impreza_sti Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 και στομοχάπονου από τα πολλά γλυκά :p :p :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 καλησπερα. εχω στειλει φωτο, αλλα δεν εχει ανεβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 καλησπερα. εχω στειλει φωτο, αλλα δεν εχει ανεβει. δεν μπορώ να εντοπίσω φωτογραφία με το username σου. Μπορείς να μου στείλεις με pm το e-mail με το οποίο μας την έστειλες για να το ξαναδώ (μήπως δεν είχες βάλει username και δεν έχει ανέβει για αυτόν τον λόγο); εναλλακτικά στείλε ξανά την φωτογραφία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 δεν μπορώ να εντοπίσω φωτογραφία με το username σου. Μπορείς να μου στείλεις με pm το e-mail με το οποίο μας την έστειλες για να το ξαναδώ (μήπως δεν είχες βάλει username και δεν έχει ανέβει για αυτόν τον λόγο); εναλλακτικά στείλε ξανά την φωτογραφία σου Είχα γράψει μέσα στο mail τα στοιχεία που ζητήσατε. Σας την έστειλα ξανά. Για να βοηθήσω το mail μου ξεκινάει praktor... Και έχω βάλει θέμα Διαγωνισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Προς Admins κάτι έχετε ανεβάσει λάθος στο flickr. Οι φωτογραφίες των Slouts και Dmam27 είναι η ίδια photo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Είχα γράψει μέσα στο mail τα στοιχεία που ζητήσατε. Σας την έστειλα ξανά. Για να βοηθήσω το mail μου ξεκινάει praktor... Και έχω βάλει θέμα Διαγωνισμός. τώρα την πήραμε κανονικά, θα ανέβει αύριο. Προς Admins κάτι έχετε ανεβάσει λάθος στο flickr. Οι φωτογραφίες των Slouts και Dmam27 είναι η ίδια photo ευχαριστούμε, διορθώθηκε :) θα γίνει έλεγχος με την λήξη του διαγωνισμού για τυχόν λάθη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Ανέβηκαν και οι τελευταίες συμμετοχές ;) Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά αλλάξτε τον τίτλο του διαγωνισμού αν θέλετε και κάντε τον διαγωνισμός φωτογραφίας Χειμώνας 2016 γιατί το 80% των φωτογραφιών είναι χειμερινά τοπία και καμιά σχέση με τα Χριστούγεννα. Δυσκολεύτηκα πολύ να ψηφίσω μιας και οι επιλογές ήταν λίγες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts