Jump to content

Πίνετε Coca Cola;

gmo
 Κοινοποίηση

Πίνετε Coca Cola;  

347 members have voted

1. 1. Πίνετε Coca Cola;

• Σε σημείο εθισμού
      79
    • Περιστασιακά
      199
    • Οχι
      69

Recommended Posts

egw den boro na katalavw pws ginetai i coca cola na einai xwris zaxari....ti einai,kanas fysikos xymos poy den exei prostithemeni zaxari alla tin fysiki toy frouktozi???Einai ena migma polis zaxaris,ximikon prosthetwn,veltiwtikwn geysis,sintiritikwn kai anthrakikwn...An den exei zaxari,tote ti sto diaolo exei mesa???????????????

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ασπαρτάμη

Ότι δηλαδή έχουν και οι "τσιχλες χωρίς ζάχαρη", έτσι;

Βασικα παιζει να ειναι Pepsi.:p Ιδια γευση δυστυχως.:(

Βασικά δε με χαλάει καθόλου η γεύση. Είναι καλύτερο από την Light. Δεν παχαίνει κιόλας, οπότε μια χαρά. :happy:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Βασικα παιζει να ειναι Pepsi.:p Ιδια γευση δυστυχως.:(

Δε μου άφησε τέτοια εντύπωση η Coca Cola ZERO.Μου φαίνεται πιο εύγεστη από την Pepsi.

αυτο που λεει στη light οτι εχει μια θερμιδα ισχυει η οχι?

Ναι,ένα κουτάκι 330ml της Light ή της Zero περιέχει μόλις μία θερμίδα.

Η διαφορά της zero με την light είναι οτι η zero δεν περιέχει ούτε υδατάνθρακες όπως η light. Οι αμερικάνοι έχουν και προϊόντα χωρίς υδατάνθρακες καθώς λένε οτι παράγουν λοίπος. Πάντως γευστικά η zero μου αρέσει περισσότερο από την light. Έχει ουδέτερη γεύση και δεν την νιώθεις στο στόμα σου αφού πιεις

εγω την βρισκω παντου..μαλλον θα ειναι η δευτερη αγαπημενη μου μετα την coca cola την κανονικη(κοκκινη) !ήπια και σημερα 500ml :D

η zero πρέπει να είναι πιο γλυκιά έτσι?

οχι

h light ειναι χαλια. η zero ειναι οτι πιο κοντινο στην κανονικη και μαλιστα "λεμονιζει" λιγο στη γευση

:X

παιδιά τί παίζει;

το αναψυκτικό το κουτάκι 330ml, έρχεται πλέον από το εξωτερικό+++έχει ένα αυτοκόλλητο με ελληνικά γράμματα που γράφει τί περιέχει&ουι είναι προΪόν Δανίας.

ξέρει κάποιος κάτι σχετικό;

παιδιά τί παίζει;

το αναψυκτικό το κουτάκι 330ml, έρχεται πλέον από το εξωτερικό+++έχει ένα αυτοκόλλητο με ελληνικά γράμματα που γράφει τί περιέχει&ουι είναι προΪόν Δανίας.

ξέρει κάποιος κάτι σχετικό;

για δανιας δεν ξέρω αλλα κυκλοφορεί (θεσσαλονικη τουλάχιστον) ΑΡΑΒΙΚΗ αλλά ειναι κάποιος παρα-εισαγωγέας και το κάνει για το κόστος!!!

και 500ml αν δεν εισαι παρατηρητικός ΔΕΝ το καταλαβαίνεις!

Η 3Ε δεν νομίζω να το κάνει !

Πρέπει να ανήκω στην ισχνή μειοψηφία των ανθρώπων που δεν τους αρέσει η coca-cola και γενικότερα τα αναψυκτικά με ανθρακικό...Η τελευταία φορά που ήπια σκέτη coca-cola πρέπει να ήταν σε κάποιο πάρτυ στο γυμνάσιο. Τώρα πια τη βάζω μόνο στο ουισκυ, βοτκα κλπ :p
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Πρέπει να ανήκω στην ισχνή μειοψηφία των ανθρώπων που δεν τους αρέσει η coca-cola και γενικότερα τα αναψυκτικά με ανθρακικό...Η τελευταία φορά που ήπια σκέτη coca-cola πρέπει να ήταν σε κάποιο πάρτυ στο γυμνάσιο. Τώρα πια τη βάζω μόνο στο ουισκυ, βοτκα κλπ :p

Ε αφου την βάζεις έστω και στο ουισκυ, πάει να πεί ότι το πίνεις τον ανθρακούχο...Μην βγάζεις την ουρά σου απ' έξω :lol: :lol:

mobile προβληματισμοί...

δεν εισαι και μονος σου μην φοβασαι..

εχω γνωρισει ατομο που πριν πιει κοκα κολα κουνουσε το μπουκαλι(εχοντας το ανοιξει πρωτα) για να φυγει το ανθρακικο...εγω παλι δε μπορω να το πιω το μαυροζουμι χωρις ανθρακικο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

δεν εισαι και μονος σου μην φοβασαι..

εχω γνωρισει ατομο που πριν πιει κοκα κολα κουνουσε το μπουκαλι(εχοντας το ανοιξει πρωτα) για να φυγει το ανθρακικο...εγω παλι δε μπορω να το πιω το μαυροζουμι χωρις ανθρακικο

Emena pali i cola maresei alla oxi se simeio e8ismou;)

Px exw na piw kana 2 vdomades cola!!!

Tin exw ksehasei:p;):D

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...