Jump to content

Smartwatch Wind προσφορά καρτοκινητής


amnis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι κάτι φοβερό. Πιστεύω πως αν θελήσει κάποιος να αποκτήσει και τα 3, και πραγματικά του χρειάζονται, μπορεί να τα βρει με το 2/3 των χρημάτων. Αλλά αν δεν θέλει κάποιος να ψαχτεί αλλού και τα θέλει ως πακετάκι, είναι λογική τιμή.

 

Το μόνο χρήσιμο(για συσκευές με μικρή μπαταρία τουλάχιστον) είναι το power bank, που δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερης αξίας. Με 5-6€ βρίσκεις τέτοια των 2600mAh στο ebay. Το ρολόι με καμιά 10ρια € το παίρνεις εύκολα, αλλά είναι ο ορισμός του gadget κατά τη γνώμη μου (κάτι ουσιαστικά άχρηστο που μας φαίνεται ως επιθυμητό έως απαραιτητο). Το 1GB μπορείς να το πάρεις εύκολα σε υπάρχον f2g με 4,40€.

Link to comment
Share on other sites

Απλά θέλω να μάθω εαν καποιος που το εχει παρει εαν ειχε τιποτα ερεθισμούς στο δέρμα, εαν του εφτανε η μπαταρία μεχρι το τελος της ημερας, βασικά θέλω να βαλω εκει το τριτο μου νούμερο, για να μη κουβαλαω δεύτερη συσκευη.
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ για να μην κουβαλάω 2η συσκευή το πήρα, αλλά έχω να το ανοίξω πάνω από ένα μήνα και να το φορέσω πάνω από 2, αν σου λέει κάτι αυτό.

 

Συνδεδεμένο με bluetooth h/f μετά από 20-30 λεπτά κλήσεων άρχιζε να δείχνει ότι αδειάζει η μπαταρία. Χωρίς bluetooth ενδεχομένως να κρατάει περισσότερο, αλλά δεν θα μπορούσα να μιλάω συνεχώς με ανοιχτή ακρόαση.

Link to comment
Share on other sites

Το συγκεκριμένο μου το έκαναν δώρο. Η μπαταρία του είναι τραγική. Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση ή αν και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά μισή μέρα με το ζόρι κρατάει (με bluetooth ανοικτό ακόμα λιγότερο). Όπως και ο Mark_K, έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό, και ίσως να μην το ξαναχρησιμοποιήσω. Το λουράκι του είναι ένα τυπικό πλαστικό λουράκι, τίποτα εξειδικευμένο.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...