teorizo Δημοσιεύτηκε March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2005 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ασχολείστε με το skateboard , αλλά όσοι ασχολείστε γράψτε εδώ τι είναι για εσάς το sk8board … Μαγκιά Πώρωση Μαζοχισμός Φουλ αδρεναλίνη Όλη μου η ζωή Επανάσταση Δράση Καταστροφή … :cool: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Τελειο σπορ παρα τα οσα λενε... πιτσιρικας ηξερα καμια ντουζινα κολπα και ασχολουμουν.. μολις σημερα ξαναπηρα ενα crazy creek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Για ποιο λογο μπορει να ειναι "μαγκια" να κανεις skate; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 το κανεις γιατι σαρεσει..... λογικα θα μιλαει με βαση τα αμερικανικα προτυπα , οπου οι κουλ τυποι κανουν κολπα με skateboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Egw eimai Amerikh...isws sta 80's na htan cool...pleon osoi kanoun skate "gia thn magkia" einai florakia kai kammenoi, kai oxi cool. To idio me tous roller-bladers. Kai auto pou lew to katalabaineis eukola to an kanei kapoios gia magkia h epidi tous aresei pragmatika...oi pseftomagkes einai autoi pou kanoun epitides ekei pou exei kosmo, alla de kseroun kai tipote to sobaro... forane to panteloni sta gonata me to boxeraki na fenete karga, perpatane sa na mh pw ti...kai ola ta loipa...Mega paradeigma...ta tupakia mprosta sto McDonalds kai to slickbitch sth Glufada!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 (edited) Den exo kanei pote moy SKATEBOARD. Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Πωρωση για μενα! Βεβαια δεν την εψαξα και πολυ γιατι δεν πολυγουσταρουν οι φιλοι και μονος μου δεν τραβαγε!Τεσπα! Εχω μια darkstar σανιδα, destructo trucks, speed demons rodakia και ρουλεμαν! Αλλα κοιμουνται κατω απο το κρεβατι μου Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 gia mena pleon to mono pou mou leei dustuxws einai to THPS( tony hawk pro) ngage Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjim Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο ελληνικό site με σανίδια και τιμές? Πόσο εύκολο είναι να μάθεις skateboard? Υπάρχει κάποιο πάρκο ή οτιδήποτε που να πηγαίνουν οι skateborders? Παράθεση http://spark.snn.gr/kenny2.gif Oh my god they killed kenny! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 http://www.skateamerica.com/ ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Κι εγω μια απο τα ιδια, εχω ενα skate των 240 ευρω και κοιμαται διπλα στο κρεβατι μου γιατι θα γελασει πολυς κοσμος αν δει κοπελα να προσπαθει να μαθει skate... Παντως οσοι γουσταρετε να βλεπετε κολπα και τετοια μη χασετε το βιντεακι "Baker 3". Απλα τα σπαει... Εχει μεσα και εναν τυπο που κανει ενα τρελο κολπακι με τα χερια ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!!!:blink: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 popo ti mu 8ymisate.....me gyrisate polla xronia piso tote pu h pisina sto parko shtn glyfada eixe ginei to 2o spiti mas!!...sanida powell piralta (long) independent trucks...cell bloks santa cruz ktl...... gamates epoxes!!!!!!!axxxx Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Ολοι εμεις που ντρεπομαστε να βγουμε εξω να μαθουμε skate επειδη θα γελασουν οι αλλοι μαζι μας ή επειδη απλως τρεμουμε την ιδεα του πεσιματος...γιατι αν μην οργανωσουμε ενα meeting και να παμε να μαθουμε επιτελους να "τσουλαμε"??? Εγω αν δε μαθω skate εγκαιρως θα στραβωσω ασχημα.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 εγώ έκανα παλιά όταν ήμουν πιο μικρός αλλά όχι με τόσο ακριβές σανίδες όσο αναφέρατε κάποιοι εδώ μέσα..μου την είχε χαρίσει ένας φίλος τότε και γυρνούσαμε με αυτές όλη την αθήνα, σε δρόμους στα αυτοκίνητα. πω πω μιλάμε τι μου θυμίσατε τώρα, ξέρω απίστευτα κόλπα skateboard όλοι με θαύμαζαν όταν βγαίναμε στους δρόμους! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 εγώ έκανα παλιά όταν ήμουν πιο μικρός αλλά όχι με τόσο ακριβές σανίδες όσο αναφέρατε κάποιοι εδώ μέσα..μου την είχε χαρίσει ένας φίλος τότε και γυρνούσαμε με αυτές όλη την αθήνα, σε δρόμους στα αυτοκίνητα. πω πω μιλάμε τι μου θυμίσατε τώρα, ξέρω απίστευτα κόλπα skateboard όλοι με θαύμαζαν όταν βγαίναμε στους δρόμους! Θα με μαθεις τιποτα απο σκεητ??? Η καινουργια σανιδα που εχω τσουλαει παρα πολυ σε σχεση με μια αλλη μουφα που ειχα παλια και φοβαμαι μη γλιστρησω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Θα με μαθεις τιποτα απο σκεητ??? Η καινουργια σανιδα που εχω τσουλαει παρα πολυ σε σχεση με μια αλλη μουφα που ειχα παλια και φοβαμαι μη γλιστρησω.... κουκλάρα μου φυσικά και θα σου μάθω ότι θελεις! σόρι για τον τόνο μου αλλά τρελαίνομαι για κοπέλες που κάνουν skate:D Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 κουκλάρα μου φυσικά και θα σου μάθω ότι θελεις! σόρι για τον τόνο μου αλλά τρελαίνομαι για κοπέλες που κάνουν skate:D Πες μου ωρα και μερος!!! Ειμαι τρελαμενη σου λεω εδω και χρονια (παλια τσουλαγα και λιγακι) αλλα το μονο που κανω ειναι να καθομαι να βλεπω βιντεακια με σκεητ και να τσαντιζομαι που δεν κανω! Να και η σανιδα μου, ειναι η 1η απο αριστερα. http://www.hookupsskateboards.com/index.php?pageVar=product&product=decks&start=8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Χεχε! Ωραια ιδεα! Μπαινω εδω ξανα 2 χρονια μετα. χεχε!!! αν πατε καπου πειτε μου και μενα μηπως μπορεσω. Η σανιδα που αναφερω 2 χρονια πριν ειναι ακομα εδω. Η ιδια. Καθολου πειραγμενη. Θα την ξεσκονισω και θα ερθω! Χεχε! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Χεχε! Ωραια ιδεα! Μπαινω εδω ξανα 2 χρονια μετα. χεχε!!! αν πατε καπου πειτε μου και μενα μηπως μπορεσω. Η σανιδα που αναφερω 2 χρονια πριν ειναι ακομα εδω. Η ιδια. Καθολου πειραγμενη. Θα την ξεσκονισω και θα ερθω! Χεχε! Μενεις Μαρουσι, κι εγω το ιδιο. Λες να κανονιζαμε να παμε στο Παλιο Δημαρχειο??? Θα σου πουμε οπωσδηποτε αν κανονιστει κατι (και θα κανονιστει, γιατι εγω το ειπα, αν δε μαθω σκεητ δε θα την παλεψω)!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 τυχεροι σκειτάδες άντε θα ρίξετε και γκόμενες απο εδω μέσα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω ενα skate οχι πολυ ακριβο καμια 50αρια ευρω εκανε αλλα δεν το εχω βγαλει ποτε εξω απο το σπιτι!!! Δεν μπορουσα ομως ποτε να σταθω πανω του!!!:p :p Ειναι πολυ δυσκολο:O :O :!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Μενεις Μαρουσι, κι εγω το ιδιο. Λες να κανονιζαμε να παμε στο Παλιο Δημαρχειο??? Θα σου πουμε οπωσδηποτε αν κανονιστει κατι (και θα κανονιστει, γιατι εγω το ειπα, αν δε μαθω σκεητ δε θα την παλεψω)!!! Ε καλα ενταξει... Οχι ηρωων. Καπου αλλου θα βρουμε. Να μην φαινομαστε!:O χεχε!!! τυχεροι σκειτάδες άντε θα ρίξετε και γκόμενες απο εδω μέσα χαχαχαχαχα!! Τι σκειτας φιλε μου. Μαλλον το αγριο κοριτσι θα με μαθει και οχι εγω... Χεχε! Ενα ollie και κατι αλλα ψηλα ηξερα. Μην νομιζεις... :(:( Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Σε παω!!! Το παλιο δημαρχειο ειναι πολυ εμφανες σημειο μη γινουμε και ρεζιλι!!! Αν ξερεις ollie με εριξες ηδη :lol: :p Αν μεινει καμια γκομενα και για μενα πειτε μου (πλακιτσα) :rolleyes: :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Τα σπαει το skate να μαθετε ολοι μη φοβαστε να ανεβειτε στη σανιδα ρεεεεε :lol: :p :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Εγώ παλιά είχα βρει στο δρόμο ένα πολύ ωραίο! Το είχα για 1-2 μήνες και είχα μάθει μέχρι και ollie!Αλλά μετά κάποιος μου το έκλεψε... Τώρα αν και θέλω πολύ να ξαναρχίσω...δεν βρίσκω παρέες ( που διορθώνεται εύκολα οπότε δεν με πολυπειράζει ),δεν υπάρχει και πολύς χρόνος ούτε και λεφτά πολλά για να ξοδέψω σε αυτό... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts