YanniZ Δημοσιεύτηκε December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2016 Αγόρασα το εν λόγω tablet και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει ρουτάρει κάποιος και με ποιόν τρόπο. Ρουτάρεται όπως ρουτάρει κανείς ένα smartphone με mtk επεξεργαστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Αγόρασα το εν λόγω tablet και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει ρουτάρει κάποιος και με ποιόν τρόπο. Ρουτάρεται όπως ρουτάρει κανείς ένα smartphone με mtk επεξεργαστή; αν φοραει μτκ κατεβασε το kingroot και λογικα σε 3 λεπτα θα εισαι ετοιμος Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δοκιμάσει KingRoot, καθώς φοράει mtk επεξεργαστή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 to kingoroot δεν δουλεψε ουτε σε μενα σε 2 λενοβο ταμπλετ Α10-70 / Α3 8-50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δοκιμάσει KingRoot, καθώς φοράει mtk επεξεργαστή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. δοκιμασες την εφαρμογη κατευθειαν στο ταμπλετ, ή μεσω υπολογιστη? εμενα στο ταμπλετ δεν το εκανε, αλλα μολις το συνδεσα να το κανει μεσω του προγραμματος απο υπολογιστη, μια χαρα το ρουταρε Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Κατευθείαν στο tablet γιατί δεν έχω υπολογιστή εδώ που είμαι. Ευχαριστώ για το tip, θα το δοκιμάσω μόλις επιστρέψω. Σε περίπτωση που δουλέψει, υπάρχει τρόπος να το κάνω unroot σε περίπτωση που θέλω να εγκαταστήσω κάποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Κατευθείαν στο tablet γιατί δεν έχω υπολογιστή εδώ που είμαι. Ευχαριστώ για το tip, θα το δοκιμάσω μόλις επιστρέψω. Σε περίπτωση που δουλέψει, υπάρχει τρόπος να το κάνω unroot σε περίπτωση που θέλω να εγκαταστήσω κάποιο update? εαν εγκατασταθει κανονικα η εφαρμογη μετα το ρουταρισμα, εχει επιλογη unroot καπου στο μενου που το επαναφερει στην αρχικη του κατασταση Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ελπίζω να το καταφέρω γιατί δεν μπορώ χωρίς AdAway! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) Έχω το παραπάνω τάμπλετ και παρατηρώ συνεχείς αποσυνδέσεις στο wi-fi. Καμμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Edit: μάλλον έχει σχέση με το ρούτερ μου, καθώς όταν το ενεργοποιώ μέσω κινητού και wi-fi spot λειτουργεί κανονικά. Edit2 : χρειάζεται αλλαγή στις ρυθμίσεις από wep σε wpa Edited December 31, 2016 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Παιδια το μοντελο που γραφετε εδω ειναι το Lenovo Tab3 A8-50 4G με τον Mediatek MT8161 Quad-core 1.0 GHz ? https://www.skroutz.gr/s/10138724/Lenovo-Tab-3-A8-50-8-4G-16GB.html#reviews Ενδιαφερομαι για βασικη καθημερινη χρηση gps με προγραμμα πλοηγησης. Μπορει να μου πει καποιος που το εχει αν εχει καλο στιγμα gps σε αστικο κεντρο ? Ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα, έχει κάποιος smart case? Δουλεύει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Γεια σας, έχω το συγκεκριμένο tablet εδώ και μία εβδομάδα περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω και ένα Samsung galaxy tab 3 8'' εδώ και αρκετά χρόνια και μπορώ να πω πως το Lenovo είναι ανώτερο γενικά. Αρκετά γρήγορο και εκείνο που με έχει ενθουσιάσει είναι το γρήγορο boot που κάνει μόλις το ανοίξω. Θα το δω βέβαια πως θα εξελιχθεί και στην πορεία, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό που μου αρέσει επίσης, είναι το λιτό λειτουργικό του που είναι πολύ κοντά σε stock android. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Γεια σας, έχω το συγκεκριμένο tablet εδώ και μία εβδομάδα περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω και ένα Samsung galaxy tab 3 8'' εδώ και αρκετά χρόνια και μπορώ να πω πως το Lenovo είναι ανώτερο γενικά. Αρκετά γρήγορο και εκείνο που με έχει ενθουσιάσει είναι το γρήγορο boot που κάνει μόλις το ανοίξω. Θα το δω βέβαια πως θα εξελιχθεί και στην πορεία, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό που μου αρέσει επίσης, είναι το λιτό λειτουργικό του που είναι πολύ κοντά σε stock android. για ταινίες και σερφάρισμα είναι παρά πολύ καλό ο ήχος του είναι άριστος στα παιχνίδια είναι μόνο που χωλαίνει πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 για ταινίες και σερφάρισμα είναι παρά πολύ καλό ο ήχος του είναι άριστος στα παιχνίδια είναι μόνο που χωλαίνει πολύ Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια, άλλωστε είναι και ένα από τα κριτήρια που το προτίμησα. Ξέρουμε εάν θα πάρει την επόμενη αναβάθμιση (Nougat); Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια, άλλωστε είναι και ένα από τα κριτήρια που το προτίμησα. Ξέρουμε εάν θα πάρει την επόμενη αναβάθμιση (Nougat); όχι δεν θα το πάρει ! τα μόνα tablet στην λίστα της lenovo που θα το πάρουν είναι Lenovo Tab 2 A10-70L Lenovo Tab 2 A10-70F Lenovo Tab S8-50F Lenovo Tab S8-50L Lenovo Tab S8-50LC Lenovo Yoga Tablet 2 Pro Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ Lenovo Yoga Tablet 2 10.1 Lenovo Yoga Tablet 2 8.0 Yoga Tab 3 8 Yoga Tab 3 10 Yoga Tab 3 Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts