lok599 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 μεγαλη διαφορα:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Υπάρχει εμφανής διαφορά μεταξύ τους...Καμία σχέση με τον δικό μου.... Θα τους βγάλω αύριο φωτό,αλλά δεν ξέρω πως να την ανεβάσω... Παντός σε μένα είναι ακριβώς ίδια... Αν πας στον λογαριασμό σου στο eshop και ανοίξεις το ιστορικό,γράφει και τον κωδικό του φορτιστή.... Μπορείς να το δεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lok599 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Υπάρχει εμφανής διαφορά μεταξύ τους...Καμία σχέση με τον δικό μου.... Θα τους βγάλω αύριο φωτό,αλλά δεν ξέρω πως να την ανεβάσω... Παντός σε μένα είναι ακριβώς ίδια... Αν πας στον λογαριασμό σου στο eshop και ανοίξεις το ιστορικό,γράφει και τον κωδικό του φορτιστή.... Μπορείς να το δεις;;; ONEPLUS DASH FAST WALL CHARGER DC0504 4000MAH WHITE BULK (TEL.044421) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 ONEPLUS DASH FAST WALL CHARGER DC0504 4000MAH WHITE BULK (TEL.044421) Περίεργο...Ίδια περιγραφή με τον δικό μου....Εκτός και αν ο φορτιστης του 3 είναι πιο μεγάλος από του 3Τ,πράγμα δύσκολο.... Πάντος ο δικός μου με τον φορτιστή του eshop είναι ίδια διάσταση... Τι να σου πω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lok599 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Το 3 έχω. μπορεί τού 3τ να είναι πιο μεγάλος.μπορεις να μετρήσεις του 3τ πόσα εκατοστά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Το 3 έχω. μπορεί τού 3τ να είναι πιο μεγάλος.μπορεις να μετρήσεις του 3τ πόσα εκατοστά είναι; Τον φορτιστη που ήρθε με το κινητόέχω μπροστά μου,είναι 9,1 εκατοστά,όλος ο φορτιστης,και το σώμα του 5,4 εκατοστά... Edited March 2, 2018 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lok599 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Τον φορτιστη που ήρθε με το κινητόέχω μπροστά μου,είναι 9,1 εκατοστά,όλος ο φορτιστης,και το σώμα του 5,4 εκατοστά... 5 εκατοστά είναι ο φορτιστής που ήταν στο κουτί τουoneplus 3. 5.4 αυτός που αγόρασα από το eshop. Μάλλον του oneplus 3 τελικά είναι πιο μικρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) Σε συνέχεια της συζήτησης για φορτιστές που υπάρχει στο άλλο τόπικ, συνεχίζουμε εδώ, όπως σωστά συστάθηκε άλλωστε. Ο φορτιστής που βλέπω στο e-shop δεν είναι ο Dash Charger, άλλωστε είναι στα 2A ενώ ο dash στα 4Α. Από το ebay αγόρασα πριν λίγες μέρες αυτόν και είναι ακριβώς ίδιος με τον μαμά, τόσο σε διαστάσεις, όσο και σε Ambere και η Dash φόρτιση γίνεται κανονικά. Aν δεν τον είχα σημαδέψει θα τους είχα ήδη μπερδέψει. :) Edited March 4, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 ..ο dash στα 4Α... Ετσι ακριβώς! ;) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 εκανα την πρωτη φορτιση με τον φορτιστη που πηρα απο eshop,απο το 20% sto 100% εκανε 1,5 ωρα,ειναι φυσικα και πιο μικρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Ψάχνοντας dash charger αυτοκινήτου έπεσα πάνω σε κάτι vooc φορτιστές και πρόσεξα ότι και αυτοί είναι στα 3.5Α, όπως και ο car dash της oneplus. Τους ξέρει κανείς, κάνουν για το δικό μας, κάνουν την ίδια δουλειά με το γνήσιο ? Edited March 28, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Ψάχνοντας dash charger αυτοκινήτου έπεσα πάνω σε κάτι vooc φορτιστές και πρόσεξα ότι και αυτοί είναι στα 3.5Α, όπως και ο car dash της oneplus. Τους ξέρει κανείς, κάνουν για το δικό μας, κάνουν την ίδια δουλειά με το γνήσιο ? Η τεχνολογία λέγεται VOOC και είναι της OPPO, της μητρικής εταιρείας της OP. Το θέμα είναι να είναι πράγματι με τεχνολογία VOOC ο φορτιστής. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts