KOYFOY Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 χωρις αεριο??δεν λεει με τιποταααααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Η αδερφή μου την κουνάει για καμιά ώρα πριν την πιεί.Σκέτη αηδία.:lol::p xaxa:lol: το κανα και γω αυτό μικρός:O THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Η αδερφή μου την κουνάει για καμιά ώρα πριν την πιεί.Σκέτη αηδία.:lol::p χωρις αεριο??δεν λεει με τιποταααααα E ναι ρε παιδια...δεν λεει χωρις ανθρακικο...αλλωστε αυτο ειναι που εθιζει εν μερη....:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ενας πρωην μου το εκανε αυτο.πριν πιει την κοκα κολα την κουνουσε για να φυγει το ανθρακικο.. το δικαιολογουσα καπως επειδη του συγκεκριμενου του αρεσε πολυ ο καφες και η ξεθυμασμενη κοκα κολα ειναι σα καφεζουμι... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYFOY Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 καλα μπορει να την πινει ξεθυμασμενη αλλα αν μετα φαει mentos:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Eγω προσπαθω να την ελλατωσω,γτ ειναι οτι χειροτερο για την υγεια μας τελικα. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 να ταν το μονο πραγμα που ειναι οτι χειροτερο..για μας.. :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 1-2 φορές το χρόνο και πολύ της είναι. Αν είναι να πάθω οστεοπόρωση, ας είναι στα 90 μου και όχι απ΄τα 50 μου!:!: aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 1-2 φορές το χρόνο και πολύ της είναι. Αν είναι να πάθω οστεοπόρωση, ας είναι στα 90 μου και όχι απ΄τα 50 μου!:!: Καλα... να ηταν και το μονο που θα μας κανει να παθουμε οστεοπορωση....:whistle: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Δεν λέω πολύ ωραία η coca-cola αλλά έχει κάθε κουτάκι 20 κουταλάκια ζάχαρη :rolleyes::rolleyes: .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 εγω πινω ,οχι συχνα αλλα παντα light η zero. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Δεν λέω πολύ ωραία η coca-cola αλλά έχει κάθε κουτάκι 20 κουταλάκια ζάχαρη :rolleyes::rolleyes: οχι ομως η zero και η light!:worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 οχι ομως η zero και η light!:worry: ..oι οποίες όμως έχουν άλλες γλυκαντικές ουσίες όπως ασπαρτάμη. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ..oι οποίες όμως έχουν άλλες γλυκαντικές ουσίες όπως ασπαρτάμη. ;) τι να το κανεις...ολες το ιδιο βλαβερες ειναι στην τελικη..αλλα δροσιστικες οι ατιμες.:cool: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ..oι οποίες όμως έχουν άλλες γλυκαντικές ουσίες όπως ασπαρτάμη. ;) Διάφορα λέγονται για την ασπαρτάμη και δεν ξέρω ποιούς να πιστέψω αυτούς ή τους άλλους. :worry: Το εμπόριο πάντως με τα light ανθεί. :( Προσωπικά δεν πίνω light ή zero coca cola :rolleyes: *Χρόνια πολλά FREAK_OF_NATURE! http://www.adamgartenberg.com/gartenberg/agartenberg.nsf/dx/happy-birthday-emoticon/content/M2?OpenElement [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 *ευχαριστω. περνα απο το γνωστο μερος να κεραστεις:p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 στην αρχη λεγανε οτι η ασπαρταμη ειναι επκυνδυνη, τωρα λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Τι ν πω...ειμαι σε διλημμα...παντος εγω την light πινω αλλα γιατι μου αρεσει! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Διάφορα λέγονται για την ασπαρτάμη και δεν ξέρω ποιούς να πιστέψω αυτούς ή τους άλλους. :worry: Σαφώς την eufic. http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 εγω σε γιορτεs και αλλα σχετικα πινω coca-cola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Πίνω coca cola την κανονική 2 φορές τον χρόνο...!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 και γω, αλλα θα ειναι μαλλον λογω του με το που την πιω με πιανει λοξυγγας. Σπαθι! ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Πινω κοκα κολα συχνα αλλα οχι σε σημειο εθισμου, δηλ να τη "ζηταω" συνεχεια! Αν σας ενδιαφερει η ιστορια της pepsi cola ... http://www.sansimera.gr/archive/articles/show.php?id=278&feature=Pepsi_Cola Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Δεν λέω πολύ ωραία η coca-cola αλλά έχει κάθε κουτάκι 20 κουταλάκια ζάχαρη :rolleyes::rolleyes: Συγγνωμη αλλα το πιστευεις αυτο; urban legend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Συγγνωμη αλλα το πιστευεις αυτο; urban legend... Για ρίξε μια ματιά εδώ ... εμένα μου φαίνονται αλήθεια πάντως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts