Jump to content

Xiaomi Redmi / Προτάσεις

OAL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή βαρέθηκα πλέον με τα διάφορα θέματα του LG G4 με την μπαταρία του , και επειδή δέν είναι πλέον εποχές να δίνουμε μια περιουσία για ένα κινητό ,σκέφτομαι να πάω σέ ένα κινέζικο μέχρι 5"οθόνη και το πολύ μέχρι 170ευρώ. Κοίταζα το Xiaomi Redmi 3s 32GB το οποίο έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία και διαβάζω καλά λόγια . Δέν ξέρω αν το έχει κάποιος να μας πεί αν όντως αξίζει τον κόπο ή κάποια άλλη πρόταση.

Ευχαριστώ

Καλή Χρονιά

πολυ καλη επιλογη αλλα παρε την εκδοση international που εχει και τη συχνοτητα 800mhz.

αν ομως μπορεις ανεβα στο νεοτερο-διαδοχο, το redmi 4 (3/32) το οποιο ομως

ακομα δεν εχει εκδοση με 800mhz (ισως ομως δε σε ενδιαφερει πολυ αυτο).

δες geekbuying, vickmall και αλλου

το 3s εχει ηδη παρει επισημα ελληνικα, το 4 ακομα

πολυ καλη επιλογη αλλα παρε την εκδοση international που εχει και τη συχνοτητα 800mhz.

Μάλιστα οκ σε ευχαρσιτώ πολύ

Καλή Χρονιά !!!

Επειδή βαρέθηκα πλέον με τα διάφορα θέματα του LG G4 με την μπαταρία του , και επειδή δέν είναι πλέον εποχές να δίνουμε μια περιουσία για ένα κινητό ,σκέφτομαι να πάω σέ ένα κινέζικο μέχρι 5"οθόνη και το πολύ μέχρι 170ευρώ. Κοίταζα το Xiaomi Redmi 3s 32GB το οποίο έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία και διαβάζω καλά λόγια . Δέν ξέρω αν το έχει κάποιος να μας πεί αν όντως αξίζει τον κόπο ή κάποια άλλη πρόταση.

Ευχαριστώ

Καλή Χρονιά

Απο το G4 κανεις υποβαθμιση αλλα αξιζει τα λεφτα το redmin3s.Για εμενα παρε το note 3 pro 3/32 στα 230€ απο εδω.Ουτε αναμονες,εγγυηση επισημα χωρις να το στελνεις κινα και φυσικα εχει και την 800αρα για 4G(αλλιως με Wind δεν θα εχεις σχεδον πουθενα,ειδικα επαρχια).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τελικά έτσι που ψάχτηκα για τον νεότερο διάδοχο το Redmi Note 4 έχεις δίκιο , αυτό θα πάρω είναι αναβαθμισμένο σε πολλά σημεία.

Τελικά έτσι που ψάχτηκα για τον νεότερο διάδοχο το Redmi Note 4 έχεις δίκιο , αυτό θα πάρω είναι αναβαθμισμένο σε πολλά σημεία.

Το Redmi Note 4 δεν είναι διάδοχος του 3s... Είναι διάδοχος του Note 3 και είναι σαφώς ισχυρότερο από το 3s και το 4... Πολύ καλή συσκευή, απ΄όσο έχω διαβάσει ωστόσο είναι 5.5 ίντσες... Το αναφέρω επειδή είπες ότι ζητάς μέχρι 5... Αυτό που πρότεινε ο telefoneri και μάλλον εννοείς και εσύ ειναι το Redmi 4 (3/32 aka Prime)... ;)

Τελικά έτσι που ψάχτηκα για τον νεότερο διάδοχο

το Redmi Note 4 έχεις δίκιο , αυτό θα πάρω είναι

αναβαθμισμένο σε πολλά σημεία.

δεν εγραψα τη λεξη note. το redmi 4 εναι 5 ιντσες,

το redmi note 4 ειναι 5.5". αν τελικα θα πας για το

note (που βεβαιως ειναι ισχυροτερο) παρε το 3/64 $180.

εχουν ανακοινωθει και νεοι χρωματισμοι: μαυρο, μπλε.

Ευχαριστώ

Καλή Χρονιά

ΟΧΙ, α και θελω να μου πεις τι προβληματα ειχες με το g4 , ελεγα να το παρω για 2ο.

απο g4 σε redmi 3s ουτε καν mi σειρα? ΟΧΙ!! κατηγορηματικα οχι, ειχα ρεντμι νοτε 3 προ και το ρεντμι το μικρο που λετε ενας κολλητος.

https://www.fastcardtech.com/Meizu-MX5-Android-Phone.html

πανε εκει,σφραγισμενο μου ηρθε, χανεις καμερας ois, αλλα καλός φακος αν εχεις σταθερο χερι , κατα τα αλλα οθοναρα, ποιοτηταααααααααααααα, αναβαθμιιισεις, μπαταρια σε δικαρτο μικρη ενω σε μονοκαρτο οκ, αυτα

αν σε εχει πιασει τρελα για τοξιαομι, καλοφτιαγμενο το μικρο ρεντμι, αλλα χαζοκολλαει λιγακι η ρομ, με αρεσε κι εμενα να σε πω, αλλα η μειζου με εχει καλομαθει και κολληματα ΔΕΝΝΝΝΝΝΝ ανεχομαι

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Από G4 θα πας σε xiaomi note 4;

Εγώ από το σπίτι σου πρέπει να έχει ένα κάδο κάπου γύρω. Πέταξε τα λεφτά εκεί καλύτερα πιο πολύ τόπο θα πιάσουν

Έχω το note 4 στα χέρια μου δυο μέρες. Χάνεσαι μέχρι να βρεις λύσεις να το κανεις official γιατί συνήθως έρχεται με πειραγμένες κινεζικές rom που δήθεν λένε ότι είναι stable αλλά είναι να τις κλαίνε οι ρέγκες.

Και η official όμως δεν κάνει. Έχει θέματα με την ram και επίσης αν το βάλεις στο performance για καλές επιδόσεις η μπαταρία πέφτει γρήγορα.

Η συσκευή κλείνει τις εφαρμογές στο background πολύ γρήγορα για να πετύχει καλή αυτονομία σε σημείο που σου σπάει τα νεύρα.

Το ηχείο επίσης είναι για κλάμματα.

Το miui δυσχρηστο και με ένα καρο υπομενου ρυθμίσεων που δεν βγάζεις άκρη

Θέλεις κι αλλά;

Μην πετάξεις τα χρήματα σου. Σ ένα G4 φίλου με 2 φορές αλλαγή μητρικής απενεργοποίησα από τα πρώτα βήματα το αντίγραφο ασφαλείας και από τότε δεν έχει θέμα.

Το G4 είναι καλή συσκευή μην φύγεις για να πας σε πολλά πατώματα χειρότερη

Nokia 8800 Scirocco

Από G4 θα πας σε xiaomi note 4;

Εγώ από το σπίτι σου πρέπει να έχει ένα κάδο κάπου γύρω. Πέταξε τα λεφτά εκεί καλύτερα πιο πολύ τόπο θα πιάσουν

Έχω το note 4 στα χέρια μου δυο μέρες. Χάνεσαι μέχρι να βρεις λύσεις να το κανεις official γιατί συνήθως έρχεται με πειραγμένες κινεζικές rom που δήθεν λένε ότι είναι stable αλλά είναι να τις κλαίνε οι ρέγκες.

Και η official όμως δεν κάνει. Έχει θέματα με την ram και επίσης αν το βάλεις στο performance για καλές επιδόσεις η μπαταρία πέφτει γρήγορα.

Η συσκευή κλείνει τις εφαρμογές στο background πολύ γρήγορα για να πετύχει καλή αυτονομία σε σημείο που σου σπάει τα νεύρα.

Το ηχείο επίσης είναι για κλάμματα.

Το miui δυσχρηστο και με ένα καρο υπομενου ρυθμίσεων που δεν βγάζεις άκρη

Θέλεις κι αλλά;

Μην πετάξεις τα χρήματα σου. Σ ένα G4 φίλου με 2 φορές αλλαγή μητρικής απενεργοποίησα από τα πρώτα βήματα το αντίγραφο ασφαλείας και από τότε δεν έχει θέμα.

Το G4 είναι καλή συσκευή μην φύγεις για να πας σε πολλά πατώματα χειρότερη

αυτα που ισχυριζεσαι τα εγραψες και στο θεμα της συσκευης "redmi note 4"

και σου απαντησαν διαφοροι χρηστες εκει. σημασια απο ενα σημειο και επειτα,

δεν εχει τι λες, αλλα ποιος σε λαμβανει υποψη.

αν πχ εχεις δυσχερεια κατανοησης των πολλων επιλογων παραμετροποιησης

που προσφερει η συσκευη (κατι που αποτελει πλεονεκτημα), ζητα βοηθεια

απο καποιον που ξερει, μηπως εχει χρονο και διαθεση να σου εξηγησει.

Edited by telefoneri

αυτα που ισχυριζεσαι τα εγραψες και στο θεμα της συσκευης "redmi note 4"

και σου απαντησαν διαφοροι χρηστες εκει. σημασια απο ενα σημειο και επειτα,

δεν εχει τι λες, αλλα ποιος σε λαμβανει υποψη.

αν πχ εχεις δυσχερεια κατανοησης των πολλων επιλογων παραμετροποιησης

που προσφερει η συσκευη (κατι που αποτελει πλεονεκτημα), ζητα βοηθεια

απο καποιον που ξερει, μηπως εχει χρονο και διαθεση να σου εξηγησει.

Μπορώ να γράφω όπου θέλω και ότι θέλω. Ποιος με πιστεύει είναι άλλο θέμα.

Αυτά που είδα ανέφερα για μια συσκευή που έτρεχε official rom της xiaomi

Ξέρω και από παραμετροποίηση μην ανησυχείς. Δεν χρειάζομαι την βοήθεια κάποιων που πιθανόν πήραν ένα android των 150€ και νομίζουν μπήκαν στον κόσμο της τεχνολογίας.

Είχα android πολύ πριν εσυ ακούσεις και πιάσεις στα χέρια σου συσκευή με αυτό το λειτουργικό.

Αν φτάσει κάποιος να συγκρίνει το lg G4 με το note 4 της xiaomi εντάξει έλεος ας ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε

Να τονίσω εδώ ότι για να έχεις το αυτονόητο σε μια xiaomi συσκευή τις Ειδοποιήσεις πρέπει να διαβάσεις έναν οδηγό και να πειράξεις 10 σημεία ρυθμίσεων στην συσκευή.

Οι Κινέζοι έχουν κλείσει τα πάντα και η ram σκοτώνει τα πάντα για να μπορέσει η 4000mah μπαταρία να αποδίδει και να λένε έχει τεράστια μπαταρία.

Μόλις κάποιος φέρει στα ίσα την συσκευή όπως πρεπει να δουλεύει σαν άλλες συσκευές τότε φαίνεται ότι και δεν μπορεί να αντέξει η μπαταρία και οι Κινέζοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Με λίγα χρήματα παίρνει κάποιος ένα Motorola που είναι για τα χρήματα του παρά που καλό.

Nokia 8800 Scirocco

Παρε international version.

Redmi3s or redmi note3. Θα σου ερθει σφραγισμενο με official global stable και θα τα χαρεις οσο τιποτα αλλο. Εχω και τα δυο.

Αυτα τα περι κοληματων κλπ. Δεν τα εχω δει και εχω 100+ εφαρμογες στο καθενα.

Δες τα αντιστοιχα νηματα και αποφασισε.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μπορώ να γράφω όπου θέλω και ότι θέλω. Ποιος με πιστεύει είναι άλλο θέμα.

αυτο ακριβως. το ποτε πηρα android εγω κι εσυ κτλ, ειναι αλλο ματς μην μπερδευεσαι.

Edited by telefoneri