PaRisC Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 perimene gia core 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Μπαίνω κι εγώ στην διαδικασία έρευνας αγοράς laptop προς αντικατάσταση του παλιού μου. Οι απαιτήσεις μου: μάλλον 17άρα οθόνη μπορεί και 15άρα i'm not sure cpu Intel core duo 1GB Ram hdd at least 80GB (όχι 4200rpm) κάρτα γραφικών 128ΜΒ (όχι shared) dvd-r έξοδο για 5.1 ήχο at least όχι ΑCER προτίμηση πρώτα Τoshiba και μετά HP, F-Siemens ποσό από 1500 εώς και 1800 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων AMAN με αυτο το ΟΧΙ ACER πια.Βαρεθηκα να το βλεπω ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Εχεις απολυτο δικιο.Απλα να σου πω.Εγω εψαχνα τρεις μηνες και εψαχνα για sony vaio ή toshiba διοτι η αδερφη μου εχει vaio και ο κολλητος μου toshiba.Στην αρχη με κραξανε οταν τους ειπα οτι θα παρω το lg αλλα οταν το ειδαν απο κοντα και το δουλεψανε λιγο το ...:X . Επισης να σου πω οτι αλλο ενα + στο lg ειναι οτι εχει full keyboard με num pad το μοναδικο 15,4 στην αγορα και οπως ειπα και πριν 2 χρονια εγγυηση και 0 pixels καμενα για 30 ημερες. Υπαρχει και ενας toshiba με τα ιδια σχεδον χαρακτηριστικα αλλα 512mb μνημη στα 533mhz και οχι στα 667mhz που εχει ο lg. Ειναι ο Α100-192.Δεν τον βρηκα να τον δω live σε κανενα μαγαζι...Αυτο με παραξενεψε. Αν εχεις καποια ερωτηση,ευχαριστως να σου απαντησω.:) δεν κυκλοφορει ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 AMAN με αυτο το ΟΧΙ ACER πια.Βαρεθηκα να το βλεπω Λοιπόν: α) Το όχι Acer δεν βγήκε τυχαία. Σε όσα τεχνολογικά φόρα συμμετέχω διαβάζω για προβλήματα με αυτά τα μηχανάκια. Η πλειοψηφία προέρχεται από αυτά. β) εφόσον μπορώ να πάρω κάτι επιβεβαιωμένα καλό σε αυτό το επίπεδο τιμών 1800-2000 ευρώ γιατί να προτιμήσω τα χαμηλού κόστους (εκεί δεν βασίζονται?) Acer? Εχω 2 Τοshiba. Πίστεψε με ότι ΔΕΝ έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Γιατί να μην συνεχίσω με αυτά? Τελικά μάλλον καταλήγω σε Toshiba πάλι. Θα δείξει. Το LG είναι δελεαστικότατο αλλά για εμένα είναι άγνωστη ποσότητα. Δεν θέλω να γίνω beta tester τους. είδομεν... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Εγώ έχω αγοράσει τον εν λόγω LG περίπου ένα μήνα, και πρέπει να πω οτι είμαι καταευχαριστημένος. Πιστεύω οτι είναι από τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας του. Πολύ γρήγορος ( 2GHz core duo, 1 GB RAM, ATI X1600 ), παίζω αρκετά απαιτητικά παιχνίδια (πχ Titan Quest ) σε 1280Χ800, fullscreen antialiasing, high textures, details etc και πάει σφαίρα.... Design φοβερό . Παράλληλα είναι πραγματικά ΦΟΡΗΤΟΣ. Ελαφρύς , λεπτός και "μαζεμενος" (αν και έχει και numeric keys) . Aρχικά ήμουν κάπως καχύποπτος, αφού και σε μένα ήταν άγνωστη η LG στην αγορά των notebooks, αλλά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος . [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 AMAN με αυτο το ΟΧΙ ACER πια.Βαρεθηκα να το βλεπωΓενικά ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Ειδικά στους φορητούς υπολογιστές όπου οι μειωμένες τιμές προέρχονται από παραχωρήσεις στην ποιότητα κατασκευής αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο. Και αυτό το "οχι Acer" που λες ότι βαρέθηκες να το βλέπεις, είναι αποτέλεσμα των πάρα πολλών προβλήμάτων και της ταλαιπωρίας πολλών ανθρώπων. Δεν το λέμε τυχαία. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Επειδή σε ενα λάπτοπ Toshiba που εχω ο σκληρός μάλλον παρέδωσε πνεύμα έχετε εντυπώσεις απο το service της αντιπροσωπείας (Ideal)? Πόσο περίπου διάστημα θα χρειαστει για την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου??? http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop, και βρηκα ένα futzitsou-siemens 1400euro , 2ghz επεξ, 160gb σκληρο, 17' othoni, 1gb mnimi, karta grafikon 256mb . Νομίζω είναι οτι καλύτερο έχω βρει σε επιδοσεις και τιμή ... Τι γνωμη έχετε για το service futzitsou-siemens ? Kάτι άλλο έχετε να προτείνετε? θα είναι γρήγορος και θα μπορει να τρεξει απαιτητικά παιχνιδια και βαριες εφαρμογές? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Προφανώς εννοείς τον Μ3438G, έτσι; Έχω την υλοποίηση με 2.13GHz επεξεργαστή και 2GB RAM. Το notebook είναι πολύ σταθερό, τρέχει άνετα απαιτητικότατες εφαρμογές και παιχνίδια. Κάποια θέματα lagging που παρουσιάστηκαν στα συγκεκριμένα notebooks ήταν μάλλον μεμονωμένες περιπτώσεις, αν και είχε γίνει αρκετός «ντόρος» γύρω από το θέμα αυτό. Στο δικό μου πάντως ενώ αρχικά παρατήρησα ελάχιστα κολλήματα μικρής διάρκειας μετά από καιρό (και καναδυό format) εξαφανίστηκαν τελείως. Ένα αναλυτικό review του notebook θα βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1102123#post1102123 Γενικά, αν βιάζεσαι να αποκτήσεις notebook το προτείνω ανεπιφύλακτα. Δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις καινούριες υλοποιήσεις με διπλοπύρηνους επεξεργαστές. Αλήθεια, όταν μιλάς για «βαριές εφαρμογές» ποιες ακριβώς έχεις κατά νου; Τέλος, υπάρχει επισημασμένο θέμα για φορητούς Η/Υ και είναι καλύτερο να κάνεις τις όποιες περαιτέρω ερωτήσεις και παρατηρήσεις σου εκεί: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61610&page=1 :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Όσον αφορά το συγκεκριμένο laptop διάβασε αυτό το thread από τα fora της Fujitsu Siemens. http://support.fujitsu-siemens.com/forum/viewtopic.php?t=13089&start=1230&sid=deff7070c1d81d94686c4bab2aaba24b όσον αφορά το θέμα του lag που παρουσιάζει ώρες ώρες η συσκευή, καθώς τα παράπονα φαίνονται πολλά. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 mallon autos einai , apla leipei i mnimi , pou mporo na prostheso sto mellon (parolo pou den exei eleuthero slot)... ap oti blepo exei pesei arketa i timi tou 7 mines meta! mono pou se multirama pou rotisa den uparxei paketarismenos alla oloi dinoun auton apo to katasteima pou einai k gratsounismeno episis me xalaei ligo oti den einai diplopirinos (an kai fenetai na einai grigoros) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 shodan πώς τα πάει το υποφορητό? Αυτονομία, θερμοκρασίες? Ευχαριστημένος? Ψάχνω και για τέτοιο για την κοπελιά μου. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 mallon autos einai , apla leipei i mnimi , pou mporo na prostheso sto mellon (parolo pou den exei eleuthero slot)... ap oti blepo exei pesei arketa i timi tou 7 mines meta! mono pou se multirama pou rotisa den uparxei paketarismenos alla oloi dinoun auton apo to katasteima pou einai k gratsounismeno episis me xalaei ligo oti den einai diplopirinos (an kai fenetai na einai grigoros) Ε όχι να δώσεις 1400 ευρώ και να το πάρεις και γρατζουνισμένο (= μεταχειρισμένο). Με 1200 το αγοράζεις από e-shop.gr με τη διαφορά ότι εκείνος είναι στα 1.86GHz. Βέβαια, επειδή βλέπω ότι γενικότερα δεν κυκλοφορεί ευρέως (μέχρι και το openmind.gr τους σταμάτησε), αν το θέλεις τόσο πολύ πια ψάξε να το βρεις σε stock και όχι ανοιχτό, αλλιώς προσανατολίσου σε κάτι διαφορετικό. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 shodan πώς τα πάει το υποφορητό? Αυτονομία, θερμοκρασίες? Ευχαριστημένος? Ψάχνω και για τέτοιο για την κοπελιά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από επιδόσεις πολύ καλό (boot σε χρόνο ρεκόρ, και ο dual core δίνει ρέστα, ειδικά όταν τρέχω πχ. ένα παιχνίδι και έχω ανοιχτό το firefox από πίσω). Και φαντάσου ότι ακόμα είμαι με τα 512 mb ram. Αυτονομία γύρω στις τρεις ώρες με έντονη χρήση (παίζοντας Εve Online με την CPU στα 1.66 ghz και το wireless ανοιχτό και να δουλεύει). Θερμοκρασίες, λίγο παραπάνω απ'ότι θα ήθελα. Η θερμότητα γίνεται αντιληπτή, όχι όμως σε σημείο που να ενοχλεί. Βέβαια σε σχέση με υποφορητά τύπου macbook που χτυπάνε 80άρια σε θερμοκρασία, το Fujitsu μου φαντάζει ψυγείο :p Όπως προείπα είμαι πολύ ευχαριστήμενος. Γενικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στον τομέα των υποφορητών σε αυτά τα λεφτά. Το laptop είναι ΥΠΕΡπλήρες σε όλους τους τομείς. Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι λόγω του graphics chipset (Intel GMA950) να μην ελπίζεις και πολλά στον τομέα του gaming. Παιχνίδια 2ετίας (έχω δοκιμάσει Eve Online, Unreal Tournament 2004) τα παίζει μία χαρά, αλλά ας πούμε το Half Life 2 δεν το τρέχει καθόλου. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 pira k to ram iouliou augoustu alla den exei katholou gia futsitsou-siemens sygkritiko. Mono kati apo to plaisio exei pou mou aresoun. Pantos blepo oti leei polu gia dual core . Ti exei parapano enas dual core? mono gia oikonomia? autos pou koitao den einai dual core. Einai toso "kako"? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 pira k to ram iouliou augoustu alla den exei katholou gia futsitsou-siemens sygkritiko. Mono kati apo to plaisio exei pou mou aresoun. Pantos blepo oti leei polu gia dual core . Ti exei parapano enas dual core? mono gia oikonomia? autos pou koitao den einai dual core. Einai toso "kako"? Mετά το "ΟΧΙ ACER" η δεύτερη δημοφιλέστερη συμβουλή κραυγή αγωνίας στο τόπικ είναι "ΟΧΙ Turbo-X". Πληροφοριακά το λέω, δεν είναι καλή ιδεα να πάρεις φορητό από έλληνα συναρμολογητή. Οι dual core επεξεργαστές είναι το παρόν και το (άμεσο) μέλλον των υπολογιστών. Κερδίζεις αρκετά σε απόδοση χωρίς να χάνεις σε αυτονομία και χωρίς να πληρώνεις πολλά περισσότερα χρήματα. Από εκεί και πέρα κάνεις την επιλογή σου. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Νομίζω ότι το 'όχι turbo-x' έρχεται πιο πάνω σε σκορ από το 'όχι acer' :) http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Αφού μπήκαμε στην διαδικασία "οχι αυτό και όχι το άλλο" να πω και 'γω την δική μου γνώμη... Κατ' αρχάς έχω πάρει και 'γω το LG που λέγαμε πριν το οποίο είχε ένα καμένο pixel (στο μάυρο είχα μια κόκκινη κουκίδα) πήρα τηλέφωνο στο service και ήρθε courier με την κλασική μεταλική τσάντα, το πήρε και μετά από 5 μέρες το είχα πίσω οκ, οπότε είναι λογικό να είμαι πολύ ευχαριστημένος... Πριν από αυτό είχα ενα toshiba satelite 2140 για 5 χρόνια, πραγματικό τέρας δεν καταλάβαινε τίποτα το οποίο φυσικά και δουλεύει ακόμα. Καθώς έξαχνα για το τι θα πάρω τα είδα και τα Acer, τα turbo-x και τα HP που θέλω να πω ότι τα περισσότερα νέα μοντέλα έχουν ελεϊνα πλαστικά και άθλιο φινήρισμα όπου καταφέρανε να καταστρέψουν την παράδοση των compaq. Οπότε έχουμε και λέμε: 1. Με τίποτα ΗΡ 2. ΟΧΙ Acer 3. Ίσως turbo-x (κάποια μοντέλα είναι καλά και έχουν καλό και γρήγορο sevice) 4. Ναι toshiba και LG -. Εκτός κατάταξης τα sony επειδή δεν τα έχω δει από κοντά, αλλά έχουν τσιμπιμένες τιμές απ' ότι έχω δει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ειρήνη, αν ψάχνεσαι για Fujitsu Siemens, καλός αντικαταστάτης (αν μπορώ να τον θεωρήσω έτσι) του Μ3438G είναι το Xi1546R στην υλοποίηση με T2400 στα 1.83GHz, 1024MB RAM, 2x80GB σκληρούς SATA και ATI Radeon X1800 με 256MB αποκλειστικής μνήμης. Στα πλεονεκτήματά του έναντι του M3438G πρέπει να αναφέρω το πλήρες πληκτρολόγιο με numpad και το ενσωματωμένο Bluetooth. Και φυσικά όλα τα FSC έρχονται με δύο έτη εγγύηση έναντι ενός των περισσότερων κατασκευαστών. Ενδεικτικό link: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3703 :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Have a look h e r e too, nice n' cool !!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Geia sas, eimai ligo ektos se themata laptop kai epeidh paw se ligo kairo gia spoudes tha ithela na mou proteinete kapoio laptop pou na ikanopoiei tis e3hs apaithseis mou: Othoni 17" (ypoxrewtika - de me endiaferei kai toso to baros) cpu intel core duo mnhmh 1024mb karta grafikwn 256mb oxi shared an einai dynaton sklhro disko 100gb toulaxiston (protimw 2x80gb) dvd-r kai to pio vasiko - Timh oxi panw apo 1600 evrw. epishs tha ithela na mou peite pio katasthma to poula gia na paw na to parw oso to dynaton pio syntoma giati to xreiazomai epeigontws. Efxaristw poly t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Geia sas, eimai ligo ektos se themata laptop kai epeidh paw se ligo kairo gia spoudes tha ithela na mou proteinete kapoio laptop pou na ikanopoiei tis e3hs apaithseis mou: Othoni 17" (ypoxrewtika - de me endiaferei kai toso to baros) cpu intel core duo mnhmh 1024mb karta grafikwn 256mb oxi shared an einai dynaton sklhro disko 100gb toulaxiston (protimw 2x80gb) dvd-r kai to pio vasiko - Timh oxi panw apo 1600 evrw. epishs tha ithela na mou peite pio katasthma to poula gia na paw na to parw oso to dynaton pio syntoma giati to xreiazomai epeigontws. Efxaristw poly με τις απαιτησεις σου θα χρειαστεις τουλαχιστον 2000 ευρο.παρε ενα laptop πρωτα να μαθεις και στην πορεια παιρνεις ενα υπολογιστη στα μετρα σου...:worry: .τα λεγομενα σου μου λενε οτι δεν εχεις ουτε υπολογιστη desctop :!: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ειρήνη, αν ψάχνεσαι για Fujitsu Siemens, καλός αντικαταστάτης (αν μπορώ να τον θεωρήσω έτσι) του Μ3438G είναι το Xi1546R στην υλοποίηση με T2400 στα 1.83GHz, 1024MB RAM, 2x80GB σκληρούς SATA και ATI Radeon X1800 με 256MB αποκλειστικής μνήμης. Στα πλεονεκτήματά του έναντι του M3438G πρέπει να αναφέρω το πλήρες πληκτρολόγιο με numpad και το ενσωματωμένο Bluetooth. Και φυσικά όλα τα FSC έρχονται με δύο έτη εγγύηση έναντι ενός των περισσότερων κατασκευαστών. kalo auto , idio me to proigoumeno alla gia to dual core kai mono anebainei polu se timi(auti einai i ousiastiki tous diafora ap oti blepo...) Idi ksekinisa me 1000e, anebika se 1200e kai telos apofasisa 1400e gia kati toso ekseligmeno! Ap oti blepo me 1400e einai to mono me kali karta, mnimi, skliro ktl. Ta 2 pragmata pou me xalane, einai oti den exoun kapoion sto kouti (ante to ksepernao giati to katastima ton exei 1 ebdomada mono), alla kurios oti den einai DUAL CORE pou exei xalasei o kosmos! Omos gia na paro paromoio me dual core thelo ta apeira lefta, opote leo na sumbibasto! Brisko me DUAL CORE alla tha exei 512mnimi, 15othoni, opote den aksizei.... sosta? sumfoneite gia ton Fujitsu Siemens Μ3438G??????????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 @eirhnh: Ειρήνη, εγώ συμφωνώ για τον M3438G. Άλλωστε, αν δεν παινέψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει! :p Το θέμα είναι όμως αν εσύ συμβιβάζεσαι με ένα notebook που ήδη κυκλοφορεί ένα χρόνο στην αγορά, με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό, και που δεν είναι «του κουτιού» αλλά «βιτρίνας», και δυστυχώς όχι «σε κατάσταση βιτρίνας». Από την άλλη, το συγκεκριμένο laptop είναι το μόνο που θα καλύψει τις, αυξημένες όπως είπες στο αρχικό post, απαιτήσεις σου βάσει του budget σου. Από την άλλη βέβαια θα σου πρότεινα να αναθεωρήσεις το budget, καθώς δυστυχώς δεν μπορούμε να θέλουμε υψηλές απαιτήσεις χωρίς το ανάλογο αντίτιμο. Να, κι ένας φίλος μου αναζητεί notebook με τα ίδια χαρακτηριστικά που ψάχνεις κι εσύ και δύο από τα επικρατέστερα μοντέλα είναι το Xi1546R στην υλοποίηση που ανέφερα και το LG S1 M001HS (με οθόνη 15.4" όμως). Χαρακτηριστικά του LG εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908304 Ακόμη όμως δε μας είπες για τι χρήση το θέλεις το notebook. Τι προγράμματα θέλεις να δουλέψεις; Μήπως ένα πιο φτηνό, με καλή κάρτα γραφικών αλλά shared κάνει και πάλι τη δουλειά του; Ενδεικτικά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907672 Αν πάλι ενδιαφέρεσαι να τρέξεις απαιτητικές εφαρμογές όπως σχεδιαστικά προγράμματα, παραμετρικά, μοντελοποιητές κλπ συναφή τότε το διχίλιαρο δεν το γλιτώνεις, αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου απροβλημάτιστα. @narcotic: Τα ίδια ισχύουν και για σένα πάνω-κάτω narcotic. Ένα notebook με τα χαρακτηριστικά που θέλεις αγγίζει τις 2000 ευρώ. Καλή λύση που περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά είναι το FSC που πρότεινα αρχικά και στην Ειρήνη. @all: Γενικά μιλώντας, η αγορά laptop είναι πιο δύσκολη από αυτήν ενός desktop γιατί κάποιος θα δαπανήσει «ένα κάρο λεφτά» για να αγοράσει ένα μηχάνημα που κάνει τα ίδια πράγματα με ένα dekstop της μισής τιμής. Πρώτα αποφασίζουμε αν πραγματικά μας χρειάζεται το notebook, μετά κάνουμε πλάνο των εφαρμογών που χρησιμοποιούμε ή προτιθέμεθα να χρησιμοποιήσουμε και στο τέλος ψάχνουμε για laptop με χαρακτηριστικά που να ανταποκρίνονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στις ανάγκες μας και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ στο πορτοφόλι μας. Αν το πορτοφόλι μας έρχεται πρώτο αλλά οι ανάγκες εξακολουθούν να είναι μεγάλες... προσανατολιζόμαστε σε desktop και ησυχάζουμε. Τα laptop επινοήθηκαν πρωτίστως για φορητότητα και ακολούθως για επιδόσεις. Όσα από αυτά έχουν πολύ καλές επιδόσεις προφανώς απευθύνονται σε άτομα που δε θέλουν να κάνουν κανένα συμβιβασμό σε θέματα φορητότητας και άρα πληρώνουν το ανάλογο τίμημα - λέγε με και «ελάφρωμα πορτοφολιού». Αυτά τα ολίγα :p και καλή σας μέρα! :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ενας ενδιαφέρον υποφορητός 13" από Plaisio όμως. Η τιμή είναι λίγο...τσουχτερή. nobleman εσύ το έγραψες το review? :p Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts