yakinthi Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι για pc. Τί μου προτείνετε? Το τελευταίο που είχα παίξει πρίν κάτι λίγα χρόνια ήταν το Monkey Island. Πρόσφατα είδα σε εναν φίλο τους πειρατές της καραιβηκής. Τί μου προτείνετε να πάρω? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaros Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Αν θέλεις περιπέτεια να παρεις το prince of percia warrior within. Αν σου αρέσει η ταχύτηττα και τα αμάξια το need for speed underground 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Παιχνίδια που πλησιάζουν το Monkey Island, είναι τα broken sword 1-2-3, όπως επίσης και το Syberia 2. Επίσης, σου προτείνω, αν σου αρέσουν παιχνίδια τύπου Diablo, να παίξεις το Sacred. Προσωπικά, επειδή έχω πεθυμήσει τα επιτραπέζια RPG, άρχισα να παίζω τα Baldur's Gate Ι-ΙΙ. Βέβαια, αν δεν μας πεις τι παιχνίδια σ'αρέσουν, δεν θα έλεγα ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Βασικα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα. Το Monkey που έπαιξα μου φάνηκε καλό. Πολύ πιο παλιά είχα παίξει και Indiana Jones. Τέτοιο στυλ θέλω. Racing δεν θέλω, έχω στο xbox.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Βασικά έχω πολύυυυυυυυυ καιρό χρόνο να ασχοληθώ με παιχνίδια! Χρόνια θα έλεγα...πάντος έχω να ανφέρω κάποια που με κόλησαν για τα καλά! Το Max Payne (1+2)! ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!! Σηλαδή θα κολήσεις για τις ώρες!!! Και το Medal Of Honor! Επίσης κορυφή πολεμικό!!! Τέλειο!!! Πρέπει να ψάξω να τα βρω να αρχίσω πάλι να παίζω μαζί τους.... :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Προτείνω : Prince Of Percia: Warrior Within πολύ καλό αλλα δύσκολο(αρα ακόμα καλύτερο !) The Sims 2 Μόνο αν σου αρέσουν αυτά τα ειδη παιχνιδιου, αν σου αρέσουν το πολύ πολυ να κολήσεις σε αυτό και να μην παίξεις κανένα άλλο παιχνίδι... δεν μπορώ να σκεφτώ κατι άλλο τώρα, θα επάνέλθω σε λίγο με νέες προτάσεις... ;) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Βασικα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα. Το Monkey που έπαιξα μου φάνηκε καλό. Πολύ πιο παλιά είχα παίξει και Indiana Jones. Τέτοιο στυλ θέλω. Racing δεν θέλω, έχω στο xbox.. Οπότε πάμε στα adventure games. Μάλιστα... όπως είπα, η σειρά Broken Sword 1-2-3 είναι καταπληκτική. Επίσης, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το The Longest Journey. Είναι απλώς απίστευτο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Επίσης ένα πολύ ευχάριστο παιχνιδάκι είναι και το Harry Potter and the prisoner of Azkaban :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Επίσης ένα πολύ ευχάριστο παιχνιδάκι είναι και το Harry Potter and the prisoner of Azkaban :w00t: :w00t: Μπα, παρα είναι εύκολο... το έκανα δώρο στον αδερφο μου και επαιξα λιγο κι εγω και το τερματισα πολύ γρήγορα... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpil Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι για pc. Τί μου προτείνετε? Το τελευταίο που είχα παίξει πρίν κάτι λίγα χρόνια ήταν το Monkey Island. Πρόσφατα είδα σε εναν φίλο τους πειρατές της καραιβηκής. Τί μου προτείνετε να πάρω? NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 !!!!!!! Ama saresoune ta racing games den yparxei kati kaslytero ston kosmo ton arcade racing !!! Παράθεση life is short live well (like my friend nectons says) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Ena wraio paixnidi san to monkey island, einai to Runaway: A road trip adventure(3CD) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Εγώ προτείνω το Mafia, γιατί μου αρέσει πολύ το concept του. Ζεις στη δεκαετία του '30 στην Αμερική, βγάζεις το ψωμί σου ως ταξιτζής μέχρι που έρχεται η ώρα που γίνεσαι μέλος της μαφίας και προσπαθείς να βγάλεις απ' τη μέση τους αντιπάλους σου. Επίσης, μου άρεσε πολύ το GTA: Vice City πάλι για το concept του (mid 80s) αλλά και για τα κορυφαία soundtracks του. Τώρα, αν θέλεις κάτι πιο πρόσφατο συνιστώ να περιμένεις (μαζί με όλον τον κόσμο βασικά :p ) την άφιξη του GTA: San Andreas για Η/Υ. Τα παραπάνω βέβαια προτείνονται με δεδομένο ότι σου αρέσει το "λίγο απ' όλα" που λέω εγώ: λίγο όπλα, λίγο αυτοκίνητα, λίγο περπάτημα κλπ. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Τώρα, αν θέλεις κάτι πιο πρόσφατο συνιστώ να περιμένεις (μαζί με όλον τον κόσμο βασικά :p ) την άφιξη του GTA: San Andreas για Η/Υ.Το οποίο αναμένεται τον Ιούνιο και θα έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, η πόλη στην οποία κινείσαι είναι πολύ μεγαλύτερη. Aπό τα καλύτερα παιχνίδια :D Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Για τους fan του ειδους το pro evolution 4.Εθιστικο παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι για pc. Τί μου προτείνετε? Το τελευταίο που είχα παίξει πρίν κάτι λίγα χρόνια ήταν το Monkey Island. Πρόσφατα είδα σε εναν φίλο τους πειρατές της καραιβηκής. Τί μου προτείνετε να πάρω? Για να καταλάβω, ζητάς παιχνίδι με πειρατές ή παιχνίδι στο στυλ του Monkey Island; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Half-Life 2 και μετα.... το χαος Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Εγω προτεινω το rome total war πολυ καλο ειναι και το GTA SAN ANDEREAS kai to football manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Για να καταλάβω, ζητάς παιχνίδι με πειρατές ή παιχνίδι στο στυλ του Monkey Island; Στο στύλ του monkey. Όχι απαραίτητα με πειρατές.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenmileqtek Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 ean thes se styl monkey island pare to runaway : road to adventure kai ena allo kalo adventure einai to moment of silence poy moiazei me to syberia alla kalutero. Παράθεση :shoot: Lan Games? ONLY Medal of Honor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Το Grim Fandago ειναι φοβερο adventure, δε ξερω βεβαια που θα το βρεις τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Το οποίο αναμένεται τον Ιούνιο και θα έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, η πόλη στην οποία κινείσαι είναι πολύ μεγαλύτερη. Aπό τα καλύτερα παιχνίδια :D Και συγκεκριμενα της 10 Ιουνιου που διαβασα σε ενα περιοδικο. Η πολη θα ειναι μεγαλη, οπως ειπε ο φιλος mcde, θα μπορεις ακομα να κολυμπας , να τρεφεσε για να ζησεις , θα εχει και ποδηλατακι και πολλα αλλα. Εγω σου προτεινω το GTA San Andreas να ερθει.Σε στυλ monkey island παρε το runaway ειναι καλο. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εκτός από μεγάλα βιβλιοπωλεία (πχ ελευθερουδάκης), που αλλού μπορώ να τα βρω αυτά τα παιχνίδια? Αν γνωρίζει κανείς και από περιοχή Μαρούσι.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εκτός από μεγάλα βιβλιοπωλεία (πχ ελευθερουδάκης), που αλλού μπορώ να τα βρω αυτά τα παιχνίδια? Αν γνωρίζει κανείς και από περιοχή Μαρούσι.. Μπορεις να πας στο Πλαισιο, Λ. Κηφισιας λιγο μετα τα Macdonalds (Κηφισια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Έχει πλαίσιο εκεί? Ούτε που το είχα δει ποτέ!!! Θα το δοκιμάσω. Μερσί. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnSa_JS Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Prince Of Percia: Warrior Within 4-EVER (Αν θες δράση και περιπέτεια και κάποιο σενάριο.) Παράθεση G14VVH$ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts