Knithil Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Και εγώ που το παράγγειλα με 776€ μέσω internet χθές, τι θα πληρώσω τελικά?! Απο τη στιγμή που το έχω παραγγείλει με αυτή την τιμή, είμαι καλυμμένος? Μας δουλέυουν???? Μην ανησυχείς, θα πληρώσεις ακριβώς το ποσό που στοίχιζε ο φορητός την στιγμή που επιβεβαιώθηκε η παραγγελία σου. ;) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 sto skroutz pou epsaxna prin ligo exoun meinei akoma oi times !!:) http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=dv9393 Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Έτσι μου είπε και ο υπεύθυνος ιντερνετ της εταιρείας. Ελπίζω οτι δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα με τα λεφτά γιατί αλλιώς θα τους τον γυρίσω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 τελικα δεν τη παλευουν καθολου στο πλαισιο! o 6356 πριν 2 μερες 776,48 ,χθες 924 σημερα 776,47 αυριο??:wacko: :wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 xaxaxax!!:) kaloooo!!:)mporei vasika na exei kapoio provlima h selida tous !!:) kalo einai na tous pareis thl gia na matheis times!!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ακριβώς. δε νοείται τέτοια ξαφνική αλλαγή. μόνο λάθος μπορεί να είναι. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές σε πλαίσιο και e-shop. Για πολύ λίγες μέρες (1, 2 το πολύ) κατεβάζουν την τιμή ενός προϊόντος και αμέσως μετά την ξαναφέρνουν στα κανονικά τους. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι ο λόγος αλλά έχω σταθεί πολλές φορές τυχερός από το συγκεκριμένο γεγονός! ;) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Εαν πετύχετε τέτοια ευκαιρία, εκμεταλευτείτε την! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αν σου κάνει πάντως νερά ο υπάλληλος, τίπωσε τη σελίδα. Υποχρεούται να στο δώσει στην παρούσα τιμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Δεν υπάρχει περίπτωση, μην παιδεύεστε άλλο με το συγκεκριμένο θέμα.. Δεν μιλάμε για το υπόγειο που πουλάει cd και καλώδια κάτω από το σπίτι σου, μιλάμε για το πλαίσιο. Θα το πληρώσεις όσο ακριβώς το παρήγγειλες και μην ανυσηχείς καθόλου! :) Ένα φίλος μου πήρε τον LG S1 με τον ίδιο τρόπο στα 1000€ ενώ τώρα στοιχίζει 1500€ περίπου... http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 μακαρι φιλε εγω τον ειχα παραγγειλει με 776 μου ηρθε επιβεβαιωση ,αλλα 2μερες τωρα ουτε με εχουν παρει τηλεφωνο ουτε καμια ενημερωση τιποτα!! [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 μακαρι φιλε εγω τον ειχα παραγγειλει με 776 μου ηρθε επιβεβαιωση ,αλλα 2μερες τωρα ουτε με εχουν παρει τηλεφωνο ουτε καμια ενημερωση τιποτα!! 1) Ποια μέρα τον παρήγγειλες; 2) Την στιγμή που ολοκλήρωσες την παραγγελία δεν σου ήρθε ένα mail με θέμα "Plaisio E-Commerce Order Confirmation"? http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 αυτο σου λεω εχει ερθει το mail Plaisio E-Commerce Order Confirmation απο χθες το πρωι με αναλυση και αριθμο παραγγελιας κανονικα.αλλα επικοινωνία γιοκ δεν πρεπει να με παρουν ενα τηλ? [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 αυτο σου λεω εχει ερθει το mail Plaisio E-Commerce Order Confirmation απο χθες το πρωι με αναλυση και αριθμο παραγγελιας κανονικα.αλλα επικοινωνία γιοκ δεν πρεπει να με παρουν ενα τηλ? Όσες φορές έχω παραγγείλει προϊόντα από το πλαίσιο, μια φορά μόνο με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν πως το συγκεκριμένο προϊόν θα αργήσει μερικές μέρες γιατί έχει τελειώσει από την αποθήκη. Άμα ανησυχείς τόσο πολύ πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σου, αλλά δεν είναι απαραίτητο.. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αυτό έκανα και εγώ. Πάρε τηλ. στο 800 11 12345 να μάθεις λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 αυτο σου λεω εχει ερθει το mail Plaisio E-Commerce Order Confirmation απο χθες το πρωι με αναλυση και αριθμο παραγγελιας κανονικα.αλλα επικοινωνία γιοκ δεν πρεπει να με παρουν ενα τηλ? γιατί να σε πάρουν τηλ? ποτέ δεν παίρνουν της στις Online αγορές. αλλιώς δεν θα ήταν Online και χαμηλού κόστους. το πολύ πολύ να σε πάρει η κάρτα σου για να εγκρίνεις το ποσό (μια φορά μου έχει τύχει αυτό από expansys) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ενας ξαδερφος μου παραγγελνει συνεχεια απο πλαισιο και τον περνουν παντα τηλ ακομα και για 50 ευρω παραγ/λια. Για αυτο το λογο μου φαινεται περιεργο νομιζα οτι ετσι γινεται παντα εξαλλου αναφερεται στην επιβεβαιωση : Συνάδελφος από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (internet) θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για τις λεπτομέρειες εκτέλεσης της παραγγελίας σας και τυχόν κόστος μεταφορικών Εάν η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00 η επικοινωνία μαζί σας θα γίνει την ίδια εργάσιμη μέρα, διαφορετικά θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Το στέλνουν πάντα αυτό, σε κάθε παραγγελία. :) Τηλέφωνο μην περιμένεις, περίμενε κατ' ευθείαν τον καινούργιο σου φορητό.. Και ειδοποίησε μας όταν έρθει για σου πούμε κι ένα καλορίζικο! :p http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 αμην και ποτε!!!!:D :D :D μολις πηρα τηλεφωνο και εχουν λεει προβλημα με το δικτυο θα με παρει τηλ μολις επανελθει.. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Kαι εγώ παλαιότερα με έπαιρναν τηλέφωνο για κάθε παραγγελία, για επιβεβαίωση. Πριν κανα 3μηνο πήρα μια οθόνη και δεν με πήραν καν τηλ. Έσκασε 2-3 μέρες μετά ο κούριερ με την οθόνη. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Για να κάνει κάποιος αναβάθμιση RAM στο φορητό είναι προσιτό? Πόσο περίπου κοστίζει το 1GB και απο που? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Για να κάνει κάποιος αναβάθμιση RAM στο φορητό είναι προσιτό? Πόσο περίπου κοστίζει το 1GB και απο που? Μπορεις να το κανεις και μονος σου.τωρα αναλογα τι μνημη φοραει ο υπολογιστης σου.Μια μνημη ddr 1γιγα κοστιζει γυρω στα 100 ευρο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μολις μου ηρθε το laptop απο πλαισιο:) ,δυστηχως οχι στη τιμη που ειχε ανεβει (776)λαθος η οχι δεν ξερω αλλα εγω ετσι το εκλεισα.αλλα 924:mad: την κανονικη.τελος παντων,τωρα φευγω για δουλεια ποσες ωρες θελει η μπαταρια πρωτη φορτιση τη αλλο να προσεξω στην αρχη ?? [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μολις μου ηρθε το laptop απο πλαισιο:) ,δυστηχως οχι στη τιμη που ειχε ανεβει (776)λαθος η οχι δεν ξερω αλλα εγω ετσι το εκλεισα.αλλα 924:mad: την κανονικη.τελος παντων,τωρα φευγω για δουλεια ποσες ωρες θελει η μπαταρια πρωτη φορτιση τη αλλο να προσεξω στην αρχη ?? Επειδη ειχα τσεκαρει κι εγω την τιμη του...θα σου πω οτι αυτη η τιμη ηταν χωρις φ.π.α. Εαν προσθεσεις +19% θα σου βγει το τελικο ποσο,δηλαδη 924 ευρο! αυτο ειναι ολο..απλα καποιες φορες "τσιμπαει" ο αλλος με την τιμη και την :food: :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 ναι φιλε συμφωνω λαθος ηταν,δεν το παιζω εξαπατημενος απλα το χαρτι επιβεβαιωσης ηταν 776 ΜΑΖΙ με το ΦΠΑ.και ελεγα πως...τελος παντων δεν @αμιεται !!! τερμα η γκρινια καλως μου ηρθε ! ! ! αυτο που δεν ξερω ειναι πως θα στρωσω τη μπαταρια!πηγαινω τωρα στη δουλεια και περνω και το manual [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts