ckbond Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 ... και επίσης δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα την γλυτώσεις εύκολα στο τελωνείο. Μπορεί να του ζητήσουν να δηλώσει τον υπολογιστή στην είσοδο και στην έξοδο από τη χώρα.. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έφερα ένα Laptop PowerMac (άλλο πράγμα :up: :up: :up: ) από την Αμερική και δεν με ρώτησαν τίποτα, μόνο έλεγχο ότι λειτουργεί μου έκαναν μην τυχών και είναι βόμβα…:whistle: :rotfl: Ξέχασα να πω ότι όλη την ώρα το κράταγα στα χέρια μου…;) Επίσης η κοπελιά μου είχε μαζί της το δικό της laptop και δεν συμπλήρωσε κανένα χαρτί ούτε στο έμπα αλλά ούτε και στο έβγα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Το καλοκαίρι που μας πέρασε έφερα ένα Laptop PowerMac (άλλο πράγμα :up: :up: :up: ) από την Αμερική και δεν με ρώτησαν τίποτα, μόνο έλεγχο ότι λειτουργεί μου έκαναν μην τυχών και είναι βόμβα…:whistle: :rotfl: Ξέχασα να πω ότι όλη την ώρα το κράταγα στα χέρια μου…;) Επίσης η κοπελιά μου είχε μαζί της το δικό της laptop και δεν συμπλήρωσε κανένα χαρτί ούτε στο έμπα αλλά ούτε και στο έβγα… Αν το φέρεις σα να είναι δικό σου (δηλαδή όχι μέσα σε κουτιά και σελοφάν) τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν στο στείλουν να είσαι έτοιμος για τα πάντα. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Το καλοκαίρι που μας πέρασε έφερα ένα Laptop PowerMac (άλλο πράγμα :up: :up: :up: ) laptop PowerMac??? Μήπως εννοείς PowerBook :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckbond Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 laptop PowerMac??? Μήπως εννοείς PowerBook :D Ουπς…:O :O :O Powerbook εννοούσα έχεις δίκιο… sorry… :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Τα 1024 είναι η maximum χωρητικότητα σε Ram… Το μοντέλο σου έχει 2 slots για Ram, αν έχεις 2x256 τότε θα πρέπει να αγοράσεις 2x512, αν είσαι τυχερός και έχεις 1x512 τότε αγοράζεις μόνο άλλο 1x512 και είσαι έτοιμος. dustuxos exo 2x256 !! pou mporo na vro ram gia forhtous? tha prepei na paei sthn antiprosopia ths hp ? Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 dustuxos exo 2x256 !! pou mporo na vro ram gia forhtous? tha prepei na paei sthn antiprosopia ths hp ?Αν έχεις εγγύηση, προφανώς. Αλλιώς υπάρχουν και ανεξάρτητες εταιρίες που είναι και ποιο οικονομικές ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 dustuxos exo 2x256 !! pou mporo na vro ram gia forhtous? tha prepei na paei sthn antiprosopia ths hp ? Άμα έχει λύξει η εγγύηση η οικονομικότερη λύση είναι μέσω Ίντερνετ. Μπορείς να βρεις σε ξένα sites την 512 καμιά 50αριά ευρώ. Δώσε προσοχή όμως η μνήμη που θα πάρεις να είναι συμβατή για το μοντέλο σου. Αν πας στην αντιπροσωπεία δεν γλυτώνεις το 100στάρικο για κάθε 512. Αν δεν κάνω λάθος, στο μοντέλο σου στο ένα μόνο slot μνήμης έχεις πρόσβαση από το καπάκι από κάτω. Για να φτάσεις στο δεύτερο slot θα πρέπεις να μπεις από πάνω αφού ξηλώσεις πρώτα καπάκι, οθόνη, πληκτρολόγιο.... Οπότε το πιο πιθανό είναι να χρειαστείς και τη βοήθεια τεχνικού, εκτός αν περιοριστείς στο μέγιστο των 768 MB (256 + 512). Ψάξε στο προσπέκτους για να εξακριβώσεις αυτά που σου λέω πριν κάνεις βιαστικές αγορές. -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 to exo anoixei to kapaki kai ap oti eida oi ram einai h mia dipla sthn allh !! dn nomizo oti tha duskoleuto na tis vgalo !! egguhsh dn exo afou to eo pano apo 2 xronakia to pc !! tora pao na koitaxo ki to prospektous !! thnks! xerete kapoio kalo magazi? h selida sto internet? na einai axipisth vasika !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 @tasosvel: http://www.crucial.com/eu Ωστόσο μπορείς να βρείς και σε καταστήματα (π.χ. Πλαίσιο, eShop κλπ.) τη μνήμη, αν ξέρεις ποιός ακριβός τύπος είναι (κάτι το οποίο μπορείς να μάθεις από την Crucial. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Αυτός που θα αγοράσει τον υπολογιστή θα ζητήσει για παγκόσμια εγγύηση, η οποία μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω. Δεν θα έχεις βέβαια ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο, και επίσης δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα την γλυτώσεις εύκολα στο τελωνείο. Μπορεί να του ζητήσουν να δηλώσει τον υπολογιστή στην είσοδο και στην έξοδο από τη χώρα (στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πάς να δηλώσεις κλοπή και καλά στο αστυνομικό τμήμα). Οι δασμοί είναι μεγάλοι γιατί βάζουν κάτι κερατιάτικα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις αν δεν κατεβάσει μία βιβλιοθήκη κανονισμούς. μαλιστα, καταλαβα... παντως σκεφτικα και την περιπτωση που δεν ερθει απ' ευθειας απο νεα υορκη αλλα μεσω καποιας ευρωπαικης χωρας...:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εγω μαγκες ψαχνω 1 μνημη ddr-sdram 512 στα 166mhz (pc2700)για τον φορητο μου Toshiba satellite m40x-19 και δεν εχω βρει τιποτα,εκτος σε 2 e-shop που εχουν και η τιμη αγγιζει τα 150 euro!!! παντως πηγα στο multirama της περιοχης μου και μου ειπε ο τεχνικος οτι τετοιες μνημες δεν υπαρχουν αλλο και οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω. παντως μπηκα στο σιτε που εδωσε ο φιλος πιο πανω και βρηκα 100 euro πιο φθηνα την μνημη αλλα εχω τρεξει στον υπολογιστη μου το προγραμμα cpu-z ειδα τι μνημη εχω,την ανεφερα παραπανω αλλο το σιτε λεει οτι η σειρα m40x φοραει στα 333mhz.τι γινεται σε αυτη την περιπτωση!? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εγω μαγκες ψαχνω 1 μνημη ddr-sdram 512 στα 166mhz (pc2700)για τον φορητο μου Toshiba satellite m40x-19 και δεν εχω βρει τιποτα,εκτος σε 2 e-shop που εχουν και η τιμη αγγιζει τα 150 euro!!! παντως πηγα στο multirama της περιοχης μου και μου ειπε ο τεχνικος οτι τετοιες μνημες δεν υπαρχουν αλλο και οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω. παντως μπηκα στο σιτε που εδωσε ο φιλος πιο πανω και βρηκα 100 euro πιο φθηνα την μνημη αλλα εχω τρεξει στον υπολογιστη μου το προγραμμα cpu-z ειδα τι μνημη εχω,την ανεφερα παραπανω αλλο το σιτε λεει οτι η σειρα m40x φοραει στα 333mhz.τι γινεται σε αυτη την περιπτωση!? Στο http://www.crucial.com/eu , βάζοντας το μοντέλο σου βγάζει: DDR PC2700 @ 333MHz (200 pins) η οποία με τα μεταφορικά σου έρχεται 70€. Όπως γράφει στο site: "We guarantee that the upgrades you find through the Crucial Memory Advisor tool will be compatible with your system, or your money back." Αυτό σημαίνει ότι αν πας βήμα-βήμα και βάλεις "Toshiba, Satellite, M40x series", η μνήμη που σου βγάζει είναι εγγυημένα συμβατή με το μηχάνημά σου. (Out of 110,000 possible upgrades, the Crucial Memory Advisor tool lists only the upgrades that are guaranteed compatible with your Toshiba Satellite M40X Series) Σε περίπτωση που την αγοράσεις και δεν δουλεψει, σου δίνουν τα χρήματά σου πίσω. Οπότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα. :) Όσο για το θέμα με τα MHz που λες, μπορεί η μνήμη που έχει τώρα να είναι στα 166 αλλά το μηχάνημα να αντέχει 333. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 οκ καλα τα λες αλλα αμα την παραγγειλω,μπορω να δουλεψω με 2 διαφορετικες μνημες η μια που εχω τωρα θα ειναι στα 166 και η αλλη στα 333mhz.φοβαμαι μην κανει κανενα "μπαμ" :O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Καμία μνήμη 1GB Corsair Value DDR2 SO-DIMM 533 MHz (PC4200) Unbuffered, Non-ECC,128Megx64, CL4 θέλει κανείς? Κρίμα είναι... την έχω και κάθεται :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=104469 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 οκ καλα τα λες αλλα αμα την παραγγειλω,μπορω να δουλεψω με 2 διαφορετικες μνημες η μια που εχω τωρα θα ειναι στα 166 και η αλλη στα 333mhz.φοβαμαι μην κανει κανενα "μπαμ" :O Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις διαφορετικές ταχύτητες. Αν το μηχάνημα υποστηρίζει 333, θα το καθυστερεί η παλιά και θα δουλεύουν και οι 2 στα 166 για αυτό το λόγο. Αν δεν υποστηρίζει 333, λογικά θα δουλεύει η 333 στα 166. Για τις ασυμβατότητες των 2 μνημών μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους για να σιγουρευτείς. Τηλ: +448000130330 (Δωρεάν από Skype) ή στείλε mail στο crucialeusupport [παπάκι] micron.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις διαφορετικές ταχύτητες. Αν το μηχάνημα υποστηρίζει 333, θα το καθυστερεί η παλιά και θα δουλεύουν και οι 2 στα 166 για αυτό το λόγο. Αν δεν υποστηρίζει 333, λογικά θα δουλεύει η 333 στα 166. Για τις ασυμβατότητες των 2 μνημών μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους για να σιγουρευτείς. Τηλ: +448000130330 (Δωρεάν από Skype) ή στείλε mail στο crucialeusupport [παπάκι] micron.com φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!! ηδη εστειλα μαιλ και περιμενω την απαντηση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Παιδιά θέλω μια καινούργια μπαταρία για το λάπτοπ γιατι αυτή που έχω κρατει με το ζορι 50 λεπτά. Έχω fujitsu-siemens amilo d7830 και δεν βρισκω τιποτα στο νετ. μπορειτε να με βοηθησετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Παιδιά θέλω μια καινούργια μπαταρία για το λάπτοπ γιατι αυτή που έχω κρατει με το ζορι 50 λεπτά. Έχω fujitsu-siemens amilo d7830 και δεν βρισκω τιποτα στο νετ. μπορειτε να με βοηθησετε? Αφού έχει επεξεργαστή Pentium 4 Desktop @ 2.8GHz , πόσο θα περίμενες να κρατάει η μπαταρία; Όλα τα φορητά που έχουν κανονικό (όχι mobile) επεξεργαστή έχουν αυτονομία που δεν υπερβαίνει τη μία ώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 ase oi mpataries einai polu pikra !!kai h dikia mou ta exei ftusei!! allo to exo 2 xronia kai... to forhto !! ap oti xero einai arketa akrives oi mpataries !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 εμενα ο δικος μου Toshiba τεχνολογιας centrino μου βγαζει κοντα στο 4ωρο αλλα με ανοιχτες εφαρμογες winamp και internet explorer.παντως ειμαι κατα ευχαριστημενος! :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Εμένα ο Acer με Intel Duo (Centrino τεχνολογία νομίζω είναι) κ σχετικά καινούργιος (1 μήνα) κρατάει κάπου 2 και κάτι ώρες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ο επεξεργαστής Core Duo (γνωστός και ως Yonah) είναι τμήμα της τεχνολογίας Centrino 3ης γενιάς (γνωστής και ως Napa). http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 εμενα εχει μνημη PC2-4300 DDR2 533mhz. αν παρω μια οποιαδηποτε τετοια, δε θα κανει; εχω μπερδευτει λιγο με τις μνημες. μια τετοια 1GB σε τι τιμες ειναι στα καταστηματα; οχι e-shops. :) @ariadgr, το site που εδωσες δεν εχει το δικο μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 εμενα εχει μνημη PC2-4300 DDR2 533mhz. αν παρω μια οποιαδηποτε τετοια, δε θα κανει; εχω μπερδευτει λιγο με τις μνημες. μια τετοια 1GB σε τι τιμες ειναι στα καταστηματα; οχι e-shops. :) @ariadgr, το site που εδωσες δεν εχει το δικο μου. Αν πάρεις μνήμη που να έχει τα ίδια pins με τη δική σου, λογικά θα κάνει. Το site που έδωσα μπορεί να μην έχει όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στον κόσμο, αλλά εαν συμβαίνει αυτό, μπορείς να τους ενημερώσεις και να σου πουν ακριβώς ποιό μοντέλο τους είναι συμβατό με το μηχάνημά σου (και να το προσθέσουν και στο Memory Advisor φυσικά). Για ποιό μοντέλο φορητού πρόκειται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Αν πάρεις μνήμη που να έχει τα ίδια pins με τη δική σου, λογικά θα κάνει. Το site που έδωσα μπορεί να μην έχει όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στον κόσμο, αλλά εαν συμβαίνει αυτό, μπορείς να τους ενημερώσεις και να σου πουν ακριβώς ποιό μοντέλο τους είναι συμβατό με το μηχάνημά σου (και να το προσθέσουν και στο Memory Advisor φυσικά). Για ποιό μοντέλο φορητού πρόκειται; για το toshiba M70-160 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts