Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το λαπτοπ το πηρα 20/02 προλαβαινω (για την επεκταση)?μαμωτο το αφησα γιατι δεν ηκερα απο που να παρω την επεκταση!!

τι "επέκταση"? αν εννοείς το express upgrade των windows vista τότε έχει λήξει.

αν εννοείς την επέκταση εγγύησης τότε θα πρέπει να πας στο σάιτ του κατασκευαστή και να δεις τι χρονικό διάστημα σου δίνει από την ημέρα αγοράς. μετά αν είσαι μέσα θα αγοράσεις την επέκταση από κάποιο online shop (eshop, play247, plaisio etc) όπου τη βρεις.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι "επέκταση"? αν εννοείς το express upgrade των windows vista τότε έχει λήξει.

αν εννοείς την επέκταση εγγύησης τότε θα πρέπει να πας στο σάιτ του κατασκευαστή και να δεις τι χρονικό διάστημα σου δίνει από την ημέρα αγοράς. μετά αν είσαι μέσα θα αγοράσεις την επέκταση από κάποιο online shop (eshop, play247, plaisio etc) όπου τη βρεις.

δηλαδη αν το αγορασω απο play247 θα ειναι οκ ε?δεν εχει σχεση το καταστημα απο οπου πηρα το λαπτοπ?οπου πουλαει επεκταση εγγυηση μπορω να τη χρησιμοποιησω για το λαπτοπ ετσι?

αν θυμαμαι καλα ειναι 3 μηνες το περιθωριο που σου δινουν για την επεκταση αυτη αλλα περασαν 3 μηνεσ κ 1 μερα :p

δηλαδη αν το αγορασω απο play247 θα ειναι οκ ε?δεν εχει σχεση το καταστημα απο οπου πηρα το λαπτοπ?οπου πουλαει επεκταση εγγυηση μπορω να τη χρησιμοποιησω για το λαπτοπ ετσι?

αν θυμαμαι καλα ειναι 3 μηνες το περιθωριο που σου δινουν για την επεκταση αυτη αλλα περασαν 3 μηνεσ κ 1 μερα :p

αν εχεις αψερ ναι ειναι 3 μηνες και δεν μπορείς πλέον και θα μπορουσες να το παρεις απο οπου θελεις!

tha ithela na pw merika logia gia to Hp compaq 6710.katarxas exi genia santa rosa.poli kalo auto!exi poli kalo epeksergasti.ola kala alla i anstasi mou einai stin karta grafikon!ontos einai kainourgia patenta tis intel pou theli na xtipisi low level kartes tis nvidia kai ati.se metrisis sto benchmark pou ekana logo tou oti eimai texnikos tha sas paratheso merikes kartes gia na katalavaite pou paizi kai ti mpori na kani.oi vathmoi pou exi skorari i sigkekrimeni karta einai 1726 sto 3DMark03.einai ena klik pio pano apo tis kartes ATI Radeon Xpress 1150(1500),ATI Mobility Radeon X300(1350),ATI Radeon Xpress 1100(1330),Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950(1300), alla einai poli pio kato apo tis parakatw kartes sto benchmark ATI Mobility Radeon 9600(2500),NVIDIA GeForce FX Go 5600 / 5650(1900),NVIDIA GeForce Go 7200(2700),ATI Mobility Radeon X1300(3200),NVIDIA GeForce Go 7400(4360), NVIDIA GeForce Go 7600(7800).sigkrinete vathmologies kai katalavainete ti mpori na kani.prosopiki gnomi einai oti einai mia xara laptop alla gia doulia kai katholou gia games!!!ksexasa na pw oti exi foveri othoni!gia perissoteres plirofories rotiste me!

protino na paris to parakato laptop pou mpori na exi xeirotero epeksergasti alla einai pio value for money apo to Hp 6710

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_50&products_id=6655 i auto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=945250&tab=specs

εχω εναν acer εδω και 11 μηνες, ολα τελεια, πολυ ευχαριστημενος.

παω ομως για το πρωτο format, ta XP μαζεψαν αρκετη σαβουρα, ξερετε...

εχει δυο partition ο δισκος, αν κανω backup ston D:, υπαρχει κινδυνος να το χασω? μονο το C: δεν θα γινει format?

tha ithela na pw merika logia gia to Hp compaq 6710.katarxas exi genia santa rosa.poli kalo auto!exi poli kalo epeksergasti.ola kala alla i anstasi mou einai stin karta grafikon!ontos einai kainourgia patenta tis intel pou theli na xtipisi low level kartes tis nvidia kai ati.se metrisis sto benchmark pou ekana logo tou oti eimai texnikos tha sas paratheso merikes kartes gia na katalavaite pou paizi kai ti mpori na kani.oi vathmoi pou exi skorari i sigkekrimeni karta einai 1726 sto 3DMark03.einai ena klik pio pano apo tis kartes ATI Radeon Xpress 1150(1500),ATI Mobility Radeon X300(1350),ATI Radeon Xpress 1100(1330),Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950(1300), alla einai poli pio kato apo tis parakatw kartes sto benchmark ATI Mobility Radeon 9600(2500),NVIDIA GeForce FX Go 5600 / 5650(1900),NVIDIA GeForce Go 7200(2700),ATI Mobility Radeon X1300(3200),NVIDIA GeForce Go 7400(4360), NVIDIA GeForce Go 7600(7800).sigkrinete vathmologies kai katalavainete ti mpori na kani.prosopiki gnomi einai oti einai mia xara laptop alla gia doulia kai katholou gia games!!!ksexasa na pw oti exi foveri othoni!gia perissoteres plirofories rotiste me!

protino na paris to parakato laptop pou mpori na exi xeirotero epeksergasti alla einai pio value for money apo to Hp 6710

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_50&products_id=6655 i auto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=945250&tab=specs

το μόνο μείον (και για μένα αποτρεπτικό) είναι ο AMD. αρκετά χειρότερος σε επιδόσεις και πιο ενεργοβόρος.

για το δεύτερο δε συζητάω μιας και είναι lg και είμαι πιστός μόνο στα compaq & ibm για ευνόητους λόγους.

πάντως για όποιον δεν έχει πρόβλημα με τους AMB ο 6715 είναι μια χαρά. βέβαια 170 ευρώ διαφορά είναι πολύ λίγα για να σε κάνουν να μην πάρεις τον intel (θα μου πεις περισσότερη ραμ και καλύτερη κάρτα γραφικών), ο καθένας με τις παραξενιές του.

εχω εναν acer εδω και 11 μηνες, ολα τελεια, πολυ ευχαριστημενος.

παω ομως για το πρωτο format, ta XP μαζεψαν αρκετη σαβουρα, ξερετε...

εχει δυο partition ο δισκος, αν κανω backup ston D:, υπαρχει κινδυνος να το χασω? μονο το C: δεν θα γινει format?

βάλε τα στον ACERDATA (D) και δε θα τα χάσεις. βέβαια καλό είναι να τα γράψεις και σε ένα άλλο μέσο (ext HDD or dvd)

Alex = the best!

ΠΑΙΔΙA ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP ACER ASPIRE 9302 ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ WINDOWS XP HOME SP2 ΣΕ WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT ΓΝΗΣΙΑ. ΕΝΩ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ HTAN ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ DEVICE MANAGER ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ VISTA? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΤΑ VISTA ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...:blink:
ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ....ΚΑΛΑ!!!:!:

1. έβαλες κάποιον νέο οδηγό ή πρόγραμμα?

2. δοκίμασε ένα system restore (τα vista κάμουν αρκετά)

3. πήγαινε στη σελίδα του κατασκευαστή (acer) και κατέβασε τη νεώτερη έκδοση της κάρτας.

4. δες τις ρυθμίσεις του bios (πρέπει να κατεβάσεις τις τελευταία έκδοση που να είναι απόλυτα συμβατή με τα vista) αν είναι απενεργοποιημένη η κάρτα.

5. κάνε ένα restart. μπορεί κατά το sleep (έχει αναφερθεί αντίστοιχο πρόβλημα) να "ξεχνάει" το λειτουργικό την κάρτα.

6. ελπίζω να μην έκαμες upgrade αλλά clean installation. αν όχι, κάμε backup τα αρχεία σου (κωδικούς κλπ κλπ) και πέρνα τα ξανά.

και κάτι βασικό: ύστερα από κοντά 5 μήνες εμπειρίας από τα vista @ laptops, κατάλαβα ότι καλύτερα είναι να αγοράζει κάποιος ένα λαπτοπ με vista παρά ένα vista capable λάπτοπ και να του περνάει μετά τα vista.

Alex = the best!

Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.

ΞΊΞ±ΞΉ ΞΊΞ¬ΟΞΉ Ξ²Ξ±ΟΞΉΞΊΟ: ΟΟΟΞ΅ΟΞ± Ξ±ΟΟ ΞΊΞΏΞ½ΟΞ¬ 5 ΞΌΞΞ½Ξ΅Ο Ξ΅ΞΌΟΡιΟΞ―Ξ±Ο Ξ±ΟΟ ΟΞ± vista @ laptops, ΞΊΞ±Οάλαβα ΟΟΞΉ ΞΊΞ±Ξ»ΟΟΞ΅ΟΞ± Ρίναι Ξ½Ξ± Ξ±Ξ³ΞΏΟά΢Ρι ΞΊΞ¬ΟΞΏΞΉΞΏΟ Ξ*Ξ½Ξ± λαΟΟΞΏΟ ΞΌΞ΅ vista ΟΞ±ΟΞ¬ Ξ*Ξ½Ξ± vista capable λάΟΟΞΏΟ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± ΟΞΏΟ ΟΞ΅ΟνάΡι ΞΌΞ΅ΟΞ¬ ΟΞ± vista.

΀ο Ξ»Ξ΅Ο Ξ³ΞΉΞ± θΡμα Ξ½ΟΟΞ±ΞΉΞ²Ξ΅ΟΟ;

ΞΞ±ΟΞΉ αλλιΟΟ ΟΞ± ιδια ΞΌΞΏΞ½ΟΡλα ΞΌΞ΅ Ξ§Ξ‘ ΟΞΏΟ Ξ·ΟΞ±Ξ½ capable, Ξ±Ολα Ξ΅ΟΟΞΏΞ½ΟΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ΅ΟΞ±ΟμΡνα Ξ²ΞΉΟΟΞ±...:rolleyes:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

εχω το εξης προβλημα...η οθονη μου επαψε να υποφωτιζεται στα καλα καθουμενα εντοπισα οτι ισως ειναι το inverter της οθονης.Δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως μηπως ειναι καποιο προβλημα driver η κατι αλλο θα ηθελα βοηθεια και λυσεις απο οποιον γνωριζει σχετικα, η αν ειναι σιγουρα το inverter οθονης που μπορω να βρω:worry: ¨ευχαριστω

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

1. έβαλες κάποιον νέο οδηγό ή πρόγραμμα?

2. δοκίμασε ένα system restore (τα vista κάμουν αρκετά)

3. πήγαινε στη σελίδα του κατασκευαστή (acer) και κατέβασε τη νεώτερη έκδοση της κάρτας.

4. δες τις ρυθμίσεις του bios (πρέπει να κατεβάσεις τις τελευταία έκδοση που να είναι απόλυτα συμβατή με τα vista) αν είναι απενεργοποιημένη η κάρτα.

5. κάνε ένα restart. μπορεί κατά το sleep (έχει αναφερθεί αντίστοιχο πρόβλημα) να "ξεχνάει" το λειτουργικό την κάρτα.

6. ελπίζω να μην έκαμες upgrade αλλά clean installation. αν όχι, κάμε backup τα αρχεία σου (κωδικούς κλπ κλπ) και πέρνα τα ξανά.

και κάτι βασικό: ύστερα από κοντά 5 μήνες εμπειρίας από τα vista @ laptops, κατάλαβα ότι καλύτερα είναι να αγοράζει κάποιος ένα λαπτοπ με vista παρά ένα vista capable λάπτοπ και να του περνάει μετά τα vista.

το μοναδικο προγραμμα που έβαλα απο τοτε που εκανα εγκατασταση ειναι το bsplayer και το μtorrent και τις ρυθμίσεις που έκανα στο μοντεμ, την αναβαθμιση την εκανα με upgrade μου στειλανε το cd απο Ουγγαρία η modusLink. Ισως θα ηταν καλυτερα να κανω format?

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ....ΚΑΛΑ!!!:!:

αν εχεις αψερ ναι ειναι 3 μηνες και δεν μπορείς πλέον και θα μπορουσες να το παρεις απο οπου θελεις!

εχω HP (6181) και οχι acer..

εχω HP (6181) και οχι acer..

Φιλε μου σημερα πηρα την επεκταση για αλλα 2 χρονια για τον hp 6187 απο τον γερμανο (απο εκει τον αγορασα) με μονο 105 ευρω! τον ειχα παρει τελη ιανουαριου! τωρα ετοιμαζομαι να το κανω register!

Καλό φαίνεται, βαρύ όμως, απο service πως πάει η HP;

Θα το κοιτάξω σε κάποιο άλλο κατάστημα για αμεσότητα, πιστεύω πωλούνται και σε άλλα καταστήματα(multirama, germanos klp) ή όχι;

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα laptop της Sony.

Συγκεκριμένα τον VAIO VGN-FZ11Z.

Είναι το κορυφαίο πλέον 15άρι στον κόσμο με blue-ray disc.

Το μοντέλο αυτό μολις που κυκλοφορησε στην Αγγλία.

(δείτε: http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN+FZ+Series ).

Η Sony Eλλας μου ειπε οτι το μοντέλο δεν θα ερθει στην Ελλάδα.

Από ποιο ξενο site προτείνετε να το αγοράσω(Αγγλικό ή Γερμανικό)?

Βασικά θελω να ειναι αξιόπιστο και τα προιόντα να ειναι σφραγισμένα.

Θα εχω πρόβλημα συμβατότητας μήπως?

Η εγγύηση θα με καλυψει κανονικά σε οποοδήποτε πρόβλημα?

stan...!

Καλό φαίνεται, βαρύ όμως, απο service πως πάει η HP;

Θα το κοιτάξω σε κάποιο άλλο κατάστημα για αμεσότητα, πιστεύω πωλούνται και σε άλλα καταστήματα(multirama, germanos klp) ή όχι;

Αν και το έχω γράψει πολλές φορές, αν σε ενδιαφέρει έστω και στοιχειώδης φορητότητα, μην αγοράσεις κάτι με 17άρα οθόνη.

μια χαρά είναι για αυτά που ζητάς.

καλύτερα να δεις 14.1 wide. όπου εκεί πας στα 2.2 κιλά περίπου.

δες τη νέα σειρά της compaq: 65xx, 67xx

συμβουλή: επειδή ήδη έχουν έρθει 5-6 λαπτοπ με santa rosa, καλύτερα να κοιτάτε αυτά μιας και οτιδήποτε άλλο είναι πια "παλιό" και ξεπερασμένο (ειδικά τα 667Mhz FBus)

Alex = the best!

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα laptop της Sony.

Συγκεκριμένα τον VAIO VGN-FZ11Z.

Είναι το κορυφαίο πλέον 15άρι στον κόσμο με blue-ray disc.

Η Sony Eλλας μου ειπε οτι το μοντέλο δεν θα ερθει στην Ελλάδα.

Από ποιο ξενο site προτείνετε να το αγοράσω(Αγγλικό ή Γερμανικό)?

Βασικά θελω να ειναι αξιόπιστο και τα προιόντα να ειναι σφραγισμένα.

Θα εχω πρόβλημα συμβατότητας μήπως?

Η εγγύηση θα με καλυψει κανονικά σε οποοδήποτε πρόβλημα?

stan...!

Σήμερα πήρα το fujitsu siemens pa1538 μέσω της επιδότησης και θέλω να συνδεθώ ασύρματα με το router μου ένα usr 9108 για να μπαίνω στο internet.Το router είναι συνδεδεμένο με έναν mac.Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Το link που μας έδωσες, είναι νεκρό

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...