Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πότε υπολογίζουμε να βγουν στην αγορά laptops με centrino 2?

Άμεσα.

Η Sony έχει ήδη ανακοινώσει μοντέλα με Centrino 2 πλατφόρμα (π.χ. τη σειρά SR - η οποία btw κινείται στη λογική των MacBook, με πολύ πιο δυνατά χαρακτηριστικά φυσικά από το υπάρχον line-up της Apple)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Άμεσα.

Η Sony έχει ήδη ανακοινώσει μοντέλα με Centrino 2 πλατφόρμα

Kk, Mr. editor, thanks.

Αν και σε πρόλαβε ο johner ο αγαπούλης με αυτό το link:

http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=IntelCentrinoLaunch

Οπότε αξίζει να περιμένω...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Kk, Mr. editor, thanks.

Αν και σε πρόλαβε ο johner ο αγαπούλης με αυτό το link:

http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=IntelCentrinoLaunch

Οπότε αξίζει να περιμένω...

Παρακαλώ, αλλα for the love of God, μην τολμήσεις να πάρεις Turbo-X!!

Πέραν του ότι θα κλαίνε οι φίλοι σου οι σχιστομάτηδες (βλ. Sony), το να παίρνεις Turbo-X είναι σαν ένα κακό one-night stand: Εκείνη τη στιγμή σου φαινόταν πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα, αλλά το επόμενη πρωι την κοιτάς και συνειδητοποιείς τι μ.... έκανες!!

Παρακαλώ, αλλα for the love of God, μην τολμήσεις να πάρεις Turbo-X!!

Πέραν του ότι θα κλαίνε οι φίλοι σου οι σχιστομάτηδες (βλ. Sony), το να παίρνεις Turbo-X είναι σαν ένα κακό one-night stand: Εκείνη τη στιγμή σου φαινόταν πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα, αλλά το επόμενη πρωι την κοιτάς και συνειδητοποιείς τι μ.... έκανες!!

Τι να σου πω, δε μου 'χει τύχει, αλλά κάτι θα ξέρεις.

Είχα αποκλείσει να πάρω Turbo-X από την πρώτη φορά που έψαχνα για laptop (παρόλο που ρίχνουν κεφάλι σε όλα σε σχέση με τα specs/τιμή).

Sony τη θεωρώ υπερεκτιμημένη.

Με τη σχιστομάτα την Toshiba είμαι ευχαριστημένος έως τώρα, καλοβλέπω και την HP.

Ίσως όμως νιώσω ριψοκίνδυνος και πάρω ACER :p

Αναλόγως τις τιμές, τις εγγυήσεις και τα specs...

Toshiba θα πάρεις

.-

Αν νιώθεις ριψοκίνδυνος πήγαινε κάνε bungie jumping. Μη μπλέξεις με την Acer.

Και η Toshiba έχει το καλύτερο service. Μηχάνημα χαλασμένο το στείλαμε Παρασκευή, μας γύρισε Τριτη πρωί.

Toshiba θα πάρεις

.-

Κοίτα, και μένα το βλέμμα μου πάει κατευθείαν σ' αυτά (λόγω καλής εμπειρίας, αλλά πλέον και λόγω design- τα έχουν κάνει πολύ όμορφα!)

Το μόνο παράπονο μου από το Toshiba είναι ότι...μου ξέβαψε.

Ελπίζω η ποιότητα του πλαστικού στα πρόσφατα μοντέλα της να είναι καλύτερη (συγκεκριμένα στο piano black που βλέπω).

Και η Toshiba έχει το καλύτερο service. Μηχάνημα χαλασμένο το στείλαμε Παρασκευή, μας γύρισε Τριτη πρωί.

Αυτό είναι σχετικό πάντως. Εγώ το laptop μου το πήρα εις διπλούν μαζί με μια φίλη. Το δικό της εξαρχής είχε πρόβλημα στη μητρική. Το πήγαμε στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης, και μας το έφεραν μετά απο 1+ μήνα. Ίσως στην Αθήνα να γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά.

Μη μπλέξεις με την Acer.

Πάντως οι περισσότεροι σχεδόν όλοι οι φίλοι κ γνωστοί μου έχουν πάρει ACER και δεν είχαν ποτέ πρόβλημα...Ίσως εννοείς να μην μπλέξεις με το service της(; ).

Αν νιώθεις ριψοκίνδυνος πήγαινε κάνε bungie jumping.

Ααα, δεν ενημερώνεσαι απ'το myphone μου φαίνεται...Πάλι θα τα λέμε; Φοβάμαι μην κοπεί το σκοινί!

Κατ'αρχας ευχαριστω για το χρονο σου!μαλιστα ...στην καλυτερη δηλαδη να παιζουν στις 333.ενταξει θα εχω ομως 1GB,απο 512 που εχω τωρα καλυτερα...θα τις βαλω...που να ψαχνουμε τωρα να τις πουλησουμε...:)

Πρόσεξε, ΔΕΝ μπορείς να βάλεις τις DDR2 μνήμες στο laptop σου (καταρχάς νομίζω ότι δεν μπαίνουν καν λόγω άλλης διάταξης του socket, κατά δεύτερον ακόμα και να τις βάλεις, δεν θα ξεκινάει). Εγώ αναφερόμουν σε μνήμες DDR1 στα 400mhz οι οποίες θα "έπεφταν" στα 333.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Λοιπόν ερώτηση,

είδα σήμερα ότι ο Κωτσόβολος δίνει το εξής λαπτοπ

Τοσίμπα L300 - 11M T2370 500ευρώ.

Μιας και σκεφτόμουν να πάρω ένα για δεύτερο πώς το βλέπετε; αξίζει;

250Gb ο σκληρός δίσκος

2Gb η μνήμη

intel core duo T2370 (1.73Ghz)

DVDRW

VGA Intel X3100 (up to 358)

LAN WLAN

έχει και ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο αλλά θα κρίνω απ' αυτό.

Δεν το θέλω για παιχνίδια (δεν ασχολούμαι δλδ) αλλά ταινιούλες παίζουν, εννοείται... και downloading επίσης κατά τα άλλα κάνω αρκετή εργασία στο office συν ότι θα ξεφορτώσω και το παλιό μου μηχανηματάκι που ως siemens δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Αλλά γιατί είναι τόσο φτηνό; πρέπει να προβληματιστώ; επίσης δε λέει τι εισόδους έχει (που θα ήθελα μία HDMI) να το συνδέω κατευθείαν στην τηλεόραση. Δεν ξέρω να το εκτιμήσω καλά πάντως, περιμένω τα φώτα σας....

ευχαριστώ:)

HDMI δεν έχει νομίζω τελικά το κοίταξα

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

καλησπερα σεολους θα ηθελα τη γνωμη σας για τα vaio fz31z και fz38m αξιζει η διαφορα τιμης απο το ενα στο αλλο?αν καποιος εχει ενα απο αυτα θα με βοηθουσε ιδιαιτερα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλημερα σε ολους. Πριν απο δυο εβδομαδες πηρα και εγω το πρωτο μου laptop. Ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος προς το παρον. Αντιστοιχα ομως εχω και καποιες αποριες. Η βασικοτερη, η οποια υποθετω εχει απαντηθει και στο παρελθον, ειναι το θεμα της μπαταριας οταν ο υπολογιστης ειναι στην παροχη του ρευματος. Τι συμβουλευετε? Ειναι καλυτερα να βγαζω την μπαταρια οταν τον εχω στο σπιτι η μπορει ο υπολογιστης να κοβει την παροχη οταν ειναι και η μπαταρια συνδεδεμενη ωστε να μην μειωνεται η αποδοση της? Εαν βοηθαει το μοντελο του υπολογιστη ειναι το Toshiba P300-134.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

θελω να παρω ενα νεο laptop. βρηκα ενα sony vaio FZ460E/B δεν εχει ερθει ελλαδα θα το παρω απο αμερικη θα μου στοιχηση 1060 ευρω, ειναι καλο αξιζει τα λεφτα του ?

μόλις παρέλαβα το Asus eee pc 901 linux(white)...:)

είμαι σε φάση που το ξεψαχνίζω....αν έχει κανείς να προτείνει ή να δώσει κανά tip για το linux , ευπρόσδεκτος..:)

μόλις παρέλαβα το Asus eee pc 901 linux(white)...:)

είμαι σε φάση που το ξεψαχνίζω....αν έχει κανείς να προτείνει ή να δώσει κανά tip για το linux , ευπρόσδεκτος..:)

Κρατα το! Και περασε το και στο desktop σου :p

Απο αυτονομια πως παει το 901;

Επισκέπτης
Κρατα το! Και περασε το και στο desktop σου :p

Απο αυτονομια πως παει το 901;

Έχω το μαύρο 901 με winxp.

Χωρίς wifi και bluetooth βγάζει 6.40' ώρες!

Με συνεχόμενη χρήση wifi περίπου 5.40'

Με χρήση usb 3g modem περίπου 5 ώρες

Από κει και πέρα αν συνδέσεις πάνω του και διάφορα άλλα (δίσκους, cdrom κλπ), προφανώς οι χρόνοι μειώνονται και άλλο!

Η μπαταρία του 901 είναι 6cell @ 6600

Επίσης του άλλαξα και την ram με μία kingston 2gb@667 ddr2 και είναι κομπλέ!

:)

πρώτη μέρα χτες και το ''σκάλιζα'' από τις 9 το βράδυ ως την 1 με wifi ενεργό , update το bios κτλ κτλ...και η μπαταρία έπεσε στο 50%..!! :)

μια χαρά μου φαίνεται...:)

6 cell@6600 as well..

Πω πω πω!

Αυτοι ειναι χρονοι! Τι λαπτοπ και @@!

Αν παρουμε απο ενα τετοιο θα ξεχασουμε τι σημαινει φορτιση! http://www.laymark.com/i/m/m153.gif

@Nikos_s3

Linux εχεις αφησει/θα αφησεις το μαμισιο ή θα βαλεις τιποτ' αλλο;

οι χρόνοι είναι όντως σούπερ...:)

αν και είχα δουλέψει παλαιότερα το ubuntu , αφήνω προς το παρόν το μαμίσιο λογισμοκό (Xandros) απλά για να μάθω λίγο καλύτερα τη φιλοσοφία του linux...

Γεια χαρα παιδεια θα ηθελα να με βοηθησετε να παρω laptop με περιπου 1000+ κατι ευρο,αυτο που ζηταω ειναι να παιζει αξιοπρεπος games και να εχει αρκετη ram πανω απο 2γιγα,το βλεπω για acer εσεις τι λετε;;;;;;;;;;;
Γιάννης::google:

Γεια χαρα παιδεια θα ηθελα να με βοηθησετε να παρω laptop με περιπου 1000+ κατι ευρο,αυτο που ζηταω ειναι να παιζει αξιοπρεπος games και να εχει αρκετη ram πανω απο 2γιγα,το βλεπω για acer εσεις τι λετε;;;;;;;;;;;

Μηπως να εβλεπες καλυτερα τιποτα σε HP η Toshiba :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και οι 2 υπολογιστές έχουν: Προεγκατεστημένα τα Windows Vista Home Premium,nVidia κάρτες γραφικών με δυνατότητα επέκτασης της μνήμης απο τη μνήμη του pc!!:blink::blink:.

http://www.e-shop.gr/images/PER/SMALL/PER.907976.jpg

ACER ASPIRE 5920G-834G25MI GEMSTONE T8300 4096MB 250GB=929€

http://www.e-shop.gr/images/PER/SMALL/PER.907972.jpg

ACER ASPIRE 8920G-834G32BN GEMSTONE BLUE T8300 4096MB 320GB=1,369€

Μετα απο τοσα ασχημα που ακουγονται για τους Acer υπαρχουν ατομα που εμπιστεύονται 1000+ ευρω σε αυτη την εταιρεια και το service της?
:)

Μετα απο τοσα ασχημα που ακουγονται για τους Acer υπαρχουν ατομα που εμπιστεύονται 1000+ ευρω σε αυτη την εταιρεια και το service της?

Αν δεν την παθεις..δεν θα μαθεις :whistle: ."τσιμπαει" ο υποψηφιος αγοραστης με τα χαρακτηριστικα και σε αυτη την τιμη και τον αγοραζει.εγω οταν ειχα κανει ερευνα αγορας για υπολογιστη ο acer κοστιζε 1100 ευρο και ο toshiba κοστιζε 1700 ευρο!! με τα ιδια χαρακτηριστικα.

ειναι θεμα επιλογης.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδω που τα λεμε περα απο τι ακουγετε ειναι και απλη λογικη, δινω 1000+ αρα εχω πολλες επιλογες απο επωνυμα (HP, Toshiba...) αν παλι θελω κατι φθηνο ισως κοιταξω στα acer αλλα και παλι επιλογες υπαρχουν.

Ειναι θεμα αποφασης του καθενα, αλλα να δωσεις 1000+ ευρω και να παρεις acer ενω εχεις αλλες επιλογες!!!???

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...