glykerak Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 για δες κι εδω http://uk.insight.com/apps/productpresentation/index.php?product_id=TOYA060GR ..αρα προτεινεις toshiba..ok! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 glykerak εμενα προσωπικα, δεν μου εμφανιζει κανενα απο τα laptopάκια σου.! :O Γιατι? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 γεια σας παιδια ενδιαφερομαι για αγορα νεου laptop..εχω ηδη ψαξει αρκετα και ειμαι αναμεσα σε acer aspire 6930G-583G25Bn(http://www.simplyacer.com/Acer_Aspir...Bn_449060.html) και στο Toshiba Satellite Pro A300-1E7(http://www.laptopsdirect.co.uk/Toshi...=1049)..οποιος μπορει σας παρακαλω να με βοηθησει να αποφασισω.. για δες κι εδω http://uk.insight.com/apps/productpresentation/index.php?product_id=TOYA060GR ..αρα προτεινεις toshiba..ok! Ναι, ουτε εμενα μου βγαζει αυτα τα laptop που εχεις επιλεξει. Βγαζει κατι σαν λαθος αναζητηση, ή λαθος σελιδα, κλπ. :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykerak Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 τι να σου πω δεν ξερω? κατσε να σου τα γραψω εδω.. -Acer Aspire AS6930G-583G25Bn Processor Intel® Core 2 Duo (T5800, 2.0Ghz 800 FSB 2MB L2 cache ) Screen 16" (HD 1366 x 768 resolution, high-brightness (220- cd/m2) Acer CineCrystal™ TFT LCD, 8 ms high-def response time, 16:9 aspect ratio) Operating System Windows Vista Home Premium Edition RAM HIGH (3072MB 3GB) Hard Drive 250GB SATA Optical Drive Blu-Ray (Blu-Ray HD Play back + DVD-RW & CD-RW) Graphics Dedicated (NVIDIA® GeForce® 9300M GS with 256MB Dediacted RAM) Wireless LAN Wireless (WIFI LINK A,B,G,N Includes MIMO) Network Card 10/100/1000 Gigabit Fast Ethernet Integrated Webcam Yes (CrystalEye Webcam) Card Reader 5-in-1 card reader (SD//MS/MS-Pro/MMC/xD-Picture card™) USB Ports 4x USB 2.0 Ports Speakers Dolby®5-certified surround sound system with two built-in stereo speakers and one subwoofer supporting low-frequency effects Modem 56.6K Modem VGA Port 1 External VGA Port Kensington Lock Kensington lock slot Charge Time 2.0 Hours ExpressCard ExpressCard™/54 slot HDMI 1 HDMI Connector Battery Life 2-3 Hours (This Specific Model 2.5-hours) Weight 3-4 Kg (This Model 3.68kg) Warranty 12 Months Acer Collect & Return -Toshiba Satellite Pro A300-1E7 * Processor - Intel Core 2 Duo P8400 / 2.26 GHz ( Dual-Core ) * RAM - 3 GB (installed) / 8 GB (max) - DDR2 SDRAM - 800 MHz ( 1 x 1 GB + 1 x 2 GB ) * Hard Drive - 320 GB - Serial ATA-150 * Operating System - Microsoft Windows Vista Business / XP Professional downgrade * Screen - 15.4' TFT 1280 x 800 ( WXGA ) - TruBrite * Optical Drive - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - integrated * Graphics - ATI Mobility Radeon HD 3470 - 256 MB * Bluetooth - Yes * Notebook Camera - Integrated - 1.3 Megapixel * Warranty - 1 year warranty Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Καταρχην απο επεξεργαστηκες δυνατοτητες, και μονον, αν πιασεις, ο Toshibaκος ειναι εμφανως ανωτερος.! Και σε μοντελο επεξεργαστη και σε GHz.. Επισης, ο Acer εχει μεγιστη ram 3GB, ενω ο Toshiba 8GB(!), και φοραει ηδη 3GB. Ο σκληρος δισκος, (αν και εμενα δεν ειναι τοσο θεμα για συγκριση) ειναι 320 στον Toshiba, ενω 250 στον Acer. Αυτα, τα βασικα, που θα κοιταζα εγω. ;) Απο καρτα γραφικων ειναι και τα δυο ικανοποιητικα, αλλα οχι και τοσο για παιχνιδια νομιζω.. (δεν γνωριζω πολλα επ'αυτου) Τωρα η οθονη δεν εχει διαφορα στο μεγεθος, ενταξει.. (0.6 ιντσες?!) Απο εικονα δεν ξερω αν μπορει να εχουν καποια μικρη διαφορα, ομως θα προτιμουσα την "δυναμη" σε ενα μηχανημα (μιας και ετσι ειναι που θα μου κρατησει παραπανω) παρα την εικονα που εκτος απ'το οτι θα συνηθισεις οτι και να παρεις, νομιζω ειναι και οι δυο μια χαρα.... :worry: Τελος, σκεψου το γεγονος, οτι η Acer δεν εχει καθολου καλη υποστηριξη, σε περιπτωση που θελησεις, το παραμικρο. Σε αντιθεση με την Toshiba. Κριμα δεν ειναι? Μενει μονο το οικονομικο, που αν θες το παραθετεις και αυτο, ετσι για την συγκριση, αλλα ειναι καθαρα προσωπικο σου αυτο το σημειο. ;) [αυτα, με ελπιδα να σε βοηθησω λιγο, συμφωνα με τα λιγα που γνωριζω] :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για το lenovo r61? Η διαφορά ποιότητας που έχει από την σειρά Τ είναι μεγάλη? Τα lenovo έχουν καμιά σχέση με τα ibm thinkpad σε ποιότητα? Απ΄΄οτι καταλαβα η ibm έδωσε όλη την σειρά της με τους φορητούς στην lenovo έτσι δεν είναι?Πάντως με χαλάει λίγο που δεν γράφουν πλέον ibm τα thinkpad πάνω τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Ναι, ουτε εμενα μου βγαζει αυτα τα laptop που εχεις επιλεξει. Βγαζει κατι σαν λαθος αναζητηση, ή λαθος σελιδα, κλπ.Έχει κάνει λάθος στα urls που έδωσε. Το ένα το διόρθωσα, τα άλλα δεν τα είχε δώσει ολόκληρα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykerak Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Καταρχην απο επεξεργαστηκες δυνατοτητες, και μονον, αν πιασεις, ο Toshibaκος ειναι εμφανως ανωτερος.! Και σε μοντελο επεξεργαστη και σε GHz.. Επισης, ο Acer εχει μεγιστη ram 3GB, ενω ο Toshiba 8GB(!), και φοραει ηδη 3GB. Ο σκληρος δισκος, (αν και εμενα δεν ειναι τοσο θεμα για συγκριση) ειναι 320 στον Toshiba, ενω 250 στον Acer. Αυτα, τα βασικα, που θα κοιταζα εγω. ;) Απο καρτα γραφικων ειναι και τα δυο ικανοποιητικα, αλλα οχι και τοσο για παιχνιδια νομιζω.. (δεν γνωριζω πολλα επ'αυτου) Τωρα η οθονη δεν εχει διαφορα στο μεγεθος, ενταξει.. (0.6 ιντσες?!) Απο εικονα δεν ξερω αν μπορει να εχουν καποια μικρη διαφορα, ομως θα προτιμουσα την "δυναμη" σε ενα μηχανημα (μιας και ετσι ειναι που θα μου κρατησει παραπανω) παρα την εικονα που εκτος απ'το οτι θα συνηθισεις οτι και να παρεις, νομιζω ειναι και οι δυο μια χαρα.... :worry: Τελος, σκεψου το γεγονος, οτι η Acer δεν εχει καθολου καλη υποστηριξη, σε περιπτωση που θελησεις, το παραμικρο. Σε αντιθεση με την Toshiba. Κριμα δεν ειναι? Μενει μονο το οικονομικο, που αν θες το παραθετεις και αυτο, ετσι για την συγκριση, αλλα ειναι καθαρα προσωπικο σου αυτο το σημειο. ;) [αυτα, με ελπιδα να σε βοηθησω λιγο, συμφωνα με τα λιγα που γνωριζω][/quote σ'ευχαριστω πολυ..με βοηθησες αρκετα μπορω να πω..οσο για τα παιχνιδια που λες ενταξει δεν θα λιωνω κ στα παιχνιδια..οποτε δεν εχω προβλημα!!η τιμη του acer ειναι 556 λιρες και του toshiba 630 λιρες..σου τα γραφω σε λιρες επειδη θα το αγορασω μαλλον απο λονδινο..thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. acer έχουμε πει μακριά ... ο toshiba σαφώς καλύτερος. έχω έναν satellite U400 και είναι άριστος. μόνο και μόνο το εταιρικό software που έχει είναι μπροστά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. acer έχουμε πει μακριά ... ο toshiba σαφώς καλύτερος. έχω έναν satellite U400 και είναι άριστος. μόνο και μόνο το εταιρικό software που έχει είναι μπροστά. μην εισαι και απολυτος ! εχω τον acer 5630 2 χρονια και ειμαι σε ολα οκ ! και ενας γνωστος ενω τον ελεγα να παρει acer καταφερε ενας φιλος του(που δεν ηξερε τιποτα) να τον πειση να παρει toshiba , και αρχισαν τα πληκτρα να βγαινουν το αριστερο κλικ (διπλα στην ακιδα αφης) του εχει μπει το μισο μεσα και πλεον δεν δουλευει ! δεν θυμαμε το μοντελο αλλα θα το γραψω ! (και τον προσεχη κιολλας) ΑΡΑ πληρωνεις φθηνοτερα σε acer και περνεις καλυτερη ποιοτητα εξωτερικης κατασκευης ! απο μεσα τα μισα ειναι επωνυμα προιοντα που τα εχουν πολλες εταιριες ! ααα και στο δικο μου επεσε και καφες πριν 6-8 μηνες και ειναι μια χαρα ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Ποιά η γνώμη σας για το Toshiba Satellite A300-1NC ? Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Ποιά η γνώμη σας για το Toshiba Satellite A300-1NC ? καλη κατασκευή και καλα τα χαρακτηρίστηκα με σχέση την τιμη αλλα ΑΝ ΘΕΣ δες και αυτο με 100€ παραπάνω περνεις και δωρο το μικρό & ευέλικτο netbook Αcer Aspire One A110L Acer Aspire 5930G-844G32BN Plus με λιγο καλύτερη καρτα γραφικών με Blu-Ray Disc και δώρο αλλο ενα ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Eδώ και 2 χρόνια ακούω τα χειρότερα για την acer και με προβληματίζει και το γεγονός του service,που υπάρχει μονάχα στην Ιταλία. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 εγω παντως επειδη οταν το πηρα "φοβηθηκα" με αυτα που ακουγα και εκανα επεκταση εγγυησης (αν και αχρηστη) μου ειχαν πει οτι σε 5 εργάσιμες το πολυ ! θα ειναι ετοιμη η βλαβη οσο μεγαλη και αν ειναι ! αρα δεν νομιζω να στελνουν ιταλια , απλα μηπως παραγελνουν απο εκει τα ανταλακτικα και κανουν αναλογες μερες ! οπως και τα sony vaio που περιμενεις ανταλακτικα απο βελγιο (νομιζω) και 2 φορες που εκανα φορματ , τηλεφωνικα με πηγαν βημα-βημα την διαδικασια οσπου να ξεκινησει η εγκατασταση τον win.XP (AN και δεν το περιμενα να με εξυπηρετήσουν τηλεφωνικα) οσο αφορα αυτο που λενε "για τα προβληματα" πιστευω οτι ειναι οπως τα νοκια ! λογω πωλησεων (αν παθεις κατι ) θα περιμενεις μερες ! οχι ομως οτι εχουν χαλια σερβης, και προτιμώ να δωσω λιγοτερα χρηματα και να παρω πιο καλα χαρακτηριστικα ΚΑΙ ας μεινει λιγες μερες παραπανω στο σερβις ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 επειδή εδώ κάποιοι μιλάνε για γνώση περί acer... εδώ και 2 χρόνια. θέλω να πω ότι ήμουν από τους πρώτους χρήστες acer (2003) και λούστικα το χάλια και πλήρως αναξιόπιστο σέρβις τους που ΔΕΝ έχει αλλάξει (το έχουν οι ίδιες εταιρίες). το κρατάνε forever, σε πρίζουν μέχρι να το φτιάξουν και ΔΕΝ το φτιάχνουν συνήθως σωστά. προσωπική άποψη που θα τη γράφω μέχρι να δω κάτι θετικό από την acer. η ποιότητα της acer πέθανε στον 291lmi μετά κατέβασαν πολύ το κόστος και μειώθηκε (τι περίεργο) κατακόρυφα και η αξιοπιστία. μόνο και μόνο από το online support (downloads etc), που ΔΕΝ βγάζουν οδηγούς και όταν βγάλουν έχει περάσει τόσος καιρός που έχεις αλλάξει μοντέλο, τα λέει όλα. (άσε που οι ftp servers τους πέφτουν όλοι την ώρα) σκιτζίδες στο έπακρο. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 καλη κατασκευή και καλα τα χαρακτηρίστηκα με σχέση την τιμη αλλα ΑΝ ΘΕΣ δες και αυτο με 100€ παραπάνω περνεις και δωρο το μικρό & ευέλικτο netbook Αcer Aspire One A110L Acer Aspire 5930G-844G32BN Plus με λιγο καλύτερη καρτα γραφικών με Blu-Ray Disc και δώρο αλλο ενα ! χάλια ανάλυση οθόνης, η wxga είναι για 13άρες οθόνες και πάλι είναι μέτρια ανάλυση (χωράει ελάχιστα πια πράγματα). πόσο μάλλον που παίζει και hd-movies... ούτε μια 1440*900 δεν έβαλαν. πολλά λεφτά για το τίποτε. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Για προτείνετε κάτι καλό με 15αρα οθόνη στα 1000-1100ευρώ για αγορά λάπτοπ... Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 χάλια ανάλυση οθόνης με σχεση τι ? Το Acer Aspire 5930G-844G32BN Plus στον τομέα των γραφικών, με κάρτα NVIDIA GeForce 9600Μ GT παρέχει πολύ καλή απεικόνιση με 512ΜΒ αυτόνομης μνήμης βίντεο και τεχνολογία "Turbocache" που την κάνει να φτανει μέχρι και τα 2300ΜB όταν χρειαστεί για τέλεια εικόνα! Με σχεση τον Toshiba Satellite A300-1NC Τα γραφικά βρίσκεται σε μια κάρτα της ATi Radeon: η HD3470 διαθέτει 256MΒ αυτόνομης μνήμης γραφικών ενώ υποστηρίζει τεχνολογία "HyperMemory" που της δίνει την δυνατότητα να αυξήσει την δύναμή της μέχρι και 2GB ΚΑΙ τα 2 έχουν Ανάλυση 1280 x 800 ΑΡΑ εσυ επειδή δεν σου έκατσε καλα εκείνο το μοντέλο που πηρε (που μπορει να ηταν και το φθηνότερο της acer) την ιδια οθόνη (με καλύτερη καρτα γραφικών) την θεωρείς χειρότερη ! :blink: και δεν ειπα οτι εχω εμπειρια 2 ετων (αλλα το τελευταιο το εχω 2 χρονια) και πανω στην δουλειά μου εχει λεβητα αεριου και με 500€ και με 1090€ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ αλλα μερα με την νυχτα σε προβλήματα αλλα και υποστήριξη ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (μπορεί να περιμένεις εως και 1 μηνα ) στο φθηνό μοντέλο , ενω υπάρχουν αμεσα για τον αλλον !!!!!!!!!! (απο την ιδια εταιρία) :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 χάλια ανάλυση οθόνης με σχεση τι ? Το Acer Aspire 5930G-844G32BN Plus στον τομέα των γραφικών, με κάρτα NVIDIA GeForce 9600Μ GT παρέχει πολύ καλή απεικόνιση με 512ΜΒ αυτόνομης μνήμης βίντεο και τεχνολογία "Turbocache" που την κάνει να φτανει μέχρι και τα 2300ΜB όταν χρειαστεί για τέλεια εικόνα! Με σχεση τον Toshiba Satellite A300-1NC Τα γραφικά βρίσκεται σε μια κάρτα της ATi Radeon: η HD3470 διαθέτει 256MΒ αυτόνομης μνήμης γραφικών ενώ υποστηρίζει τεχνολογία "HyperMemory" που της δίνει την δυνατότητα να αυξήσει την δύναμή της μέχρι και 2GB ΚΑΙ τα 2 έχουν Ανάλυση 1280 x 800 ΑΡΑ εσυ επειδή δεν σου έκατσε καλα εκείνο το μοντέλο που πηρε (που μπορει να ηταν και το φθηνότερο της acer) την ιδια οθόνη (με καλύτερη καρτα γραφικών) την θεωρείς χειρότερη ! :blink: και δεν ειπα οτι εχω εμπειρια 2 ετων (αλλα το τελευταιο το εχω 2 χρονια) και πανω στην δουλειά μου εχει λεβητα αεριου και με 500€ και με 1090€ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ αλλα μερα με την νυχτα σε προβλήματα αλλα και υποστήριξη ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (μπορεί να περιμένεις εως και 1 μηνα ) στο φθηνό μοντέλο , ενω υπάρχουν αμεσα για τον αλλον !!!!!!!!!! (απο την ιδια εταιρία) μιλάω γενικά για 15άρες (15.4) με wxga ανάλυση. απαράδεκτη. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Η πλακα κανεις η δεν καταλαβες ! Acer Aspire 5930G-844G32BN Plus: 15.4 inches WXGA Acer CrystalBrite Toshiba Satellite A300-1NC : 15.4 inches WXGA Toshiba TruBrite και ξανα λεω αυτα τα 2 μοντελα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ! , εκτος οτι ο acer εχει καλύτερη καρτα γραφικων ! οτι ακομα δουλευουν αυτες της οθονες ειναι αλλο θεμα ! πρωτινέ στον Nagata ενα καλυτερο λαπτοπ με αυτα τα ευρω με ιδια χαρακτηριστηκα (η εστω και λιγο πιο ακριβα ) εγω τον πρωτινα τον Acer Aspire 5930G-844G32BN Plus με σχεση τον Toshiba Satellite A300-1NC ξερεις κατι καλυτερο ? πες το ! αλλα οχι να λες οτι αυτες οι οθονες δεν ειναι καλες ! με 1200+€ περνεις καλυτερη οθονη , αλλα ο Nagata θελει κατι εως 1100€ :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 makis_thess σε ευχαριστώ για την πρόταση σου! Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Αντιμετωπίζω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα.. Έχω ένα laptop Packard Bell sb86. Απο καιρό τώρα ακουγόταν σαν ο ανεμιστήρας να δουλεύει περισσότερο από ότι πρέπει και έλεγα να το ανοίξω να το καθαρίσω μήπως έπιασε σκόνη. Τελικά όμως δεν το έκανα. Τον τελευταίο καιρό όμως, έκλεινε μόνο του, κολλούσε ή μου εμφάνιζε την γνωστή μπλε οθόνη των windows "Contact your system administrator..". Εγώ απλά το έκλεινα απ το κουμπί γιατί αν και υποψιαζόμουν ότι αυτό ήταν το πρόβλημα του (η σκόνη, γιατι ζεσταινόταν πολύ) βαριούμουν να το ψάξω. Μετά που το ξαναξεκινούσα πάντως λειτουργούσε κανονικά. Χθες όμως δεν μπορούσε να μπει στα windows όσες φορές και να το έκανα restart. Κολλούσε πριν μπει στα windows ή αν ήμουν τόσο τυχερός και δεν κολλούσε μου εμφάνιζε αυτή τη μ****ια το system recovery (όχι αυτό των windows). Στο τέλος όμως κατέληγε στην blue screen που τώρα εμφανίζεται παραμορφωμένη (τετραγωνάκια) και τα γράμματα δύσκολα διαβάζονται. Κατάφερα να το κάνω format με το hidden partition της packard bell αλλά δεν γίνεται τπτ. Μάλλον το πρόβλημα δεν είναι softwarικό. Τι μπορεί να φταίει και τι προτείνετε να κάνω τώρα? Τον υπολογιστή τον πήρα από κατάστημα στην Κύπρο και δεν έχω την εγγύηση μαζί μου οπότε με βλέπω να πληρώνω. Ο αντιπρόσωπος εδώ είναι ο Κωτσόβολος και ειλικρινά δεν θέλω να το πάω εκεί να το κοιτάξουν, άσε που μάλλον δεν θα δέχονται να το φτιάξουν (ούτε επί πληρωμής). Να το πάρω σε ένα τεχνικό που βρήκα στη γειτονιά μου, να το ανοίξω μόνος μου να το καθαρίσω, να πληρώσω να το στείλω Κύπρο στο κατάστημα? Σας παρακαλώ απαντήστε μου το συντομότερο δυνατό γιατί το χρειάζομαι. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές post. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά? Είμαι χωρίς υπολογιστή 3 μέρες τώρα.. t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmat Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Καμιά βοήθεια ρε παιδιά? Είμαι χωρίς υπολογιστή 3 μέρες τώρα.. Service φίλε μου. Νου φαίνεται για H/W πρόβλημα :-(( Το καλύτερο κινητό είναι το επόμενο κινητό :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Καμιά βοήθεια ρε παιδιά? Είμαι χωρίς υπολογιστή 3 μέρες τώρα.. Δοκίμασε όμως να δεις αν μπουτάρει με κανένα Linux Ubuntu live cd. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 λογικά είναι θέμα θερμοκρασίας. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts