Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ έχω το 901 από τον περασμένο Σεπτέμβρη και είναι μια χαρά...:)

το απόλυτο σε φορητότητα και αναμονή (τουλάχιστον ένα 7ωρο με wifi) είναι μια χαρά στο να σερφάρω όταν είμαι στο εξωτερικό και να δουλεύω εφαρμογές γραφείου...

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχω δοκιμάσει όλα τα netbooks και μπορώ να πω ότι το dell mini 9 έχει μακράν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και είναι από τα πιο γρήγορα. επίσης αναβαθμίζεται στο λεπτό.

τέλος laptop OS =macosx και όχι winxp για αυτούς που θέλουν κάτι να ανοίγει σε λιγότερο από 1 δεύτερο και να μην κολλάει ποτέ. και όλα αυτά με 1GB ram.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

To 901 που έχω χρησιμοποιήσει (όχι για πάρα πολύ όμως) έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα κι αυτό είναι τα πλήκτρα του touchpad. Ίσως εγώ δεν μπόρεσα να τα συνηθίσω, αλλά μου φάνηκε ότι χρειάζονται πολύ δύναμη για να τα πατήσεις και είναι σε λάθος σημείο. Μόνο και μόνο γι'αυτό δεν θα το έπαιρνα. Το Dell δεν ξέρω τι λέει, το έχω δει από κοντά χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ιδαίτερα. Μου φάνηκε μια τυπική συσκευή της κατηγορίας κι επιπλέον δεν έχω καμία εκτίμηση σε οτιδήποτε της σειράς inspiron, αλλά φαίνεται συμπαθές.

Παιδια επειδη τωρα πηρα λαπτοπ(Fujitsu Siemens Amilo Pi-3540) και μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε για πειτε εσεις που ξερετε.Την πρωτη φορα που φορτιζεις την μπαταρια χρειαζεται να την φορτισεις παραπανω η ειναι μυθος αυτο οπως στα κινητα?

Στα λεφτά του μέχρι στιγμης δεν έχω δει κατι καλυτερο...Αν υπάρχει κατι μπορειτε να μου προτεινετε?

Υ.Γ.: DD3?Δεν έχω δει πολλά laptop να έχουν...Στο πλαίσιο νομίζω μόνο τα turbo-x εχουν.

Όσο για την ανάλυση οθόνης, επειδή ενδιαφέρομαι για 15,4' όλα σχεδον 1280x800 δεν είναι?

καλό θα ήταν να είχε μεγαλύτερη ανάλυση. η ανάλυση αυτή είναι μέτρια και για 13.3 οθόνες.

ddr3 έχουν τα περισσότερα λάπτοπ πάνω από 800ε που έχουν βγει εδώ και 2-3 μήνες.

Alex = the best!

καλό θα ήταν να είχε μεγαλύτερη ανάλυση. η ανάλυση αυτή είναι μέτρια και για 13.3 οθόνες.

ddr3 έχουν τα περισσότερα λάπτοπ πάνω από 800ε που έχουν βγει εδώ και 2-3 μήνες.

Φίλε μάλλον για desktop μιλας...Αν εχεις καποιο παραδειγμα δειξτο μου γιατι δεν εχω δει!

http://www.notebookreview.com

δες τα μοντέλα πάνω από $1000 (δολάρια) και έχουν ddr3.

τώρα αν εσύ κοιτάς plaisio και όχι άλλα μαγαζιά που είναι δεκάδες φορές ανώτερα σε laptops είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ θέμα.

σταμάτησα να αγοράζω laptops από το εν λόγω μαγαζί πριν από το Αθήνα 2004... ;)

Alex = the best!

Ωραία, άσε το πλαίσιο και πήγαινε στο e-shop.Kαι εκεί μία από τα ίδια.Sorry φίλε αλλά από ξένο site δεν ψωνίζω...

Και επειδή σε βλέπω να επιμένεις για ένα θέμα που μάλλον δεν κατέχεις, κανε ένα search στο site που παραθέτεις να δεις ότι και εκεί DDR2 παίζουν με 1300$ και μικρότεροι απο 2,5Ghz επεξεργαστές.

ποιο eshop καλέ?

είναι δυνατόν?

δες το play247 και άλλα τέτοια. βασικά σκρόυτζαρε το ;)

να αγοράσει κάποιος λάπτοπ με 900+ε σήμερα και ddr2 είναι μάλλον ... άστο καλύτερα.

ddr3 υπάρχει εδώ και 2-3 μήνες και είναι must. τι να πω άλλο.

Υ.Γ. όταν κάνεις search να βάζει και όριο χρόνου γιατί έχει λάπτοπς από 4+ χρόνια ;)

Alex = the best!

Φιλε αστο δεν το χεις....Εγω για το site που με εδωσες σου λεω, αλλα μαλλον γραφεις ετσι για να περασει η ώρα σου!

Κάποιος άλλος που να εχει αποψη για αυτο?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1183958&Manufacturer=HP&category=69977907&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE74277CB8CCB73BC4AD75911E5AA9E8F1DFBD85440508032463ACE5D3FC10D794CAF83CB60197495AE19CE6B3623CF65FA5887419477EF60496CFD8F54C17297387C3526E01F09ED149E8A931DD678412108D5E0B83257154AFC15CDD04EE2443BC193EEF76CEB83B15829D632A3405262BE5B488B320FCBF

ποιο eshop καλέ?

είναι δυνατόν?

δες το play247 και άλλα τέτοια. βασικά σκρόυτζαρε το ;)

να αγοράσει κάποιος λάπτοπ με 900+ε σήμερα και ddr2 είναι μάλλον ... άστο καλύτερα.

ddr3 υπάρχει εδώ και 2-3 μήνες και είναι must. τι να πω άλλο.

Υ.Γ. όταν κάνεις search να βάζει και όριο χρόνου γιατί έχει λάπτοπς από 4+ χρόνια ;)

Οτι να ναι...Φιλε την παλευεις καθόλου?Και αν ναι στειλε μου ενα link να δω!

Αλλα πολυ κουβεντα,απλα για να γινεται...

τι να πω στον παίχτη...

σου είπα σκρούτζαρέ το ΤΙ άλλο να κάνω?

το play247 (αυτό μου ήρθε στο μυαλό) έχει δεκάδες ddr3 laptops με 1000ε.

προσωπικά θα έπαιρνα κάτι σε ibm. όπως το r500 με κάτω από 1000.

ή με λίγο πάνω το πολύ ανώτερο με πάνω από 7ώρες αναμονή (το έχω δουλέψει) T500.

Υ.Γ. συμβουλή, ΜΗΝ τρελαίνεσαι, και όλα αυτά που βλέπεις με ddr2 απλά είναι (συνήθως) περασμένα μοντέλα που τα πιέζουν να τα πουλήσουν. αν έχεις δυνατότητα αγοράς από αγγλία (όπως εγώ) μην το σκεφτείς. εδώ μας φέρνουν δεύτερο πράγμα, πιο ακριβά και πιο αργά.

Alex = the best!

Alexkass An h ddr3 den ειναι πανω απο 1600mhz δεν αξιζει,,ειναι μαπα...καλυτερα μια ddr2 στα 1000

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Alexkass An h ddr3 den ειναι πανω απο 1600mhz δεν αξιζει,,ειναι μαπα...καλυτερα μια ddr2 στα 1000

1600 δεν υπάρχει σε Laptops και σύμφωνα με τα reviews έχει σημαντική διαφορά στην καθημερινή εργασία και αυτονομία.

προτείνω το T500. αν έπαιρνα ποτέ (ποτέ όμως :p) 15.4 θα ήταν T.

Alex = the best!

Ηρεμήστε λίγο ορισμένοι, συζήτηση για φορητά κάνουμε, δεν χρειάζεται να αρπάζεστε με το παραμικρό.

Κάποιος άλλος που να εχει αποψη για αυτο?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...E5B488B320FCBF

Η σελίδα δίνει Error code : 500

Πρέπει να είναι το link που έδωσε σε προηγούμενο post: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1183958

{Και μια παρατήρηση για τα links από το plaisio. Δεν χρειάζεται να κάνετε copy ολόκληρο το URL που δείχνει ο browser, αρκεί το product id, σ'αυτή την περίπτωση 1183958}

Φίλε το έχω εγώ και είναι πολυ αργό. Νομίζω φταίει ο επαξεργαστης.:mad:

O επεξεργαστής; Μα αφού έχει τον κλασσικό atom που έχουν όλα τα netbooks σε αυτό το εύρος τιμής :confused:

Εγώ το 1000άρι μόνο και μόνο για τον κανονικό σκληρό και την ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη. Λιγότερη φορητότητα ίσως αλλά περισσότερες δυνατότητες.

Όταν λέμε περισσότερες δυνατότητες;Απ' ότι παρατήρησα η μόνη τους διαφορά είναι στον σκληρό και στην οθόνη.

και εγώ έχω το 901 από τον περασμένο Σεπτέμβρη και είναι μια χαρά...:)

το απόλυτο σε φορητότητα και αναμονή (τουλάχιστον ένα 7ωρο με wifi) είναι μια χαρά στο να σερφάρω όταν είμαι στο εξωτερικό και να δουλεύω εφαρμογές γραφείου...

Ξέχασα το σημαντικότερο πλεονέκτημά του κατ' εμέ,η μπαταρία του.Thanks Nik

To 901 που έχω χρησιμοποιήσει (όχι για πάρα πολύ όμως) έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα κι αυτό είναι τα πλήκτρα του touchpad. Ίσως εγώ δεν μπόρεσα να τα συνηθίσω, αλλά μου φάνηκε ότι χρειάζονται πολύ δύναμη για να τα πατήσεις και είναι σε λάθος σημείο. Μόνο και μόνο γι'αυτό δεν θα το έπαιρνα. Το Dell δεν ξέρω τι λέει, το έχω δει από κοντά χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ιδαίτερα. Μου φάνηκε μια τυπική συσκευή της κατηγορίας κι επιπλέον δεν έχω καμία εκτίμηση σε οτιδήποτε της σειράς inspiron, αλλά φαίνεται συμπαθές.

Αυτό είναι ένα θέμα,και περιμένω να το δω από κοντά για να δω αν όντως με βολεύει το πληκτρολόγιο ή όχι.Πάντως δεν το προορίζω και για τόσο σοβαρή χρήση που θα με κουράζει το πληκτρολόγιο ακόμα και αν είναι σκληρά τα πλήκτρα του.

Pavilion DV2 με AMD 12άρη, υπάρχει πουθενά;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Όταν λέμε περισσότερες δυνατότητες;Απ' ότι παρατήρησα η μόνη τους διαφορά είναι στον σκληρό και στην οθόνη.

Ναι, ακριβώς αυτά τα δύο. Για μένα ήταν σημαντικά, κυρίως ο σκληρός, σε λίγο θα πάρει και ubuntu επάνω και γενικά ήθελα τον χώρο. Όσον αφορά την οθόνη θα ήθελα κάτι λίγο μεγαλύτερο ακόμη (11" ίσως....) αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα σε τέτοιες τιμές. Εξυπακούεται ότι αν για την χρήση που το θες δεν είναι σημαντικά αυτά τα δύο τότε δεν υπάρχει λόγος να τα πληρώσεις.

Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των Eee (και του 901 και του 1000) είναι η διάδοση. Βρίσκεις μπαταρίες και άλλα συμπράγκαλα εύκολα και σε σχετικά λογικές τιμές + κανονική εγγύηση αντιπροσωπείας θυσιάζοντας ίσως την αίσθηση του hi tech καινούργιου και κάποιες πολύ καινούργιες δυνατότητες. Εμένα με κάλυπτε απόλυτα αυτή η λογική.

Read The F...ing Manual First

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...