Avadonmod Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το heart rate υπάρχει και στην Global. Στην Κινέζικη θα έχει αρκετές Κινεζιές, τι αοποίες κάποιες μπορείς να πετάξεις και άλλες να τις παγώσεις. Με ποια εφαρμογή μπορείς να τις παγώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Με ποια εφαρμογή μπορείς να τις παγώσεις?Δεν παιζει παγωμα σε unrooted. Οποτε απλα κατάργησα όσες με άφηνε και στις υπολοιπες τους εκοψα ειδοποιησεις και να τρεχουν στο background. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Λένε ότι βρέθηκε τρόπος για το root στο flyme 7.Δεν το έχω δοκιμάσει. http://forum.flymeos.com/thread-46186-1-1.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Λένε ότι βρέθηκε τρόπος για το root στο flyme 7.Δεν το έχω δοκιμάσει. http://forum.flymeos.com/thread-46186-1-1.html ε γραψτε κ τον τροπο εδω γιατι θελει λογαριασμο στο flyme forum Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 ε γραψτε κ τον τροπο εδω γιατι θελει λογαριασμο στο flyme forum Δεν έχεις λογ/σμό flyme στο κινητό σου; Rooting might brick your device. If you don't know the terms ROOT and BRICK, please keep away from this thread. I do not take any responsibility if you brick your device. Risk is minimum Tested devices Working - M6 Note - Pro 7 - Pro 6 Plus Not working - 16th - 16th Plus Step 1 You must be logged in with your Flyme Account in your phone Step 2 Download Quickshortcut Maker here: http://zipansion.com/39irm Step 3 Activate Easy Mode from Settings - Display and Brightness - Easy Mode- ENABLE Step 4 Open Quick Shortcut Maker app Step 5 Search for "Flyme" and expand all the options Step 6 Now inside the expanded options, find "com.meizu.root.OpenSystemRightActivity" and create a shortcut for it Step 7 Open the created shortcut Step 8 We will then be greeted with this screen: Step 9 Just accept all and root normally within this screen Step 10 DONE! NOW YOU CAN ENJOY YOUR FLYME 7 GLOBAL WITH ROOT!!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 οχι δεν εχω λογαριασμο flyme ,οκ θα φτιαξω ,ευχαριστω Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Είμαι με την κινεζικη (Daily - 7.8.8.20) για το NFC. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα. Λειτουργεί σίγουρα με alpha wallet, εμφανίζει google pay αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Το heart rate από όσα λένε τα παιδιά εδώ δουλεύει κανονικά και στη global. Θερμοκρασίες και άλλα θέματα δεν έχω. Προσοχή στην οθόνη, εμένα ράγισε απο πτώση (με θήκη Nillkin) την πρώτη εβδομάδα, ευτυχώς το touch συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και μετά απο αρκετές ακόμα πτώσεις και 2-3 σπασμένα τζαμάκια. Για αντικατάσταση ούτε συζήτηση ακόμα (130 - 140€ οθόνη & touch και αξία συσκευής 165). Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Το έχω παρατηρήσει ότι με κινητά τύπου edge η οθόνη να ραγίζει με την παραμικρή πτώση. Κι εγώ περιμένω Nilkin flip και tempered glass. Όσον αφορά την κινεζική rom μ'ενδιαφερει το NFC για Πειραιώς αλλά και Viva wallet, οπότε σκέφτομαι να περάσω με factory reset την κινεζική stable Flyme 6.3.0.2A πάνω από global. Για τα Google apps διάβασα ότι δεν περιλαμβάνονται στην κινεζική κι ότι θα πρέπει να τα εγκαταστήσω με το Google apps installer, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Σε καμια εκδοση flyme δεν υπαρχουν google apps. Σωστα, google installer απο το meizu app store. Εγω στη θέση σου θα έβαζα την τελευταια 7Α beta απο εδω https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 Μπορει να υπαρχει και stable (δεν το έψαξα) Δε βλεπω λογο να μεινεις στην 6Α... Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Σε καμια εκδοση flyme δεν υπαρχουν google apps. Σωστα, google installer απο το meizu app store. Εγω στη θέση σου θα έβαζα την τελευταια 7Α beta απο εδω https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 Μπορει να υπαρχει και stable (δεν το έψαξα) Δε βλεπω λογο να μεινεις στην 6Α... Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι ότι δεν έχεις προβλήματα υπερθέρμανσης και στην αυτονομία της μπαταρίας με την 7Α beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι ότι δεν έχεις προβλήματα υπερθέρμανσης και στην αυτονομία της μπαταρίας με την 7Α beta.Σε μενα με κανονικη χρηση, (photo, video, twiter, news, linkedin, viber, skype, mail, κ.α. να τρεχουν στο background και χρηση οποτε απαιτειται) βγαζει 1 μερα ανετα, καμια φορα και 2. Συνηθως το βραδυ το βαζω να φορτισει, οταν ειναι κατω απο 60% Οταν το δινω στα παιδια με τα παραπανω κι ασταματητα παιχνιδια, βιντεο κλπ. βγαζει περιπου 6 - 8 ωρες. Αυτο που παρατηρω τωρα στις διακοπες ειναι οτι παιρνει περισσοτερη ωρα να φορτισει με mcharge. Στην Αθηνα (σπιτι με τριφασικο) εκανε 1,5 ωρα απο 20-30 για 100%. Κιλκις (σπιτι μονοφασικο) και Χαλκιδικη (studio) θέλει 2,5 ωρες μπορει και παραπανω. Κανενα θεμα με θερμοκρασια. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Edited August 23, 2018 by Pavlos_P Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Σε μενα με κανονικη χρηση, (photo, video, twiter, news, linkedin, viber, skype, mail, κ.α. να τρεχουν στο background και χρηση οποτε απαιτειται) βγαζει 1 μερα ανετα, καμια φορα και 2. Συνηθως το βραδυ το βαζω να φορτισει, οταν ειναι κατω απο 60% Οταν το δινω στα παιδια με τα παραπανω κι ασταματητα παιχνιδια, βιντεο κλπ. βγαζει περιπου 6 - 8 ωρες. Αυτο που παρατηρω τωρα στις διακοπες ειναι οτι παιρνει περισσοτερη ωρα να φορτισει με mcharge. Στην Αθηνα (σπιτι με τριφασικο) εκανε 1,5 ωρα απο 20-30 για 100%. Κιλκις (σπιτι μονοφασικο) και Χαλκιδικη (studio) θέλει 2,5 ωρες μπορει και παραπανω. Κανενα θεμα με θερμοκρασια. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Σ'ευχαριστώ για την ανάλυση και γράφω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω και του περάσω την 7Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Καλημέρα με την 5αρα που είμαι μπορώ να βάλω κατευθείαν την 7; ή να το πάω σιγά σιγά 5-6-7κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Κατευθείαν τη 7 δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τις άλλες Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε στο flyme 7 ποιες εφαρμογες ξεκινανε οταν εκκινειται το τηλεφωνο; Edited August 23, 2018 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 εγώ πάντως που δοκίμασα και τις 2 flyme 7 κινέζικη και global μπορώ να πω ότι η global έχει ταχύτερη απόκριση σε ότι κάνεις....κάτι περίεργο συμβαίνει με την κινέζικη flyme 7 και η απόκριση του κινητού δεν είναι αυτή που θα έπρεπε....ακόμα και σε απλά πράγματα όπως όταν ανοίγεις το wifi κάνει κάποια δευτερόλεπτα να συνδεθεί ή στον chrome κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα στην αρχή όταν τον ανοίγεις....στην global flyme 7 όλα αυτά γίνονται ακαριαία χωρίς ίχνος καθυστέρησης όπως θα έπρεπε από ένα κινητό με τέτοιο hardware το μειονέκτημα της global είναι ότι λείπουν κάποια πράγματα απ'τη κινέζικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Να κάνω μια ερώτηση; Μου ήρθε η flyme 7 στις ενημερώσεις, να την περάσω έτσι όπως είναι ή να κάνω εκκαθάριση πρώτα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 εγώ πάντως που δοκίμασα και τις 2 flyme 7 κινέζικη και global μπορώ να πω ότι η global έχει ταχύτερη απόκριση σε ότι κάνεις....κάτι περίεργο συμβαίνει με την κινέζικη flyme 7 και η απόκριση του κινητού δεν είναι αυτή που θα έπρεπε....ακόμα και σε απλά πράγματα όπως όταν ανοίγεις το wifi κάνει κάποια δευτερόλεπτα να συνδεθεί ή στον chrome κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα στην αρχή όταν τον ανοίγεις....στην global flyme 7 όλα αυτά γίνονται ακαριαία χωρίς ίχνος καθυστέρησης όπως θα έπρεπε από ένα κινητό με τέτοιο hardware το μειονέκτημα της global είναι ότι λείπουν κάποια πράγματα απ'τη κινέζικη Μήπως δεν την πέρασες με factory reset την κινεζική και δεν έκατσε καλά; Το λέω γιατί όλοι αναφέρουν ότι η global 7 είναι προβληματική όχι μόνο στην μπαταρία αλλά και στην απόδοση σε σχέση με την κινεζική 7. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να κάνω μια ερώτηση; Μου ήρθε η flyme 7 στις ενημερώσεις, να την περάσω έτσι όπως είναι ή να κάνω εκκαθάριση πρώτα το κινητό. Εκκαθάριση πρώτα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) λοιπον εγω εκατσα σημερα να το σεταρω λιγο περασα κατευθειαν το flyme 7global με εκκαθαριση ,ανοιξα μονο wifi κ χωρις sim μεσα περασα καμια 20αρια apps κ κοιταγα ρυθμισεις κλπ το τηλεφωνο ζεσταθηκε αρκετα (mc charge off) κ η μπαταρια επεφτε γρηγορα νομιζω κ λεω νομιζω γιατι δεν ξερω πως ειναι με flyme 6 τσεκαρα κ λιγο το forum της meizu κ ειδα πολυ μπινελικι με προβληματα καθε ειδους απο μειωμενα benchmarks ,μεχρι υπερθερμανση ,κακη μπαταρια ,mc charge που ειναι στο on οπως κ αν το ρυθμισεις ,φωτογραφικη που δεν νεταρει κλπ σκεφτομαι σοβαρα να το γυρισω σε flyme 6 Edited August 23, 2018 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Το wifi direct ,σας λειτουργει η χρησιμοποιείται ξενη εφαρμογη; Στάλθηκε από το 15 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Όταν λέτε flyme 7 , λογικά αναφέρεστε σε beta όχι σε stable , έτσι δεν είναι ; Δεν έχει βγει stable Flyme 7 για το δικό μας. Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Stable έχει βγει κανονικά εδώ και αρκετό καιρό. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 νομιζω ο σωστοτερος τροπος αναβαθμισης ειναι αυτος δοκιμαστε τον κ πιστευω θα εξαφανιστουν τα οποια προβληματα εχετε με το flyme 7 ps υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε στο flyme 7 ποιες εφαρμογες ξεκινανε οταν εκκινειται το τηλεφωνο; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 με αυτόν τον τρόπο την πέρασα εγώ από recovery me clear data. στο δεύτερο που ρωτάς από τα δικαιώματα, δίνεις να εκτελείτε στο παρασκήνιο και κλειδώνεις την εφορμογή που θέλεις στα recent app Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 με αυτόν τον τρόπο την πέρασα εγώ από recovery me clear data. στο δεύτερο που ρωτάς από τα δικαιώματα, δίνεις να εκτελείτε στο παρασκήνιο και κλειδώνεις την εφορμογή που θέλεις στα recent app θελω να ρυθμισω ποιες εφαρμογες να μην εκκινουν αυτοματα αν αποτρεψω την εκτελεση παρασκηνιου δεν σταματουν να εκτελουνται κ οταν σβηνει η οθονη; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Ναι σταματούν Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts