elias87_ Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Φυσάει το κινητό! Η ταχύτητα φόρτισης είναι φοβερή (ξεκινάει με ~8,3V & 2,6A αλλά ζεσταίνεται, πράγμα φυσιολογικό), η μπαταρία κρατάει πολύ, οι φωτογραφίες πραγματικά καλές. Root το έκανε κανείς; Θέλω να βάλω το AdAway, αλλά δουλεύει τόσο καλά που το σκέφτομαι. Για την μπαταρία δεν θα ελεγα οτι κραταει πολυ.. μια μερα με το ζορι.. εχω υψηλη καταναλωση στο wifi υποψιαζομαι επειδη εχω κλειδωσει ανοιχτο το viber γιατι αλλιως δεν ερχονταν ειδοποιησεις(εχει βρει κανεις καποιον αλλον τροπο για να ερχονται οι ειδοποιήσεις στην ωρα τους?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Root το έκανε κανείς; . Ρυθμισεις/Δακτυλικο και Ασφαλεια/σκρολαρεις κάτω και ενεργοποιείς το root Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 6/4 arived in the country of destination , στις 20:34 εμένα το σκαναρε πρώτο, εγώ θα το παραλάβω πιο γρήγορα. Χαχαχσ Αντε με το καλό παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντε με το καλό να παραλάβεις να αρχίσουμε τις δοκιμές!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Ξέρω από πού γίνεται root (Δικαιώματα συστήματος). Το ερώτημα είναι αν αξίζει (με απώλεια της όποιας κινεζοεγγύησης), κι αν το 'κανε κανείς & κέρδισε κάτι. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Αν θέλεις να βάλεις εφαρμογές που δεν τρέχουν χωρίς root. Π. Χ. Adaway, quick boot κλπ Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 helloo guys! σκεφτομαι να παρω το κινητο για τον πατερα μου..Εχει φουλ ελληνικα?τρωει τιποτα κολληματα με εφαρμογες?Μπαταρια τι λεει? γενικα αξιζει η θα με πρηξει αν του το παρω?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 helloo guys! σκεφτομαι να παρω το κινητο για τον πατερα μου..Εχει φουλ ελληνικα?τρωει τιποτα κολληματα με εφαρμογες?Μπαταρια τι λεει? γενικα αξιζει η θα με πρηξει αν του το παρω?:lol: 1. Ναι 2. Όχι 3. Καλή 4. Ναι-Όχι:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Το έχετε συνδέσει μέσω bt με ακουστικά; δείχνει το ποσοστό μπαταρίας των ακουστικών; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskakavel Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Το έχετε συνδέσει μέσω bt με ακουστικά; δείχνει το ποσοστό μπαταρίας των ακουστικών; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι στα δικά μου δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Κάποιες φορές στις επαφές (εφαρμογή της συσκευής) δεν εμφανίζεται καμία, ούτε το ιστορικό κλήσεων. Το θεματάκι λύνεται μόνο του μετά από λίγα λεπτά ή με reboot. Τις επαφές (όχι το ιστορικό) μπορούμε να τις βλέπουμε εγκαθιστώντας την αντίστοιχη εφαρμογή του google account μας (πλέον με αυτό τον τρόπο κάνω back up των επαφών & φόρτωμα σε νέες συσκευές). Ένα άλλο θέμα που παρατήρησα με τις επαφές (πάλι στην εφαρμογή της συσκευής αναφέρομαι) είναι ότι δεν μπορεί να κάνει συγχώνευση διπλότυπων. Φαίνεται να δουλεύει, αλλά δεν τελειώνει ποτέ. Ίσως το 1ο θεματάκι (να μην εμφανίζονται επαφές/ιστορικό) να παρουσιάζεται μετά από αυτή την προσπάθεια συγχώνευσης διπλότυπων (δεν θυμάμαι με σιγουριά). Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Κάποιες φορές στις επαφές (εφαρμογή της συσκευής) δεν εμφανίζεται καμία, ούτε το ιστορικό κλήσεων. Το θεματάκι λύνεται μόνο του μετά από λίγα λεπτά ή με reboot. Τις επαφές (όχι το ιστορικό) μπορούμε να τις βλέπουμε εγκαθιστώντας την αντίστοιχη εφαρμογή του google account μας (πλέον με αυτό τον τρόπο κάνω back up των επαφών & φόρτωμα σε νέες συσκευές). Ένα άλλο θέμα που παρατήρησα με τις επαφές (πάλι στην εφαρμογή της συσκευής αναφέρομαι) είναι ότι δεν μπορεί να κάνει συγχώνευση διπλότυπων. Φαίνεται να δουλεύει, αλλά δεν τελειώνει ποτέ. Ίσως το 1ο θεματάκι (να μην εμφανίζονται επαφές/ιστορικό) να παρουσιάζεται μετά από αυτή την προσπάθεια συγχώνευσης διπλότυπων (δεν θυμάμαι με σιγουριά). Αυτο νομιζω ειναι γενικοτερο θεμα του flyme 6 τουλαχιστον σε δυο συσκευες το εχω δει ισως με επαναφορα εργ, ρυθμισεων ή εγκατασταση ξανα της ρομ ή με καποια αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπερα και χρονια πολλα, Το παρηγγειλα κι εγω απο banggood στα 183 ευρω με priority air mail. Για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει την Nougat που λένε εδώ; http://forum.flymeos.com/thread-37186-1-1.html Edited April 11, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 ρε παιδια εχω κατεβασει το play store kai toy xartes αλαλ απλα περιμενω με τις ωρες να μου βγαλει να βαλω μειλκαι δνε κανει τπτ μονο δειχνει οτι φορτωνει... οταν το ανοιγω .. εκανα και επανεκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Δοκιμασε να κανεις καθαρισμο δεδομενων Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει την Nougat που λένε εδώ; http://bbs.flyme.cn/thread-1985850-1-1.html Ειναι η κινεζικη, οχι η global. Εχει γραφει πως η global δεν εχει παρει επισημα την Ν. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ειναι η κινεζικη, οχι η global. Εχει γραφει πως η global δεν εχει παρει επισημα την Ν. Μάλλον είχα βάλει λάθος link. Το διόρθωσα... http://forum.flymeos.com/thread-37186-1-1.html Γράφουν ότι είναι beta:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Το τελευταίο κουπόνι έχει λήξει, βγαίνει όμως στα 188,83 με το PDM.Μόλις έστειλα μια Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μάλλον είχα βάλει λάθος link. Το διόρθωσα... http://forum.flymeos.com/thread-37186-1-1.html Γράφουν ότι είναι beta:)Είναι η κινεζική ρομ αυτή μόνο αγγλικά - κινέζικα έχει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μου το έστειλαν σήμερα με priority line... Το tracking number ξεκινάει με LX.... Τι ταχυδρομείο είναι αυτό? Στο τέλος του tracking το NL παραπέμπει σε Nederland post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μου το έστειλαν σήμερα με priority line... Το tracking number ξεκινάει με LX.... Τι ταχυδρομείο είναι αυτό? Στο τέλος του tracking το NL παραπέμπει σε Nederland post? https://postnl.post/ Ολλανδικο ταχυδρομειο,μετα απο λιγες μερες το βλεπεις κατω δεξια στο τρακινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Μόλις ήρθε, άντε να δούμε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Παρέλαβα και γι το πρωί τώρα περνάμε την αναβάθμιση πρώτα; και μετά play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ναι, αναβάθμιση, επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, και μετά όλα τα άλλα, έτσι το έκανα εγώ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ωραία ευχαριστώ. Ήρθε με flume 5 και 76% τώρα με αρκετό σκάλισμα έπεσε στο 55%.Πολυ ωραίο στο χέρι και βολικό πιάσιμο ανταποκρίνεται σφαίρα σε όλα να δούμε στη συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 (edited) Την αναβάθμιση την κάνουμε γιατί βελτίωσε κάτι; Ρωτάω γιατί στο mx4 την έκανα και χειροτερεψαν πολλά πράγματα. Επίσης έχει ενεργοποιήσει κάνεις την ώρα να φαίνεται με σβηστη οθόνη; και πως; Και κάτι τελευταίο έχει εγκαταστήσει κανείς σας Netflix; λέει δεν είναι συμβατό. Edited April 12, 2018 by johndrama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts