Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου όταν αγγίζεις εκείνο το γκρι μεταλλικό matt finish του Vaio καταλαβαίνεις γιατί θα σε βάλουν

να πληρώσεις μέχρι και 300 ευρώ παραπάνω για να το αποκτήσεις...

Όλα είναι θέμα σωστού marketing τελικά......:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σημερα πηγα βολτα πλαισιο /multirama για να κανω την τελικη επιλογη,ημουν ετοιμος να παρω το pavillion 6356,αλλα ειχε διπλα του ενα vaio FE31H και μου γυαλισε!τα χαρακτηρηστικα ειναι γενικα τα ιδια εκτος cpu(HP:T5300 1.73GHz vaio: T5500 1,66GHz).ο πωλητης μου ειπε οτι επεσε 200Ε η τιμη του επειδη δεν εχει VISTA αλλα xp media center.πλεον στα 1199E.αν παρω τον HP μεσω ιντερνετ κοστιζει 924Ε.το ερωτημα ειναι αξιζει τα παραπανω χρηματα σαν κατασκευη/αξιοπιστια/οθονη ??? περιμενω απαντησεις για αμεση αγορα!:D

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Γκαλοπ Νο2: Μεταξυ των παρακατω ποιο προτιματε; (ποια σειρα θα τα βαζατε; )

Αν επιλεξω να παρω καποιο μεταξυ των 1 & 2, ποιο να προτιμησω; Απο την αποψη οτι το δευτερο ειναι της ιδιας εταιριας με τα ιδια περιπου χρηματα αλλα καλυτερα χαρακτηριστικα, αλλα το λειτουργικο ειναι XP home στην μια περιπτωση και Vista premium στην αλλη. :O

1) ACER ASPIRE 5612ZWLMI VISTA T2060

765.00 €

(Intel Core Duo T2060 (1,60GHz), 80GB ATA, Windows Vista Home Premium)

2) ACER ASPIRE 5612AWLMI T2250

799.00 €

(Intel Core Duo T2250 (1,73GHz), 120GB SATA, Windows XP Home)

3) HEWLETT PACKARD PAVILION DV6328EA GF681EA

867.00 €

4) LENOVO 3000 N100 TY0B9GM

799.00 €

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Γκαλοπ Νο2: Μεταξυ των παρακατω ποιο προτιματε; (ποια σειρα θα τα βαζατε; )

Αν επιλεξω να παρω καποιο μεταξυ των 1 & 2, ποιο να προτιμησω; Απο την αποψη οτι το δευτερο ειναι της ιδιας εταιριας με τα ιδια περιπου χρηματα αλλα καλυτερα χαρακτηριστικα, αλλα το λειτουργικο ειναι XP home στην μια περιπτωση και Vista premium στην αλλη. :O

1) ACER ASPIRE 5612ZWLMI VISTA T2060

765.00 €

(Intel Core Duo T2060 (1,60GHz), 80GB ATA, Windows Vista Home Premium)

2) ACER ASPIRE 5612AWLMI T2250

799.00 €

(Intel Core Duo T2250 (1,73GHz), 120GB SATA, Windows XP Home)

3) HEWLETT PACKARD PAVILION DV6328EA GF681EA

867.00 €

4) LENOVO 3000 N100 TY0B9GM

799.00 €

Αφου σου λενε οχι acer συνεχιζεις? Φυσικα τον ΗΡ απο αυτα που αναφερεις.

σημερα πηγα βολτα πλαισιο /multirama για να κανω την τελικη επιλογη,ημουν ετοιμος να παρω το pavillion 6356,αλλα ειχε διπλα του ενα vaio FE31H και μου γυαλισε!τα χαρακτηρηστικα ειναι γενικα τα ιδια εκτος cpu(HP:T5300 1.73GHz vaio: T5500 1,66GHz).ο πωλητης μου ειπε οτι επεσε 200Ε η τιμη του επειδη δεν εχει VISTA αλλα xp media center.πλεον στα 1199E.αν παρω τον HP μεσω ιντερνετ κοστιζει 924Ε.το ερωτημα ειναι αξιζει τα παραπανω χρηματα σαν κατασκευη/αξιοπιστια/οθονη ??? περιμενω απαντησεις για αμεση αγορα!:D

Παραμυθι σου ειπε ο πωλητης. Τον εχουν φτηνοτερο διοτι καταργηθηκε και βγηκε ο F41 στη θεση του, αλλα εκτος απο τα βιστα δεν ειδα καμμια διαφορα. Επιπλεον τα βιστα και τα ΧΡ εχουν το ιδιο κοστος. Αν δε σε χαλανε τα ΧΡ δες τον σοβαρα. Και ο ΗΡ βεβαια ειναι πολυ καλος, εχω τον 6181 που ειναι ιδιο πραγμα σχεδον. Πολυ αξιολογος σε ολα τα σημεια, ειναι ογκωδης ομως και βαρυς αν θελεις να τον μετακινεις. Εγω τον εχω σαν desktop replacement και ενα Vaio SZ3 για τις μετακινησεις. Αν μπορεις να πας στα 1335 δες τον vaio C2S/H, με 13,3 οθονη που ειναι 2,3 κιλα μονον, αλλα και κανενα Toshiba A100-011 στα 1170 ευρω αλλα με ανωτερα χαρακτηριστικα απο ολους τους προηγουμενους, στα 2,7 κιλα. Ο τελευταιος νομιζω ειναι η καλυτερη προταση στα χρηματα του.

thanks redcon!:) θα τα κοιταξω απο βδομαδα θα κανω αγορα!εχεις δικιο αλλα ο 41 ανεβαινει στα 1400περιπου με μονη διαφορα ..τα vista(??)!!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ρε μην τρως πρόλογο. Πες ότι χρησιμοποιείς Linux και πες να μην σου χρεώσουν το λειτουργικό. Υπάρχει τύπος ο οποίος πήρε πίσω τηναξία του λειτουργικού. Ε βάλε πειρατικά μετά.

thanks redcon!:) θα τα κοιταξω απο βδομαδα θα κανω αγορα!εχεις δικιο αλλα ο 41 ανεβαινει στα 1400περιπου με μονη διαφορα ..τα vista(??)!!

Ναι και το οτι το 41 εχει δισκο στις 5400 στροφες ενω το 31 στις 4200 (απαραδεκτο). Οποτε δεν μας τα λεει καλα η Σονυ. Σαφως και ο Τοσιμπα ειναι πολυ καλυτερος σε προδιαγραφες αλλα και κατασκευαστικα ειναι αριστος και με πολυ καλο πληκτρολογιο. Ψηφιζω Τοσιμπα με 2 χερια. Ασεπου τον λιγουρευομαι και εγω τωρα. :lol:

Αφου σου λενε οχι acer συνεχιζεις? Φυσικα τον ΗΡ απο αυτα που αναφερεις.

Οχι acer ειχε πει μονο ο RAVER, ενω ο topman ειπε οτι με Acer 2 χρονια δεν ειχε ποτε προβλημα! Οποτε δεν το θεωρησα δεδομενο! :)

Οσο για το "Φυσικα τον HP", εννοεις συνυπολογιζοντας και τη διαφορα στην τιμη (Γιατι αρχικα δεν ειχα σκοπο να δωσω τοσο, οποτε και τα +100€ δεν ειναι λιγα);

Κατα δευτερο, γιατι ειναι προφανως καλυτερος απο πχ τον Lenovo που εχει και Core 2 Duo και fingerprint reader; Λογω λειτουργικου, μεγαλυτερου δισκου, ποιοτητας κατασκευης, after sales service, ... :O ; Μετα τον Hp πχ, ποιον θα εβαζες; (πιθανολογω τον Lenovo! :p ) ;Ή θα προτεινες καποιο αλλο μοντελο σε αυτα τα χρηματα;

(thanks παρεμπιπτοντως!)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

toshiba ki apo mena !! h sony se kapoia shmeia einai aparadekth !! eidika o diskos stis 4200 einai entelos aparadekto !!:) 4200 eixe o compaq pou eixa parei prin 4 xronia !! tora toulaxiston 5400 !! autos pou exo ego exei 7200 kai exei arketh diafora apo ton 5400 !!

Οχι acer ειχε πει μονο ο RAVER, ενω ο topman ειπε οτι με Acer 2 χρονια δεν ειχε ποτε προβλημα! Οποτε δεν το θεωρησα δεδομενο! :)

Οσο για το "Φυσικα τον HP", εννοεις συνυπολογιζοντας και τη διαφορα στην τιμη (Γιατι αρχικα δεν ειχα σκοπο να δωσω τοσο, οποτε και τα +100€ δεν ειναι λιγα);

Κατα δευτερο, γιατι ειναι προφανως καλυτερος απο πχ τον Lenovo που εχει και Core 2 Duo και fingerprint reader; Λογω λειτουργικου, μεγαλυτερου δισκου, ποιοτητας κατασκευης, after sales service, ... :O ; Μετα τον Hp πχ, ποιον θα εβαζες; (πιθανολογω τον Lenovo! :p ) ;Ή θα προτεινες καποιο αλλο μοντελο σε αυτα τα χρηματα;

(thanks παρεμπιπτοντως!)

O raver ξερει τι λεει :lol: Αρκετοι στο παρελθον εχουν αναφερθει αρνητικα στα acer και συμφωνω. Εχω 2 στην οικογενεια και δεν ειναι κανεις ευχαριστημενος κυριως απο ποιοτητα. Τον lenovo τον πηρε ενας φιλος μου και δεν εχει κανενα προβλημα ιδιαιτερο, αλλα ειναι πλαστικουρα. Ουτε και η οθονη του μου αρεσε καθολου. Επειδη το φορητο θα τον κρατησεις καιρο, αξιζει να τεντωθεις οικονομικα και να παρεις κατι καλυτερο. Δεν ειναι σαν το desktop που λες αλλαζω σε 5 μηνες πχ το τροφοδοτικο η την ταδε καρτα. Το ψιλοπαντρευεσαι τον φορητο και οι τιμες μεταπωλησης εχουν πεσει αρκετα, οποτε δωσε τωρα κατι παραπανω. Και ο ΗΡ ειναι πολυ καλος, εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, (τωρα σου γραφω απο εναν dv6181ea), πολυ καλο πληκτρολογιο, top οθονη. Οταν τον ανοιξεις θα δεις μονος σου οτι αξιζε η παραπανω διαφορα. Κατι αλλο δεν ειδα που να αξιζει κατα την ταπεινη μου αποψη.

se opoio forum kai na psaxeis tha vreis kai kapoion na eixe kapoio provlima me acer !! ki ego eixa provlima se enana acer pou ton eixa parei gia deutero laptop !! meta apo 1 xrono peripou stamathsan na douleuoun 5 koumpia xoris logo !! opote neuriasa kai ton poulhsa !!:) oi compaq einai polu kaloi eixa enan 4 xronia kai den eixa pathei tpt !! :) tora exo enan asus s96j fenetai polu kalos ki autos !!:)

o redcon pantos exei dikio kalo einai na pareis enan kalo forhto giati ton allazeis duskola!!

se opoio forum kai na psaxeis tha vreis kai kapoion na eixe kapoio provlima me acer !! ki ego eixa pou se enana acer pou ton eixa parei gia deutero laptop !! meta apo 1 xrono peripou stamathsan na douleuoun 5 koumpia xoris logo !! opote neuriasa kai ton poulhsa !!:) oi compaq einai polu kaloi eixa enan 4 xronia kai den eixa pathei tpt !! :) tora exo enan asus s96j fenetai polu kalos ki autos !!:)

o redcon pantos exei dikio kalo einai na pareis enan kalo forhto giati ton allazeis duskola!!

ακριβώς. πριν 3 χρόνια πραγματικά άξιζαν (τα συστήματα τότε ήταν πολύ πιο απλά και οι άλλοι κατασκευαστές είχαν φουσκομένες τις τιμές).

αλλά όπως έχω αναφέρει μια τραυματική εμπειρία με έναν acer πριν από 1.5 χρόνο... μακρυά!

στο κάτω κάτω με τα ίδια λεφτά παίρνεις πισί πολύ ανώτερα (τι και αν δεν έχουν κάμερα ή λίγο χειρότερη cpu? το παν είναι η ποιότητα και η αξία τους ως προϊόν και μετά από 1-2 χρόνια)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ακριβώς. πριν 3 χρόνια πραγματικά άξιζαν (τα συστήματα τότε ήταν πολύ πιο απλά και οι άλλοι κατασκευαστές είχαν φουσκομένες τις τιμές).

αλλά όπως έχω αναφέρει μια τραυματική εμπειρία με έναν acer πριν από 1.5 χρόνο... μακρυά!

στο κάτω κάτω με τα ίδια λεφτά παίρνεις πισί πολύ ανώτερα (τι και αν δεν έχουν κάμερα ή λίγο χειρότερη cpu? το παν είναι η ποιότητα και η αξία τους ως προϊόν και μετά από 1-2 χρόνια)

Ετσι ειναι. Παλαια θυμαμαι ενας acer ηταν πολυ φθηνοτερος απο εναν ΗΡ, IBM, Toshiba, κλπ. Τωρα που επεσαν οι τιμες των αλλων (η ανεβηκαν της acer) δεν αξιζει να παρεις.

Το asus by intel που εχει ο φιλος ειναι πολυ καλο, τα εχω δει στο διανομεα οταν τα εφερε και ειναι πολυ καλα και ποιοτικα, τα χτιζεις δε οπως θελεις.

O raver ξερει τι λεει :lol: Αρκετοι στο παρελθον εχουν αναφερθει αρνητικα στα acer και συμφωνω. Εχω 2 στην οικογενεια και δεν ειναι κανεις ευχαριστημενος κυριως απο ποιοτητα.......

Kαι εγω εχω acer 5633WLMi T5500 120GB με 2MB μνήμη εδω και 6 μήνες κανένα όμως πρόβλημα

πιστευω ειναι θεμα τυχης και αν παθει κατι απλα θα ταλαιπωρηθώ στο σερβης!

αλλα ξερω οτι πλήρωσα λιγότερα για τα χαρακτηριστικά που πηρα και δεν έδωσα 200-300€ παραπάνω για το ΟΝΟΜΑ !

Kαι εγω εχω acer 5633WLMi T5500 120GB με 2MB μνήμη εδω και 6 μήνες κανένα όμως πρόβλημα

πιστευω ειναι θεμα τυχης και αν παθει κατι απλα θα ταλαιπωρηθώ στο σερβης!

αλλα ξερω οτι πλήρωσα λιγότερα για τα χαρακτηριστικά που πηρα και δεν έδωσα 200-300 παραπάνω για το ΟΝΟΜΑ !

Συμφωνω... εχω εδω και 3 μηνες τον 5610 που αντικατεστησε τον 1600 (AMD 64bit) τον οποιο ειχα για σχεδον 2 χρονια, ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν και στον πρωτο χρειαστικα το σερβις 2 φορες (την πρωτη απο βλακει δικια μου) και απλα ολα οσα ειχα ακουσει για καθυστερησεις και αλλα δεν ειχαν εφαρμογη στην περιπτωση μου, ολα ηταν ΟΚ και σε χρονους ανεκτους.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως πολυ κανουν το λαθος να κατηγορουν κατι χωρις να ξερουν η επειδη ετσι ακουσαν απο καποιους,αλλα χωρις να μαθουν τι πραγματικα φταιει, για παραδειγμα στην περιπτωση μου θα μπορουσα να κατηγορησω το μηχανημα γιατι ειχε απαραδεκτη καρτα γραφικων (64ΜΒ) και καηκε -ναι καλα διαβασατε το γιατι ομως το ξερετε, απλα επεμεινα να παιξω το NFSU σε φουλ αναλυση και οταν αρχιζε να υπερθεμαινετε εγω επεμεινα - ποιος φταιει?

γιαυτο καλο ειναι να μιλαμε μονο οταν ξερουμε 100% τι συνεβει και φυσικα να περνουμε υπ'οψιν οτι πρεπει να συγκρινομε ισα και ομοια - οχι εναν Acer με Χ χαρακτηριστικα στα 1000€ με ενα ΗΡ με τα ιδια χαρακτηριστικα στα 1300-1500€,μονο ετσι θα δουμε τι θελουμε - τι μπορουμε να παρουμε και αν η διαφορα αξιζει τα ... λεφτα της.

γιαυτο καλο ειναι να μιλαμε μονο οταν ξερουμε 100% τι συνεβει και φυσικα να περνουμε υπ'οψιν οτι πρεπει να συγκρινομε ισα και ομοια - οχι εναν Acer με Χ χαρακτηριστικα στα 1000€ με ενα ΗΡ με τα ιδια χαρακτηριστικα στα 1300-1500€,μονο ετσι θα δουμε τι θελουμε - τι μπορουμε να παρουμε και αν η διαφορα αξιζει τα ... λεφτα της.

υπερβάλεις...

μήπως έχεις πάει ποτέ στο σέρβις της acer? (το λιγότερο κακό από τα 2 είναι στην πειραιώς...) να προσεύχεσαι να μην πας :p

πήγα και δυστυχώς όχι μία αλλά 5 φορές. είναι χάλια, ελεϊνοί και γύφτοι. κάνουν 2 μήνες να φτιάξουν ένα πισί που ήθελε απλά πέρασμα bios και όταν μετα τους λέω ότι κάτι έκανα στην οθόνη και καμιά φορά τρελαίνεται έκανα άλλους 3 μήνες...

τι καλύτερο!!! :blink:

βλέπεις μεγάλη διαφορά?

acer: http://www.megamarket.gr/acertravelmate8202wlmi154-p-27329.html?filter_id=58

ibm: http://www.megamarket.gr/lenovotpz61m1662mb1gb80ua0h9gm-p-42646.html?filter_id=903

compaq: http://www.megamarket.gr/hewlettpackardnx7400ru429ea-p-45437.html?filter_id=9

hp: http://www.megamarket.gr/hewlettpackardpavilion9362eagf719ea-p-46183.html?filter_id=9

όλα αυτά τυχαία και με 2 λεπτά googlάρισμα. για να μη λέμε ό,τι θέλουμε :!:

Alex = the best!

ki ego exo paei sto service ths acer kai einai xalia !!

ontos pleon ta notebooks den exoun megalh diafora metaxu tous

kai to asus verified by intel pou exo me ton t7200 ,2g ram 100ri disko stis 7200 strofes kai thn ati x1600 pano kanei 1310 euro !!

apo ta link pou edose o Alexkass ola paraplhsies times exoun !!

Για να με νοιάζει αν το service της Acer είναι χάλια ή όχι, πρέπει να το χρειαστώ.

Και της ΒΜW το service χάλια είναι αλλά σε λίγο τα Χ5 θα είναι περισσότερα από τα NISSAN.

Και για να μη λέτε ότι υποστηρίζω μόνο τους Ιταλούς, ο νέος φορητός θα είναι HP ή Sony.

Αλλά να μην υπερβάλλουμε κιόλας....

ναι, αλλά όταν αγοράζεις ένα laptop ΠΟΛΥ σημαντικό είναι και το service, γιατί όπως και τα αυτοκίνητα που αναφέρεις, είναι μηχανήματα και συνεπώς είναι μεγάλη η πιθανότητα να παρουσιάσουν πρόβλημα.

Είναι τεράστιο λάθος να αγοράζεις κάτι με τι λογική "σιγά μωρε, μη χρειαστώ το service" γιατί αφορίζεις ένα πολύ μεγάλο θέμα. Ιδιαίτερα δε, κάποιος που δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο αυτό είναι ένα από τα πρώτα που πρέπει να κοιτάει.

Και το service της Acer είναι ομολογουμένως απαράδεκτο...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ναι, αλλά όταν αγοράζεις ένα laptop ΠΟΛΥ σημαντικό είναι και το service, γιατί όπως και τα αυτοκίνητα που αναφέρεις, είναι μηχανήματα και συνεπώς είναι μεγάλη η πιθανότητα να παρουσιάσουν πρόβλημα.

Είναι τεράστιο λάθος να αγοράζεις κάτι με τι λογική "σιγά μωρε, μη χρειαστώ το service" γιατί αφορίζεις ένα πολύ μεγάλο θέμα. Ιδιαίτερα δε, κάποιος που δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο αυτό είναι ένα από τα πρώτα που πρέπει να κοιτάει.

Και το service της Acer είναι ομολογουμένως απαράδεκτο...

Για πες μου τι αμάξι έχεις για να καταλάβω τη λογική σου....

Αν έχεις κάποιο 'μέτριο', τότε κακώς γιατί θα΄πρεπε να πάρεις το πιο ακριβό που να έχει και θεωρητικά το καλύτερο σέρβις.

Αν έχεις κάποιο ακριβό τότε μπράβο σου που τα έχεις τα φράγκα, αλλά δεν ισχύει για όλους το ίδιο.

Αν ο φίλος βρίσκει διαφορά στην τιμή καλά κάνει και το παίρνει, κι εμένα το ίδιο μου συνέβη 2 χρόνια πριν και πήρα ACER.

Τώρα που βρίσκω HP και SONY με τις ίδιες δυνατότητες στα ίδια περίπου χρήματα, ναι, θα τους προτιμήσω.

Δεν ξέρω αν παρακολουθείς τα διάφορα διεθνή fora που ασχολούνται με προβλήματα φορητών, αλλά αν

το κάνεις θα δεις ότι λίγο πολύ όλοι μα όλοι έχουν παράπονα (και λογικό είναι)

οπότε κακώς εμείς εδώ , αλλά και αλλλού, το κάνουμε θέμα...

Όπως υπάρχουν και κάποιο που είχαν κατά καιρούς προβλήματα με τα μηχανήματα ή με την εταιρία,

έτσι υπάρχουν κι άλλοι που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό.

Εκτός αν απαγορεύεται να λέμε ότι δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ.

Καλό σου βράδυ.

Υ.Γ. Σας καταλαβαίνω όμως αν μιλάτε για το service στην Αθήνα.

Εδώ πάνω στα βόρεια όποιος χρειάστηκε συγκεκριμένο αντιπρόσωπο (ονόματα δε λέω) εξυπηρετήθηκε αμέσως.

Για πες μου τι αμάξι έχεις για να καταλάβω τη λογική σου....

Αν έχεις κάποιο 'μέτριο', τότε κακώς γιατί θα΄πρεπε να πάρεις το πιο ακριβό που να έχει και θεωρητικά το καλύτερο σέρβις.

Αν έχεις κάποιο ακριβό τότε μπράβο σου που τα έχεις τα φράγκα, αλλά δεν ισχύει για όλους το ίδιο.

Αν ο φίλος βρίσκει διαφορά στην τιμή καλά κάνει και το παίρνει, κι εμένα το ίδιο μου συνέβη 2 χρόνια πριν και πήρα ACER.

Τώρα που βρίσκω HP και SONY με τις ίδιες δυνατότητες στα ίδια περίπου χρήματα, ναι, θα τους προτιμήσω.

Δεν ξέρω αν παρακολουθείς τα διάφορα διεθνή fora που ασχολούνται με προβλήματα φορητών, αλλά αν

το κάνεις θα δεις ότι λίγο πολύ όλοι μα όλοι έχουν παράπονα (και λογικό είναι)

οπότε κακώς εμείς εδώ , αλλά και αλλλού, το κάνουμε θέμα...

Όπως υπάρχουν και κάποιο που είχαν κατά καιρούς προβλήματα με τα μηχανήματα ή με την εταιρία,

έτσι υπάρχουν κι άλλοι που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό.

Εκτός αν απαγορεύεται να λέμε ότι δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ.

Καλό σου βράδυ.

Υ.Γ. Σας καταλαβαίνω όμως αν μιλάτε για το service στην Αθήνα.

Εδώ πάνω στα βόρεια όποιος χρειάστηκε συγκεκριμένο αντιπρόσωπο (ονόματα δε λέω) εξυπηρετήθηκε αμέσως.

Ford Mondeo.

Και τώρα που τελειώσαμε με το θέμα τον αυτοκινήτων να σου απαντήσω. Και βέβαια, μπορείς να λες ελέυθερα ότι δεν αντιμετώπισες ποτέ πρόβλημα και κανείς δεν είπε πως τα acer έχουν 100% προβλήματα, ούτε πως κανένα άλλο laptop δεν παρουσιάζει το παραμικρό.

Μπορούμε όμως και εμείς να λέμε ελεύθερα την άποψή μας πάνω σε ένα θέμα νομίζω(;).

Δεν είπα πως το να πάρεις το πιο ακριβό είναι απαραίτητα και η σωστή επιλογή. π.χ. τα Vaio που θεωρούνται η Mercedes των laptop είναι πολύ όμορφα, έχουν καταπληκτική οθόνη και πολύ καλή κατασκευή. Σου εγγυάται κανείς πως δε θα χαλάσει; Όχι.

Ωστόσο, άλλο υπάρχουν κι άλλες λύσεις αν το ψάξει κανείς πέρα από κάποιες που ξέρεις πως στην περίπτωση που αντιμετωπίσεις πρόβλημα (λέμε ΑΝ, δε λέω οτι οπωσδήποτε θα αντιμετωπίσεις), θα τύχεις πολύ καλύτερης εξυπηρέτησης.

Βέβαια, νομίζω πως δε διάβασες το προηγούμενο post μου γιατί η απάντησή σου θα κόλλαγε αν εγώ υποστήριζα πως τα acer είναι τα χειρότερα μηχανήματα, κάτι το οποίο δεν είπα. Εγώ μίλησα για το service. Οπότε μάλλον άτοπη ήταν η απάντησή σου. :)

Καλή σου νύχτα επίσης.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

kalo einai pantos na mhn ftaneis sto service oti forhto kai na exeis giati ta antallaktika tous einai polu akriva se oles tis markes !! akoma kai sta acer !!:)

kalo einai na agorazetai kai egguhsh h na protimate pc me megalh egguhsh !!

υπερβάλεις...

μήπως έχεις πάει ποτέ στο σέρβις της acer? (το λιγότερο κακό από τα 2 είναι στην πειραιώς...) να προσεύχεσαι να μην πας :p

πήγα και δυστυχώς όχι μία αλλά 5 φορές. είναι χάλια, ελεϊνοί και γύφτοι. κάνουν 2 μήνες να φτιάξουν ένα πισί που ήθελε απλά πέρασμα bios και όταν μετα τους λέω ότι κάτι έκανα στην οθόνη και καμιά φορά τρελαίνεται έκανα άλλους 3 μήνες...

τι καλύτερο!!! :blink:

βλέπεις μεγάλη διαφορά?

acer: http://www.megamarket.gr/acertravelmate8202wlmi154-p-27329.html?filter_id=58

ibm: http://www.megamarket.gr/lenovotpz61m1662mb1gb80ua0h9gm-p-42646.html?filter_id=903

compaq: http://www.megamarket.gr/hewlettpackardnx7400ru429ea-p-45437.html?filter_id=9

hp: http://www.megamarket.gr/hewlettpackardpavilion9362eagf719ea-p-46183.html?filter_id=9

όλα αυτά τυχαία και με 2 λεπτά googlάρισμα. για να μη λέμε ό,τι θέλουμε :!:

Λοιπον μου αρεσει που δειχνεις "αμερολειπτα" το ποσο (μισεις) τα acer.

1) αν διαβασες καλα ειπα οτι πηγα στο σερβις 2 φορες, την πρωτη αλλαγη καρτας γραφικων ( 12 μερες μαζι με σαβ/ριακα) και την δευτερη αλλαγη μητρικης ( 15 μερες)

2) στα λινκ που εδωσες , ναι βλεπω μεγαλες διαφορες, ο Acer ειναι παλιοτερο μοντελο απο τα αλλα ( φαινεται και απο τον επεξεργαστη αλλωστε)και ως εκ τουτο η τιμη του δεν συγκρινετε αφου ως γνωστο οι τιμες πεφτουν με γεωμετρικη προοδο. αν ψαξεις λιγοτερο( απο ενα καταστημα που ακολουθει την ιδια τιμλογιακη πολιτικη) θα δεις οντως διαφορες στις τιμες, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο και αναλογα με την τσεπη του καθενα.

3) δεν ειναι καθολου αυτονοητο οτι δινοντας 100-200€ παραπανω θα παρεις κατι καλυτερο αφου ως γνωστον ολες οι εταιρειες τα περισσοτερα ανταλλακτικα τα αγοραζουν απο αλλες και μαλιστα συχνα απο τις ιδιες.

και ενα χοντρο παραδειγμα που αν δεν κανω λαθος το εφερες εσυ στο φορουμ, οι μπαταριες των Acer που αποσυρωνται ειναι της ... SONY!!! μιας κατα τα αλλα επωνυμης και ΑΚΡΙΒΗΣ.

Τελος παντων τελειωνω εδω λεγωντας οτι η εμπειρια καπιου με ενα μηχανημα (καλη η κακη) δεν αποτελει επ ουδενη και κανονα για την εν λογω εταρεια. Αν ηταν ετσι θα επρεπε να υπαρχουν χιλιαδες εταιρεις για να εναλλασουμε την αγορα μας αφου ΠΑΝΤΑ καποιος θα ειχε και προβλημα.

Υ.Γ. δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα απο Θεσσαλονικη και εδω το σερβις ειναι ΟΚ αλλα και παλι αλλο σερβις και αλλο προιον αυτο το βλεπεις αλλωστε και με μια αλλη γνωστη και μεγαλη (και πολλη ακριβη ) την ΝΟΚΙΑ.

εδώ και λίγες μέρες και η Acer αποσύρει μπαταρίες :whistle:

δε θα πω ότι δεν έχεις δίκαιο. απλά εγώ και άλλα τόσοι εδώ μέσα (δες τα ποστ) έχουν τη χειρότερη άποψη για το σέρβις της εταιρίες και όχι και την καλύτερη για τα μοντέλα της (ποιότητα κλπ). είναι τυχαίο?

Υ.Γ. μη μου μιλάς για νόκια... εδώ μιλάμε για επαγγελματικά μηχανίματα που αν κάποιος μείνει χωρίς laptop χάνει χρόνο και πολύ περισσότερο... χρήμα ;)

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...