ermis1964 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παρέθεσα τό e-mail πού έλαβα από τόν Κο Γαγάνη καί μίλησα καί τηλεφωνικά μαζί του.Δέν προκύπτει ή υποχρεωτική αλλαγή λαδιών ανά 6 μήνες από πουθενά.Ούτε καί τηλεφωνικώς μέ ενημέρωσε γιά υποχρεωτική αλλαγή λαδιών.Προτροπή υπάρχει,όχι υποχρέωση.Όσον αφορά τά "τέστ" τών διαφόρων εντύπων -όχι μόνο στήν Ελλάδα- είναι κατευθυνόμενα καί μεροληπτικά.Στό φόρουμ τού Drive όταν κάποιος ανέφερε ότι τά "παίρνουν",αντί νά προσπαθήσουν νά τόν μεταπείσουν μέ αποδείξεις,απλά τόν διέγραψαν.Τά πράγματα είναι απλά.Άν δέν γράψεις κάτι καλό,σού κόβουν τήν διαφήμιση,δέν σού δίνουν εύκολα αυτοκίνητο γιά διάφορα τέστ,κ.λ.π.Γι'αυτό τό V.A.G έχει πάντα εξαιρετικά αυτοκίνητα,τά B.M.W είναι καταπληκτικά,τά Ford σημεία αναφοράς,τό Cee'd αυτοκίνητο τής χρονιάς καί άλα πολλά χαρούμενα! Παράθεση :cool:Σύμπαν καί Θεός αγέννητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Commissar Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 μαλλον εσυ προσπαθεις χωρις επιχειρηματα να δημιουργησεις εντυπωσεις.δεν ειναι δυνατον να βγαινει καποιος και να σε κατηγορει οτι δεν κανεις καλα την δουλεια σου και οχι μονο αυτο αλλα και οτι τα παιρνεις χωρις ΕΣΥ να εχεις τα επιχειρηματα να αποδειξεις αυτα που με τοσο αυθαιρετο και προσβλητικο τροπο υποστηριζεις. (γενικα αναφερομαι και οχι στο προσωπο σου συγκεκριμενα ermis1964). θα σου αρεσε εσενα να αρχισει να σε κατηγορει καποιος οτι δεν κανεις καλα τη δουλεια σου και οτι τα παιρνεις χωρις να εχει αποδειξεις? Τι να κανουν δηλαδη για να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μήπως ξέρει κανείς πόσο έχει η μάσκα του Type-R? Θέλω να την βάλω στο sport 1.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1964 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 μαλλον εσυ προσπαθεις χωρις επιχειρηματα να δημιουργησεις εντυπωσεις.δεν ειναι δυνατον να βγαινει καποιος και να σε κατηγορει οτι δεν κανεις καλα την δουλεια σου και οχι μονο αυτο αλλα και οτι τα παιρνεις χωρις ΕΣΥ να εχεις τα επιχειρηματα να αποδειξεις αυτα που με τοσο αυθαιρετο και προσβλητικο τροπο υποστηριζεις. (γενικα αναφερομαι και οχι στο προσωπο σου συγκεκριμενα ermis1964). θα σου αρεσε εσενα να αρχισει να σε κατηγορει καποιος οτι δεν κανεις καλα τη δουλεια σου και οτι τα παιρνεις χωρις να εχει αποδειξεις? Τι να κανουν δηλαδη για να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες?Μά τότε μέ επιχειρήματα,ό κατηγορούμενος αποδεικνύει ,ότι ό κατήγορος είναι συκοφάντης καί αυτός αθώος καί αδέκαστος.Διότι άν δέν λειτουργήσει έτσι,δημιουργούνται ερωτήματα καί απορίες.Δέν μού άρεσε καθόλου αυτή ή στάση τού εν λόγω περιοδικού,γι'αυτό καί ζήτησα τήν διαγραφή μου από τό φόρουμ του.Τέλος πάντων,ο καθένας έχει τόν δικό του τρόπο νά αντιδρά,χωρίς αυτό νά σημαίνει,ότι είναι καί αποδεκτός από τόν περίγυρο. Παράθεση :cool:Σύμπαν καί Θεός αγέννητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Μήπως ξέρει κανείς πόσο έχει η μάσκα του Type-R? Θέλω να την βάλω στο sport 1.8. Γυρω στα 250-270Ε.. Το κοκκινο σημα "Η" εχει μονο 50Ε να φανταστεις..:X Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Οταν λεμε μασκα Type- R εννοούμε το κλασσικό διχτακι, ετσι?? Και κατι αλλο.... Νεο Civic 1.8 Sport αντι του παροντος πότε περιμένούμε?? Ξέρει κανείς?? Ευχαριστω.. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Εχει κανείς Civic σε χρώμα κόκκινο?? Υπαρχουν δυσαρεστες επιπτωσεις απο την επιλογη αυτου του χρώματος?? Ασημί ή κοκκινο???? Ευχαριστώ... Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Πριν λιγο πηρε το 1.8 η κορη μου.Εστω σε λιγα χιλομετρα σαν συνοδηγος αριστες οι πρωτες εντυπωσεις !!! Θεϊκο !!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Οταν λεμε μασκα Type- R εννοούμε το κλασσικό διχτακι, ετσι?? Και κατι αλλο.... Νεο Civic 1.8 Sport αντι του παροντος πότε περιμένούμε?? Ξέρει κανείς?? Ευχαριστω.. Ναι η μασκα του R ειναι η μαυρη (διχτακι).. Το νεο 1.8, λογικα επρεπε να αρχισει να πωλειται σιγα σιγα αφου το νεο 1.4 ηδη ξεκινησε πωλησεις, αλλα λογικα μαλλον θα θελουν να διωξουν πρωτα οτι στοκ εχουν και μετα να ξεκινησουν με τις πωλησεις με το νεο.. Απο αρχες 2009 το κοβω.. Το facelift θα εχει αρκετα βελτιωμενα χαρακτηριστικα και νεα χρωματα.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Ναι η μασκα του R ειναι η μαυρη (διχτακι).. Το νεο 1.8, λογικα επρεπε να αρχισει να πωλειται σιγα σιγα αφου το νεο 1.4 ηδη ξεκινησε πωλησεις, αλλα λογικα μαλλον θα θελουν να διωξουν πρωτα οτι στοκ εχουν και μετα να ξεκινησουν με τις πωλησεις με το νεο.. Απο αρχες 2009 το κοβω.. Το facelift θα εχει αρκετα βελτιωμενα χαρακτηριστικα και νεα χρωματα.. Ξερομε τιμες, χρώματα ή καποιo site ποου να εχει κάτι σχετικό?? Ειναι μεγαλες οι διαφορες του απο το ηδη υπαρχων αυτοκίνητο?? Ή αξιζει να γλυτώσεις τα 1500 ευρω και να παρεις το 1,8 στα 140 άλογα με 22000?? Ευχαριστω.. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Πριν λιγο πηρε το 1.8 η κορη μου.Εστω σε λιγα χιλομετρα σαν συνοδηγος αριστες οι πρωτες εντυπωσεις !!! Θεϊκο !!!!! καλοταξιδο Γιαννη :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 καλοταξιδο Γιαννη :) Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Γυρω στα 250-270Ε.. Το κοκκινο σημα "Η" εχει μονο 50Ε να φανταστεις..:XΓιατί ο Δεληγιάννης μας είπε 150 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Γιατί ο Δεληγιάννης μας είπε 150 ευρώ? Εγω οταν την πηρα πριν 1 χρονο, μου βγηκε 250 Ε (βαση μασκας+μασκα+σημα "Η").. Μηπως σου ειπε μονο για το διχτακι τιμη? Εκτος αν επεσαν οι τιμες (που λιγο χλωμο το κοβω με τον Σαρακακη στο προσκηνιο) Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Εγω οταν την πηρα πριν 1 χρονο, μου βγηκε 250 Ε (βαση μασκας+μασκα+σημα "Η").. Μηπως σου ειπε μονο για το διχτακι τιμη? Εκτος αν επεσαν οι τιμες (που λιγο χλωμο το κοβω με τον Σαρακακη στο προσκηνιο)Το είπε στον πατέρα μου συγκκριμένα. Τώρα δεν ξέρω αν εννοούσε μόνο το διχτάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Καλημέρα παιδιά!Έχετε να μου προτείνετε έναν καλό αντιπρόσωπο για το πρώτο μεγάλο σέρβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Για τον Παπρα εχω ακουσει καλα λογια στο Φαληρο.. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Πατακια ειδικα για το civic μπορουμε να βρουμε στην ελληνικη αγορα ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Πατακια ειδικα για το civic μπορουμε να βρουμε στην ελληνικη αγορα ??? Ευχαριστω. Δωσε κατι παραπανω και παρε τα γνησια, ειναι πολυ καλης ποιοτητας και καθονται "κουτι" στο πατωμα (δεν γλυστρανε κτλ) Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δωσε κατι παραπανω και παρε τα γνησια, ειναι πολυ καλης ποιοτητας και καθονται "κουτι" στο πατωμα (δεν γλυστρανε κτλ) Κατι τετοιο εννοω.Μονο απο Σαρακακη ομως ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Για τον Παπρα εχω ακουσει καλα λογια στο Φαληρο.. Ο ΠΑΠΡΑΣ στο Φάληρο έχει μόνο έκθεση δεν έχει service σε αυτό το κατάστημα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Κατι τετοιο εννοω.Μονο απο Σαρακακη ομως ???? Απο οποιαδηποτε αντιπροσωπεια τα παραγγελνεις, ως γνησιο αξεσουαρ.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Απο οποιαδηποτε αντιπροσωπεια τα παραγγελνεις, ως γνησιο αξεσουαρ.. Αυτο ειναι μονοδρομος. Κανεις δεν μπορει να παρει αμμεσα απο την εταιρεια που τα εχει παρει τα ανταλλακτικα για Honda (δεν τα εχει πια ο Σαρακακης) και εκει αρχιζουν οι καθυστερησεις. Εχω παραγγειλει εδω και μερες , πανω απο 20 , λασπωτηρες και κατι αλλα και ακομα περιεμενω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Πατακια ειδικα για το civic μπορουμε να βρουμε στην ελληνικη αγορα ??? Ευχαριστω.Εγώ αγόρασα προχτές λαστιχένια πατάκια σε μπέζ χρώμα (είχε και μαύρο) από το praktiker. Σε άλλα μαγαζιά που έψαξα ήταν πολύ στενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Εγώ αγόρασα προχτές λαστιχένια πατάκια σε μπέζ χρώμα (είχε και μαύρο) από το praktiker. Σε άλλα μαγαζιά που έψαξα ήταν πολύ στενά. Ευχαριστω αλλα ολα αυτα ειναι δεν ειναι τυποποιημενα για καθε αυτοκινητο αλλα ειναι "γενικων" διαστασεων και δεν εφαρμοζουν οπως πρεπει σε καθε αμαξι εκτος ...απο συμπτωση. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts