντως όποιον ρώτησα για acer δε μου έχει πει άσχημα λόγια.

Προσανατολίζομαι στα εξής:

1. SONY VAIO VGN-N11MW

2. Acer Aspire 5633WLMi_T5500 (ή καλύτερα TravelMate 4233WLMi)

3. Toshiba Satellite A100-906.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι κλίνω προς τον acer διότι φαίνεται να υπερέχει σε επιδόσεις σε σχέση με τα λεφτά που διαθέτω. Γι΄αυτό ρώτησα, διότι οι μόνοι μου ενδοιασμοί αφορούν σ' αυτά που διαβάζω εδώ.

Εσείς τι λέτε;....

Αν (λέω αν) τελικά το πάρω και έχω κανα πρόβλημα θα σας το πω να με βρίσετε.

:love:

Εδώ και καιρό παρακολουθώ το thread γιατί ψάχνω και γω ένα laptop σαν καλό κοριτσάκι. Γύρω στα 900-1000 ευρώ.

καλημερα.μαλλον θα ρωτησες κανεναν που θα δουλευει στην acer και θα πηρες την απαντηση αυτη :p παντως οσοι αγορασαν acer το μετανοιωσαν και ψαχνουν να :worry: τι εγινε :ninja:

Σε αυτα τα λεφτα θα σου προτεινα να επιλεξεις τον Toshiba Satellite A100-906,που ειναι πολυ καλο μηχανημα και μαλιστα το εχουν τιμησει αρκετα ατομα,και φιλοι μου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσανατολίζομαι στα εξής:

1. SONY VAIO VGN-N11MW

2. Acer Aspire 5633WLMi_T5500 (ή καλύτερα TravelMate 4233WLMi)

Η αλήθεια είναι πάντως ότι κλίνω προς τον acer διότι φαίνεται να υπερέχει σε επιδόσεις σε σχέση με τα λεφτά που διαθέτω. Γι΄αυτό ρώτησα, διότι οι μόνοι μου ενδοιασμοί αφορούν σ' αυτά που διαβάζω εδώ.

Εσείς τι λέτε;....

Αν (λέω αν) τελικά το πάρω και έχω κανα πρόβλημα θα σας το πω να με βρίσετε.

Εγώ από την άλλη θα προτείνω τον Sony... Πάντως απέφυγε τους ACER γενικά, υπάρχει λόγος που η τιμή τους για αυτά που προσφέρουν είναι χαμηλή.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

1. SONY VAIO VGN-N11MW

Μην το σκέφτεσαι πολύ, ο Toshiba που επέλεξες υπερτερεί κατά πολύ σε σύγκριση με τον Vaio..!(επεξεργαστής, ram, σκληρός, κάρτα γραφικών & βάρος) Και όσο αφορά την αξιοποιστία τα υλικά την ποιότητα και όλα τα σχετικά οι Toshiba δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Για τον Αcer δεν θα σχολιάσω, συμβουλή μου είναι να τον αποφύγεις. Να μην κοιτάς μόνο τις επιδόσεις ενός φορητού υπολογιστή! ;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Τι στο καλό ρε παιδιά; Είμαι ο μόνος που δεν είχε πρόβλημα με τους Acer; Αρχίζω και νιώθω μειονεκτικά!!! :lol: :lol: :lol: :p

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 μηχανάκια και δεν παρουσίασαν το παραμικρό.

Τι στο καλό ρε παιδιά; Είμαι ο μόνος που δεν είχε πρόβλημα με τους Acer; Αρχίζω και νιώθω μειονεκτικά!!! :lol: :lol: :lol: :p

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 μηχανάκια και δεν παρουσίασαν το παραμικρό.

Οχι δεν εισαι ο μονος και εγω ειχα ενα μοντελο για σχεδον 2 χρονια και οταν μου παρουσιασε το μοναδικο προβλημα λυθηκε απο το σερβις σε 10 μερες, κατα τα αλλα ηταν ενταξει, οπως και ενος φιλου που το εχει 2.5 χρονια χωρις κανενα προβλημα. απλα δεν μιλαμε και αφηνουμε αυτους που ξερουν πολλα να κρινουν... βλεπεις τα σονυ τα ΗΡ και τα αλλα δεν βγαζουν προβληματα...!!! ισως γιατι η τιμη τους ειναι 50% πανω!!! ασε τον κοσμο να λεει και κανε αυτο που θελεις και αυτο που λεει η λογικη σου. αν εχεις λεφτα τοτε παρε κανενα απο τα "επωνυμα" αλλιως τα Acer ειναι μια καλη επιλογη ... κατι σαν τα HYUNDAI αυτα που δινεις αυτα παιρνεις τιμια και απλα χωρις φιρμες και κορδελες.

παντα εκφραζω την αποψη μου και δεν θελω κανεις να τα παρει στραβα ουτε με βασει αυτα να κανει καποια αγορα.

ma file mou ki emeis thn apopsi mas ekfrazoume !! kai o kathenas milaei vash auton pou tou eoun sumvei!! kai emena duo filoi mou exou acer!! ta pc tous einai gemata provlimata !! to pio prosfato htan prin ena mhna pou ston ena kahke to dvd-rom!! 350 euro tou zhthse h antiprosopia gia na tou to allaxoun !ennohtai pos den to allaxe !! kai den eipame oti ta hp den exoun provlima h oti ta vaio axizoun ta lefta tous !! ego gia ta hp xero oti exoun polla provlimata kai oti ta vaio kata thn gnomh ou einai uperitimhmena !! omos uparxoun markes pou ontos parousiazoun pio liga provlimata opos h toshiba ktl !!

to pio prosfato htan prin ena mhna pou ston ena kahke to dvd-rom!! 350 euro tou zhthse h antiprosopia gia na tou to allaxoun !ennohtai pos den to allaxe !!

Aυτο οντων ισχυει 350 € για το DVD !

Aλλα φανταζομαι εκτος εγγυησης ?

& γιατι δεν το αλλαξε μονος του?

Οσο αφορα τα προβληματα ειναι θεμα τυχης (μη σου τυχη) πιστευω οπως τα κινητα π.χ. νοκια πουλαει πολλα εχουν προβληματα σε ενα ποσοστο αλλα λογω ποσοτητας φαινονται πολλα και αργουν πολυ στο σερβις!

ton phga telika se enan gnosto mou kai tou evale ena polu kalutero ap auto pou eixe kai to plhrose 98 euro !! nai to pc htan ektos egguhshs !!pantos an kapoios thelei acer as parei alla h dikia mou sumvoulh einai an kanei epektash egguhshs !

εμενα απο την ACER μου ειπε οτι με επεκταση η επισκευη γινετε σε 5 μερες αντι 10 που ειναι κανονικα!

αν οντως ισχυει θα φανει εγω θα παρω με την πλας επεκταση περιπου 160€ καλυπτη και σπασιμο οθονης με δικια μου χρεωση περιπου 100€(για την οθονη)αν σπαση!

απλως δεν ξερω ποιο να παρω τον

Acer Asrire 9412 AWSMi Intel Centrino Duo T2250 1GB 120GM με WXGA17'' με 948€

Acer Asrire 5633 WLMi NV CORE2 DYO T5500 2GB 120GM με TFTW15.4'' με 1140€

kathe pote ta allazeis? an den ta kratas pano apo ena xrono e einai ligo duskolo na parousiasoun kapoio provlima !!

Τους δυο τους άλλαξα στον χρόνο επάνω. Πάντως κι οι επόμενοι που τους πήραν στα χέρια τους δεν μου ανέφεραν το παραμικρό. Τον τρίτο τον έχω ήδη δυο χρόνια χωρίς μάλιστα να του κάνω ούτε format!

Τέλος πάντω... Όπως ειπώθηκε τυχερά είναι αυτά.

εμενα απο την ACER μου ειπε οτι με επεκταση η επισκευη γινετε σε 5 μερες αντι 10 που ειναι κανονικα!

αν οντως ισχυει θα φανει εγω θα παρω με την πλας επεκταση περιπου 160€ καλυπτη και σπασιμο οθονης με δικια μου χρεωση περιπου 100€(για την οθονη)αν σπαση!

απλως δεν ξερω ποιο να παρω τον

Acer Asrire 9412 AWSMi Intel Centrino Duo T2250 1GB 120GM με WXGA17'' με 948€

Acer Asrire 5633 WLMi NV CORE2 DYO T5500 2GB 120GM με TFTW15.4'' με 1140€

Εγω θα επαιρνα τον δευτερο. ειναι CORE2 DYO αρα καλυτερος απο τον Centrino Duo T2250 και εχει μεγαλυτερη μνημη, οσο για την οθονη βρισκω την 17αρα υπερβολικη για φορητο, και αν θελεις και φορητοτητα τοτε 15,4" ειναι ιδανικη. Ασε που με 17αρα μειωνετε δραστικα η αυτονομια.

dose ena site na do ta plhrh xarakthristika tou protou !! giati den ton entopisa !!

εδω στην acer για τον 9412

η εδω

και εδω ο 5633 η σε shop

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...