Jump to content

All about Honda

songless_bird
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθές 10/11 έκανα τό ετήσιο σέρβις.Άλλαξαν λάδια,φίλτρο λαδιού (11,33),ροδέλα τάπας (0,14),φίλτρο Α/C (καμπίνας 63,09),απολυμαντικό Α/C (10,57).Τά λάδια τά είχα πάρει εγώ (Shell Helix Ultra 38 ευρώ) καί τούς τά πήγα.Κόστος υπολοίπων ανταλλακτικών 85 ευρώ.Έκαναν αντιμετάθεση τών τροχών (εμπρός-πίσω),ρύθμισαν καί τό χειρόφρενο.Κόστος εργασιών 40 ευρώ.Τό κόστος τού φίλτρου Α/C καμπίνας καί τού απολυμαντικού τό θεωρώ ληστεία.Δέν τό περίμενα.Άν τό ήξερα θά τούς έλεγα νά μήν τά αλλάξουν.Τό απολυμαντικό έχει περί τά 5 ευρώ καί τό φίλτρο περί τά 25 ευρώ στό ελεύθερο εμπόριο.Μάθημα:Ρωτάμε τίς τιμές αναλωσίμων!

Φίλτρο καμπίνας 63€???? Σε ποιον πήγες?? Αν θυμάμαι καλά στον Σωτηρόπουλο μου το είχα χρεώσει 13,4€ χωρίς ΦΠΑ.

Φίλτρο καμπίνας 63€???? Σε ποιον πήγες?? Αν θυμάμαι καλά στον Σωτηρόπουλο μου το είχα χρεώσει 13,4€ χωρίς ΦΠΑ.

Στόν Λιάκο πήγα.Ό καθένας χρεώνει ότι θέλει μού φαίνεται.Πρέπει νά ζητάμε προυπολογισμό γιά τό σέρβις καί νά παίρνουμε προσφορές.

:cool:Σύμπαν καί Θεός αγέννητα.

Χθές 10/11 έκανα τό ετήσιο σέρβις.Άλλαξαν λάδια,φίλτρο λαδιού (11,33),ροδέλα τάπας (0,14),φίλτρο Α/C (καμπίνας 63,09),απολυμαντικό Α/C (10,57).Τά λάδια τά είχα πάρει εγώ (Shell Helix Ultra 38 ευρώ) καί τούς τά πήγα.Κόστος υπολοίπων ανταλλακτικών 85 ευρώ.Έκαναν αντιμετάθεση τών τροχών (εμπρός-πίσω),ρύθμισαν καί τό χειρόφρενο.Κόστος εργασιών 40 ευρώ.Τό κόστος τού φίλτρου Α/C καμπίνας καί τού απολυμαντικού τό θεωρώ ληστεία.Δέν τό περίμενα.Άν τό ήξερα θά τούς έλεγα νά μήν τά αλλάξουν.Τό απολυμαντικό έχει περί τά 5 ευρώ καί τό φίλτρο περί τά 25 ευρώ στό ελεύθερο εμπόριο.Μάθημα:Ρωτάμε τίς τιμές αναλωσίμων!

Στα πόσα χιλιόμετρα ήταν το σέρβις;

Εγώ έχω κάνει των 10000 και των 20000κμ και δεν μου άλλαξαν φίλτρο καμπίνας.Εάν τα πάρουμε από έξω στο εμπόριο θα τα δεχτούν ή θα μας κάνουν ιστορίες;

Εγώ έχω κάνει των 10000 και των 20000κμ και δεν μου άλλαξαν φίλτρο καμπίνας.Εάν τα πάρουμε από έξω στο εμπόριο θα τα δεχτούν ή θα μας κάνουν ιστορίες;

Εαν ειναι τα γνησια, no problem..

Use your Illusions..

Τό ετήσιο σέρβις έκανα.Τό αυτοκίνητο έχει 11.000km.Αν βάλω φίλτρο καμπίνας τού εμπορίου θά κόψουν τήν εγγύηση?Άν είναι επώνυμο δέν νομίζω...Βέβαια από αυτούς όλα νά τά περιμένεις!Τότε όμως θά αναλάβει ή νομική προστασία.
:cool:Σύμπαν καί Θεός αγέννητα.

Γεια και χαρά σε όλους! Είμαι χρόνια κάτοχος nissan primera (απόλυτα ευχαριστημένος) και μιας και η nissan (όπως και οι περισσότερες γιαπωνέζικες) δεν έχει κάτι στοιχειωδώς όμορφο σε αυτή την κατηγορία στράφηκα στο civic. Δεν το έχω παραγγείλει ακόμα γιατί κάτι έχει πάρει το αυτί μου για facelift (μιλάω για το 5d, 1.8lt) . Ξέρω ότι μπορείς πλέον να παραγγείλεις το 1.4 100hp, και το ανανεωμένο υβριδικό αλλά ξέρει κανείς αν οι όποιες αλλαγές θα περάσουν και στο 1.8? Φυσικά στις εκθέσεις ούτε ξέρουν ούτε άκουσαν και πλέον αναρωτιέμαι αν το facelift ισχύει μόνο για τις παραπάνω εκδόσεις, αν και μου φαίνεται τελείως κουλό!

εχει απαντηθει λιγα post πιο πισω

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

Καλησπερα,

ψαχνω στο Διαδικτυο αλλα δεν μπορω να βρω καποθ τα χρωμτα τοθ 1.4 100hp που αναμενεται να ερθει ελλαδα.

Ξερει κανεις κατι..??

Ευχαριστω..

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

Απο χθες τα civic 1500 ευρω πιο φτηνα !!!!:):):)

Μεθαυριο μαλλον το παραγγελνω το 1.8 αυτοματο με δερμα για την κορη μου.Δωρο συναγερμος , αισθητηρες πισω , και μεμβρανες αντιηλιακες στα πισω τζαμια και πισω παρπριζ. Απο 1/10/08 οι μεμβρανες στα μπροστινα πλαϊνα τζαμια εχουν προστιμο 80 ευρω και 10 μερες αφαιρεση αδειας οδηγησης.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

εγω παντως το σιβικ το τωρινο αυτοματο δεν το επαιρνα....θα προτιμουσα το Jazz

στο facelift σιβικ υπαρχει σημαντικη βελτιωση του αυτοματου κιβωτιου αν σε παιρνει περιμενε

στο facelift σιβικ υπαρχει σημαντικη βελτιωση του αυτοματου κιβωτιου αν σε παιρνει περιμενε

Δεν μπορουσε να περιμενι ουτε μερα που λεει ο λογος λογω ενος προβληματικου Peugeot 206 cc που εχει.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=204297&highlight=Peugeot

Τελικα το παρηγγειλα σημερα.

10-12 εργασιμες αναμονη.

Φιλικά Γιάννης

Απο χθες τα civic 1500 ευρω πιο φτηνα !!!!:):):)

Μεθαυριο μαλλον το παραγγελνω το 1.8 αυτοματο με δερμα για την κορη μου.Δωρο συναγερμος , αισθητηρες πισω , και μεμβρανες αντιηλιακες στα πισω τζαμια και πισω παρπριζ. Απο 1/10/08 οι μεμβρανες στα μπροστινα πλαϊνα τζαμια εχουν προστιμο 80 ευρω και 10 μερες αφαιρεση αδειας οδηγησης.

την επεισες τελικα :)

Γιαννης

την επεισες τελικα :)

Ναι ευτυχως !!!!! Ελπιζω ....

Φιλικά Γιάννης

στο 1.8, πότε ρε παιδιά facelift?

Μην συγκρινουμε ανομοια αυτοκινητα...Το Jazz το ειχα και ειναι φοβερο αυτοκινητο αλλα δεν εχει καμμια σχεση με το civic.

Φιλικά Γιάννης

Εχει βαλει καποιος φωτα xenon σε civic 1.8 που εχει αυτοματο αναμα φωτων ??? Μου ειπαν οτι υπαρχουν προβληματα με το αυτοματο αναμα φωτων.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Εχει βαλει καποιος φωτα xenon σε civic 1.8 που εχει αυτοματο αναμα φωτων ??? Μου ειπαν οτι υπαρχουν προβληματα με το αυτοματο αναμα φωτων.

Ευχαριστω.

Τι προβλήματα σου έχουν πει??? Εγώ δεν έχω κανένα!!! Πρόσεχε μόνο τι μάρκα Xenon θα βάλεις γιατί μερικές προκαλούν προβλήματα με τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.

Τι προβλήματα σου έχουν πει??? Εγώ δεν έχω κανένα!!! Πρόσεχε μόνο τι μάρκα Xenon θα βάλεις γιατί μερικές προκαλούν προβλήματα με τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.

Μου ειπαν οτι δεν συνεργαζονται με το αυτοματο αναμα φωτων που εχει το 1.8

Φιλικά Γιάννης

Παιδά καλημέρα.

Αναφέρετε , σας παρακαλώ, πού κάνατε το σερβις των 20.000.Για Αθήνα πάντα μιλάμε.Πόσο σας κόστισε?Έχετε να προτείνετε κάποιον?

Μου ειπαν οτι δεν συνεργαζονται με το αυτοματο αναμα φωτων που εχει το 1.8

Καμια σχεση! Το αυτοματο αναμα ειναι απλα ενας αισθητηρας φωτος που λειτουργει ως απλος διακοπτης..

Use your Illusions..

Καμια σχεση! Το αυτοματο αναμα ειναι απλα ενας αισθητηρας φωτος που λειτουργει ως απλος διακοπτης..

Ευχαριστω.Θεωρω τα xenon σημαντικα για ενα αυτοκινητο. Τωρα εχουν πεσει πολυ και οι τιμες τους. Το 2006 τα ειχα βαλει με 350 ευρω σε ενα CRV .

Σε 10 μερες θα δοκιμασω και στο Civic.

Φιλικά Γιάννης

Το 1,8 φοραει αλλη λαμπα για τα μεσαια και αλλη για τα μακρυνα φωτα ή μια και για τα δυο ???

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Απο ποια αντιπροσωπεία θα το παραγγείλετε και σας κανει τοσα δωρα??

Η εκπτωση ειναι επιπλεον η΄αναφλερεται στην τιμή των "δωρων" σας κανουν??

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)