blitz Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Εχει κανεις προβλημα με το auto locate στην εφαρμογη weather?δεν βρίσκει την τοποθεσια μου οταν το ενεργοποιώ . Δεν μου βγάζει τιποτε ουτε με ρωταει οπως παλιά να ανοίξει το gps. Ειμαι στην 7αρα global stable. Επίσης στα permissions δεν βρίσκω την εφαρμογή weather για να δω τι γίνεται. Όντως ένα ακόμα πρόβλημα της 7. Επίσης μπορείς να επιλέξεις μόνο τη πρωτεύουσα κάθε χώρας, άλλη «βελτίωση» κι αυτή. Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει όταν έβαλα την 7 (τώρα είμαι με την 6.3) αλλά αν κάνεις αναβάθμιση εφαρμογής weather από αυτή της 6.3 σε αυτή της 7 κρατάει τις αποθηκευμένες θέσεις, έτσι είμαι τώρα. Οπότε η λύση μάλλον είναι weather 6.3, αποθήκευση θέσης, αναβάθμιση σε weather 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POIL Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Εχει κανεις προβλημα με το auto locate στην εφαρμογη weather?δεν βρίσκει την τοποθεσια μου οταν το ενεργοποιώ . Δεν μου βγάζει τιποτε ουτε με ρωταει οπως παλιά να ανοίξει το gps. Ειμαι στην 7αρα global stable. Επίσης στα permissions δεν βρίσκω την εφαρμογή weather για να δω τι γίνεται. στο δικο μου σήμερα που το δοκίμασα με auto locate δούλεψε σε επαρχιακή πόλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Γειά σε όλους, θα ήθελα να εκφράσω λίγο τις εντυπώσεις μου από την Flyme 7. Όταν την πέρασα είχα πολλά προβλήματα υπερθέρμανσης, οι εφαρμογές δεν δούλευαν και η μπαταρία τελείωνε σε μισή μέρα. Μετά έκανα επαναφορά συστήματος που με πήγε κατευθείαν στην Flyme 7 και αφού έκανα αντίγραφο ασφαλέιας όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις, το τηλέφωνο πλέον προς το παρόν δουλεύει υποδειγματικά χωρίς κανένα πρόβλημα που είπα προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobi Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Άνοιξα στο Flyme Forum το παρακάτω: http://forum.flymeos.com/thread-46699-1-1.html Καλό θάταν να γράψουμε τα bug που παρατηρούμε στην 7.0.1 μπάς και συγκινηθούν οι της MEIZU και διορθώσουν τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Άνοιξα στο Flyme Forum το παρακάτω: http://forum.flymeos.com/thread-46699-1-1.html Καλό θάταν να γράψουμε τα bug που παρατηρούμε στην 7.0.1 μπάς και συγκινηθούν οι της MEIZU και διορθώσουν τίποτα! Μπορείς να συμπληρώσεις: Δόνηση πολύ ισχυρή που δε ρυθμίζεται Ειδοποιήσεις της ενσωματωμένης εφαρμογής email σταμάτησαν Χάνεται το theme / walpaper Περιορισμένο manual mode για την κάμερα Δε ρυθμίζεται η ανάλυση των φωτό για την κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 Βγήκε κινεζική stable την πέρασε κανείς να μας πει πως πάει σε σχέση με την global; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Εχω ενα θεμα με το play store.Δεν μου κατεβαζει καμια εφαρμογη.Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη.DF-DFERH-01.Γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 Βγήκε κινεζική stable την πέρασε κανείς να μας πει πως πάει σε σχέση με την global; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Καλησπέρα στην όμορφη Χίο από έναν απόδημο Χιώτη, Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω την καινούργια 7Α πάνω από 6G, φυσικά από recovery με όλα τσεκαρισμένα. Ρωτάω γιατί έπεσε το μάτι μου στο αντίστροφο https://forum.xda-developers.com/pro-6-plus/how-to/how-to-install-flyme-os-6-7-4-11-global-t3595361, δλδ για να περαστεί η global πάνω απ'την Κινέζικη χρειάζεται flashfire και μονταρισμένη Rom. Ισχύει ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για να μεταβώ από την global στην Κινέζικη 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Μπορείς να την περάσεις κανονικά από recovery Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 ενώ στην 7.8.7.24 beta είχαν φτιάξει το πρόβλημα με την αναζήτηση επαφών με ελληνικούς χαρακτήρες στην χθεσινή 7.0.2.0A stable το ξαναχάλασαν! πλέον όταν κάνεις αναζήτηση επαφών δε βρίσκει τίποτα! τι να πει κανείς απλά απαράδεκτοι να βγάζουν stable μ'ένα τόσο σοβαρό bug...εννοείται ότι η εγκατάσταση έγινε καθαρή από recovery και μάλιστα 2 φορές με factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 ενώ στην 7.8.7.24 beta είχαν φτιάξει το πρόβλημα με την αναζήτηση επαφών με ελληνικούς χαρακτήρες στην χθεσινή 7.0.2.0A stable το ξαναχάλασαν! πλέον όταν κάνεις αναζήτηση επαφών δε βρίσκει τίποτα! τι να πει κανείς απλά απαράδεκτοι να βγάζουν stable μ'ένα τόσο σοβαρό bug...εννοείται ότι η εγκατάσταση έγινε καθαρή από recovery και μάλιστα 2 φορές με factory reset Από υπερθέρμανση και αυτονομία μπαταρίας πως τα πάει η 7.0.2.0A; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Δείχνει να έχει βελτιωθεί το δικό μου στο θέμα της υπερθέρμανσης. Από μπαταρία δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Μέτριο ως κακό μου φαινόταν ανέκαθεν και το είχα "ψήσει" άπειρες φορές. Σίγουρα η μπαταρία δεν είναι και στα καλυτερα της . Δεν έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό την εφαρμογή της κάμερας. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τη τελευταία έκδοση είναι ότι σε μερικές εφαρμογές κρασάρει πχ sygic Ενώ έχω δει πως τουλάχιστον δύο εφαρμογές για να δουλέψουν σωστά όταν τις ανοίξεις και κολλήσουν θέλουν επανεκκίνηση κινητού . Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Από υπερθέρμανση και αυτονομία μπαταρίας πως τα πάει η 7.0.2.0A; τα πάει καλύτερα και αυτό γιατί για ένα περίεργο λόγο έχουν ρίξει την απόδοση του επεξεργαστή σχεδόν στο μισό και στην κινέζικη stable 7.0.2.0A και στην global 7.0.1.0G οπότε μακριά απ'τις τελευταίες stable :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Εξακολουθώ να είμαι στους testers της κινεζικής ΡΟΜ (7.8.9.13). Κανένα θέμα με μπαταρία ή υπερθέρμανση. Το θέμα των επαφών και των μηνυμάτων του flyme που είναι πολύ χάλια, το έλυσα με εγκατάσταση επαφών και μηνυμάτων Google από το store, Google phone από τη "γύρα" https://mega.nz/#!6pAAzSjL!961cKurgNdTcSErGulP1mDFndYv8J9RAiHBcdJYhIOg και πληκτρολόγιο Swype + dragon https://mega.nz/#!P0A23a7a!6j_PSQhUnbYHKhyuXE623yWcsg_Gn7HLs3wv6TGeijI που έχει φωνητική πληκτρολόγηση στα Ελληνικά (αν και το έκοψαν). Τα δικά του τα έβαλα στην άκρη με κομμένα δικαιώματα και ειδοποιήσεις και όρισα τα δικά μου προεπιλογές. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Εξακολουθώ να είμαι στους testers της κινεζικής ΡΟΜ (7.8.9.13). Κανένα θέμα με μπαταρία ή υπερθέρμανση. Το θέμα των επαφών και των μηνυμάτων του flyme που είναι πολύ χάλια, το έλυσα με εγκατάσταση επαφών και μηνυμάτων Google από το store, Google phone από τη "γύρα" https://mega.nz/#!6pAAzSjL!961cKurgNdTcSErGulP1mDFndYv8J9RAiHBcdJYhIOg και πληκτρολόγιο Swype + dragon https://mega.nz/#!P0A23a7a!6j_PSQhUnbYHKhyuXE623yWcsg_Gn7HLs3wv6TGeijI που έχει φωνητική πληκτρολόγηση στα Ελληνικά (αν και το έκοψαν). Τα δικά του τα έβαλα στην άκρη με κομμένα δικαιώματα και ειδοποιήσεις και όρισα τα δικά μου προεπιλογές. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Γνωρίζεις που μπορούμε να βρούμε την Κινέζικη (7.8.9.13); ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα πάει καλύτερα και αυτό γιατί για ένα περίεργο λόγο έχουν ρίξει την απόδοση του επεξεργαστή σχεδόν στο μισό και στην κινέζικη stable 7.0.2.0A και στην global 7.0.1.0G οπότε μακριά απ'τις τελευταίες stable :p Θες να πεις ότι έχουν βάλει κόφτη; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) Γνωρίζεις που μπορούμε να βρούμε την Κινέζικη (7.8.9.13); Στη δική μου συσκευή έρχεται με την αναβάθμιση. θα μπορούσες να δοκιμάσεις με το Firmware checker https://mega.nz/#!msRmQbiA!AAAAAAAAAAA3EVBaOIJHGQAAAAAAAAAANxFQWjiCRxk. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Edited September 16, 2018 by Pavlos_P Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Θες να πεις ότι έχουν βάλει κόφτη; :wacko: Flyme 7.8.7.24 beta (24 Ιουλίου) Geekbench: single 1497 - multi 4294 Antutu: 152972 Flyme 7.0.2.0A stable (13 Σεπτεμβρίου) Geekbench: single 1485 - multi 2435 Antutu: 133226 επίσης στη πιο καινούρια υποτίθεται stable έχουν βάλει πιο παλιές εκδόσεις προγραμμάτων...η εφαρμογή phone στη beta είναι η 4.5.1 και στη stable η 4.4.0! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Flyme 7.8.7.24 beta (24 Ιουλίου) Geekbench: single 1497 - multi 4294 Antutu: 152972 Flyme 7.0.2.0A stable (13 Σεπτεμβρίου) Geekbench: single 1485 - multi 2435 Antutu: 133226 επίσης στη πιο καινούρια υποτίθεται stable έχουν βάλει πιο παλιές εκδόσεις προγραμμάτων...η εφαρμογή phone στη beta είναι η 4.5.1 και στη stable η 4.4.0! ωωωωωω δλδ πριν την flyme 7 στις προηγουμενες stable βλεπατε antutu 150.000? με λιγοτερα bugs κ θερμοκρασιες? μιλαμε ολες με εγκατασταση μεσω recovery? γιατι αν ειναι ετσι το γυρναω στην τελευταια 6αρα stable k αιντε γεια Edited September 17, 2018 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 ωωωωωω δλδ πριν την flyme 7 στις προηγουμενες stable βλεπατε antutu 150.000? με λιγοτερα bugs κ θερμοκρασιες? μιλαμε ολες με εγκατασταση μεσω recovery? γιατι αν ειναι ετσι το γυρναω στην τελευταια 6αρα stable k αιντε γεια τελευταία 6 stable Flyme 6.3.0.2A Geekbench: single 1488 - multi 5000 Antutu: 144313 κερδίζει στο multicore του geekbench αλλά χάνει στο antutu...για μένα η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα είναι η Flyme 7.8.7.24 beta ή έστω 6 stable....μακριά από flyme 7 stable global ή china, είναι σε όλα χειρότερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 τελευταία 6 stable Flyme 6.3.0.2A Geekbench: single 1488 - multi 5000 Antutu: 144313 κερδίζει στο multicore του geekbench αλλά χάνει στο antutu...για μένα η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα είναι η Flyme 7.8.7.24 beta ή έστω 6 stable....μακριά από flyme 7 stable global ή china, είναι σε όλα χειρότερες η 7.8.7.24 beta που λες ομως δεν ειναι απροβληματιστη φανταζομαι ,εδω δεν ειναι η stable 7.0.1.0 μπορεις να ανεβασεις την beta που λες καπου να την βαλουμε να δουμε; εγω στην τελευταια stable 7.0.1.0 ειδα 133.000 antutu κ με κατι λιγα bugs δεξια αριστερα προσωπικα θα περιμενω την επομενη stable που ετοιμαζουν κ αν ειναι τα ιδια απο επιδοσεις γυριζω στην τελευταια 6αρα stable κ τελος Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Εγώ τρέχω από χθες 6.1.0.0Α μπορώ να πω ότι είναι από την καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει, δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα, τα gaps δουλεύουν τρένο και από μπαταρία πολύ καλύτερη από την 7 stable, με βλέπω να μένω εδώ μέχρι να βγει κάποια καλή stable. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 αδερφε μπορεις να δεις κ λιγο antutu να μην σεταρω τσαμπα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 η 7.8.7.24 beta που λες ομως δεν ειναι απροβληματιστη φανταζομαι ,εδω δεν ειναι η stable 7.0.1.0 μπορεις να ανεβασεις την beta που λες καπου να την βαλουμε να δουμε; https://firmware.meizu.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/7.8.7.24/cn_beta/20180719162346/52719f71/update.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 αδερφε μπορεις να δεις κ λιγο antutu να μην σεταρω τσαμπα6.1.0.0A εδώ είσαι Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) @chios k Paul64 ευχαριστω παιδες οποτε για να τα μαζεψουμε λιγο, το τηλεφωνακι δεν εχει πολλες επιλογες απο ρομς,οποτε καλο ειναι να βρουμε ποια rom ειναι καλυτερη να την σεταρουμε τζετ κ να ειμαστε εκει αραχτοι κ ωραιοι 6.1.0.0A ,απροβληματιστη ,καλη μπαταρια 130.000 antutu 6.3.0.2A απροβληματιστη 144.000 antutu 7.8.7.24 beta συμπεριφορα κ προβληματα αγνωστα 150.000 antutu 7.0.1.0 οχι η καλυτερη μπαταρια ,fast charge ενεργο ανεξαρτητως ρυθμισης, κατι λιγα bugs δεξια αριστερα,ισως κ ελαφρως με τασεις υπερθερμανσης 133.000 antutu ισως κ λιγο παραπανω επειδη δεν την μετρησα στεγνη αλλα με apps στο παρασκηνιο κ οχι κρυο κινητο 7.8.9.13Α συμπεριφορα κ προβληματα αγνωστα 151.000 antutu οποιος εχει διαφορετικη αποψη ας διορθωσει μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τα antutu με bold του paul64 που μου φαινονται ακατορθωτα για το soc Edited September 17, 2018 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts