lazman Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Προφανώς εσύ είχες πρόβλημα με την Sony,γι’αυτό και δεν την προτείνεις!Δε σημαίνει όμως ότι είναι και σωστή η άποψή σου!Σεβαστή,αλλά μέχρι εκεί! :) Απ’τα καινούρια της μοντέλα,υπάρχουν αυτές οι επιλογές στη σειρά ΝS http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-NS21Z%2FS&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+NS+Series http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-NS21M%2FS&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+NS+Series Με μόλις 100 ευρώ πιο πάνω,στα 1100 δηλαδή,παίρνεις ένα πολύ καλύτερο μοντέλο βέβαια http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-FW31J&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+FW+Series ευχαριστω kotsiani:) μηπως εχεις καπιο απο αυτα τα μοντελα η καπιο αλλο vaio? Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Προφανώς εσύ είχες πρόβλημα με την Sony,γι’αυτό και δεν την προτείνεις!Δε σημαίνει όμως ότι είναι και σωστή η άποψή σου!Σεβαστή,αλλά μέχρι εκεί! :) Απ’τα καινούρια της μοντέλα,υπάρχουν αυτές οι επιλογές στη σειρά ΝS http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-NS21Z%2FS&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+NS+Series http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-NS21M%2FS&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+NS+Series Με μόλις 100 ευρώ πιο πάνω,στα 1100 δηλαδή,παίρνεις ένα πολύ καλύτερο μοντέλο βέβαια http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-FW31J&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+FW+Series όχι ποτέ δεν είχα αλλά είχαν δεκάδες άλλοι αν δεις ξένα φόρα. sony = πανάκριβα, μέτρια ποιότητα, χάλια σέρβις και κουφό bloatware. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 ευχαριστω kotsiani:) μηπως εχεις καπιο απο αυτα τα μοντελα η καπιο αλλο vaio? Κάποιο απο αυτά δεν έχω!Η κοπελιά μου έχει το VGN-NR31Z/S,το οποιο πριν 2 μήνες καταργήθηκε γιατί αντικαταστάθηκε απ'τη σειρά NS και εγω έχω το VGN-AW21Z/B!Κορυφαίο μοντέλο,αλλά είναι desktop replacement,δεν ειναι π.χ. υπολογιστής που μπορείς να τον πάρεις στην καφετέρια για να ελέγξεις τα e-mail σου!! :lol: Δες στο site της εταιρίας και θα καταλάβεις τι εννοώ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Δε μου φαίνονται πανάκριβα τα vaio πλέον, εκτός από κάποιες σειρές όπως η Z. Στον latitude με προβληματισε κι'εμένα η ανάλυση της οθόνης και το γεγονός οτι δε μπορώ να τη δω live. Μάλλον για sony θα πάμε. Έχετε χρόνο μέχρι την τρίτη να μου αλλάξετε γνώμη.:p Κάτι τέτοιο να το κοιτάξω ή είμαι σε λαθος δρόμο;:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Θα συμφωνήσω με τον Alexkass μόνο αναφορικά με το bloatware, το οποίο στο κάτω κάτω μπορείς και να το ξεφορτωθείς (από την άλλη πολλά προγραμματάκια μπορεί να είναι χρήσιμα για τους αδαείς, ή για να το πω καλύτερα, τους λιγότερο ενημερωμένους). Αναφορικά με το service, δε νομίζω ότι το γεγονός ότι πρέπει να πάει στο εξωτερικό είναι τόσο τραγικό. Έχω 6 VAIO (AW, P, CS, Z, UX, S series) και ποτέ δε χρειάστηκα service. Γνωστός μου, όμως, που χρειάστηκε και μάλιστα για κάτι που θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν ότι έφταιγε ο ίδιος, μπήκε στη διαδικασία μέσω internet και σε 10 ημέρες είχε τελειώσει. Ήρθαν, το πήραν, το επισκεύασαν (ήταν χτύπημα) και το έστειλαν πίσω (όλα με δικά τους έξοδα). Αυτ'ο εγ'ω δε το θεωρώ κακό service. Σχετικά με την ποιότητα είναι η μεγαλύτερη διαφωνία μου. Όπως φαίνεται και παραπάνω, πόσα μοντέλα πρέπει να πάρω για να καταλάβω την χάλια ποιότητα των VAIO; Δεν μπορώ να δεχτώ από κάποιον που δεν είχε ποτέ στην κατοχή τουη έστω και ένα (χαμηλής ή υψηλής τιμής) να σχολιάζει και να προτείνει κάτι άλλο. Για να μη μιλήσω για εμφάνιση και υλικά που οι άλλοι κατασκευαστές δεν τολμούν να χρησιμοποιήσουν. Α, και πληκτρολόγιο αλά Apple δε θα βρεις άλλο σε Windows laptops! Φίλε μου πάρε άφοβα Sony. Στο λέει κάποιος που τα έχει φάει με το κουτάλι!!! [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 παιδια σε 9αρι-10αρι τι προτεινετε?(windows) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Θα συμφωνήσω με τον Alexkass μόνο αναφορικά με το bloatware, το οποίο στο κάτω κάτω μπορείς και να το ξεφορτωθείς (από την άλλη πολλά προγραμματάκια μπορεί να είναι χρήσιμα για τους αδαείς, ή για να το πω καλύτερα, τους λιγότερο ενημερωμένους). Αναφορικά με το service, δε νομίζω ότι το γεγονός ότι πρέπει να πάει στο εξωτερικό είναι τόσο τραγικό. Έχω 6 VAIO (AW, P, CS, Z, UX, S series) και ποτέ δε χρειάστηκα service. Γνωστός μου, όμως, που χρειάστηκε και μάλιστα για κάτι που θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν ότι έφταιγε ο ίδιος, μπήκε στη διαδικασία μέσω internet και σε 10 ημέρες είχε τελειώσει. Ήρθαν, το πήραν, το επισκεύασαν (ήταν χτύπημα) και το έστειλαν πίσω (όλα με δικά τους έξοδα). Αυτ'ο εγ'ω δε το θεωρώ κακό service. Σχετικά με την ποιότητα είναι η μεγαλύτερη διαφωνία μου. Όπως φαίνεται και παραπάνω, πόσα μοντέλα πρέπει να πάρω για να καταλάβω την χάλια ποιότητα των VAIO; Δεν μπορώ να δεχτώ από κάποιον που δεν είχε ποτέ στην κατοχή τουη έστω και ένα (χαμηλής ή υψηλής τιμής) να σχολιάζει και να προτείνει κάτι άλλο. Για να μη μιλήσω για εμφάνιση και υλικά που οι άλλοι κατασκευαστές δεν τολμούν να χρησιμοποιήσουν. Α, και πληκτρολόγιο αλά Apple δε θα βρεις άλλο σε Windows laptops! Φίλε μου πάρε άφοβα Sony. Στο λέει κάποιος που τα έχει φάει με το κουτάλι!!! +100 με οσα λες .και εγω ειχα vaio και φιλος μου ειχε και δεν ειχαμε κανενα προβλημα.η ποιοτητα τωρα τη να πω.ειχα και hp 1800 ευρω πρωτου 2 χρονια και το εδωσα γιατι ετριζαν ολα.απο τα ηχεια μεχρη το ανοιγμα της οθονης .περιση ειχα παρει vaio ειμουνα πολυ ευχαριστημενος αλλα με επριξε ενας γνωστος να του τον πουλησω....και επιδη ειμαι τις αλλαγης τον εδωσα:)τωρα ομως σκευτομαι να παρω μονο vaio γιατι απλα μου αρεση το στυλ και η ποιοτητα τους .δεν το κανω τρελη χρηση το εχω μονο για ιντερνετ και κανα λαιτ προγραμματακι για κινητα .το αλλο που μου αρεση ειναι το ποσο ησηχος ηταν σχετικα με τον hp και με οτι εχω δει μεχρι τωρα.αυτα:) Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 παιδια σε 9αρι-10αρι τι προτεινετε?(windows) msi u100..overclock με ενα κουμπι, και με προγραμμα καλυτερη αποδοση στην gma950,,,φοβερο,,και οσχ αν θες:D [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Σχετικά με την ποιότητα είναι η μεγαλύτερη διαφωνία μου. Όπως φαίνεται και παραπάνω, πόσα μοντέλα πρέπει να πάρω για να καταλάβω την χάλια ποιότητα των VAIO; Δεν μπορώ να δεχτώ από κάποιον που δεν είχε ποτέ στην κατοχή τουη έστω και ένα (χαμηλής ή υψηλής τιμής) να σχολιάζει και να προτείνει κάτι άλλο. Για να μη μιλήσω για εμφάνιση και υλικά που οι άλλοι κατασκευαστές δεν τολμούν να χρησιμοποιήσουν. Α, και πληκτρολόγιο αλά Apple δε θα βρεις άλλο σε Windows laptops! Συμφωνώ μαζί σου. Από ποιότητα κατασκευής τα Sony είναι πάνω από τα HP, τα Dell, τα Lenovo κλπ. Τουλάχιστον τα hi-end μοντέλα της. Έχω ένα Vaio SZ680 carbon fiber και το σασί του δε συγκρίνεται με κανένα Dell. Ούτε η οθόνη του. Apple και Sony φτιάχνουν τις καλύτερες οθόνες. Δε μιλάω για ανάλυση αλλα για απόδοση χρωμάτων, contrast κλπ. Η άποψη μου είναι η εξής. Για κάτω από χίλια κοιτάς κάποιο HP για value for money. Για πάνω από χίλια κοιτάς Sony η Apple. Αν έψαχνα σήμερα να αγοράσω laptop θα έπαιρνα ένα από τα καινούρια Unibody της Apple και θα του έβαζα parallels για να τρέχω και τα δυο OS. Δείτε σε αυτό το βιντεάκι ποσο σφαίρα πηγαινοέρχεται ο τύπος μεταξύ Vista και OsX μέσω Parallels. Έχοντας χρησιμοποιήσει ένα καινούριο 13ari Unibody ενός φίλου έχω να πω πως έχω μείνει άναυδος. Αυτό το πράγμα είναι σκέτο μασιφ - τρομερά συμπαγές, και το trackpad του βρίσκεται απλά σε άλλο επίπεδο. Σου κάνει κέφι να το χρησιμοποιείς ρε παιδί μου, δεν υπάρχει σύγκριση με το καημένο το Sony μου δυστυχώς :(. Οποτε η δικη μου πρόταση είναι: Για value for money οι περισσότεροι (HP, Dell, Lenovo, Toshiba κλπ) στο ίδιο καζάνι βράζουνε πάνω κάτω. Αν όμως έχεις την οικονομική άνεση πας για Apple και βάζεις parallel (αν θέλεις). Αξίζει τα λεφτά του... "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 To parallels θέλει πολλή RAM και στο δικό μου unibody με 2GB δουλεύει οριακά καλά. Με 4 πιστεύω θα υπάρχει σοβαρή βελτίωση. Πάντως όταν είναι να χρησιμοποιήσω windows μπαίνω μέσω bootcamp και είναι ταχύτατο. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι αργεί στο boot γιατί κάτι παίζει με τους δίσκους και τα partitions μάλλον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 μη σας δουλεύουν ωρέ. διαβάστε και ένα ξένο φόρουμ. τα ibm από τα πιο φτηνά (600ε) μέχρι να πιο ακριβά (5000ε) έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής. είναι τα μόνα πισί που έχουν πάει στο διάστημα. το πλέγμα ασταλιού είναι που κάνει τη διαφορά. όσο για τη sony το marketshare μιλάει από μόνο του καθώς και οι ζημιές τριμήνου. δεν ξέρω κανέναν σοβαρό επαγγελματία ή IT που να έχει sony. αλλά εδώ βέβαια είναι ελλαδιστάν. αρνί και έχει ο θεός :p Υ.Γ. πώς μπορούν κάποιοι να συγκρίνουν τον 1 χρόνο Ολλανδικού ή αγγλικού σέρβις της sony με τα 3 χρόνια onsite της dell. κάποιος σοβαρός (γιατί η σοβαρότητα είναι το ζήτημα) δεν υπάρχει? υπάρχουν αλλά πήγαν διακοπές. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Νομίζω στο Βέλγιο πάνε. Το service της dell σίγουρα είναι πολύ ανώτερο, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι όλα τα άλλα είναι άχρηστα. Εγώ επέλεξα apple γνωρίζοντας την άθλια υποστήριξη στην Ελλάδα, αλλά άξιζε το ρίσκο. Alex οι σοβαροί επαγγελματίες δεν έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με έναν απλό χρήστη. Εγώ μπορεί να έχω σαν βασική προτεραιότητα το laptop μου να έχει bluray driver και ακόμη και το καλύτερο dell να μην έχει, ενώ το sony των 1000 ευρώ να έχει. Το sony λοιπόν είναι πολύ καλύτερο για εμένα, αλλά θα ήταν χαζό να πω πως μπορούν και δουλεύουν οι επαγγελματίες με πανάκριβα dell που δεν έχουν ούτε καν bluray. Τυχαίο το παράδειγμα βέβαια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εγώ πάντως πριν 1,5 μήνα περίπου πήρα αυτό Sony Vaio VGN-FW31M και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.ΙΒΜ και Dell είναι φυσικά κορυφαία,αλλά για επαγγελματική χρήση. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 msi u100..overclock με ενα κουμπι, και με προγραμμα καλυτερη αποδοση στην gma950,,,φοβερο,,και οσχ αν θες:D με ενα κουμπι oc??η gma950 παλι τι ειναι?οσχ?:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 με ενα κουμπι oc??η gma950 παλι τι ειναι?οσχ?:p Νταξει το overclock δεν ειναι με ενα κουμπι αλλα με 2:p (Fn + F10) Αρκει να κανεις αναβαθμιση στο BIOS(απλη μεθοδος 5 λεπτα υποθεση,την εχω γραψει και στο θεμα του msi) Φτανει μεχρι τα 1,98 Ghz απροβληματιστα,,,ειναι αρκετα χρησιμο σε ορισμενες περιπτωσεις. gma950 ειναι το chipset για τα γραφικα, επειδη το εχουν περιορισμενο τρεχει στα 133mhz, αλλα με ενα προγραμματακι παει στα 400mhz και αποδιδει καλυτερα στα βιντεο και στα παιχνιδια,,μικρη διαφορα ομως. OS X...το ξερεις:ninja: Εγω τωρα ετοιμαζομαι να το κανω dual boot, δηλαδη να του αφησω τα Χp που εχει πανω και να προσθεσω και το λειτουργικο OS X [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 OK, οπότε οι ΙΤs ας πάρουν Dell/IBM και ας αφήσουν τα multimedia μηχανάκια για εμάς τους κοινούς θνητούς (γιατί εγώ θέλω και το blu-ray μου και τα ανθρακονήματα και την υπέροχη X-Black οθόνη και φυσικά την πρωτοποριακή εμφάνιση και όχι εκείνη του αναχρονιστικού τετράγωνου τανκ). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Από ποιοτητα κατασκευής πάντως,έχω μείνει 100% ευχαριστημένος από τους Vaio! Επίσης,η οθόνη τους ειναι τρομερά καθαρή και διάφανη,με τρομερό contrast!Πραγματικά ασυναγώνιστη. Γενικά,ουδέποτε χρειάστηκα σέρβις σε VAIO,ούτε και κάποιος γνωστός μου!Οπότε,αν μένεις ευχαριστημένος,γιατί να αλλάξεις εταιρία;Το design και τα υλικά όπως και αυτές τις πεντακάθαρες οθονάρες δεν πρόκειται να τα βρεις σε άλλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 καλο πασχα παιδια σε ολους και με υγεια:) http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-FW31J&site=voe_el_GR_cons&category=VN+FW+Series&assetid=1218032875626 λεω γιαυτον .τον βρηκα απο 1000 μεχρι 1100.τη λετε? Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 μη σας δουλεύουν ωρέ. διαβάστε και ένα ξένο φόρουμ. τα ibm από τα πιο φτηνά (600ε) μέχρι να πιο ακριβά (5000ε) έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής. είναι τα μόνα πισί που έχουν πάει στο διάστημα. το πλέγμα ασταλιού είναι που κάνει τη διαφορά. όσο για τη sony το marketshare μιλάει από μόνο του καθώς και οι ζημιές τριμήνου. δεν ξέρω κανέναν σοβαρό επαγγελματία ή IT που να έχει sony. αλλά εδώ βέβαια είναι ελλαδιστάν. αρνί και έχει ο θεός :p Υ.Γ. πώς μπορούν κάποιοι να συγκρίνουν τον 1 χρόνο Ολλανδικού ή αγγλικού σέρβις της sony με τα 3 χρόνια onsite της dell. κάποιος σοβαρός (γιατί η σοβαρότητα είναι το ζήτημα) δεν υπάρχει? υπάρχουν αλλά πήγαν διακοπές.Δεν ξέρω... όσες φορές έπιασα Vaio στα χέρια μου -και δεν ήταν λίγες, πουλάνε πολύ βλέπεις- η οθόνη είχε τόσο flex που γινόταν τυρόπιτα στριφτή. Τώρα αν αυτό θεωρείται καλή ποιότητα κατασκευής, πάω πάσο. Όσο για το service, αν χρησιμοποιήσεις μία φορά αυτό της Dell, δύσκολα θα συμβιβαστείς με κάτι άλλο μετά. Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι το μηχάνημα δεν θα φύγει από δίπλα σου και θα επισκευαστεί μπροστά σου την επόμενη εργάσιμη μέρα ό,τι κι αν πάθει. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 +1 πες τα ρε μάστορα. αυτό λέω τόση ώρα. χρονια πολλα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 καλο πασχα παιδια σε ολους και με υγεια:) http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-FW31J&site=voe_el_GR_cons&category=VN+FW+Series&assetid=1218032875626 λεω γιαυτον .τον βρηκα απο 1000 μεχρι 1100.τη λετε? Δύο θετικά βρήκα στο συγκεκριμένο: 1.blu-ray 2.Καλή κάρτα γραφικών Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δεν ξέρω... όσες φορές έπιασα Vaio στα χέρια μου -και δεν ήταν λίγες, πουλάνε πολύ βλέπεις- η οθόνη είχε τόσο flex που γινόταν τυρόπιτα στριφτή. Τώρα αν αυτό θεωρείται καλή ποιότητα κατασκευής, πάω πάσο. Όσο για το service, αν χρησιμοποιήσεις μία φορά αυτό της Dell, δύσκολα θα συμβιβαστείς με κάτι άλλο μετά. Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι το μηχάνημα δεν θα φύγει από δίπλα σου και θα επισκευαστεί μπροστά σου την επόμενη εργάσιμη μέρα ό,τι κι αν πάθει. Μπορει να σου δωσει και οθονη χωρις flex... βεβαια μετα θα εχεις να λες οτι ειναι πολυ χοντρο το φορητο... παντα θα εχεις κατι να λες! Το Flex στην τελικη τελικη δεν ενοχλει στην χρηση εκτος και αμα θες να το υποβαλλεις σε δοκιμασιες. Περι service... σκεψου λιγο τι λες! Δεν αγοραζουμε service, αγοράζουμε φορητο! Βασει αυτου αγοραζουμε πρωτα απο ολα. Δεν υποτιμω την εννοια της καλης υποστηριξης, αλλα στην τελικη ειναι κατι που μπορει να χρειαστεις... μπορει και οχι! Το φορητο θα το τρως στην μαπα καθε μερα... και για τα φορητα της Dell... well... δεν ειναι και οτι καλυτερο μπορει να σου τυχει! Εχει καποια καλα... αλλα σε γενικες γραμμες εεε δεν... Το θεμα κατ εμε ειναι να εχεις ενα σερβις σε ευλογο χρονικο διαστημα. Η Sony την οποια καταθαψατε μπορει να μην εχει σερβις στην Ελλαδα, αυτο δεν εμποδιζει ομως απο το να παρεχουν καλου επιπεδου υπηρεσιες και να ανταγωνιζονται στον χρονο αλλα σερβις εγκατεστημενα εδω! Ας ειμαστε λιγο εγκρατεις στα σχολια... Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Πολυ ραδιο αρβυλα παιζει με τα vaio απο οτι διαβαζω. Εχουν περασει απο τα χερια μου τα TX1XP, FZ11M, FZ21M, FW31J και το μόνο ενοχλητικο που είδα ηταν το bloatware (στο οποιο βγαζω σπυρακια). Ποιοτητα κατασκευης αψογη, service SUPER αριστο (ειδικα απο τοτε που μεταφέρθηκε Γερμανια) με απιστευτο response time(2-3 ημερες για HDD replacement στο FZ21M including την DHL). Να σημειωσω εδω πως το FZ11M μου εκτελει εδω και 1μιση χρονο χρεη always on μηχανήματος χωρις το παραμικρο πρόβλημα. - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 καλο πασχα παιδια σε ολους και με υγεια:) http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-FW31J&site=voe_el_GR_cons&category=VN+FW+Series&assetid=1218032875626 λεω γιαυτον .τον βρηκα απο 1000 μεχρι 1100.τη λετε? Όπως είπε και ο Nagata,καλή κάρτα γραφικών και blu-ray!όμως,το blu-ray είναι μόνο ανάγνωσης!Οπότε,αν θες να εγγραψεις δίσκο blu-ray απλά δε θα μπορεσεις!Καλή οθόνη επίσης(η κλασική κρυστάλλινη της Sony-τον έχω δει από κοντά στο Πλαίσιο Θεσ/νίκης),όμως θεωρώ λίγη την ανάλυση για τις διαστάσεις της(τουλάχιστον την κάθετη)!900 pixels μου φαίνονται λίγα στην κάθετη διάσταση για 16,4 ίντσες!Κατά τα άλλα,καλό επεξεργαστή έχει για λαπ-τοπ όπως και επαρκή ποσότητα RAM!Επίσης,παρέχεται αρκετό επιπρόσθετο λογισμικό(εξαιρειται το bloatware!! :p Το οποίο στα νέα μοντέλα δεν υφίσταται νομίζω!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Μπορει να σου δωσει και οθονη χωρις flex... βεβαια μετα θα εχεις να λες οτι ειναι πολυ χοντρο το φορητο... παντα θα εχεις κατι να λες! Αν κρίνω από τη δικη μου περίπτωση, η οθόνη είναι όντως πολύ λεπτή (πράγμα που προτιμώ) αλλα δεν έχει καθόλου flex, όσο και να το πιέζεις από πίσω (δε βλέπεις στίγματα στην οθόνη αν αυτό εννοούμε). Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πραγματάκια. Όταν μιλάμε για Lenovo δεν εννοούμε τις σειρές IBM. Είναι γνωστό ότι η Lenovo εξαγόρασε την IBM και ότι η τελευταία έβγαζε πολύ γερά μηχανήματα (τουλάχιστον τα T και X series) με πολύ καλά πληκτρολόγια αλλα και μέτριες οθόνες. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι και οι υπόλοιπες σειρές της Lenovo είναι αυτού του επιπεδου. Αν εξαιρέσεις τα X-series, τα υπόλοιπα Lenovo κινούνται στο μέσο ορο (και επιπλέον είναι κακομούτσουνα :p). Όσον αφορά τη Dell, έχει το καλύτερο δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης στο χώρο των επιχειρήσεων. Αυτό την έφερε νούμερο 1. Αλλα στο τμήμα των καταναλωτών τα θαλάσσωσε (μιλάω τουλάχιστον για Αμερική) γιατί αποφάσισε να κάνει outsourcing το customer support στην India. Έπαιρνες λοιπόν τηλέφωνο να πεις το πρόβλημα σου και σου έβγαινε ο Ινδός και άρχιζε να διαβάζει τη προκαθορισμένη λίστα ελεγχου που του δίνουν. Έτρωγες μια ώρα και πάλευες μεταξύ ινδικής προφοράς και άσχετης λίστας μέχρι που εγκατέλειπες... Έτσι λοιπόν η Dell έχασε τα πρωτεία από την HP (μιλάω για USA). Από την άλλη, αν πάμε στα μηχανήματα τα ίδια και οι δυο αυτές εταιρείες (όπως και οι Lenovo, Toshiba, Acer κλπ.) βρίσκονται περίπου στην ίδια θέση. Υλικά και συναρμολόγηση με επίκεντρο το κόστος. Αν τώρα η οθόνη σου κάνει μυγάκια, το antireflective coating είναι της πλακας και η οθόνη μοιάζει με καθρέφτης, το πληκτρολόγιο μπάζει λίγο, η αυτονομία είναι μικρή, είναι χοντρό και βαρύ κλπ., δε βαριέσαι μιλάμε για value-for-money here. Κανένα πρόβλημα δεν έχω με αυτό, κι εγώ πολλές φορες αγοράζω με αυτό το κριτήριο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα απαξιώσω και τις πιο ακριβές κατασκευές όπως ένα Sony Z series, ένα Macbook η ακόμα και ένα Lenovo X300 η Dell Adamo. Κάτι τελευταίο. Alexkass σταματα να προσβάλλεις τους συνομιλητές σου - δε κερδίζεις πόντους εκτίμησης από κανένα εδώ μέσα ... "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts