DENIOR Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Kοίτα, από την στιγμή που δεν κάνεις κάθε μέρα προπόνηση, δν μπορείς να ξέρεις αν πέφτεις ή όχι ;) :) Έκανα τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα προπόνηση στο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν αισθάνθηκα την οποιαδήποτε επίδραση του ανθρακικού στην απόδοσή μου. Το ίδιο ισχύει και τώρα που προπονούμαι μόνος μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 τοτε μπορεις να πεις "εμενα προσωπικα η κοκα κολα δεν εχει καμια επιδραση στον οργανισμο μου,στις αποδοσεις μου και σε ο,τι αλλο θες" το να βγαζεις συμπερασματα απο αποκλειστικα και μονο δικη σου εμπειρια ειναι δικο σου θεμα και μπορεις να το πεις,αλλα οχι να το επαναλαμβανεις και να επιμενεις σε αυτο,τοσες σελιδες τωρα. :) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 asxeto: ego pantos dokimasa prosfata thn coca zero k den brika kamia diafora sthn geusi.....opote ena ontos syndiazei k zero sugar........;-) :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Έκανα τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα προπόνηση στο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν αισθάνθηκα την οποιαδήποτε επίδραση του ανθρακικού στην απόδοσή μου. Το ίδιο ισχύει και τώρα που προπονούμαι μόνος μου. το ποδόσφαιρο δεν είναι και τόσο άθλημα αντοχής μπροστά στην κωπηλασία και ειδικά αν προπονήσαι καθημερινά, μερικές φορές και παραπάνω από 1 φορά την ημέρα.. ;) Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 το ποδόσφαιρο δεν είναι και τόσο άθλημα αντοχής μπροστά στην κωπηλασία και ειδικά αν προπονήσαι καθημερινά, μερικές φορές και παραπάνω από 1 φορά την ημέρα.. ;) είναι και παραείναι....όταν κάνεις προπόνηση ομάδος έστω ερασιτεχνικής ή προετοιμασία θα καταλάβεις γιατί.:rolleyes: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 βρε παιδιά όλα τα αθλήματα αντοχής είναι. μην τσακώνεστε για αυτό. Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 βρε παιδιά όλα τα αθλήματα αντοχής είναι. μην τσακώνεστε για αυτό. ακριβώς! ποιός τσακώνετε; :rolleyes: :blink: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 τοτε μπορεις να πεις "εμενα προσωπικα η κοκα κολα δεν εχει καμια επιδραση στον οργανισμο μου,στις αποδοσεις μου και σε ο,τι αλλο θες" το να βγαζεις συμπερασματα απο αποκλειστικα και μονο δικη σου εμπειρια ειναι δικο σου θεμα και μπορεις να το πεις,αλλα οχι να το επαναλαμβανεις και να επιμενεις σε αυτο,τοσες σελιδες τωρα. :) Ο καθένας παραθέτει παραδείγματα και στοιχεία για να ενδυναμώνει τις θέσεις του πάνω στο θέμα. Μπορεί να επιμένει σε αυτές όσο εκείνος επιθυμεί,αν στηρίζεται βέβαια σε βάσιμα επιχειρήματα.Έτσι συμβαίνει συνήθως στις φυσιολογικές συζητήσεις :) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 είναι και παραείναι....όταν κάνεις προπόνηση ομάδος έστω ερασιτεχνικής ή προετοιμασία θα καταλάβεις γιατί.:rolleyes: Koita, kamia sxesi mprosta stin kopilasia.. prwi kai mesimeri proponisi, synnexws full dynami.. to podosfairo exei afksomeiwseis kai ayto voitha arketa.. tespa, tha simfwniseis pantws oti i coca cola se g@m*3! Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Koita, kamia sxesi mprosta stin kopilasia.. prwi kai mesimeri proponisi, synnexws full dynami.. to podosfairo exei afksomeiwseis kai ayto voitha arketa.. tespa, tha simfwniseis pantws oti i coca cola se g@m*3! άσχετα από την σύγκριση με την κωπηλασία το ποδόσφαιρο (όχι στην αλάνα ούτε 5Χ5 :rolleyes: ) είανι πολύ απαιτητικό και θέλει σίγουρα αντοχή. σε μία Coca Cola Zero ή light δεν θα πω όχι...:lol: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Για να λέμε τα πράγματα συνοπτικά.....η Coca cola επηρεάζει ΑΡΝΗΤΙΚΑ τις επιδόσεις των αθλητών όσον αφορά κυρίως το μυϊκό σύστημα.Τους λόγους....ε συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν μπορούμε συνεχώς να παραθέτουμε ολόκληρες παραγράφους από επιστημονικά άρθρα για να σας πείσουμε για κάτι που είναι παραδεκτό από πολλούς επιστήμονες!Για κάποια site αμφιβόλου ποιότητας....απλώς δεν σχολιάζω! Για τις απαιτήσεις του ποδοσφαίρου....είναι αγώνισμα ταχυδύναμης!!!Υπάρχουν πολλά είδη αντοχής αλλά αν μιλήσουμε για την (να το πω πολύ απλά) "κανονική αντοχή" (αερόβια για όσους ξέρουν) είναι σε πολύ κατώτερο επίπεδο από αρκετά αθλήματα!Αντοχή στην ταχύτητα έχουν αρκετά καλή αλλά όχι τόσο υψηλή όσο πιστεύεις elteo! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 ενας τροπος για να κανεις στο σπιτι cola - fanta - sprite k.a θελεις τα παρακατω: http://www.sodaclub.gr/grretail/images/catalog/drinksmakers.jpg http://www.sodaclub.gr/grretail/images/catalog/cylinders.jpg http://www.sodaclub.gr/grretail/images/catalog/syrups.jpg νερο την μηχανη ................ Κυλίνδρο Alco2Jet 60 Lt GR ...... και της γευσης οπως περιπου κανουνε στα μαγαζια αλλα με επαγγελματικα μηχανιματα δηλ. στην πραγματικοτητα 1 λιτρο νερο το βαζουμαι ανθρακικο και μετα 25 γραμμαρια (σιροπι) παχυρευστο χυμο-cola :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εγω δεν πινω Coca Cola ( εχω να πιω απο τον αυγουστο σε ενα γαμο με λευκο οινο).1)Ειμαι Φανατικος της υγειινης ζωης και διατροφης 2)Κανω ομοιοπαθητικη οποτε και να ηθελα να πιω δεν πινω.Την μισω !!! +1 Κι εγω κανω ομοιοπαθητικη αλλα ετσι κι αλλιως δε μ'αρεσε ποτε η κοκα κολα. Αηδια! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 και μενα μ'αρεσει η κοκα κολα...και χθες δοκιμασα και την zero η οποια ειναι κλασης ανωτερη απο την light Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 για την zero τα καλυτερα εχω ακουσει... σε γευση ειναι οντως ιδια με την κανονικη??απο θερμιδες πως παει? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 για την zero τα καλυτερα εχω ακουσει... σε γευση ειναι οντως ιδια με την κανονικη??απο θερμιδες πως παει? Από θερμίδες δεν έχει τίποτα.Πάντως, εγώ δεν κατάλαβα διαφορά στη γεύση με την κανονική Coca Cola. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Από θερμίδες δεν έχει τίποτα.Πάντως, εγώ δεν κατάλαβα διαφορά στη γεύση με την κανονική Coca Cola. Βασικά, εμένα μου θύμισε Pepsi "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Βασικά, εμένα μου θύμισε Pepsi Έλεος ιερόσυλε http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Μονο σε σπανιες περιπτωσεις.Γενικα μεχρι σημερα ζητημα να εχω πιει συνολικα 5-6 φορες.Οσο και αν ακουγεται περιεργο,ειναι κατι που δεν με τραβαει για να πιω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Εγω σταματησα να πινω coca-cola εδω και 1 χρονο περιπου οταν ακουσα την ιστορια ενος καθηγητη μου που επινε καθε μερα cola ωσπου του τρυπισε το στομαχι.:cry: :cry: ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ COCA-COLA My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ COCA-COLA MONO COCA-COLA ZERO!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 @Paremvasi :what: κι εγω πινω αρκετα συχνα κοκα κολα..οχι καθε μερα..αλλα 3-4 φορες τη βδομαδα..η zero ειναι πολυ καλη κατ' εμε..εχει αυτην την <καουρα> της κοκα..και η γευση της ειναι καπως ουδετερη αλλα μου αρεσει :p..σαν την κανονικη την κοκα κολα δεν ειναι καμια οπως..την pepsi την αφηνω για αυτους που δεν ξερουν τι εστι coca cola :D,μονο η pepsi twist ειναι ωραια..οι αλλες δεν φτανουν με τιποτα την <κοκκινη> coca cola ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο γενικά... Προσωπικά όμως με τόση κοκα κόλα που έχω πιει, όχι το στομάχι έπρεπε να έχει τρυπήσει, αλλά να έχω διαμπερές τραύμα.... Τη σταμάτησα πάντως γιατί η καφείνη μου είχε διαλύσει τα νεύρα... :ninja: Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αυτή την στιγμή δοκιμάζω την zerο για πρώτη φορά :] Μ'αρέσει, πολύ. http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αυτή την στιγμή δοκιμάζω την zerο για πρώτη φορά :] Μ'αρέσει, πολύ. Διαφορά από την κόκκινη, έχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts