freenew Δημ. December 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Προσωπικά θα έμανα μακριά από ... Elephone σε σχέση πάντα με Meizu και Xiaomi.... Xρόνια πολλά, καλή χρονιά!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Από περιέργεια για ποιο λόγο? Αξιοπιστία, υποστήριξη ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Σε ευχαριστώ, σχετικά με αυτό που έγραψε ένα παιδί πιο πάνω για την αξιοπιστία του σαιτ αυτού; Ποιά η γνώμη σους Έχεις αγοράσει από εκεί; o adversus ίσως σου εγραψε τι ακουγεται για το σαιτ αυτο. Τα καλά ανακατασκευασμένα αξίζουν, αλλά ειμαι οφτοπικ και εδώ μιλάμε για μειζου καινουργια και το καταστημα αυτό το έχω δοκιμάσει πολλες φορες. Τα lenovo p1, xiaomi ρεντμι 3 είναι σημαντικά κατώτερα μπροστα στο μχ5. Στο p1 μάλιστα με είχε τρομάξει η βλακώδης αγορά μου να σου πω την αληθεια, ενώ το ρεντμι ειναι πανεμορφο! όμως το σχολιο του adversus ''αν τους χρειαστείς κλάφτα χαράλαμπε'' είναι αλήθεια, όπως σχεδόν σε όλα τα κινεζομαγαζα με paypal μοναχα κινήσαι. οποτε freenew σου γραφω μετα απο δεκαδες αγορες απο εκει, ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ εκεί για τα μειζου. σφραγισμενα, καινουργια και μονο, τα μειζου απο εκει, εχω αρκετα αγορασμενα. για δες review gsmarena και καλες αγορες Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Για τα meizu ισχύει με επιφύλαξη πάντα ( 2 που είχα πάρει καινούργια ήταν, μεγαλύτερη εμπειρία στα meizu δεν έχω ), οτιδήποτε άλλο φίλε mertaghon είναι ανακατασκευασμένο 99% 4/11 xiaomi ανακατασκευασμένα, τα 5 ενώ τα χα δώσει χωρίς να τα ανοίξω καν τελικά βγήκαν μεταχειρισμένα και μόνο 2 βγήκαν εντάξει. Zte nubia z9 ανακατασκευασμένο, Galaxy note 4 μεταχειρισμένο, lenovo vibe shot μεταχειρισμένο και 5-6 ακόμα που δεν θυμάμαι. Υπάρχουν site που σε βοηθάνε αν τα χρειαστείς, στο θέμα υποστήριξης το fastcard είναι απ'τα χειρότερα και το είχαμε συζητήσει παλιότερα με το note 4 αν θυμάσαι που την πατήσαμε τόσοι μαζί με τον demakh. Όσο για το κινητό σαφέστατα και είναι πιο ποιοτικό και με καλύτερη κάμερα μιας και ήταν ναυαρχίδα ρε συ ενώ το redmi και το p1 είναι low και mid range κινητά. Στο θέμα της μπαταρίας είναι που πάσχει σε σχέση με τα υπόλοιπα. Kαλή χρονιά :D Edited January 1, 2017 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Για τα meizu ισχύει με επιφύλαξη πάντα ( 2 που είχα πάρει καινούργια ήταν, μεγαλύτερη εμπειρία στα meizu δεν έχω ), οτιδήποτε άλλο φίλε mertaghon είναι ανακατασκευασμένο 99% 4/11 xiaomi ανακατασκευασμένα, τα 5 ενώ τα χα δώσει χωρίς να τα ανοίξω καν τελικά βγήκαν μεταχειρισμένα και μόνο 2 βγήκαν εντάξει. Zte nubia z9 ανακατασκευασμένο, Galaxy note 4 μεταχειρισμένο, lenovo vibe shot μεταχειρισμένο και 5-6 ακόμα που δεν θυμάμαι. Υπάρχουν site που σε βοηθάνε αν τα χρειαστείς, στο θέμα υποστήριξης το fastcard είναι απ'τα χειρότερα και το είχαμε συζητήσει παλιότερα με το note 4 αν θυμάσαι που την πατήσαμε τόσοι μαζί με τον demakh. Όσο για το κινητό σαφέστατα και είναι πιο ποιοτικό και με καλύτερη κάμερα μιας και ήταν ναυαρχίδα ρε συ ενώ το redmi και το p1 είναι low και mid range κινητά. Στο θέμα της μπαταρίας είναι που πάσχει σε σχέση με τα υπόλοιπα. Kαλή χρονιά :D είσαι ακριβέστατος σε όλα για το fct. σχεδον ολα refurbished. ( εκτός των μειζου, μχ4, μχ4 προ, μχ5 για μενα και για φιλους , ολα σφραγισμενα.) (αρε τι καζο ηταν αυτο με τα νοτε 4 μπρε adversus,ακομα το θυμαμαι, κι εμενα το νοτε 3 απο εκει ειχε κακο ''paypal'' τελος) καλή χρονιά παιδιά!! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ντάξει αν δεν σαρεσει σε αυτή την τιμή άσε κανα 100ρικο μπουρμπουάρ καλα ντε, απλως μου φανηκε τρομερα χαμηλη για τα specs, αλλα αποφασισα να μην το παραγγειλω αφενος γιατι ειναι πλεον πιθανο να χρεωθω τελωνειο, αφετερου γιατι θελω να εχω εγγυηση και οχι να ευχομαι να μη χαλασει εντος γγυησης για να μη μου βγαλουν την πιστη οι Κονεζοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenew Δημ. January 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 καλα ντε, απλως μου φανηκε τρομερα χαμηλη για τα specs, αλλα αποφασισα να μην το παραγγειλω αφενος γιατι ειναι πλεον πιθανο να χρεωθω τελωνειο, αφετερου γιατι θελω να εχω εγγυηση και οχι να ευχομαι να μη χαλασει εντος γγυησης για να μη μου βγαλουν την πιστη οι Κονεζοι Μα η αγορά από Κίνα έχει τα γνωστά υπέρ (χαμηλή τιμή) και κατά (πιθανό τελωνείο, εγγύηση). Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις, τα κριτήρια καθενός είναι διαφορετικά. Όπως είδες η τιμή του κινητού σου φάνηκε πάρα πολύ χαμηλή γιατί στην Ελλάδα οι τιμές είναι εξωπραγματικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Το levovo vibe p1 το έφερα για φίλο είναι τρομερό τηλέφωνο έχει πάθει πλάκα, εγώ λέω να το παραγγείλεις δεν θα το μετανιώσεις από vickmall.com το πήρα και με τριγωνικη αποστολή δεν περνάει τελωνείο. Το θέμα εγγύηση μην το σκέφτεσαι καθόλου και από εδώ να το πάρεις θα το πληρώσεις δίπλα και την ίδια ταλαιπωρία θα έχεις. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-tp-link-neffos-c5-max-dual-sim-16gb-leyko/prod8282305pp/ αυτο το ειδα απο κοντα.πολυ ποιοτικο.μου αφησε αριστες εντυπωσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.skroutz.gr/s/8864161/TP-LINK-Neffos-C5-Max-16GB.html και το μεγαλο του αδερφακι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts