Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Dell vs MacBook Pro, γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Έχεις βρει κανένα καλό review του Macbook Pro? ...έχω κολλήσει με το μηχάνημα... έχουν αναφερθεί καθόλου προβλήματα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις βρει κανένα καλό review του Macbook Pro? ...έχω κολλήσει με το μηχάνημα... έχουν αναφερθεί καθόλου προβλήματα?

Μέχρι τώρα δεν το έχει πιάσει και κανείς στα χέρια του, σήμερα άρχισε να στέλνει η Apple τα μηχανήματα σε όσους τα είχαν παραγγείλει (οπότε φαντάζομαι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά σιγά τα reviews).

Με την ευκαιρία, άλλαξε τους επεξεργαστές σε σχέση με ό,τι είχε ανακοινώσει (χωρίς να αλλάξει τις τιμές) και πλέον το μικρό μοντέλο έχει 1.83 GHz και το μεγάλο 2, με ΒΤΟ option τα 2.16 Ghz.

Τέλος ακούγεται όλο και περισσότερο ότι αρκετά (αν όχι όλα) από τα υπόλοιπα φορητά, καθώς και κάποια άλλα από τα μηχανήματά της, θα αλλάξουν άρδην και οι ανακοινώσεις θα γίνουν την 1η Απριλίου, ημερομηνία στην οποία η Apple γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της.

Με την ευκαιρία, άλλαξε τους επεξεργαστές σε σχέση με ό,τι είχε ανακοινώσει (χωρίς να αλλάξει τις τιμές) και πλέον το μικρό μοντέλο έχει 1.83 GHz και το μεγάλο 2, με ΒΤΟ option τα 2.16 Ghz.

Μόνο στο Αμερικάνικο website...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν εχει κανεις hp 8302 πορει να αναφερει εντυπωσεις.. THNX

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Μόνο στο Αμερικάνικο website...

Πιστεύω ότι θα αλλάξουν και τα άλλα πολύ σύντομα (δε μιλάμε βέβαια για το Ελληνικό...)

αν έχει κάποιος καμια πρόταση ασ μου πει μοντέλο!

τιμή ...σε λογικά πλαίσια!

μην ξεφύγουμε από τα 1800!

περιμένω προτάσεις σας!...αν υπάρχουν!

εγω απο τα Χριστουγεννα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος laptop και μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος απο την ευκολια μετακινησης που σου δινουν (μεχρι τωρα ειχα μονο desktops) ασχετα αν με την 17αρα δεν ειναι και οτι πιο ελαφρυ ή compact. Ο επεξεργαστης ειναι mobile στα 2,13 , η καρτα γραφικων ATI MOBILITY Radeon X800 XT , ram 2x512 και σκληρο 80αρι

Ρε παιδιά, τα μοντέλα που είχαν παρουσιαστεί στην CES 2006 και σιγκεκριμένα της Fujitsu πότε πρόκυτε να έρθουν Ελλάδα;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Dual Core, έχει και στο fnac, Sony Vaio (δεν θυμάμαι μοντέλο :O), 1899 ευρώ.

στο openmind υπαρχει ACER δεν θυμαμαι μοντελο αλλα με τον ιδιο επεξεργαστη και δυνατα χαρακτηριστικα γυρω στα 1300 με φπα.Στα σονυ πληρωνεις και το ονομα.Με την παροδο καποιου χρονου θα πεσουν οι τιμες οταν θα υπαρχουν αρκετα μοντελα.Επισης στο εξωτερικο κυκλοφορουν και ΙΒΜ με τιμη περιπου τα 2000 ευρω.Αλλα αυτες οι τιμες ειναι τσιμπημενες λογω ονοματος των συγκεκριμενων εταιριων και επειδη μολις κυκλοφορησαν.συντομα πιστευω θα υπαρξει νεο τοπιο στην αγορα και οποιος μπορει να περιμενει πιστευω θα του βγει σε καλο εκτος απο καποιες λιγες πραγματικα ευκαιριες που υπαρχουν σημερα στην αγορα.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Γειά σας παιδιά,

θέλω την άποψη σας για να καταλήξω.

Είμαι μεταξύ τριών laptop της Fujitsu, έχουν ίδια τιμή (~1.300), ίδια μνήμη (1mb) ενώ η κύρια διαφορά είναι ο επεξεργαστής και βέβαια το chipset.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Επιλογή 1:

Amilo A1667G2: με επεξεργαστή Mobile AMD Turion 64 ML37 2.0 GHz και 100GB 4200rpm και chipset VIA K8T890 + VT8237R

Επιλογή 2:

Amilo A1667G1 : με επεξεργαστή AMD Mobile Athlon 64bit 4000+ MHz και 100GB 4200rpm και chipset VIA K8T890 + VT8237R Chipset

Επιλογή 3:

Amilo M1437GQ : με επεξεργαστή Intel Pentium M 760 2.0 GHz και 80 GB SATA 5400rpm , chipset Intel 915PM+ICH6M Chipset και ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι τα 2MB Level 2 cache έναντι του 1mb των προηγούμενων 2 επιλογών.

Εμπιρεία δεν έχω με κανένα απο τα παραπάνω ούτε ως cpu ούτε ως laptop γι αυτό και ζητάω την άποψή σας.

Πρέπει να σας πώ οτι το laptop το θέλω για pc replacement, πιο πολύ δουλέυω dreamweaver και photoshop, θεωρείτε ότι θα μείνω ικανοποιημένος?

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο με μέγιστο κόστος τα 1400€ ?

Γενικά ποια η άποψή σας γι αυτά τα laptops?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανδρέας

Amilo A1667G2:up: :up: :up:

Θεωρείς δηλαδή φίλε basil ότι ο Turion 64 ML37 2.0 GHz είναι πιο γρήγορος από τον Athlon 64bit 4000+ ?

Καθώς ψάχνω διάφορα, ανακάλυψα κι αυτό εδώ

Με λίγα λόγια :

AMILO Pi 1536 - Core Duo T2300 1.66 GHz

RAM 1 GB (2χ512)

HD 120 GB 5400rpm

15.4" TFT WXGA (1280 x 800)

Κι όλα αυτα με μόλις 1.320€

Πώς σας φαίνεται? Εγώ ενθουσιάστηκα! :blink:

Θεωρείς δηλαδή φίλε basil ότι ο Turion 64 ML37 2.0 GHz είναι πιο γρήγορος από τον Athlon 64bit 4000+ ?

Αυτή την στιγμή υπάρχει κανένα laptop με νέο επεξεργαστή (Duo Core) στα ίδια χρήματα (1300-1400)?

Φυσικά και δεν είναι πιο γρήγορος ο Turion... είναι όμως πιο laptop... το G1 υστερεί σε αυτονομία και θερμαίνεται πιο γρήγορα, χωρίς όμως να προβληματίζει... είναι πιο ακριβό νομίζω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με λίγα λόγια :

RAM 1 GB (2χ512)

HD 120 GB 5400rpm

Καλό μηχάνημα και σε πολύ καλή τιμή. Θα το προτιμούσα αντί για τα άλλα δύο. Γενικά ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Φυσικά και δεν είναι πιο γρήγορος ο Turion... είναι όμως πιο laptop... το G1 υστερεί σε αυτονομία και θερμαίνεται πιο γρήγορα, χωρίς όμως να προβληματίζει... είναι πιο ακριβό νομίζω...

Ακριβώς... προσωπικά όταν αναφέρομαι για laptop ΠΑΝΤΑ μετράω πολύ την αυτονομία του.

Laptop με αυτονομία κάτω της 1 ώρας δεν είναι φορητό - είναι άλλο φρούτο βλ. desctop replacement.

Το θέμα πάντα είναι για το τι χρήση προορίζεται και τι ανάγκες πρέπει να καλύψει...

Με λίγα λόγια :

RAM 1 GB (2χ512)

HD 120 GB 5400rpm

Φαίνεται value for money. Πολύ καλά χαρακτηριστικά για 1320€. Μόνο πρόσεξε διότι το συγκεκριμένο κατάστημα το προσφέρει με γερμανικό πληκτρολόγιο (δεν είναι QWERTY) και γερμανικά windows.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!

Όπως είπα στην εκκίνηση της ερώτησής μου, το laptop το θέλω για desktop replacement.

Όσον αφορά το AMILO Pi 1536 - Core Duo T2300 1.66 GHz, από ότι είδα αυτοι θα το έχουν στις 27/02. Δε μένει παρά να μάθουμε εάν έρθει στην Ελλάδα και πότε. Το υπολογίζω γύρω στα 1450€ στην Ελλάδα (εάν το φέρουν).

Είδα και ένα Vaio με Core Duo στα ~1500€ εδώ Ελλάδα.

Λέτε να προτιμήσω ένα Core Duo στα 1500€ παρά το Amilo A1667G2 ?

Είμαι expert user, που σημαίνει προγραμματισμός, dreamweaver,photoshop κλπ. και αποκλειστική χρήση του Wi-Fi.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!

Όπως είπα στην εκκίνηση της ερώτησής μου, το laptop το θέλω για desktop replacement.

Όσον αφορά το AMILO Pi 1536 - Core Duo T2300 1.66 GHz, από ότι είδα αυτοι θα το έχουν στις 27/02. Δε μένει παρά να μάθουμε εάν έρθει στην Ελλάδα και πότε. Το υπολογίζω γύρω στα 1450€ στην Ελλάδα (εάν το φέρουν).

Είδα και ένα Vaio με Core Duo στα ~1500€ εδώ Ελλάδα.

Λέτε να προτιμήσω ένα Core Duo στα 1500€ παρά το Amilo A1667G2 ?

Είμαι expert user, που σημαίνει προγραμματισμός, dreamweaver,photoshop κλπ. και αποκλειστική χρήση του Wi-Fi.

Περιμενε για τον AMILO Pi 1536 - Core Duo T2300 1.66 GHz και την τιμη του στην ελλαδα κ τοτε αποφασιζεις...

The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

Παιδιά τι λέτε γι αυτόν Acer Aspire 5652WLMi ?

* Intel Core T2300 1.66 GHz Dual Core

* 2MB Level 2 cache

* 15.4" ευρεία οθόνη TFT WXGA CrystalBrite

* Χρόνος απόκρισης 16ms

* Ανάλυση 1280 x 800 pixel

* 1024 MB DDR2 PC2-4200 533MHz

* Δυνατότητα επέκτασης στα 4 GB !!!!!!:blink:

Σκληρός Δίσκος: 100 GB SATA 5400 rpm

Τιμή στα 1.473,22€ στο play247

Παιδιά τι λέτε γι αυτόν Acer Aspire 5652WLMi ?

Να περιμένεις τον fujitsu siemens

Εχει και 2 χρόνια εγγύηση.

Και τη θεωρώ πιο αξιόπιστη εταιρεία.

Μα τι να τις κάνουμε τις φωτό;;; Γέμισε το net... κανα reviewwwwwwwwwwwwwww!!!!!!! :D

Ουπςςςςςςς... μόλις βρήκα ένα «γρήγορο» στο πολύ αξιόλογο www.technews.gr

Ακολουθεί συγκριτικό τεστ ως προς την διάρκεια μπαταρίας

*MacBook Pro (2.0GHz, 2GB RAM, 100GB HDD)

*PowerBook G4 (1.5GHz, 2GB RAM, 120GB HDD)

Test:

- Screen brightness: 12 bars out of 16 (75%)

- Energy saver > Sleep:

- Put computer to sleep when inactive - Never

- Put the display to sleep when inactive - Never

- Put the hard disk to sleep when possible - Unchecked

- Energy saver > Options:

- Automatically reduce brightness - Unchecked (two places)

- Airport/WiFi - On

- Bluetooth - On (BT mouse connected)

To test πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες ελάχιστης χρήσης (Internet, άνοιγμα-κλείσιμο εφαρμογών του MacOS)

Results:

MacBook Pro (2.0GHz, 2GB RAM, 100GB HDD):

- Estimated: 3 hours, 7 minutes (via the menu bar)

- Battery warning: 2 hours, 30 minutes

- Involuntary sleep: 2 hours, 38 minutes

PowerBook G4 (1.5GHz, 2GB RAM, 120GB HDD):

- Estimated: 2 hours, 53 minutes (via the menu bar)

- Battery warning: 2 hours, 9 minutes

- Involuntary sleep: 2 hours, 19 minute

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δίκιο, παρασύρθηκα από το πάθος μου εναντίον των Mac ;-)

Στο θέμα μας τώρα...

πως μπορύμε να μάθουμε νέα για το AMILO Pi 1536 ? Πότε κι αν θα έρθει Ελλάδα και με τι τιμή! Γενικά αν σας πεσει τίποτα στο μάτι , κάντε ένα post εδώ!

Thanks

αυτο το AMILO Pi 1536 δεν εχει αλλη ονομασια στο επισημο site?..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...