DENIOR Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Βλέπω συχνά παιδιά να κάνουν skateboard στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου,καθώς και κοντά στον σταθμό του τρένου της Κηφισιάς. Πολύ λίγες φορές όμως έχω δει skateboard σε άλλες περιοχές της Αθήνας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Τα σπαει το skate να μαθετε ολοι μη φοβαστε να ανεβειτε στη σανιδα ρεεεεε :lol: :p :happy: Ok. Την αλλη φορα σου ειπα δεν φοβαμαι! :) Βλέπω συχνά παιδιά να κάνουν skateboard στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου,καθώς και κοντά στον σταθμό του τρένου της Κηφισιάς. Πολύ λίγες φορές όμως έχω δει skateboard σε άλλες περιοχές της Αθήνας... Οντως. Το sk8 στην Ελλαδα εχει πεθανει πια δυστηχως!!! :mad: Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ok. Την αλλη φορα σου ειπα δεν φοβαμαι! :) Οντως. Το sk8 στην Ελλαδα εχει πεθανει πια δυστηχως!!! :mad: Το skate στην Ελλαδα θα αναστηθει!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Οντως. Το sk8 στην Ελλαδα εχει πεθανει πια δυστηχως!!! :mad: Ανέκδοτο ήταν αυτό, έτσι; :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Συγκρινεις το σημερινο με το sk8 πριν 5 χρονια, και καταλαβαινεις οτι κανω πλακα ε? Χμμμμ.... Οτι πεις.... Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 καποτε ειχα μια σαντα κρουζ με 17 στρωματα ξυλου...δωρακι... κατεβηκα πολλες φορες τα σκαλια της εκκλησιας...ειτε πανω σε αυτην ειτε με τα μουτρα:lol: :lol: :lol: μετα την χαρησα οπως ακριβως ηρθε και σε μενα...δωρακι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ego prin 2 xronia pou ekana eixa mia blind sanida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ολοι εσεις που κανατε παλια σκεητ και εχετε ακομα σανιδες ψηθειτε να κανονισουμε ενα μιτινγκ και να παμε για σκεητ!!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Συγκρινεις το σημερινο με το sk8 πριν 5 χρονια, και καταλαβαινεις οτι κανω πλακα ε? Χμμμμ.... Οτι πεις.... TOTE όσοι έκαναν έκαναν για κάποιο ουσιαστικό λόγο. ΤΩΡΑ όμως, λόγω trendιάς, βλέπεις το κάθε ποζέρι που ούτε ollie δεν μπορεί να βγάλει, να πηγαίνει παντού αγκαλιά με το skate του μπας και βρεί γκόμενα... Συμπέρασμα: τότε περισσότεροι έκαναν ουσιαστικό skate, τώρα πιο πολλοί νομίζουν οτι ασχολούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 TOTE όσοι έκαναν έκαναν για κάποιο ουσιαστικό λόγο. ΤΩΡΑ όμως, λόγω trendιάς, βλέπεις το κάθε ποζέρι που ούτε ollie δεν μπορεί να βγάλει, να πηγαίνει παντού αγκαλιά με το skate του μπας και βρεί γκόμενα... Συμπέρασμα: τότε περισσότεροι έκαναν ουσιαστικό skate, τώρα πιο πολλοί νομίζουν οτι ασχολούνται... Ποιος ήταν λοιπόν αυτός ο ουσιαστικός λόγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Άσε που όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι όπως το skate (για οποιονδήποτε λόγο ),εφόσον το ξεκινάς,προσπαθείς να γίνεις και καλύτερος σε αυτό. Δεν είναι ότι "τώρα πιο πολλοί νομίζουν οτι ασχολούνται".Ο καθένας κάνει ότι μπορεί.Τώρα...αν στην πορεία το βαρεθεί...αυτό είναι άλλο θέμα... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Όσοι έκαναν πρίν λίγα χρόνια, το έκαναν επειδή ήθελαν να ασχοληθούν με το "άθλημα". Σήμερα οι περισσότεροι που αρχίζουν το skate δεν το κάνουν γι'αυτό, αλλά επείδη νομίζουν οτι αυτό θα τους βοηθήσει να βρούν γκόμενα. Προφανώς δεν έχω την απαίτηση να ξεκινήσει κάποιος skate ξέροντας κόλπα, αλλά το να έχεις βιδωμένο ένα skate στην πλάτη σου (επείδη ούτε να τσουλίσεις δεν μπορείς :rolleyes:) όπου και αν πας απλά και μόνο για το image δεν το καταλαβαίνω... Άμα θες μάθε πρώτα skate και μετά έχε μαζί σου παντού το skate... (κάτι που παρ' όλα αυτά όσοι κάνουν καλό skate σπάνια κάνουν) ΥΓ: προφανώς πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Εννοείται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Είναι τουλάχιστον χαζό το να σκεφτείς πως αν σε δει κάποια να κάνεις skate θα σε "ερωτευτεί".Δεν λέω,θα γνωρίσεις κόσμο λόγω νέων ( κοινών ) ενδιαφερόντων και μπορεί να κάνεις οφέλιμες γνωριμίες αλλά σε καμία περιπτωση δεν θα θεωρούσα το skate "γυναικομαγνήτη". Γνώμη μου... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Δυστυχώς έχει γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Τί θες να πεις? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Ότι το σκεητ καλως ή κακως εχει γινει γυναικομαγνητης για οσες δεν ξερουν να κρινουν και εντυπωσιαζονται απο το καθε ποζερι που κουβαλαει μαζι του μια σανιδα και το παιζει μουρη... Σωστα? Τοτέ, ισχυει αυτο. Κακως, αλλα ισχυει.:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μου θυμίζει την φάση με τα glamour αυτοκίνητα κι έτσι. Τέλοσπάντων.Μακριά από μας πάντως.Εντάξει,να σου αρέσει να κάνεις παρέα με άτομα που ασχολούνται με το skate αλλά όχι κι έτσι... Να δούμε εγώ πότε θα μάθω... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Θα κανονισουμε μιτινγκ και θα μαθεις. Ψηνεσαι?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Οκ αλλά δεν ξέρω πως να έρθω στην Αθήνα.Έχω τόσες πολλές επιλογές.Αεροπλάνο,πλοίο ή ακόμα και κολυμπώντας! Όταν αποφασίσω για το πως θα έρθω από Κρήτη στην Αθήνα θα σας πω!:p Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 :lol: :lol: :lol: Αντε ρε Κρητη μενεις??? Σορυ δεν το ηξερα!!! Εγω νομιζα οτι μενεις "on the darkside eating the cookies" που ειναι εδω πιο πανω....:p Παντως να ψαχτεις. Εγω που ξεκινησα να μαθαινω εχω πωρωθει :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Εμένα να πω αληθεια οποιος και αν είναι ο λόγος που κάνει κάποιος skate δε με χαλάει, αλλά με χαλάει ο κάθε καραγκιόζης που παίρνει την bmw του πατέρα του για να κάνει μόστρα η ζητά αμάξι απο τους γονείς του για να βρει γκόμενα έλεος,υπάρχουν και χειρότερα οπως βλέπετε,εγω απλα ακούω HIPHOP και φοράω φαρδιά επειδή με εκφράζει κάτι τετοιο για μένα και μόνο και ας φαίνεται σε άλλους ξενέρωτο Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Ε μετακόμησα και βαριέμαι τώρα να αλλάζω το προφίλ.:p Πάντως παιδιά έχετε να μου προτέινετε εξοπλισμό και τίποτα άλλα που θα έπρεπε να ξέρει ένας αρχάριος? Thanks! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 είναι ανάλογα με τα λεφτά που θέλεις να δώσεις και το πόσο σοβαρά θες να δείς τη φάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Κοιτάζω για κάτι μέσο...Τουλάχιστον για αρχή.Αν δω και μου αρέσει συνεχίζω... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Τί εξοπλισμο?:wacko: Μια σανιδα θες μονο... :blink: :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts