andreas Δημοσιεύτηκε October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2003 Με τη σύνδεση ADSL όπως είναι φυσικό(λόγω της συνεχούς σύνδεσης) το firewall είναι πολύ πιο αναγκαίο από ότι πριν. Εγώ χρησιμοποιώ το Zonealarm(το freeware όχι το Pro) αλλά έχω αμφιβολίες αν είναι αρκετά ασφαλές. Ποιό πρόγραμμα firewall χρησιμοποιείτε εσείς; Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Sygate Personal Firewall Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Από τη στιγμή που δεν είσαι στόχος επιθέσεων (εκτός και αν είσαι :)) με ένα αξιοπρεπές firewall (όπως το ZoneAlarm) είσαι οκ. Σε τυχαία port scans το firewall κάνει το σύστημά σου να μην φαίνεται καθόλου. Αν τώρα κάποιος ξέρει το ΙΡ σου και θέλει να σε βλάψει... Όλα τα συστήματα έχουν τρύπες, το θέμα είναι αν κάποιος έχει λόγο να θέλει να hack-άρει το PC σου. Το ZoneAlarm είναι πολύ καλό (εγώ βέβαια είχα το Pro) ΑΡΚΕΙ να μην έχεις LAN. Αν έχεις LAN ή σκοπέυεις να στήσεις στο μέλλον (πχ για να μοιράσεις την aDSL) κοίτα και το Agnitum Outpost Firewall. Αυτό έχω τώρα και είναι μαζί με το Zone από τα κορυφαία. Αν αποφασίσεις να βγάλεις το Zonealarm για οποιαδήποτε λόγο, τρέξε το uninstall με την παράμετρο /clean. Θα με θυμηθείς ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Norton Internet Security Professional 2004. Αρκετα καλο... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Norton Internet Security Professional 2004. Αρκετα καλο... Πολύ βαρύ! Outpost Firewall και τώρα που έχω απενεργοποιήσει και το logging είναι εντελώς "αθόρυβο"! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Χρησιμοποιώ το zonealarm 4 pro σε αρκετά μηχανήματα που είναι μόνιμα στο δίκτυο και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Για μια σχετικά μεγάλη περίοδο δοκίμασα και το Norton Personal Firewall, αλλά είναι βαρύ και γενικά είναι απαράδεκτο για lan. Το zapro, είναι αποδεκτό ειδικά αν θέλεις να ελέγχεις πως βγαίνουν στο δίκτυο οι διάφορες εφαρμογές που έχεις. Για home χρήση πιστεύω ότι είναι πολύ καλή λύση. Πάντως σ'αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει κάτι υπερβολικά καλό, όλα έχουν κάποιο μειονέκτημα, δυστυχώς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manoz Sygate Personal Firewall Pro :up: Αυτό προτείνω και γω. 1 χρόνο τώρα με DSL και το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Εγώ έχω το Norton Personal Firewall 2003 και σκέφτομαι να το αλλάξω. Μιας και δε βρίσκω το 2004. Τι θα μου προτίνατε να βάλω; Η χρήση του υπολογιστή μου είναι στο σπίτι. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet :up: Αυτό προτείνω και γω. 1 χρόνο τώρα με DSL και το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Einai freeware, shareware, commercial ? Doste mas perissoteres plhrofories, please! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iceman Einai freeware, shareware, commercial ? Doste mas perissoteres plhrofories, please! Είναι πλήρης έκδοση για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο βέβαια επιμηκύνεται σε διάρκεια με τη χρήση των γνωστών προϊόντων... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Έχω μια σχετική απορία. Όταν έχεις DSL δεν μπορείς να αποσυνδεθείς άμα θες; Πρέπει να είσαι συνέχεια μέσα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lewton Έχω μια σχετική απορία. Όταν έχεις DSL δεν μπορείς να αποσυνδεθείς άμα θες; Πρέπει να είσαι συνέχεια μέσα; Κανεις disable το δικτυο ή την usb και εισαι offline... Επισης μπορεις να κλειδωσεις την γραμμη μεσω του modem... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Κανεις disable το δικτυο ή την usb και εισαι offline... Επισης μπορεις να κλειδωσεις την γραμμη μεσω του modem... Αυτό θα πει άμεση απάντηση. Αν έπαιρνα στον ΟΤΕ αποκλείεται να είχα μάθει νωρίτερα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lewton Αυτό θα πει άμεση απάντηση. Αν έπαιρνα στον ΟΤΕ αποκλείεται να είχα μάθει νωρίτερα. Mη το γελάς καθόλου ;) Αυτό είναι το καλό, του forum. Επί της ερώτησης σου: Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι, να κάνεις disable το δίκτυο σου, όπως ειπώθηκε. Ο άλλος τρόπος είναι να κλειδώσεις το modem....πολύ σωστά που αναφέρθηκε. Και επειδή το θέμα μας εδώ είναι το "ADSL και Firewall".... το να κλειδώσεις το firewall (πχ το Sygate το κάνει αυτό)...δεν το κόβω και πολύ safe. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Τι εννοείς "κλειδώνουμε το modem" ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Κάποια modems της Intracom έχουν ένα κουμπάκι που τα "κλειδώνει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Τι γνώμη έχετε για το mcafee? Eπίσης και για το panda platinum internet security? Το κακό είναι το με το που το είχα βάλει ίσως να έκανε ένα conflict με το norton antivirus και κόλαγε στην αρχική οθόνη :( Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Ποτέ δε βάζουν 2 antivirus ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 7 Οκτ. 2004 , 22:17) Eπίσης και για το panda platinum internet security? Το κακό είναι το με το που το είχα βάλει ίσως να έκανε ένα conflict με το norton antivirus και κόλαγε στην αρχική οθόνη :( Μα και συ 2 F/W μαζί έβαλες!?!?!!? :eek: Ξερίζωσε το Norton. Εγώ πέρασα από το Sygate πέρασα στο Panda Platinum 7 (Νόμιμo). Είναι κορυφαίο. Μη μιλήσουμε για το ποιο από τα McAffee, Norton & Panda είναι κορυφαίο στις αντίστοιχες Antivirus εκδόσεις τους. Διότι θα είμαστε εκτός θέματος ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Βlack ice Defender πολυ καλο!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Βlack ice Defender πολυ καλο!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Ένα χρόνο μετά έχω και εγώ ADSL και την άμυνά μου την έχω εμπιστευτεί το hardware firewall του Zyxel Prestige 652R. Είδα τις ερωτήσεις που έκανα τότε (είχα μόλις γραφτεί στο forum) και συγκινήθηκα. :( Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 7 Οκτ. 2004 , 22:54) Μα και συ 2 F/W μαζί έβαλες!?!?!!? :eek: Ξερίζωσε το Norton. Εγώ πέρασα από το Sygate πέρασα στο Panda Platinum 7 (Νόμιμo). Είναι κορυφαίο. Μη μιλήσουμε για το ποιο από τα McAffee, Norton & Panda είναι κορυφαίο στις αντίστοιχες Antivirus εκδόσεις τους. Διότι θα είμαστε εκτός θέματος ;) To norton δεν είναι firewall. Εγώ ήθελα με το που θα βάλω το panda να του σταματήσω το antivirus και να τρέχει μόνο το firewall αλλά ούτε έτσι πέτυχε.Δυστηχώς :( Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 8 Οκτ. 2004 , 14:00) To norton δεν είναι firewall. Σοβαρά? Symantec's Norton Personal Firewall 2005 keeps personal data in and hackers out. Right out of the box, it makes your PC invisible on the Internet so that hackers can’t find it. The program’s intelligent intrusion prevention technology blocks suspicious Internet traffic. And easy-to-use privacy controls prevent personal information from being sent out without your knowledge. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 egw xrisimopio to zonealarm pro(*****ed) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts