sequent_c Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 τελικά ο οδηγός είναι σωστός!πολύ προσοχή στην επιλογή των θυρών (com) από το activesync - file -> Connection Settings -> Allow serial cable......COM port.Άψογο δουλεύει μια χαρά. δηλαδή ποια com port έχεις ρυθμίσει στο active sync του pc? εγώ βάζω com 4 και στο ppc πάλι com 4 αλλα και πάλι γραφει ότι συνδέεται και συγχρονισμός δεν γίνεται. επίσης να πω κάτι σε όσους την ώρα που κάνουν τις ρυθμίσεις τους εμφανίζει για κλάσματα δευτερολέπτου τα bt tools και μετά εξαφανίζονται είναι γιατί απλά τρέχουν στο backround ,,,με έναν task manager λύνεται το πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 δηλαδή ποια com port έχεις ρυθμίσει στο active sync του pc? εγώ βάζω com 4 και στο ppc πάλι com 4 αλλα και πάλι γραφει ότι συνδέεται και συγχρονισμός δεν γίνεται. επίσης να πω κάτι σε όσους την ώρα που κάνουν τις ρυθμίσεις τους εμφανίζει για κλάσματα δευτερολέπτου τα bt tools και μετά εξαφανίζονται είναι γιατί απλά τρέχουν στο backround ,,,με έναν task manager λύνεται το πρόβλημα αυτό. μήπως η 4 χρησιμοποιείται από άλλη διεργασία?π.χ από το μοντεμ σου? μπορείς με τους default drivers m$ xp να ορίσεις αφού εγκαταστήσεις τη συσκευή σου και κάνεις συγχρονισμό μέσω καλωδίου μια φορά,να ορίσεις com ειδερχομένων μόνο για το σ100...ειδάλλως κοίταξε στο activesync του s100->εργαλεία->επιλογές->tab pc επιλογές->να είναι επιλεγμένος ο συγχρονισμός μέσω της σύνδεσης activesync ***** (που ***** το όνομα που έχεις ΄δωσει στον υπολογιστή σου για τη σύνδεησ ΒΤ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 μήπως η 4 χρησιμοποιείται από άλλη διεργασία?π.χ από το μοντεμ σου? μπορείς με τους default drivers m$ xp να ορίσεις αφού εγκαταστήσεις τη συσκευή σου και κάνεις συγχρονισμό μέσω καλωδίου μια φορά,να ορίσεις com ειδερχομένων μόνο για το σ100...ειδάλλως κοίταξε στο activesync του s100->εργαλεία->επιλογές->tab pc επιλογές->να είναι επιλεγμένος ο συγχρονισμός μέσω της σύνδεσης activesync ***** (που ***** το όνομα που έχεις ΄δωσει στον υπολογιστή σου για τη σύνδεησ ΒΤ) εντάξει το κατάφερα ...ήταν υπόθεση 5 λεπτών να τα σεταρω όλα ... είχα και προηγουμενη εμπειρία από άλλες συσκευές ... ;) πρέπει να πω ότι τα bt tools είναι χρήσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. March 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ. ΕΙΠΑΜΕ FAQ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ FORUM. ΜΟΝΟ ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΤO IMATE\S100. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ MODERATOR ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ THREAD. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Ναι χάρηκα πολύ... Για να γίνει FAQ πρέπει να περάσουν 100 posts από εδώ και κάποιοι να θελήσουν να βοηθήσουν... Βγαίνει απο επισημασμένο, καθώς ο Muck Smith δεν διάβασε καλα τι είχα γράψει... Ασχοληθείτε παρακαλώ με το πως θέλετε να το φτιάξετε, ΑΝ θέλετε. pontios δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κάποιον τι θα γράψει... Δεν γίνεται με τη βία αυτό. Φεύγει απο επισημασμένο, και θα ανέβει στην τελική του μορφή... Περιμένω να δω τις γνώσεις σας... Οι άλλοι gurus προφανώς δεν θέλουν να συμμετάσχουν. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Αν αγοραστεί το S100 απ' έξω π.χ. expansys, handit κ.α. μπορεί να περαστεί το ελληνικό περιβάλλον της ACE Hellas χωρίς πρόβλημα;;; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 οχι. ουτε καν να πληρωσεις. ντροπη τους... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. March 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Τώρα που το κανονικό FAQ είναι τελειωμένο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61812 μπορείτε παρακαλώ να το κλειδώσετε και να το κάνετε επισημασμένο. Επίσης εάν γίνεται να μου επιτρέπεται να κάνω αλλαγές όταν θα χρειάζεται. Ευχαριστώ Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Φαγώθηκες με αυτό το FAQ:whip::p Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω και έχοντας εκτιμήσει τον χρόνο που ξόδεψες θα σου πω οτι αυτό δεν είναι FAQ. Κατ'αρχήν είναι χαοτικό και δεν διαβάζεται, εγώ δεν τολμάω να το επιχειρήσω. Επιπλέον έχει πολλές άχρηστες ερωτήσεις, οι οποίες δεν είναι Frequently Asked Questions. Xάθηκε ο κόσμος να βάλεις κανένα bold, χρώμα ώστε να το κάνεις πιο ευανάγνωστο αλλά και να τραβήξει το ενδιαφέρον του υποψήφιου αναγνώστη; Δεν νομίζω οτι αυτό είναι το FAQ που ταιριάζει στο myphone.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. March 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Φίλε μου ευχαριστώ για την κριτική σου. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια πρώτη προσπάθεια. Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε. Όταν κάποιος moderator αξειωθεί και το κάνει επησημασμένο και το κλειδώσει ώστε να μπορώ μόνο εγώ να το αλλάζω θα το τελειωποιήσω βάζοντας όλες τις ερωτήσεις στην αρχή με link στην απάντηση. Βλέποντας όμως ότι για την ώρα κανείς δεν ξοδεύει τα 2 λεπτά που χρειάζεται για να γίνει θα εκτιμούσα το να μην εκφέρετε γνώμη για κάτι που εσείς μπορεί να θεωρήτε μη σημαντικό αλλά άλλοι θα τους φανεί πάρα πολύ χρήσιμο. Νομίζω κανείς δεν θα παραπωνεθεί να διαβάσει 76 ερωτήσεις από το να διαβάσει 77 σελίδες. Και πολλοί θα σταματήσουν να ρωτάνε τα ίδια συνέχεια. Εάν νομίζεις διαφορετικά είναι δικαώμα σου αλλά όπως δεν θέλω να επιβάλω σε κανέναν την άποψη μου έτσι και εγώ νομίζω ότι δικαούμαι να μην συμφωνώ καθόλου με την δική σου. Φιλικά, Μάριος Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Aυτή τη λογική δεν μπορώ να την καταλάβω.:fool: Αν θέλεις τόσο πολύ το θέμα σου να γίνει επισημασμένο τελειοποίησέ το. Γιατί να γίνει πρώτα επισημασμένο και μετά να το τροποποιήσεις; Επιπλέον το αν θα γίνει ή όχι δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, αλλά των υπευθυνων του forum. Εγώ αν ήμουν Mod αυτό το dump ερωταπαντήσεων δεν θα το έκανα sticky. Μην ξεχνάς οτι έχει πολλά λάθη, ατέλειες, παραλείψεις κτλ κτλ... btw και επισημασμένο να γίνει το θέμα σου δεν θα κερδίσεις και τίποτα!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 johner... ασε την κριτική. Τουλάχιστον ο pontios χάλασε 2 ώρες απο τη ζωή του για να το γράψει. Είναι πολλά περισσότερα από ότι έκαναν πολλοί "ξερόλες" εδώ μέσα. ;) Όσο για το θέμα... Θα το ελέγξει ο αρμόδιος Mod, θα το φτιάξει σε μορφή για FAQ και όταν είναι η ώρα του θα ανέβει. Φίλε pontios εδώ κάποια πράγματα λειτουργούν με κάποιους κανόνες τους οποίους τους θέτει ο Admin και ο Mod του forum. Εσύ έκανες ένα FAQ, δεν μπορείς όμως να δίνεις εντολές για το τι θέλεις να γίνει με αυτό. Υπάρχουν αρμόδιοι που θα το αναλάβουν. Όταν είναι σε μορφή να ανέβει θα ανέβει όπως πρέπει με το όνομά σου επάνω. Μέχρι τότε εσύ και όποιος άλλος θέλει, μπορεί να το βελτιοποιήσει και να το στείλει στους Mods σύμφωνα με τη λογική του. Κάνετε υπομονή, και ΕΔΩ αν θέλετε ποστάρετε οτι άλλες προσθήκες θέλετε. Ευχαριστώ. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. March 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Φίλε μου Mythozz ευχαριστώ πολύ. Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες. Μια διευκρίνηση μόνο. Ούτε διαταγή έδωσα ούτε απαίτησα. Εάν δεις σε όλα μου τα post το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω εάν γίνεται. Εγώ ξεκίνησα την προσπάθεια και για προσωπική μου χρήση το έχω και θα το συμπληρώνω. Ελπίζω απλώς να χρησιμευσει και σε άλλους. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή :) Αρχικά συγχαρητήρια για τον χρόνο και τον κόπο του φίλου pontios. Eίναι ευνόητο ότι το εν λόγω κείμενο δεν έχει τελική μορφή. Θα διαμορφωθεί (χρώματα, bold, ορθογραφία, πιθανά λάθη κτλ) και θα χρησιμοποιηθεί κατάλληλα στο φόρουμ μας, φυσικά με το nickname του χρήστη που το ξεκίνησε. Για να συνεχίζουμε :geek: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xCoder Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Καλημέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο τόπικ αλλά θα παραθέσω το δικό μου θέμα μιας και έχω το S100... Λοιπόν.. αρχικά έκανα export από το PalmOne M130 όλες τις επαφές σε αρχείο .CSV και έπειτα τα έκανα import στο Outlook 2003. Προσπάθησα λοιπόν να συγχρονήσω το S100 με το outlook για να πάρω τις επαφές αλλά ο συγχρονισμός απέτυχε... :mad: Είμαι απόλυτα βέβαιος οτι δεν έχω κάνει κάτι λάθος... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνω αυτή τη δουλειά χωρίς την χρήση συγχρονισμού του pda με το outlook ;; :confused: Παράθεση In the flat field :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 θα εκτιμούσα το να μην εκφέρετε γνώμη johner... ασε την κριτική. Eυχαριστώ για την ελευθερία λόγου που μας παρέχει το myphone!:p Δεν θα σας ενοχλήσω ξανά στο θέμα σας, γράψτε ο,τι θέλετε συγνώμη που εγώ ο "ξερόλας" σας διέκοψα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. March 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 θα εκτιμούσα το να μην εκφέρετε γνώμη για κάτι που εσείς μπορεί να θεωρήτε μη σημαντικό αλλά άλλοι θα τους φανεί πάρα πολύ χρήσιμο. Φίλε μου Johner το να κόβουμε και ράβουμε κάτι που λέει ο άλλος στα μέτρα μας δεν νομίζω ότι αρμόζει σε κάποιον που έχει γράψει 4648 μυνήματα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό και μόνο σε κατατάσει σε μέλος άξιο σεβασμού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να χλευάζεις την δουλειά κάποιου όσο ασήμαντη και εάν σου φαίνεται. Δεν με πειράζει να πεις την γνώμη σου και να κάνεις την κριτική σου. Αλλά σεβάσου τον κόπο μου στο να προσπαθήσω να κάνω μια αρχή. Ελπίζω να μην σε χαλάσουν και άλλο αυτά που λέω και να μην διστάσεις στο μέλλον να ξαναπείς την γνώμη σου αλλά με άλλον τρόπο. Φιλικά, Μάριος Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts