Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοίτα. αφού το κουτί ήταν σφραγισμένο και έγραφε 6680 είναι αυτό.

τώρα σίγουρα βασίζεται στο dv6500 series που είναι γενικότερα η ονομασία της σειράς (διαστάσεις, οθόνες, υλικά κατασκευής)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ!!Μου έκανε εντύπωση,επειδή περίμενα να αναφέρει και κάπου το ev6680.:O

Να είσαι καλά κ καλές γιορτές!!!:):)

HOW EVER FAR AWAY...

AEKARA FOREVER...

Καλημέρα σε όλους!!!Πήρα τελικά το laptop hp pavilion 6680ev!!:) Και σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Μία ερωτησούλα...:O 'Οταν πάω να δώ το μοντέλο του laptop,γράφει hp pavillion 6500.Τα υπόλοιπα χαρακτηριστηκά είναι ίδια...Λέτε να πήρα άλλο μοντέλο?:O Το κουτί γράφει hp pavillion 6680....

Συγχαρητήρια! Έκανες μία πολύ καλή αγορά!

Με γειά σου, να τον χαρείς και να περάσεις Καλά Χριστούγεννα! :)

ΥΓ: Πήρες το σωστό μοντέλο...6680 series 6000

Linux myphone υπογραφή.jpeg

τιο γνώμη έχετε γι' αυτά τα laptop....????

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905141 (TOSHIBA SATELLITE A210-16F)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908352 (LG E500-SP16HS)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907883 (ACER ASPIRE 5920G-102G20N T7100 2048MB 160GB)

ήρθε η στιγμή επιτέλους να πάρω κ εγω ένα laptop και είμαι κάπως αναποφάσιστη....

αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνει λίγο απ'ολα. δηλαδη και ικανοποιητικά ηχεία να έχει και να μην κολλάει αν του βάλω κανένα πιο βαρύ παιχνιδάκι (δεν παιζω και πολλα παιχνιδια.. άντε κάνα sims καμιά φορά... αλλά αν τυχόν του βάλω κάτι λίγο πιο απαιτητικό να μην κολλήσει...) ...

α... και να έχει και ικανοποιητική μπαταρία αφού σκέφτομαι να τον παίρνω στη σχολή..... αυτά κυρίως....

και φυσικά μ'ενδιαφέρει το design του (σ'αυτο τον τομέα κλίνω προς το lg που είναι το πιο λεπτό...)....

και να κυμαίνεται φυσικά σ'αυτή την τιμή που είναι και τα μοντέλα που προανέφερα...

αυτά..................................................................

δηλαδή θέλω ένα laptop, αξιόπιστο, κομψό, με μεσαίες επιδόσοες σε όλους τους τομείς......................

και φυσικά δεν περιορίζομαι στα laptop που προανέφερα.....

κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη............................

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907883 (ACER ASPIRE 5920G-102G20N T7100 2048MB 160GB)

ήρθε η στιγμή επιτέλους να πάρω κ εγω ένα laptop και είμαι κάπως αναποφάσιστη....

αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνει λίγο απ'ολα. δηλαδη και ικανοποιητικά ηχεία να έχει και να μην κολλάει αν του βάλω κανένα πιο βαρύ παιχνιδάκι (δεν παιζω και πολλα παιχνιδια.. άντε κάνα sims καμιά φορά... αλλά αν τυχόν του βάλω κάτι λίγο πιο απαιτητικό να μην κολλήσει...) ...

α... και να έχει και ικανοποιητική μπαταρία αφού σκέφτομαι να τον παίρνω στη σχολή..... αυτά κυρίως....

και φυσικά μ'ενδιαφέρει το design του (σ'αυτο τον τομέα κλίνω προς το lg που είναι το πιο λεπτό...)....

και να κυμαίνεται φυσικά σ'αυτή την τιμή που είναι και τα μοντέλα που προανέφερα...

δηλαδή θέλω ένα laptop, αξιόπιστο, κομψό, με μεσαίες επιδόσοες σε όλους τους τομείς......................

Εγω σαν κατοχος Toshiba σου λεω να παρεις αυτο.

το συγκεκριμενο το εχω "παιζξει" και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η αποδοση τον ηχειων.σε laptop σε αυτη την κατηγορια χρηματων δυσκολα θα βρεις τετοια αποδοση.

επισης με αυτα τα χρηματα βρισκεις στην αγορα καλους υπολογιστες οπως την κανουργια σειρα της Hp 6000.

Τωρα για το Lg συμπαθητικο μου φαινεται..αλλα δεν εχω παραδειγματα για να σου πω κατι παραπανω.

το Acer το αγνοω :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

kalispera ke xronia polla tha ithela tin gnomi sas gi ayton ton ypologisti

ACER ASPIRE 5520G-6A2G16MI TK55 2048MB 160GB

Genuine Windows Vista® Home Premium, Centrino Core 2 Duo T5250 (1,5Ghz), 15.4” WXGA Acer CrystalBrite, Ram 2048MB (2X1024MB), NVidia GeForce 8400M-GS 256MB, 160GB 5400rpm Sata, DVD-Super-Multi(slot), Wireleess 802.11a/b/g, 6 cell battery, Express card, 5-in-1 card reader, CrystalEye

ta xaraktiristika eine apo to episimo site tis acer

alla sta ellinika site i karta grafinon anagrafete os 128mb

kserei kapoios poio isxyei apo ta dyo?

symferei na ton agoraso?pos eine i poiotita kataskeyis ton acer?timi e-shop 695e

eyxaristo

symferei na ton agoraso?pos eine i poiotita kataskeyis ton acer

eyxaristo

Απο ποιοτητας κατασκευης τα acer ειναι..:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να μην πάρεις ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που προτείνεις! :mad:

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Να μην πάρεις ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που προτείνεις! :mad:

γιατί...??????

μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο στα ίδια περίπου λεφτά και με ανάλογες δυνατότητες αλλά και design ....??????

γιατί...??????

μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο στα ίδια περίπου λεφτά και με ανάλογες δυνατότητες αλλά και design ....??????

σου είπαμε, δες hp dv series (6680 etc) που είναι οι καλύτεροι και πιο πετυχημένοι consumer pcs

Alex = the best!

γιατί...??????

Εγω εχω τον TOSHIBA SATELLITE A200-1ΑΧ απο τον οποιο ειμαι ευχαριστημενος. εχει ολα οσα ζητας και ειναι καλυτερος απο αυτους που διαλεξες.

Μπορεις να τον βρεις περιπου στα 1150 ευρω.

http://www.toshiba.gr/index.php?id=62&Itemid=116

geia sas kai xronia polla!!!

kai ego psaxno gia laptop mexri 700-750e...

mporeite na mou protunete kati? eida merikous sto e-shop alla den kateliksa.. apo apopsi apodosis sigoura ton kalitero se autin tin timi...

Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Να ζητήσω κι εγώ τη γνώμη σας σχετικά με το Toshiba Satellite A210-183. Δεν το θέλω για κάτι απαιτητικό, για Internet κυρίως, μουσική και κανένα dvd.. Με προβληματίζει λίγο ο επεξεργαστής του αλλά για τη χρήση που το θέλω έχω την εντύπωση ότι είναι ικανοποιητικός. Τι λέτε;

...

γιατί δε κοιτάς τη σειρά dv της hp? ίσως η καλύτερη που κυκλοφορεί.

Alex = the best!

...

γιατί δε κοιτάς τη σειρά dv της hp? ίσως η καλύτερη που κυκλοφορεί.

Συμφωνώ και εγώ...

Μάλιστα μετά από πραγματικά εξαντλητική (για τους πωλητές) έρευνα αγοράς κατέληξα στον HP Pavilion dv6650ev ένα διπλοπύρηνο AMD στα 2.2 με 250GB SATA και 2 GB μνήμη, web cam, τηλεχειριστήριο κλπ κλπ

Το πήρα από τον Γερμανό 948,64 ευρώ (λόγω 13% ΦΠΑ) σε 12 άτοκες δόσεις και μάλιστα με εγγύηση αλλαγής με καινούργιο για τον πρώτο μήνα ακόμα και για ενα pixel καμμένο και δώρο μια τσάντα και mouse των 75 ευρώ.

Η καλύτερη προσφορά και σχέση ποιότητας/χαρακτηριστικών/τιμής που βρήκα και να σκεφτεί κανείς, ότι δεν έμπαινα καν στο κατάστημα λόγω διάφορων προβλημάτων σε παλαιότερα έτη. Μάλιστα πήρα και μια μνήμη Sony M2 2GB με 35 ευρώ και δώρο card reader

Αν υπάρχει ακόμα (γιατί στην Ρόδο εξαφανίστηκε) το προτείνω ανεπιφύλακτα. με 19% ΦΠΑ βγαίνει 999 ευρώ

Δημήτρης

Συμφωνώ και εγώ...

Μάλιστα μετά από πραγματικά εξαντλητική (για τους πωλητές) έρευνα αγοράς κατέληξα στον HP Pavilion dv6650ev ένα διπλοπύρηνο AMD στα 2.2 με 250GB SATA και 2 GB μνήμη, web cam, τηλεχειριστήριο κλπ κλπ

Το πήρα από τον Γερμανό 948,64 ευρώ (λόγω 13% ΦΠΑ) σε 12 άτοκες δόσεις και μάλιστα με εγγύηση αλλαγής με καινούργιο για τον πρώτο μήνα ακόμα και για ενα pixel καμμένο και δώρο μια τσάντα και mouse των 75 ευρώ.

Η καλύτερη προσφορά και σχέση ποιότητας/χαρακτηριστικών/τιμής που βρήκα και να σκεφτεί κανείς, ότι δεν έμπαινα καν στο κατάστημα λόγω διάφορων προβλημάτων σε παλαιότερα έτη. Μάλιστα πήρα και μια μνήμη Sony M2 2GB με 35 ευρώ και δώρο card reader

Αν υπάρχει ακόμα (γιατί στην Ρόδο εξαφανίστηκε) το προτείνω ανεπιφύλακτα. με 19% ΦΠΑ βγαίνει 999 ευρώ

Δημήτρης

πολυ καλη επιλογη εκανες και μαλιστα σε απαιχτη τιμη :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ και εγώ...

Δημήτρης

Επεξεργαστής, λειτουργικό σύστημα και μνήμη

Τύπος επεξεργαστή

AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-64

• , Level 2 cache 512 KB +512 KB, Δίαυλος συστήματος έως 1600 MHz σε λειτουργία AC/DC 35 Watt :!:

Τυπική μνήμη

2048 MB

Μέγιστη μνήμη

Υποστηρίζει μνήμη μέχρι 2 GB DDR2:!:

Διάταξη μνήμης

(2 x 1024 MB)

Τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας

802.11b/g WLAN:!:Draft / n?:!:

Εξωτερικές θύρες I/O

3 USB 2.0:!:,

Υποδοχές επέκτασης

Μία υποδοχή ExpressCard/54 (υποστηρίζει και ExpressCard/34)

Προσαρμογέας εικόνας

NVIDIA® GeForce™ 8400M GS:!:

Βίντεο RAM

συνολική μνήμη γραφικών μέχρι 895 MB με αποκλειστική μνήμη 128 MB:!:

Διαστάσεις / βάρος / εγγύηση

Βάρος

2,80 kg (6,14 λίβρες)

Βάρος πακέτου

4,45 kg

Διαστάσεις (Π x Β x Υ)

35,70 cm (Μ) x 25,70 cm (Π) x 2,54 cm (ελάχ.) Υ/ 3,96 cm (μέγ.) Υ

Διαστάσεις πακέτου (Π x Β x Υ)

485 x 112 x 360 mm

Δήλωση εγγύησης

1 ετος:!:, αποστολή απο τον πελάτη, ανταλλακτικά και εργασία

Κατ'αρχας μεγεια, αν και θα γινω λιγο κακος:). οτι ειναι μια καλη επιλογη ειναι σιγουρα αλλα!!!

με τα ιδια λεφτα συν 100-150 ευρω παιρνει καποιος επεξεργαστη santa rosa και σιγουρα καλυτερη καρτα γραφ. και δυνατοτητα για ραμ 4ΜΒ, οποτε απλα ειναι μια καλη επιλογη και οχι κατι που μπορεις να προτεινεις ... και μαλιστα με 2 χρονια εγγυηση.

Εγω απο την αλλη δεν ειπα ποτε οτι προτεινω

αυτον-->http://www.toshiba.gr/index.php?id=62&Itemid=116

παρολο που βλεπω οτι τελικα ειναι κατα πολυ καλυτερος.

Αυτα τα γραφω χωρις να θελω να θιξω η να κατηγορησω κανεναν, αλλα για να υπενθυμησω οτι εδω εχουμε να κανουμε με φιλους που ξερουν και με φιλους που θελουν να μαθουν, οποτε θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στις κρισεις μας και ειδικα στις προτασεις που κανουμε.

Κατ'αρχας μεγεια, αν και θα γινω λιγο κακος:). οτι ειναι μια καλη επιλογη ειναι σιγουρα αλλα!!!

με τα ιδια λεφτα συν 100-150 ευρω παιρνει καποιος επεξεργαστη santa rosa και σιγουρα καλυτερη καρτα γραφ. και δυνατοτητα για ραμ 4ΜΒ, οποτε απλα ειναι μια καλη επιλογη και οχι κατι που μπορεις να προτεινεις ... και μαλιστα με 2 χρονια εγγυηση.

Εγω απο την αλλη δεν ειπα ποτε οτι προτεινω

αυτον-->http://www.toshiba.gr/index.php?id=62&Itemid=116

παρολο που βλεπω οτι τελικα ειναι κατα πολυ καλυτερος.

Αυτα τα γραφω χωρις να θελω να θιξω η να κατηγορησω κανεναν, αλλα για να υπενθυμησω οτι εδω εχουμε να κανουμε με φιλους που ξερουν και με φιλους που θελουν να μαθουν, οποτε θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στις κρισεις μας και ειδικα στις προτασεις που κανουμε.

Σε ευχαριστώ... :)

Τώρα επειδή ακριβώς υπάρχουν φίλοι που ξέρουν και φίλοι που θέλουν να μάθουν:

Το laptop θα πρέπει να αγοράζετε με τις καλύτερες δυνατές σχέσεις τιμής / απόδοσης / χαρακτηριστικών και ποιότητας κατά την συγκεκριμένη στιγμή που το αναζητούμε και βάση των πραγματικών μας αναγκών. Μέχρι να έρθει η στιγμή ένας νέος χρήστης να χρειαστεί 4GB μνήμη, μάλλον θα είμαστε παπούδες αν είμαστε καλά στην υγεία μας και τότε τα σημερινά laptop θα είναι για τα μπάζα ακόμα και με 4GB μνήμη

Σταματώ εδώ χωρίς να αρχίσω διάλογο περί AMD - INTEL, περί κόστους αναβαθμίσεως laptop περί αντιπροσωπειών κλπ κλπ γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί και να ζαλίσουμε τον κόσμο

Τώρα έτσι μεταξύ μας, αυτόν που προτείνεις δεν θα τον έπαιρνα γιατί έχει ATI κάρτα γραφικών, Intel CPU και μικρότερο δίσκο κατά 50GB χωρίς να ξέρω αν είναι και SATA. Το αν το DVD υποστηρίζει lightscribe ή όχι, δεν θα με πείραζε γιατί δεν το χρειάζομαι

Δημήτρης

Σταματώ εδώ χωρίς να αρχίσω διάλογο περί AMD - INTEL, περί κόστους αναβαθμίσεως laptop περί αντιπροσωπειών κλπ κλπ γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί και να ζαλίσουμε τον κόσμο
Είναι κοινά αποδεκτό ότι η πλατφόρμα Centrino της Intel είναι η καλύτερη λύση για φορητούς εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι θέμα κόντρας Intel με AMD, είναι θέμα εξέλιξης και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Δεν θα κάνουμε το topic vs, αλλά καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Εγω θα πω μονο οτι στον desktop εχω amd 4400x2, αλλα για τον φορητο προτιμω Intel.

Οσο για τον δικο μου, ναι ο δισκος ειναι sata και προτιμω ΑΤΙ αντι για nvidia ειδικα απο την στιγμη που εχει και λιγη μνημη παραπανω, εξ'αλλου στο σταθερο εχω την ταπεινη Χ1600 και πιστεψε με τα παει πολυ καλα ακομα και με τους τελευταιους τιτλους (βλεπεις εχω και παιδακια που ειναι παιχνιδιαρικα).

Τελος να σου θυμησω οτι δεν κατηγορησα το μηχανημα που πηρες και σου ειπα οτι για τα λεφτα του ειναι καλο, απλα δεν ειναι και οτι καλυτερο... εξ'αλλου ο καθενας κρινει συμφωνα με τις απαιτησεις του.

Υ.Γ. Σορρυ για το οφτοπικ.

Υ.Γ.2 ο δισκος αλλαχτηκε αμεσα με 250αρι στις 5400 ( γιατι το θεμα δεν ειναι οτι ηταν 200αρις αλλα αργος... 4200στρ.)

Όταν πρωτοβγήκαν οι santa rosa (C2D), ήταν διαθέσιμοι και bulk στα μαγαζιά (πχ Πλαίσιο). Τώρα γιατί τους έχουν αποσύρει;

paidia pira auto SONY VAIO VGN-C2M/W apo ebay x8es alla exei ($)Vista epanw!!!

Ti mporw na kanw gia na perasw ta media center edition 2005???:confused::confused::(

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους

Σκέφτομαι να αντικαταστήσω ένα non-branded laptop που έχω και ψάχνοντας λίγο στα ηλεκτρονικά καταστήματα βρήκα μεταξύ άλλων και αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908359

Δεν έχω πολλές απαιτήσεις σε ισχύ και αποδόσεις, απλά θα ήθελα να έχω κάποιο μηχάνημα που να μη "ξεπεραστεί" γρήγορα, όπως το προηγούμενο Multirama notebook που το έχω 3,5 χρόνια. Το χρησιμοποιώ κυρίως για Internet, εφαρμογές γραφείου, φωτογραφίες και επεξεργασία, μουσική, άντε και καμιά ταινία. Σχεδόν ποτέ για παιχνίδια, απλά χρησιμοποιώ πολύ το multitasking, δηλαδή όλα τα παραπάνω μαζί:blink:

Περισσότερο άρα θα με ενδιαφέρει μια καλή και ξεκούραστη οθόνη.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παραπάνω μηχάνημα και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση π.χ. για SONY, TOSHIBA ή κάτι άλλο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλές γιορτές σε όλους

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...