xristakis4 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Μπορει για την 3Ε να μην ισχύει και αφού λες οτι ξέρεις μάλλον έτσι θα είναι. Παντως χυμοί σε σκόνη εισάγονται απο Βραζιλία, δεν ξέρω όμως για λογαριασμό ποιων εταιριών. Bayern7 δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα αλλα γενικοτερα στις πολλες αερολογιες και ανακριβιες που εχουν αναφερθει στο συγκεκριμενο threat. http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Αν δεν βαλεις σαν πολη διαμονης αθηνα δεν σε πιστευω πως δουλευεις στην 3Ε:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Paides tha kanw emeto.. Mou aresei para poli h coca cola (katanalwnw toulaxiston 2 tenekedakia ti mera).... ti na kanw?! pw... [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Απλα μην κοιτας τι γραφουμε εδω... Οπως εχω αναφερει εχουμε πολλα να ανησυχουμε περα απο την Coca Cola.. Καυσαεριο , αγχος , τσιγαρο , fast food , ποτα , ξενυχτια , συντηρητικα και ολα οσα βλεπουμε καθε μερα με τα κρεατα , γλυκα. Εν ολιγοις και Coca Cola να μην πινουμε θα παμε απο τα αλλα οποτε το ολο θεμα απλα ειναι για να θιξουμε το οτι η COCA COLA δεν κανει καλο...( Πραγμα που το ξερουμε ολοι 10+ χρονια τωρα ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 xristakis4 ti na kanei mia apozimiosi file mou apo to na xaseis tin doulia sou???Pantos AN telika douleueis ekei i logistis eisai i poio psila allios den dikaiologounte ta osa les! Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Paides tha kanw emeto.. Mou aresei para poli h coca cola (katanalwnw toulaxiston 2 tenekedakia ti mera).... ti na kanw?! pw... Και ποιο είναι το πρόβλημα; Aπλά σκέψου πως η Coca-Cola είναι το καλύτερο φάρμακο για τη βαρυστομαχιά και ένα ποτό που βοηθάει πάρα πολύ στη χώνεψη τροφών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Και ποιο είναι το πρόβλημα; Aπλά σκέψου πως η Coca-Cola είναι το καλύτερο φάρμακο για τη βαρυστομαχιά και ένα ποτό που βοηθάει πάρα πολύ στη χώνεψη τροφών. Kai stin katastrofi tou stomaxiou kai dimiourgia elkous!!! ola ok :) Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Kai stin katastrofi tou stomaxiou kai dimiourgia elkous!!! ola ok :) Kαι στην καταστροφη των νεφρων... Το ξερω απο προσωπικη εμπειρια...:( Τωρα εχω να πιω 3 χρονια περιπου και καθε αλλο παρα μου εχει λειψει. (Μου το ειπαν Ιατροι και στην Ελλαδα και στην Ιταλια.:( :!: ) Ακομα η coca ειναι πολυ καλη λυση και για οταν εχεις διαρροια...εαν δεν εχεις φαρμακα πιες ενα ποτηρι,αλλα αυτο δεν μου λεει κατι... http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Kαι στην καταστροφη των νεφρων... Το ξερω απο προσωπικη εμπειρια...:( Τωρα εχω να πιω 3 χρονια περιπου και καθε αλλο παρα μου εχει λειψει. (Μου το ειπαν Ιατροι και στην Ελλαδα και στην Ιταλια.:( :!: ) Ακομα η coca ειναι πολυ καλη λυση και για οταν εχεις διαρροια...εαν δεν εχεις φαρμακα πιες ενα ποτηρι,αλλα αυτο δεν μου λεει κατι... Καταστράφηκαν τα νεφρά σου απο την Coca Cola?????????:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 :!: Καταστράφηκαν τα νεφρά σου απο την Coca Cola?????????:blink: Οχι, Νταξ' δοξασοι ο Θεος δεν εχασα κανενα νεφρο αν και σε καποια φαση πριν απο 3 χρονια πραγματικα περασα πολλα και το αριστερο μου νεφρο παραλιγο να παει αδιαβαστο.:X Βασικα οχι μονο απο την κοκα αλλα το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης το εχει αυτη, μιας και δεν εκανα εξεζητημενα ασχημη διατροφη...Νορμαλ πραγματα. Τωρα ακολουθω "διαιτε" μερικα πραγματακια δεν κανει να τα τρωω γιατι δεν κανουν καλο σ'αυτους που εχουν ευαιισθησια στα νεφρα, περνω κι ενα φαρμακο και μια φορα τον χρονο πρεπει να κανω τσεκ απ...:O Πλεον που προσεχω περισσοτερο και τι τρωω αλλα και που επαψα να πινω αυτα τα.."σκευασματα" ολα ειναι μιαααααααααααα χαρουλα κυριολεκτικα!:D Το θεμα ειναι ομως οτι κι εδω και στην Ιταλια οι γιατροι το πρωτο που μου ειπαν ειναι μακρια απο την ΚΟΚΑ! http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 :!: Οχι, Νταξ' δοξασοι ο Θεος δεν εχασα κανενα νεφρο αν και σε καποια φαση πριν απο 3 χρονια πραγματικα περασα πολλα και το αριστερο μου νεφρο παραλιγο να παει αδιαβαστο.:X Βασικα οχι μονο απο την κοκα αλλα το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης το εχει αυτη, μιας και δεν εκανα εξεζητημενα ασχημη διατροφη...Νορμαλ πραγματα. Τωρα ακολουθω "διαιτε" μερικα πραγματακια δεν κανει να τα τρωω γιατι δεν κανουν καλο σ'αυτους που εχουν ευαιισθησια στα νεφρα, περνω κι ενα φαρμακο και μια φορα τον χρονο πρεπει να κανω τσεκ απ...:O Πλεον που προσεχω περισσοτερο και τι τρωω αλλα και που επαψα να πινω αυτα τα.."σκευασματα" ολα ειναι μιαααααααααααα χαρουλα κυριολεκτικα!:D Το θεμα ειναι ομως οτι κι εδω και στην Ιταλια οι γιατροι το πρωτο που μου ειπαν ειναι μακρια απο την ΚΟΚΑ! Emena pantos enas filos mou eixe pa8i elkos apo tin koka giati to eixe parakanei to pragma! 1.5L tin mera sigouro to eixe!!! Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Emena pantos enas filos mou eixe pa8i elkos apo tin koka giati to eixe parakanei to pragma! 1.5L tin mera sigouro to eixe!!! Προσωπικα δεν επινα τοσο πολυ... Φταιει και το οτι ειχα κληρονομικα μια ευαισθησια (παρα ταυτα η coca ειναι ο κυριος υπευθυνος του τι περασα!*Μετα απο εμενα βασικα μιας και δεν μπηκε μονη της στο στομα μου...:!: ), αλλα το θεμα ειναι οτι παιδια δεν ειπαμε να μην την ακουμπαμε αλλα οπως ειπε και ο φιλος eon με το παραδειγμα του φιλου του, το "μετρο" χανεται δυστυχως πολυ ευκολα...:( Και φιλε eon ξερω κι εγω κοπελα με το ιδιο προβλημα με τον φιλο σου. Κι αυτη τις ιδιες ποσοτητες καταναλωνε...:( http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakis4 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 xristakis4 ti na kanei mia apozimiosi file mou apo to na xaseis tin doulia sou???Pantos AN telika douleueis ekei i logistis eisai i poio psila allios den dikaiologounte ta osa les! Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου αλλα τουλαχιστον οσοι απολυθουν απο την εταιρεια δεν θα πεταχτουν σαν τα σκυλια στο δρομο οπως εχει γινει με απειρες αλλες εταιρειες που ακομα περιμενουν να τους αποδωθουν δεδουλευμενα αρκετων χρονων....σιγουρα το να χασει την δουλεια του καποιος ειδικα στις μερες μας ειναι οτι πιο ασχημο μπορει να συμβει...αλλα δυστυχως ετσι οπως εξελισονται τα πραγματα στην οικονομια μας ολες οι εταιρειες προβενουν σε αναλογες κινησεις που μονο πικρα και στεναχωρια προκαλουν...οσο για το αν δουλευω στην 3Ε οποιος θελει το πιστευει...δεν νομιζω να ειχα λογο να πω ψεματα...και πιστεψε με αν και σκοπευω και ευχομαι να παω ψηλα στην εταιρεια ειμαι ακομα πολυ χαμηλα... http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 παλιοτερα επινα κι εγω παρα πολυ αλλα τωρα την εχω σταματησει και πινω που και που. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess106 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ενα θα πω κανονικα η coca-cola θα επρεπε να μου δωσει τιμητικη πλακετα για την τοση καταναλωση που κανω οχι πως ειμαι περιφανη γιαυτο αλλα συμβενει κ δεν μπορω και να την κοψω οσο μπορω ομως την εχω ελατωσει όταν μεγαλώσω θα γίνω κ'γω rallye :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Για γυναικα ειναι απαραδεκτο....Κυτταριτιδα...Και παχος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας "ΒΟΗΘΟΥΝ" - Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σας: Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola μα καλά τι αμάξι έχεις;;; :ninja: πλάκα πλάκα εγώ δεν πίνω και δε νιώθω να μου λείπει κάτι... '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Για την σκουριά και άλλα...........αν το πάμε έτσι χρησιμοποίησε και το γαστρικό οξύ του στομαχιού σου να δεις τι θα γίνει.Μην υπερβάλλετε είπαμε!Όλα ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΡΟ! :) Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 εγώ πίνω καμιά φορά μόνο λάιτ όμως!:blink: πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 εγώ πίνω καμιά φορά μόνο λάιτ όμως!:blink: Χειρότερο αυτό που κάνεις. Η light περιέχει ασπαρτάμη η οποία είναι καρκινογόνος ουσία. Αποδεδειγμένα. Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Χειρότερο αυτό που κάνεις. Η light περιέχει ασπαρτάμη η οποία είναι καρκινογόνος ουσία. Αποδεδειγμένα. ουίιιιιιιιιι καλά και τι δεν είναι καρκινογόνο πλέον.. thanx anyway! πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Για γυναικα ειναι απαραδεκτο....Κυτταριτιδα...Και παχος... Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο μεταβολισμό. Παρόλο που πίνω τουλάχιστον μισό λίτρο αναψυκτικά την ημέρα,το βάρος μου δεν επηρεάζεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Για κυτταριτιδα και παχος στις γυναικες μιλησε denior το παιδι...αυτο που του απαντας που κολλαει ακριβως;:confused: :p Εκτος να το λες σαν γενικο συμπερασμα. Και μην ξεχνας αλλος ο "οργανισμος" του αντρα και αλλος την γυναικας. Παντως αποδεδειγμενα η κοκα κολα και τα αναψυκτικα ειναι ενας απο τους παραγοντες (βασικος) για την προκληση κυτταριτιδας (καπου διαβασα οτι εχει παρατηρηθει ακομα και σε αντρες) αλλα και στην αυξηση βαρους. Τωρα αυτο που λες για τον μεταβολισμο ισχυει σε ολα οχι μονο στην κοκα, αλλα αυτο δεν παυει να σημαινει οτι εχει αρνητικες επιπτωσεις ή μπορει να εχει μελλοντικα. http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Για κυτταριτιδα και παχος στις γυναικες μιλησε denior το παιδι...αυτο που του απαντας που κολλαει ακριβως;:confused: :p Εκτος να το λες σαν γενικο συμπερασμα. Και μην ξεχνας αλλος ο "οργανισμος" του αντρα και αλλος την γυναικας. Παντως αποδεδειγμενα η κοκα κολα και τα αναψυκτικα ειναι ενας απο τους παραγοντες (βασικος) για την προκληση κυτταριτιδας (καπου διαβασα οτι εχει παρατηρηθει ακομα και σε αντρες) αλλα και στην αυξηση βαρους. Τωρα αυτο που λες για τον μεταβολισμο ισχυει σε ολα οχι μονο στην κοκα, αλλα αυτο δεν παυει να σημαινει οτι εχει αρνητικες επιπτωσεις ή μπορει να εχει μελλοντικα. Ποια ακριβώς επίπτωση μπορεί να έχει στον οργανισμό μου η κατανάλωση της προαναφερθείσας ποσότητας κόκα κόλας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Η δομη του αντρικου DNA δεν επιτρεπει την αναπτυξη κυτταριτιδας... Εκτος αν τωρα πουν μερικοι πως η Coca Cola αλλαζει και την μοριακη μας δομη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts