proklos1 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Σε ερώτηση υποψήφιου αγοραστή στο γνωστό κατάστημα, απάντησαν έτσι Q: I need to know which are the Android version that comes with the phone. I know that comes wiht Flyme 6, but which version of android? A: Android 7.0 , flyme 6.7 is android 7.0 :D Answered by alecuba16 on March 12,2018 Ισχύει. Τελικά έρχεται με Nougat ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά android 6 έχει το κινητό το έχουμε ξαναπεί, Android 7 φοράει το κινέζικο. Στην global άγνωστο ποτέ θα μπει. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskakavel Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά καλησπέρα υπερευχαριστημενος κι εγώ με το κινητό με μόνο θέμα όμως ένα φοβερό battery drain με αποτέλεσμα να μου βγάζει περίπου 2-2,5 ώρες SoT στην 6.1.0.0G. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια λύση; Σκέφτομαι μήπως του βάλω την τελευταία κινεζική stable που έχει και nougat αποτι έχω καταλάβει μήπως λύσει και το θέμα. Έχει κανείς εμπειρία με κινεζική rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά καλησπέρα υπερευχαριστημενος κι εγώ με το κινητό με μόνο θέμα όμως ένα φοβερό battery drain με αποτέλεσμα να μου βγάζει περίπου 2-2,5 ώρες SoT στην 6.1.0.0G. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια λύση; Σκέφτομαι μήπως του βάλω την τελευταία κινεζική stable που έχει και nougat αποτι έχω καταλάβει μήπως λύσει και το θέμα. Έχει κανείς εμπειρία με κινεζική rom; Πόσο καιρό το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Παιδιά android 6 έχει το κινητό το έχουμε ξαναπεί, Android 7 φοράει το κινέζικο. Στην global άγνωστο ποτέ θα μπει. Ναι anroid 6 έχει... Edited April 1, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskakavel Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Πόσο καιρό το έχεις; Την Τετάρτη παρέλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Την Τετάρτη παρέλαβα.Το έχεις στην λειτουργία απόδοσης όχι ισορροπίας γι'αυτό και δουλεύει στο φουλ το κινητό αν θελεις διάρκεια μπαταρίας πρέπει να το βάλεις στο balanced mode δηλαδή στην ισορροπία εκει έχει αρκετά καλύτερη διάρκεια μπαταρίας Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskakavel Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Το έχεις στην λειτουργία απόδοσης όχι ισορροπίας γι'αυτό και δουλεύει στο φουλ το κινητό αν θελεις διάρκεια μπαταρίας πρέπει να το βάλεις στο balanced mode δηλαδή στην ισορροπία εκει έχει αρκετά καλύτερη διάρκεια μπαταρίας Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο balance το έχω και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι το drain με σβηστή οθόνη :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 factory reset και στήσε το από την αρχή, να δούμε αν είναι θέμα software . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Κάποια εφαρμογή είναι υπεύθυνη Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά καλησπέρα υπερευχαριστημενος κι εγώ με το κινητό με μόνο θέμα όμως ένα φοβερό battery drain με αποτέλεσμα να μου βγάζει περίπου 2-2,5 ώρες SoT στην 6.1.0.0G. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια λύση; Σκέφτομαι μήπως του βάλω την τελευταία κινεζική stable που έχει και nougat αποτι έχω καταλάβει μήπως λύσει και το θέμα. Έχει κανείς εμπειρία με κινεζική rom; Πολύ λίγο μου φαίνεται το SoT που σου έβγαλε. Από χθες που το φόρτισα μου έβγαλε 5 ώρες και 30 λεπτά οθόνη και έχω ακόμα 40%. Δοκίμασε να βγάλεις την λειτουργία always on και δούλεψε την φωτεινότητα το πολύ στο 50% χωρίς να έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα, εκτός και αν είσαι σε εξωτερικούς χώρους με πολύ φως. Διαφορετικά στήσε το κινητό ξανά από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 το βλεπω ευθραυστο το κινητακι. Ποιος εχει καποια λιγο πιο rugged case να προτεινει? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 https://m.banggood.com/Bakeey-Ultra-Slim-Shockproof-Soft-Silicone-Protective-Case-for-Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-p-1275603.html?rmmds=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Από GPS Πώς τα πάει το κινητό; Κλειδώνει εύκολα κ γρήγορα σήμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 https://m.banggood.com/Bakeey-Ultra-Slim-Shockproof-Soft-Silicone-Protective-Case-for-Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-p-1275603.html?rmmds=search α σευχαριστω! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά καλησπέρα υπερευχαριστημενος κι εγώ με το κινητό με μόνο θέμα όμως ένα φοβερό battery drain με αποτέλεσμα να μου βγάζει περίπου 2-2,5 ώρες SoT στην 6.1.0.0G. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια λύση; Σκέφτομαι μήπως του βάλω την τελευταία κινεζική stable που έχει και nougat αποτι έχω καταλάβει μήπως λύσει και το θέμα. Έχει κανείς εμπειρία με κινεζική rom; Για εμένα πρέπει να ξαναεγκαταστησεις το flyme os 6 από το επίσημο site της meizu. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Και όταν το κάνεις να κανεος και wipe data/cache και θα είσαι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Παράγγειλα κι εγώ από BG. Το NFC παίζει για πληρωμές με wallet και σύνδεαη με "έξυπνες" συσκευές; Οι εφαρμογές (π.χ. AlphaWallet) το αναγνωρίζουν; Επίσης, επειδή την πάτησα και έβαλα μεταφορά με Air Parcel Register, το παρέλαβε κανείς έτσι για να μου πει τι έγινε με το τελωνείο; Edited April 1, 2018 by Pavlos_P Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Φιλε μου, αλλαξε το σε priority. Με τη μεθοδο που επελεξες, το τελωνειο ειναι σχεδον βεβαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου. Τους έστειλα μήνυμα να μου πουν τι χρειάζεται να κάνω για να το αλλάξω σε Priority. Όταν το παράγγειλα πλήρωσα με PayPal και δεν είδα επιλογή να διαλέξεις shipping method. Νομίζω μόνο από το Check Out την έχει. Κι άλλη απορία: το Web Banking δουλεύει ή έχουμε θέμα με το Flyme 6; Edited April 1, 2018 by Pavlos_P Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Καλημέρα. Έκανα τις παρακάτω ερωτήσεις στο BG: Meizu Pro 6 Plus with international rom ( Flyme 6): Can I use on this phone android web banking apps at EU? Can I make wallet payments through NFC and android apps at EU? Is it capable to communicate with NFC smart devices? If not, can be done with Chinese – English rom ( Flyme 6) or with android flashing? Και η απάντηση είναι: For your order ......., the item 1266097 don't have NFC, it is global rom. Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Το NFC όπως και το heart rate sensor δεν λειτουργεί στην global. Μπορεί να ενεργοποιηθούν μόνο μέσω κάποιου μελλοντικού update. Στο δικό μου η καρδιακή παλμοί λειτουργούν, για NFC δεν το έψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Το NFC όπως και το heart rate sensor δεν λειτουργεί στην global. Μπορεί να ενεργοποιηθούν μόνο μέσω κάποιου μελλοντικού update. Στο δικό μου η καρδιακή παλμοί λειτουργούν, για NFC δεν το έψαξα.Οι παλμοί λειτουργούν όντως και είναι ωραίο feauture πέφτει μέσα στον υπολογισμό και είναι τους μετράει ψιλοαμεσα.... Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Για root υπάρχει κάτι; Το έχει κάνει κανείς; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Για root υπάρχει κάτι; Το έχει κάνει κανείς; το ροοτ γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) το ροοτ γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου!!! Κι όμως δεν μπορώ να το βρω. Είδα και κάποιους οδηγούς που λένε κάτι τέτοιο αλλά εγώ λες και έχω διαφορετικό μενού!!! Συγκεκριμένα δεν βρίσκω την επιλογή αυτή... 2. Next Go to settings > Security > Root Parmission > click on i agree and next/continue, this will look like this.. που λέει ο οδηγός αυτός http://forum.flymeos.com/thread-31999-1-1.html Αν μπορείς δείξε μου που είναι!!:) Edited April 3, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts