elias87_ Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Δεν το βρίσκω σε αυτή την τιμή, μπορείς να βάλεις το λινκ; Πολύ κρίμα που δεν έχει την b20... εδω εισαι:https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_campaign=2983576_2017&utm_content=1097&p=6G10102983576201511A και μετα βαζεις τον κωδικο 2BGM6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 εδω εισαι:https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_campaign=2983576_2017&utm_content=1097&p=6G10102983576201511A και μετα βαζεις τον κωδικο 2BGM6P τσαμπα ειναι αυτη η τιμη!!!!!πας κατηγορια samsung s7!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 δεν θα πάρει Nougat? ένα γρήγορο search βγάζει αποτελέσματα για επίσημη 7, αλλά αυτό δεν ισχύει απο οτι λέτε. είναι θέμα κινέζικης/παγκόσμιας έκδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 δεν θα πάρει Nougat? ένα γρήγορο search βγάζει αποτελέσματα για επίσημη 7, αλλά αυτό δεν ισχύει απο οτι λέτε. είναι θέμα κινέζικης/παγκόσμιας έκδοσης? δεν ξερω αν θα παρει,σε αυτο υστερει το λογισμικο της.δεν κανει πολλες αναβαθμισεις.αλλα πεταει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 το nfc δουλεύει με global rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 τσαμπα ειναι αυτη η τιμη!!!!!πας κατηγορια samsung s7!! Η κάμερά του είναι στα επίπεδα galaxy s7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Η κάμερά του είναι στα επίπεδα galaxy s7; πιστευω πως ναι.ειδικα το βιντεο ειναι τελειο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 πιστευω πως ναι.ειδικα το βιντεο ειναι τελειο!!!! με αυτα που ακουω ανυπομονω να με παραλαβω..απο μπαταρια ποσες ωρες οθονη εχεις? απλα πες μας αν ειναι με δεδομενα η οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Μην ανχωνεστε ολοι την ημερα με το κινητο ειμαι,και κραταει μιαμιση μερα!!!τσαμπα σας βγηκε εσας. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πανω απο 60 εφαρμογες και το κινητο ειναι λες και δεν εχει καμμια εφαρμογη!!!πριν κανετε τπτ αναβαθμιστε την συσκευη αν βγαλει ενημερωση,και μετα βαλτε εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Στο Λίνκ που έβαλες του bang good λέει ότι είναι pre-order. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Στο Λίνκ που έβαλες του bang good λέει ότι είναι pre-order. ναι. την αλλη βδομαδα μου ειπαν θα εχει στοκ για το γκρι που ρωτησα.. οποτε μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Αν έχει και καλή μπαταρία τότε ναι ψήνομαι και γω. Η τιμή είναι λαχείο νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Το πήρα και γω παιδιά από bangood το κινητό και ανυπομονώ φενεται ότι καλύτερο για 190 ευρώ ελπίζω να γίνουμε περισσότεροι εδώ να τα λέμε για αυτό το κινητακι που δεν το τίμησαν και πολλοί από τι φενεται...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Η καμερα παιδια ειναι καλυτερη απο του mi6.. Εγω π εδωσα χθες τ axon 7 μου λετε να ρω τ axon 7 128 οπωσ ελεγα η αυτο σε 128 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Στο χέρι είναι μεγάλο; Από βάρος καλά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Η καμερα παιδια ειναι καλυτερη απο του mi6.. Εγω π εδωσα χθες τ axon 7 μου λετε να ρω τ axon 7 128 οπωσ ελεγα η αυτο σε 128 ;Είσαι κάτοχος; γιατί το mi6 έχει πολύ καλές κριτικές για την κάμερα του. Ενώ γι το meizu έχω ακούσει και αρνητικά και θετικά σχόλια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Στο χέρι είναι μεγάλο; Από βάρος καλά είναι.Τούμπανο είναι φίλε πολύ λεπτό μόλις 7μιση χιλιοστά και ελαφρύ από βάρος και έχει καλή αναλογία οθόνης σε σχέση με τα bezels του εγώ που είμαι με redmi note 3 pro στις 5.5 ιντσες τις βαρέθηκα και θέλω κάτι μεγαλύτερο οπότε νομίζω θα είναι ότι πρέπει το συγκεκριμένο...!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το ψηνω και εγω το κινητο παιδια Το μονο που με χαλαει η ελειψη 800αρας Aπο οτι βλεπω δεν εχει FM tuner Mπορει καποιος κατοχος να το τσεκαρει? (στο banggood αναφερει πως εχει) ''Other Features 3G, 4G, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, tethering & portable hotspot, etc'' Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Λάθος πρέπει να είναι. Νομίζω κανένα κινητό της Meizu δεν έχει FM. (δεν είμαι κατοζος του συγκεκριμένου μοντέλου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το ψηνω και εγω το κινητο παιδια Το μονο που με χαλαει η ελειψη 800αρας Aπο οτι βλεπω δεν εχει FM tuner Mπορει καποιος κατοχος να το τσεκαρει? (στο banggood αναφερει πως εχει) ''Other Features 3G, 4G, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, tethering & portable hotspot, etc'' Είναι λίγο κουλό να φοράει exynos και να μην έχει 800 έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Από σήμερα σε στοκ στο bangood . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ανέβηκε και η τιμή Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 μπα, απλά άλλαξε το κουπόνι. 6BGOP6 το νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Είσαι ωραίος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Είσαι ωραίος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌσοι το πάρετε παιδιά να τα λέμε από δω από τι φενεται θα ξανανιώσει αυτό το κινητακι με τις τιμές του bangood....ελπίζω σε 10 μερουλες να τα έχουμε στα χέρια μας εφόσον ξεκινάνε οι αποστολές πλέον...!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts