tollisth Δημοσιεύτηκε January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2017 http://www.chinasmobile.gr/wp-content/uploads/2016/12/a00c92c5-dda3-44cc-875a-42d55ffb2201.jpg Δίκτυο:GSM 850(B5)/900(B8)/1800(B3)/1900(B2) WCDMA 900(B8)/2100(B1) LTE FDD 2100(B1)/1800(B3)/2600(B7)/800(B20) 300Mbps SIM: Dual SIM Nano SIM Επεξεργαστής: Δεκαπύρηνος Mediatek Helio X27 @ 2.6GHz GPU: Mali T880 MP4 Μνήμη: 4GB RAM Αποθηκευτικός χώρος:32GB αποθήκευση (microSD) Οθόνη: IPS (Sharp) 5.5" @ 1920 x 1080p (401ppi) Προστασία: Dragontrail glass Κάμερα: Πίσω 13.0MP (Samsung S5K3L8, Quad-LED flash) Βίντεο:4K Video Εμπρόσθια κάμερα:13.0MP (Samsung S5K3L8) WIFI: 802.11a/b/g/n dual - band Bluetooth:Bluetooth 4.1 GPS:GPS (Glonass) Radio:FM Ράδιο USB:Type-C Αισθητήρες:Fingerprint G-Sensor, P-Sensor, L-Sensor, Accelerometer,Compass, Gyroscope, Glonass, Hall switch Μπαταρία: 3.780mAh (Quick Charge) Διαστάσεις: 154.6 x 76.8 x 8.2mm Βάρος:175gr Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow Υλικό κατασκευής:Aluminum Alloy Unibody Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrbad Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το ακούω να με φωνάζει έντονα! Δε ξέρω αν θα αντισταθώ. Μ'αρέσει πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το ακούω να με φωνάζει έντονα! Δε ξέρω αν θα αντισταθώ. Μ'αρέσει πολυ! Αν το πάρεις πες μας εντυπώσεις,γενικά δείχνει μια πολύ καλή συσκευή με καλή τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Το εχει στο banngood 210 ευρο pre sale. 2 φεβρουαριου δινει αποστολη. Το ψηνω ασχημα αλλα θα πρεπει να περιμενω μεχρι τον μαρτη για το εχω στα χερια μου, και μου φαινεται πολυ μακρια. Εχει ηδη 3000 προπαραγγελιες!! Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Το παρηγγειλα 4 του μηνος απο banggood στα 205,27Ε.Χτες μου εστειλαν mail οτι εγινε shipped και trucking no. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Το παρηγγειλα και γω τελικα αλλα ξεχασα να χρησιμοποιησω ενα κουπονι αξιας 20 ευρο. Γινεται να ζητησω refund και να το ξανααγορασω? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Το παρηγγειλα και γω τελικα αλλα ξεχασα να χρησιμοποιησω ενα κουπονι αξιας 20 ευρο. Γινεται να ζητησω refund και να το ξανααγορασω? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να τους στείλεις μήνυμα(και τον κωδικό) να τους πεις ότι το ξέχασες και να σου επιστρέψουν την άξια του κουπονιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δοκίμασε να τους στείλεις μήνυμα(και τον κωδικό) να τους πεις ότι το ξέχασες και να σου επιστρέψουν την άξια του κουπονιού Εχουν διακοπες για κινεζικη πρωτοχρονια τωρα,μετα τις 4 Φλεβαρη πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Εχουν διακοπες για κινεζικη πρωτοχρονια τωρα,μετα τις 4 Φλεβαρη πλεον Εννοεις θα μου απαντησουν μετα τις 4 φλεβαρη?Τι στο καλο κανενας δεν θα δουλευει 14 μερες αδεια εχουν. Τους εστειλα παντως αιτημα να μου επιστρεψουν το κουπονι, και βλεπουμε. Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Εχουν διακοπες για κινεζικη πρωτοχρονια τωρα,μετα τις 4 Φλεβαρη πλεον Οι αργίες τους ξεκινάνε 27/01 και μετά μέχρι τις 4/02 δεν θα κουνιέται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Δοκίμασε να τους στείλεις μήνυμα(και τον κωδικό) να τους πεις ότι το ξέχασες και να σου επιστρέψουν την άξια του κουπονιού Τελικα μου εδωσαν refund και θα ξανακανω rebuy. Το θεμα ειναι μηπως ειναι λιγο ρισκο η αγορα του. Τωρα εχω lg g4. Θελω να παω σε καποιο πιο αξιοπιστο κινητο με εξισου καλη καμερα. 13megapixel της samsung εχει λεει, θα ειναι κατι παρομοιο με του s6 ας πουμε? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Τελικα μου εδωσαν refund και θα ξανακανω rebuy. Το θεμα ειναι μηπως ειναι λιγο ρισκο η αγορα του. Τωρα εχω lg g4. Θελω να παω σε καποιο πιο αξιοπιστο κινητο με εξισου καλη καμερα. 13megapixel της samsung εχει λεει, θα ειναι κατι παρομοιο με του s6 ας πουμε? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξαρτάτε τι θέλεις εσύ,σιγουρα είναι ποιο δυνατό από το lg g4,άλλα το lg g4 υπερέχει σιγουρα σε κάμερα και οθόνη,χωρίς να έχω δει την συσκευή βάση χαρακτηριστικών της κάμερας(εξαρτάται την δουλειά που έκαναν με το λογισμικό της)θα έλεγα ότι είναι ποιο πάνω του μετρίου άλλα όχι να φτάνει ναυαρχίδες αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία θα έλεγα να μην το πάρεις και να μείνεις με το lg g4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 ενδιαφέρον κινητό. Δείχνει να έχει πολλές δυνατότητες. Έχει κανείς Umi συσκευή να μας πει τι αν είναι ποιοτικές συσκευές; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Πολύ καλά χαρακτηριστικά έχει!!! Σαν μάρκα τι λέει? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 ενδιαφέρον κινητό. Δείχνει να έχει πολλές δυνατότητες. Έχει κανείς Umi συσκευή να μας πει τι αν είναι ποιοτικές συσκευές; Φαινεται να αφηνει πισω το κακο ονομα που απεκτησε με καποια μοντελα στο παρελθον. Οι προσφατες προτασεις της, που εχουν κυκλοφορησει αρκετα στην Ελλαδα αλλα και σε μελη του φορουμ, ειναι αξιολογες και τα προβληματα που εχουν παρουσιασει δεν ξεφευγουν απο τον μεσο ορο αλλων εταιρειων. Αλλωστε αν υπηρχε τέλεια συσκευη θα ηταν απλησιαστη απο εμας το ποπολο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrbad Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Πολύ καλά χαρακτηριστικά έχει!!! Σαν μάρκα τι λέει? Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω για το παρελθόν της UMI. Το τελευταίο εξάμηνο πληροφορήθηκα για την ύπαρξη της. Ένα φιλαράκι μου και ο γαμπρός μου έχουν και οι 2 το UMI Super εδώ κ σχεδόν 6 μήνες και είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι! Το UMI Z έχει απίστευτα χαρ/κά πόσο μάλλον γι'αυτή τη τιμή. Το μόνο που μου χτυπάει λίγο κάπως είναι το γεγονός οτι είναι αρκετα χοντρό για ένα κινήτο του 2017, 9,1 mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Κυκλοφορησας στο youtube reviews και ευθεια συγκριση με one plus 3t. Ευτυχως αψογο για τα λεφτα του! Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 δεν νομίζω μπορεί να χαρακτηριστεί φτηνό, ούτε καν vfm, από τη στιγμή που με 200-210 ευρώ παίρνεις 820 cpu. ίσως με 170 κάτι... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braingd Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Καλησπέρα 8,2mm είναι όχι 9,1mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ενα review που λέει οτι δεν αξιζει. Εχει πολλά θεματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω για το παρελθόν της UMI. Το τελευταίο εξάμηνο πληροφορήθηκα για την ύπαρξη της. Ένα φιλαράκι μου και ο γαμπρός μου έχουν και οι 2 το UMI Super εδώ κ σχεδόν 6 μήνες και είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι! Το UMI Z έχει απίστευτα χαρ/κά πόσο μάλλον γι'αυτή τη τιμή. Το μόνο που μου χτυπάει λίγο κάπως είναι το γεγονός οτι είναι αρκετα χοντρό για ένα κινήτο του 2017, 9,1 mm. ευχαριστω για την απαντηση! Ενα review που λέει οτι δεν αξιζει. Εχει πολλά θεματα. οποτε μακρυα, ε? κριμα... Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrance Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Διαβασα και αλλου οτι εχει θεματα.Αλλα ειδα καια υτο το review: και οκ..ειπαμε.200 ευρω εδωσα λογικο ειναι μην ειναι σε ολα τελειο.Περιμενω την παραλαβη συντομα. Ενα δυο updates και θα περαει,ελπιζω να το στηριξει η εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braingd Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα σε όλους σήμερα το πρωί έφτασε μια χαρά δείχνει και όπως λέει και ο embrance 200 euro δώσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα σε όλους σήμερα το πρωί έφτασε μια χαρά δείχνει και όπως λέει και ο embrance 200 euro δώσαμε. Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις κυρίως για οθόνη, κάμερα και μπαταρία τα σημεία που γράφουν αρνητικά τα διάφορα reviews YΓ: φίλε μου από που το πήρες εσύ; γλίτωσες τελωνείο η σε σταμάτησαν; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Διαβασα και αλλου οτι εχει θεματα.Αλλα ειδα καια υτο το review: και οκ..ειπαμε.200 ευρω εδωσα λογικο ειναι μην ειναι σε ολα τελειο.Περιμενω την παραλαβη συντομα. Ενα δυο updates και θα περαει,ελπιζω να το στηριξει η εταιρια. οταν δινεις τοσα λεφτα περιμενεις να ειναι τελειο στο βαθμο που πρεπει. Δεν ζηταω να εχει ευκρινεια η καμερα του οπως μια dslr ειναι αδιανοητο, αλλα να μην σκαλωνει, σε αυτο το βαθμο που λενε οι μερικοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts