BMW_E36 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Geia sas .Tha ithela tin gnomh sas , SE W800 h Nokia 6681 . Pleon i diafora timhs tous einai arketa mikrh an den kano lathos . Aksizei to Nokia apo apopsh poiotitas hxou se sxesh me to W800 ? φιλε κουκουρουκος καταρχην καλως ηρθες... λοιπον εγω μια ζωη νοκια ειχα και ποτε δεν ημουν τοσο ευχαριστημενος οσο τωρα που εχω το w800i. Πλεον πιστευω οτι μονο το ν91 θα αξιζει απο τα νοκια... Το w800i το εχω συγκρινει με το 6680 και το παταω κυριολεκτικα στ' αυτια... και στον ηχο και στην εικονα... οποτε εγω σου προτεινω το w800i με κλειστα ματια... και με 512 μνημη παρακαλω... :) Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 epeidh ekana olikh giagrafh kai exasa ta mamisia themes tou w800 mhpws 3erei kapoios pou mporw na ta brw ka8ws episeis kai mia efarmogh ia remote control tou media player 10? λοιπον... τα θεματα ειναι εδω και η εφαρμογη ειναι εδω και ο κωδικος για unzip ειναι chipeduk Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Thanks BMW_E36 . Nomiza oti to nokia 6681 einai apla pio poiotiko , pio kalh kataskeuh , kai gneika stis baries efarmoges , opos px egrafh kai anaparagogh video einai kalutero . Distixos kanena apo ta duo den exo dokimasei apo monos mou gia na do ti pragmatika paizei . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 φιλε κουκουρουκος καταρχην καλως ηρθες... λοιπον εγω μια ζωη νοκια ειχα και ποτε δεν ημουν τοσο ευχαριστημενος οσο τωρα που εχω το w800i. Πλεον πιστευω οτι μονο το ν91 θα αξιζει απο τα νοκια... Το w800i το εχω συγκρινει με το 6680 και το παταω κυριολεκτικα στ' αυτια... και στον ηχο και στην εικονα... οποτε εγω σου προτεινω το w800i με κλειστα ματια... και με 512 μνημη παρακαλω... :) και με 200 euro περιπου φθηνοτερο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Gia to 6681 milao oxi to 6680 :) Times germanou tora apo oti blepo 6681 : 467 euro W800i : 424 euro Den nomizo na einai kai i trelh diafora . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Gia to 6681 milao oxi to 6680 :) Times germanou tora apo oti blepo 6681 : 467 euro W800i : 424 euro Den nomizo na einai kai i trelh diafora . ναι το καταλαβα... απλως ο φιλος raver σταθηκε στο προηγουμενο μηνυμα μου που γραφω για το 6680, γι αυτο ειπε και 200 ευρο διαφορα... παντως αν σκεφτεις οτι το 6681 ερχετε με 64σαρα και το W800i με 512, τοτε ειναι μεγαλη η διαφορα... Αν παρεις ενα 6681 467+80 (η 512) =547 ευρω, αρα το 6681 θα σου βγει 123 ευρω παραπανω με μια 512... Παντως προσωπικα σου λεω μην το ψαχνεις καθολου το θεμα... W800i και Αγιος ο Θεος... εκτος αν θελεις symbian... τοτε παω πασο... Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 xaxaaxax chat to kaname . :) Telos panton kai ego W800i goustaro polu , alla leo ti allo antistixo paizei , kai mono to 6681 mou irthe sto mualo .Exete eseis tipote allo sto mualo sas ? Apla einai mia teleuataia ereuna prin ti agora :) . Euxaristo gia ta reply !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Eπειδη δεν παακολουθω το θεμα, μηπως μπορει καποιος να μου πει αν εχει κυκλοφοησει το W800 σε VL; Αν καποιος το πηρε ετσι θα μπορουσε να αναφερει απο πιο καταστημα συγκεκρημενα; █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 exariistw poly bmw, make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Eπειδη δεν παακολουθω το θεμα, μηπως μπορει καποιος να μου πει αν εχει κυκλοφοησει το W800 σε VL; Αν καποιος το πηρε ετσι θα μπορουσε να αναφερει απο πιο καταστημα συγκεκρημενα; δεν κυκλοφορησε και ουτε και προκειται :!: S.E. speaking ;) :) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 skeftomai na parw mia 1 giga mnimi to magazi pou piga , exei 2 , mia sony kai mia san disk stin idia timi! eseis pia 8ewrite pio aksiopisti kai pia pio grigori!? pia 8a pernate??? So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 ego pantos tha eperna tin sony Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 ρε παιδια μπορουμε να βαλουμε με καποιο τροπο τα πλαισια της καμερας του κ750 στο w800? η απλα να προσθεσουμε για οποιον δεν καταλαβε εννοω καμερα>ρυθμισεις>τροπος ληψης>πλαισια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 ma nomizw pws to w800 exei merika plaisia hdh make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 δεν κυκλοφορησε και ουτε και προκειται :!: S.E. speaking ;) :) Nαι αλλα πωλειται σε καταστηματα βονταφον(επιδοτηση) ; Ετσι δεν ειναι; Το εχει παρει κανεις η δεν το εχουν φερει ακομα; :worry: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 ma nomizw pws to w800 exei merika plaisia hdh exei 12 to k 27 diaforetika kai poly kalytera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Eπειδη δεν παακολουθω το θεμα, μηπως μπορει καποιος να μου πει αν εχει κυκλοφοησει το W800 σε VL; Αν καποιος το πηρε ετσι θα μπορουσε να αναφερει απο πιο καταστημα συγκεκρημενα; όχι δεν έχει κυκλοφορήσει και ΔΕΝ πρόκειται να κυκλοφορήσε σε Vodafone live θα πουλιέται παρόλα αυτά απο τα καταστήματα της Vodafone (δεν ξέρω ποσο θα το θάψουν λόγω του Sharp V 903) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Αυτή τη στιγμή η Voda δεν το έχει διαθέσιμο στη Θεσ/νικη , έχω πάρει σε καμιά 10αριά καταστήματα κι όλοι λένε δεν έχουν συσκευή και θα φέρουν σε 1-2 βδομάδες... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Nαι αλλα πωλειται σε καταστηματα βονταφον(επιδοτηση) ; Ετσι δεν ειναι; Το εχει παρει κανεις η δεν το εχουν φερει ακομα; :worry: οχι live ομως :!: ;) :) :cool: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Nαι αλλα πωλειται σε καταστηματα βονταφον(επιδοτηση) ; Ετσι δεν ειναι; Το εχει παρει κανεις η δεν το εχουν φερει ακομα; :worry: Το εχουν φέρει. Το εχω δει εγω με τα μάτια μου και μου το έδιναν και 320 ευρό αφαιρώντας και 95 ευρό επιδότηση σύν κάποιο μπονους νομίζω. Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 λοιπόν το βρήκα στο 9 volto με 400Ε!! με ΦΠΑ απο ότι έχω καταλάβει http://www.9volto.gr/catalog/product_info.php?products_id=976 Να υποθέσω ότι θα αρχίσει να πέφτει ή τιμή; ή μάλλον απλά το κατάστημα πουλάει φθηνότερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Το εχουν φέρει. Το εχω δει εγω με τα μάτια μου και μου το έδιναν και 320 ευρό αφαιρώντας και 95 ευρό επιδότηση σύν κάποιο μπονους νομίζω. Nαι, αλλασε πιο καταστημα; █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 update sto w800 ποτε θα βγει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 έχει κυκλοφορήσει ήδη 2η έκδοση, αλλά δεν έχει μπεί στο site της Sony το αναφέρουν και στο site του 9volto.gr που τσέκαρα σήμερα τιμές (στο ελληνικό κεντρική σελίδα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Hello..sto play mode to shuffle kai to loop ti einai? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts