DjTony Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Ξαφνικά το κινητό δε φορτίζει... Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο; άλλαξα όλες τις πρίζες, σε μια δούλεψε. Μετά άλλαξα και γύρισα ξανά σε αυτή αλλά δεν... Έκανα και επανεκκίνηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Ξαφνικά το κινητό δε φορτίζει... Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο; άλλαξα όλες τις πρίζες, σε μια δούλεψε. Μετά άλλαξα και γύρισα ξανά σε αυτή αλλά δεν... Έκανα και επανεκκίνηση.... Δοκίμασε να αλλάξεις και φορτιστή. Αν έχεις και καλώδιο type c να δοκιμάσεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Με φορτιστή από Xiaomi redmi note 4 και το καλώδιο το δικό του φορτίζει... Με το καλώδιο του αλλά φορτιστή από S7 ΔΕΝ ΦΟΡΤΊΖΕΙ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Με άλλο καλώδιο και το δικό του φορτιστή φορτίζει... Αλλά απλά κανονικά όχι fast charge. Με τα δικά του, δηλαδή φορτιστή και καλώδιο δεν κάνει τίποτα... Τι να κάνω;; αν αγοράσω καινούριο και δε παίζει; πεταμένα λεφτά.. Έλεγα μήπως το πάω Smartec να το δουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 ρυθμισεις-ηχοι και δονηση-ξετικαρεις το χρ. πληκτρ. εντασ. για πολυμεσα ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Το είχα ξεχάσει αυτό που είναι. Πάντως παίδες, το τελευαίο update πριν 2 βδομάδες, επανέφερε πολλές ρυθμίσεις του κινητού στα default......... Π.χ. ενώ παντού χρησιμοποιώ το google keyboard, μου τα γύρισε στο μαμά. Αυτό με το πλήκτρο ήχου κ άλλες ρυθμίσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με άλλο καλώδιο και το δικό του φορτιστή φορτίζει... Αλλά απλά κανονικά όχι fast charge. Με τα δικά του, δηλαδή φορτιστή και καλώδιο δεν κάνει τίποτα... Τι να κάνω;; αν αγοράσω καινούριο και δε παίζει; πεταμένα λεφτά.. Έλεγα μήπως το πάω Smartec να το δουν... Μπας κ έκλεισες το fast charge?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Όχι όχι. Ανοιχτό είναι. Μου κάνει εντύπωση που δε φορτίζει με τα γνήσια και φορτίζει με άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Παιδιά έχετε να προτείνετε καλό tempered glass? Αγόρασα το nillkin amazing h και πραγματικά απογοητευτικά! Είναι μικρό με αποτέλεσμα να μην επαρκεί να κάλυψη τις άκρες της αξιοποιήσιμης οθόνης και γενικά η ποιότητα δεν είναι αυτή που είχα συνηθίσει απο nillkin. Edited March 7, 2018 by VaggD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Όχι όχι. Ανοιχτό είναι. Μου κάνει εντύπωση που δε φορτίζει με τα γνήσια και φορτίζει με άλλα Tα γνήσια φορτίζουν κάτι άλλο ή τα έχουν παίξει αυτά? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Φορτίζει το S7 κανονικά με fast... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση παρακαλώ αν και ίσως δεν ειναι το κατάλληλο thread. Φίλη μετέβη από μήλο 4 σε Α5 2017 και θέλει να τις περάσω όλες τις συνομιλίες της από το βαίμπερ. Πήγα στο μήλο λοιπόν και έκανα αντίγραφο ασφαλείας, κατήργησα έπειτα την εφαρμογή, έβαλα την κάρτα σιμ στο Α5 και έπειτα κατέβασα το βαίμπερ, πήγα να κάνω επαναφορά του αντιγράφου από το gmail αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Αν δε κάνω λάθος, το αντίγραφο ασφαλείας στο iPhone το κάνει στο iCloud, όχι στο google drive. Και δε νομίζω να μπορείς να επιλέξεις πού θα το αποθηκεύσει Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Αν δε κάνω λάθος, το αντίγραφο ασφαλείας στο iPhone το κάνει στο iCloud, όχι στο google drive. Και δε νομίζω να μπορείς να επιλέξεις πού θα το αποθηκεύσει Sent from my iPad using Tapatalk Η συγκεκριμένη είχε κάνει I cloud με gmail. δηλαδή το icoloud της ήταν φδφσφσ@gmail.com. Οπότε αυτό έβαλα και στο gmail της επειτα κι όταν μπήκα στο βαιμπερ μεσω του Α5 για επαναφορά του αντιγράφου μου έβγαλε σαν επιλογή το εν λόγω gmail της αλλα δεν έκανε κάτι. Σε περιπτωση που δεν γίνεται αυτός ο συγχρονισμός, υπάρχει περίπτωση αυτό το αντίγραφο να είναι μέσα στο icloud της και να το πάρω έστω και σε αρχείο word? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Το user name είναι gmail... Όχι το backup που πήρες... αν μπορείς συνδέσου στο icloud και δεν εν μπορείς να το μεταφέρεις στην μνήμη του κινητού... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Το user name είναι gmail... Όχι το backup που πήρες... αν μπορείς συνδέσου στο icloud και δεν εν μπορείς να το μεταφέρεις στην μνήμη του κινητού... Το θέμα είναι σε τι αρχείο θα το βρω εάν το βρω στο I cloud κι αν μετέπειτα θα μπορέσει να συγχρονίσει το βαιμπερ εάν το στείλω στο Α5. Αλλιώς και σε μορφή κειμένου αν το βρω δεν υπάρχει θέμα. Ευχαριστώ για απάντηση Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Icloud δεν έχω οπότε δεν μπορώ να σου πω που θα το βρεις... για δες αυτή την λύση... ίσως σε βοηθήσει περισσότερο... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Παιδιά έχετε να προτείνετε καλό tempered glass? Αγόρασα το nillkin amazing h και πραγματικά απογοητευτικά! Είναι μικρό με αποτέλεσμα να μην επαρκεί να κάλυψη τις άκρες της αξιοποιήσιμης οθόνης και γενικά η ποιότητα δεν είναι αυτή που είχα συνηθίσει απο nillkin. Άσε ρε φίλε κι εμενα πήγε η γυναίκα μου στα public και της βάλανε γυαλί που είναι μικρό! Αφού το είδα σπίτι και την έκραξα! Λέω μα καλά δεν είδες οτι σου έβαλαν λάθος γυαλί; Τι σύστημα είναι αυτό; Τώρα θα πάω να της το αλλάξω. Γελοίοι οι τύποι πραγματικά. Δε ξέρω αν ήταν nillkin αλλα έκλαιγα το 10ευρο που έδωσε. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Αύριο πρωί πάω smartec γιατί έχει σταματήσει να φορτίζει το fast charge. Για κάποιες ώρες δεν φόρτιζε καν το τηλέφωνο. Έχω κάνει επαναφορά και δεν έφτιαξε κάτι. Θα επανέλθω με νεότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Αλλαγή πλακέτας και 2 χρόνια εγγύηση ξανά στην πλακέτα. Φορτίζει γρήγορα τώρα το τηλ και νομίζω ότι πάει και πιο γρήγορα... Κολλούσε πριν με την άλλη πλακέτα. Επίσης να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Smartec που πήρα το τηλέφωνο έτοιμο σαν καινούριο σε 40 λεπτά Edited March 14, 2018 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ξανά τα ίδια... Φορτίζει όποτε θέλει και εννοείται χωρίς γρήγορη φόρτιση... Τι να κάνω; τι να πάω να τους πω; κάθε 2η μέρα στο Χαϊδάρι θα τρέχω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Σας ξεκινάει η αναβάθμιση σε 8 https://gr.gizchina.com/2018/04/19/galaxy-a5-2017-android-8-oreo-update-available/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ξανά τα ίδια... Φορτίζει όποτε θέλει και εννοείται χωρίς γρήγορη φόρτιση... Τι να κάνω; τι να πάω να τους πω; κάθε 2η μέρα στο Χαϊδάρι θα τρέχω τώρα; υποθέτω έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο, φορτιστή κτλ? Αν άλλαξαν πλακέτα και έχεις αποκλείσει ότι φταίει κάποιο περιφερειακό ενδεχομένως να είναι θέμα τις μπαταρίας. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Άντε να δούμε πότε θα έρθει η αναβάθμιση. Έχω Ιταλικό και κάθε μέρα τσεκάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Άντε να δούμε πότε θα έρθει η αναβάθμιση. Έχω Ιταλικό και κάθε μέρα τσεκάρω ε κάνε κανα ρεπό τις Κυριακές :p:p :):):) Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Άντε να δούμε πότε θα έρθει η αναβάθμιση. Έχω Ιταλικό και κάθε μέρα τσεκάρω Οταν έρθει θα το μάθεις υπομονή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts