Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιτα να δεις εγγυηση υπαρχει ακομη.αλλα 2 χρονια.

αποδεικτικο δεν υπαρχει.τελος παντων..αυριο λεω τις φιλης να το παει απο'κει που το πηρε να το αφησει και να το φτιαξουν και αμα βρουν αντιγραφο απο αποδειξη αγορας να περαστει η βλαβη στην εγγυση.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα τις πω,αν και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει αντιπροσωπια της Sony στα Ιωαννινα.:)

oντως αυτο που ειπες ειναι πιο λογικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα να δεις εγγυηση υπαρχει ακομη.αλλα 2 χρονια.

αποδεικτικο δεν υπαρχει.τελος παντων..αυριο λεω τις φιλης να το παει απο'κει που το πηρε να το αφησει και να το φτιαξουν και αμα βρουν αντιγραφο απο αποδειξη αγορας να περαστει η βλαβη στην εγγυση.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας! :)

Την αποδειξη φυσιολογικα θα μπορεσει να την παρει (σε αντιγραφο) αλλα οπως λεει και ο φιλος Alexkass δεν χρειαζεται αφου με των κωδικο θα δουν στην Sony ημερ. παραγωγης.

δεν το χρειάζεσαι. φαίνεται από το product #. πήγαινέ το στη sony.

Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας δυο φορητους που μου αρεσαν παρα πολυ αλλα δεν εχω ακουσει κατι μεχρι τωρα.

Ειναι αυτος και αυτος

Τους εχει δουλεψει κανεις? και απο ποιοτητα τι λενε?

Τον πρωτο τον βρηκα στο κιτρινο μαγαζι στα 1200 ευρω.

Alex Εσκασαν μυτη τα νεα Χ200, Χ200s, X200T, μαζευε λεφτα, οτι καλυτερο εχει βγει σε φορητο ever.

http://www.engadget.com/2008/06/08/details-surface-for-future-thinkpads-x200-sl-t-and-r-series/

;)

προσωπικά δεν είμαι φίλος της wide screen και γιαυτό θεωρώ το x60t μου ακόμα καλό (αν βρω πιο εύχρηστο tablet θα σκίσω τα διπλώματά μου! :p)

όταν κάποιος μιλάει για thinkpad αναφέρεται στα καλύτερα φορητά ever.

είναι τα πρώτα laptops που πήγαν σε διαστημικό σταθμό (και νομίζω ότι ακόμα αυτά έχουν, T40), τα laptops του αμερικανικού στρατού και ειδικών δυνάμεων (λόγω κράμματος :)) καθώς και τα laptops των περισσότερων ξένων επαγγελματιών γιατί είναι 100% αξιόπιστα και με το καλύτερο software support.

για να κάνεις ένα clean installation απλά βάζεις τα xp/vista μετά κατεβάζεις το thinvanatage update, σου βάζει 15-20 προγράμματα (από οδηγούς μέχρι και recovery partition) και μετά το πισί σου είναι έτοιμο.

καμία μα καμία εταιρία δεν έχει τόσο οργανωμένο σύστημα.

Απόστολε, δε μπορώ όμως να αντισταθώ στο SL300 ή στο x200. :p εσύ?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

άκυρο!

Απόστολε μακρυά από την SL series (μόνο x, r, t)

δες:

http://i172.photobucket.com/albums/w21/ryengineer/47059ff8.png

η σειρά SL πρέπει να είναι η "νέα Z". δλδ consumer.

Alex = the best!

kalimera sas prin liges meres pira acer 8920 93450bn k pao spiti ton anigo k vlepo giro sta 10 pixel kamena ala skotina k ala kamena,anyway to plaisio mou to n kani adikatastasi ihan perasi mono 2 ores litourgias ti litourgias egatastasis diladi,perno ton kenourgio ola kala apo pixels milame gia analisi 1920 1080p k double lamp,lipon xafnika peftoun oi epidosis sistimatos i va8mologia tou epexergasti apo 5,4 pai 4,6 k tis mnimis apo 5,2 pai 4.kano ananeosi va8mologias k pai sto 4,9 o epexergastis ala i mnimi paremine sta idia,tora i mnimi den zorizete ka8olou ala to cpu kani merikes fores askopi hrisi k ftani sta 100%,episis ekana k kana 2 recovery bas k ftiaxi ala to periergo inne pos oi epidosis pou proanefera paramenoun sta idia hamila epipeda,episis meta to instal tou sp1 san na min patai kala k kourazi para poli to cpu,episis mou etihe 2 fores na min vlapo ton enan skliro kano restart k ok ti lete na fteei ti na kano eho apelpisti 1689 edosa,to 8ema ine oti eho k alous 2 acer k den ehoun parousiasi kanena problem bori na voi8isi kapios?ehete na mou protinete kati?

άκυρο!

Απόστολε μακρυά από την SL series (μόνο x, r, t)

δες:

http://i172.photobucket.com/albums/w21/ryengineer/47059ff8.png

η σειρά SL πρέπει να είναι η "νέα Z". δλδ consumer.

Eχω ηδη αποφασισει, Χ200s η Χ200Τ. Μαζευω και λεφτα ηδη, πουλαω οτι εχω :lol:

Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας δυο φορητους που μου αρεσαν παρα πολυ αλλα δεν εχω ακουσει κατι μεχρι τωρα.

Ειναι αυτος και αυτος

Τους εχει δουλεψει κανεις? και απο ποιοτητα τι λενε?

Τον πρωτο τον βρηκα στο κιτρινο μαγαζι στα 1200 ευρω.

Κανενας δεν εχει αποψη για τα μοντελα αυτα? :( τοσο χαλια ειναι η απλα δεν τους εχετε δει?

από φίλους δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την εταιρία αυτή.

όμως δεν έχω προσωπική εμπειρία και έτσι δεν ξέρω περισσότερα.

πάντως χάθηκαν τα hp, toshiba, lenovo, fs etc. τόσες καλές εταιρίες υπάρχουν με φτηνά και καλά μοντέλα.

μην ψάχνετε το πιο περίεργο.

Alex = the best!

Κανενας δεν εχει αποψη για τα μοντελα αυτα? :( τοσο χαλια ειναι η απλα δεν τους εχετε δει?

ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν packard bell αλλα desktop οχι φορητος .

καποια στιγμη μετα την εγγυηση ειχα καει η μητρικη και αναγκαστηκα να παρω αλλη τοτε αλλα μαζι και μνημες και καρτα γραφικων γιατι δεν ειχε ηταν ενσωματωμενη .Μονο η οθονη αξιζε τοτε γιατι ηταν 15 ιντσων και με ηχεια .

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

από φίλους δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την εταιρία αυτή.

όμως δεν έχω προσωπική εμπειρία και έτσι δεν ξέρω περισσότερα.

πάντως χάθηκαν τα hp, toshiba, lenovo, fs etc. τόσες καλές εταιρίες υπάρχουν με φτηνά και καλά μοντέλα.

μην ψάχνετε το πιο περίεργο.

Δεν ξερω φιλε alex αν ειδες τα χαρακτηριστικα αλλα μονο φθηνος δεν μπορει να θεωρηθει (ακομα και τα acer δεν λενε μια μπροστα του).

Εχω το Toshiba A200 1AX και σκεφτομουν για ΗΡ σε 17αρι Αλλα τετοια χαρακτηριστικα δεν βρηκα αλλου.

Ειναι και το ON site service με pick up & return απο την MDI που θεωρω πολυ καλη υποστιρηξη (ακομα και με acer δεν ειχα προβλημα).

Αν τωρα εχετε να προτεινετε κατι αλλο με παρομοια χαρακτηριστικα (ακομα και λιγο ακριβοτερο 1200-1500 ευρω) δεκτες οι προτασεις.

περιμενε 2 μηνες την σειρα pavillion dv7t

που σε λιγο βγαινει αμερικη.

αν βιαζεσαι δες κατι σε hp η ακομα και sony.

Alex = the best!

Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για τον Esprimo Mobile V5515 της Fujitsu Siemens;

Νομίζω κάνει 600 Ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά του (FS) Esprimo Mobile V5515:

Intel Core Duo T2410 (2.00 Ghz - Cache 1MB, FSB 533Mhz)

2GB RAM (up to 2GB)

160 GB S-ATA (5400 rpm)

15,4 inches TFT WXGA (1200x800) non-glare display

64-256MB shared memory (κάρτα γραφικών)

DVD-super multi (CD-DVD player-writer)

Microsoft Windows Vista Home Basic GR

2 χρόνια εγγύηση

Κρεμαστή τσάντα μεταφοράς

Θα ήθελα να μάθω αν αξίζει καθόλου αυτό το laptop. Σε ποιους, δηλαδή, απευθύνεται.

o ξαδελφος μου πηρε ενα laptop toshiba απο Αμερικη μεσω ebay .

εχει εγγυηση εδω ;

Αν παρω Sony εχω εγγυηση εδω ;οι εγγυησεις ειναι παγκοσμιες η πανευρωπαικες ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Όσοι έχετε το Dell m1330 να ρωτήσω τι έχετε αφήσει από τα προγράμματα που είχε μέσα;

Εγώ μόνο το quickset έχω μιας και νομίζω ότι αν το βγάλεις χάνεις τις συντομεύσεις για τη φωτεινότητα της οθόνης.

Το dell suport center χρησιμεύει πουθενά ή να το στείλω και αυτό; δεν αντέχω να έχω γεμάτο το taskbar με άχρηστα πράγματα

Όσοι έχετε το Dell m1330 να ρωτήσω τι έχετε αφήσει από τα προγράμματα που είχε μέσα;

Εγώ μόνο το quickset έχω μιας και νομίζω ότι αν το βγάλεις χάνεις τις συντομεύσεις για τη φωτεινότητα της οθόνης.

Το dell suport center χρησιμεύει πουθενά ή να το στείλω και αυτό; δεν αντέχω να έχω γεμάτο το taskbar με άχρηστα πράγματα

μην βγάζεις τπτ από αυτά που έχει μέσα παρά μόνον το bloatware (google apps, trials etc)

Alex = the best!

μην βγάζεις τπτ από αυτά που έχει μέσα παρά μόνον το bloatware (google apps, trials etc)

Λες ε;

Προς το παρόν τα έχω απενεργοποιήσει να μην φορτώνουν από το msconfig μέχρι να αποφασίσω αν επηρεάζουν το σύστημα...

To dell support είναι χρήσιμο μόνο αν θέλεις να βλέπεις τι updates υπάρχουν. Προτιμώ να το κάνω μόνος μου κάθε 1-2 μήνες, το έχω βγάλει, δεν μου φάνηκε κάτι τόσο σημαντικό όσο το είχα. Το Quickset είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά ο location profiler που έχει, μην το βγάλεις, από εκεί ρυθμίζονται τα power schemes άλλωστε.

Μια ερωτηση που τωρα μου ηρθε.

Εχω τον Toshiba A 200 1AX με επεξεργαστη T7100 στα 1,8 , μπορειτε να μου πειτε γιατι το everest μου δειχνει μεχρι και 1,95? overclocking φυσικα και δεν εκανα, μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο? Δειτε και ενα screenshot.

http://www.imageshack.gr/files/p9tol8nfe79zyudtirfb_thumb.jpg

Να ρωτησω γινεται να αλλαξω επεξεργαστη στο laptop μου (αυτη την στιγμη εχει εναν Intel Core 2 Duo T7100) και να βαλω εναν Τ9300 ή δεν γινεται .

Η πλατφορμα που παταει ειναι Santa Rosa μήπως θέλει μόνο την καινουρια Santa Rosa Refresh ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ;

Υ.Γ. Ειναι Sony Vaio FZ11M (Centrino Duo).

http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...