proklos1 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Παιδιά θα ήθελα τα ...φώτα σας. Είμαι με την Flyme 7.0.1.0G, συνδέω κάποια ακουστικά handsfree bloutooth και δουλεύουν μόνο για κλήσεις, δηλαδή δεν δουλεύουν για video, μουσική κλπ. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό ? Υπάρχει κάποια ρύθμιση ? Να σημειώσω ότι σε άλλα τηλέφωνα (π.χ. σε xiaomi redmi note) δουλεύουν κανονικά στα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Παιδιά θα ήθελα τα ...φώτα σας. Είμαι με την Flyme 7.0.1.0G, συνδέω κάποια ακουστικά handsfree bloutooth και δουλεύουν μόνο για κλήσεις, δηλαδή δεν δουλεύουν για video, μουσική κλπ. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό ? Υπάρχει κάποια ρύθμιση ? Να σημειώσω ότι σε άλλα τηλέφωνα (π.χ. σε xiaomi redmi note) δουλεύουν κανονικά στα πάντα. Για δες το Bluetooth>paired devices>ονομα συσκευης - πατας δεξια το i. Είναι ενεργό το Media audio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proklos1 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Για δες το Bluetooth>paired devices>ονομα συσκευης - πατας δεξια το i. Είναι ενεργό το Media audio; Στο i το μόνο που υπάρχει είναι "Ηχος τηλεφωνου" το οποίο είναι τσεκαρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Δοκιμάστε και κάνα restart. Εγώ κάνω 4-5 τη βδομάδα. Τουλάχιστον. Με τόσα κολλήματα που τρώει. :lol: πχ αυτό με τον ήχο το είχα και εγώ. Δεν έπαιζε μουσική ενώ δούλευε κανονικά στις κλήσεις . Εκανα restart το τηλέφωνο. unpair τα ακουστικά , pair ξανά και έφτιαξε. νταξ Meizu είναι. Αυτή τη στιγμή το μόνο θέμα μου είναι ότι κρασάρει συνεχώς το sygic. Δε βαριέσαι το google maps να είναι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proklos1 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Τελικά έβαλα την 7.8.7.24 και δούλεψε. Χωρίς ελληνικά βέβαια με πολλές κινέζικες εφαρμογές οι οποίες όμως ευτυχώς γίνονται εύκολα uninstall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Τελικά έβαλα την 7.8.7.24 και δούλεψε. Χωρίς ελληνικά βέβαια με πολλές κινέζικες εφαρμογές οι οποίες όμως ευτυχώς γίνονται εύκολα uninstall. Ούπς!.. Χωρίς Ελληνικά είπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proklos1 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Ούπς!.. Χωρίς Ελληνικά είπες? Ναι, δεν έχει ελληνικά. Είναι chinese english, τουλάχιστον αυτή που βρήκα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el με morelocale 2 όλες οι εφαρμογές γυρίζουν ελληνικά, την ίδια ρομ δουλεύω εδώ και αρκετές μέρες, είναι από τις πιο σταθερές. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 εγω παντως δε μπροω να το λυσω το προβλημα με το playstore εκανα ολα οσα επρεπε να κανω κ απο 3-4 φορες-προσπαθειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Τι πρόβλημα έχεις με play store ; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 απο προχθες δε μου αφηνει να μπω μεσα οπως κ σε κανα 2 ακομα εφαρμογες-οχι σε ολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Δώσε όλες τις άδειες, και κάνε ρισταρτ και εμένα έτσι έκανε στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 το'χω κανει αναλυτικα κ εχω δωσει σε ολα αδεια για ολα την ιδια διαδικασια με απ-εγκατασταση πανω απο 5 φορες το ιδιο πραγμα συνεχεια το playstore μου το κατεβαζει κ το κανει install το google installer, αν αυτο παιζει ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Εγώ πέρασα την 7.8.8.9 daily χτες, θα χαρά τα πάει, δοκιμάζω και το dark mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Εγώ πέρασα την 7.8.8.9 daily χτες, θα χαρά τα πάει, δοκιμάζω και το dark mod.Τώρα πρέπει να περάσεις όλες τις daily μία μία μέχρι να φτάσεις στην τελευταία που βγήκε σήμερα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Και που της βρίσκω; μπορώ να βάλω κατευθειαν την τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Όχι πρέπει να μπουν με την σειρά, τις έχω κατεβάσει από Baidu όταν βρω χρόνο θα τις ανεβάσω κάπου. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 το'χω κανει αναλυτικα κ εχω δωσει σε ολα αδεια για ολα την ιδια διαδικασια με απ-εγκατασταση πανω απο 5 φορες το ιδιο πραγμα συνεχεια το playstore μου το κατεβαζει κ το κανει install το google installer, αν αυτο παιζει ρολο Μου το έκανε και εμένα και δε δούλευε το Playstore .Το έγραψα πριν μερικές μέρες. Ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα. Δε θυμάμαι τι έκανα και έφτιαξε.Το έφτιαξα όμως , αλλά έφαγα αρκετή ώρα . Καταρχήν ξεκίνα από το βασικότερο από όλα Κλείσε και άνοιξε το κινητό ή απλά ένα restart. Πλέον το κάνω σχεδόν κάθε μέρα με τα κολλήματα που τρώει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 κ τι δεν εχω κανει... οσα restart δεν του εχω κανει τα εχει φαει μαζεμενα σε 2 μερες αλλα τπτ.... η φαση ειναι οτι οσο εχω το playstore εγκατεστημενο ,εφαρμογες σαν το yahoo mail ή το sofascore δεν λειτουργουν ενω με το που το καταργω ανοιγουν κανονικα μια τρεεελα γενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Έχει να δώσεις δικαιώματα και σε άλλα app της Google, και σε εμένα έκανε τα ίδια θέλει άδεια σε όλα στο γλουγκλ και ρισταρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Το περίεργο είναι ότι τρώει πολύ συχνά διαφορά κολλήματα. Πχ φαίνεται ενώ είναι ενεργή η σύνδεση με Wi-Fi και ανοιχτά τα δεδομένα κινητής, να αρνείται να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή ή σελίδα που απαιτεί δεδομένα. Με το που κάνεις επανεκκίνηση διορθώνεται. Καμία φορά δεν αναγνωρίζει το δίκτυο και θέλει πάλι το ίδιο. Το ακόμα πιο περίεργο ειναι ότι φαίνεται να περνά ώρες ολοκληρες αδράνειας δεδομένων λες και κάποιος το έχει σεταρει έτσι πχ με έχει ξυπνήσει 4-5 το πρωί με αναριθμητες ειδοποιήσεις από την εφαρμογή του fb. Το θέμα με τη θερμοκρασία φαίνεται να έχει διορθωθεί πάντως όποτε δε πειράζω τίποτα όσον αφορά την έκδοση λογισμικού. Προφανώς η κάμερα δε κλείνει γιατί έχουν αλλάξει τη θερμοκρασία απενεργοποίησης Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 λογω wifi γυρισα στην 6.0.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Καλησπέρα... Μετά την εγκατάσταση (καθαρή) της Flyme 7, το πληκτρολόγιο (TouchPal) δεν λειτουργεί σε κάποιες εφαρμογές. Π.χ. Στην εφαρμογή του Ali express, Instagram και κάποιες άλλες. Όταν δλδ πάω να γράψω εμφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο το πληκτρολόγιο κ μετά εξαφανίζεται... Ξέρει κανείς την λύση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Βάλε άλλο πληκτρολόγιο πχ SwiftKey Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 καλησπερα.υπαρχει στο πλειστορ μια εφαρμογη που λεγετε pesto assistant ,την εχει κανενας και να λειτουργει κανονικα;σε μενα δε δουλευει,,μηπως θελει καποια ειδικη ρυθμηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts