Jump to content

Κινητο μεχρι 180

therock
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτα τα χρηματα υπαρχουν στην ακρη, τι ειναι το καλυτερο που μπορω να αγορασω? Δε θελω κινεζικα μονο προσφορες απο Ελληνικη Αγορα και ειδικοτερα αν υπαρχει και καποια προσφορα μεσα στην εβδομαδα λογω της εβδομαδας εκπτωσεων. Μεχρι στιγμης το Huawei P8 Lite κοιταζω και προσπαθω να βρω και τιποτα αλλο

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

βιαζεσαι; αν οχι, περιμενε τις προσφορες των γιορτων.

το π8 λιτε καλο ειναι, αλλα παλιο πλεον. αν μπορεις να αναιβεις για το π9 λιτε, πανε ;)

Το ψιλοβιαζομαι και δεν εγγαται κανεις οτι θα χει και καλυτερες προσφορες στις γιορτες. Περα απο P8/P9 εχει κανενα αλλο να χω υποψιν μου?

Στις γιορτές σίγουρα θα βγουν πρόσφερε σε συσκευές. Αν ωστόσο βιάζεσαι αρκετά για μένα μπορείς να παίξεις μπάλα στα Huawei P9 lite, Honor 7 lite και Moto G4 με σειρά προτεραιότητας. Αν δεν μπορείς να ανέβεις μέχρι τα 205 που έχει περίπου το P9 τότε το Honor 7 lite είναι σχεδόν ή ίδια συσκευή με λίγο χειρότερη οθόνη και λίγο χειρότερα ηχεία. Αν θες κάτι μεγαλύτερο, με stock Android δες το Moto. Δεν νομίζω ότι αξίζει να κοιτάξεις το P8 lite όταν κυκλοφορούν αυτές οι συσκευές

Αυτα τα χρηματα υπαρχουν στην ακρη, τι ειναι το καλυτερο που μπορω να αγορασω? Δε θελω κινεζικα μονο προσφορες απο Ελληνικη Αγορα και ειδικοτερα αν υπαρχει και καποια προσφορα μεσα στην εβδομαδα λογω της εβδομαδας εκπτωσεων. Μεχρι στιγμης το Huawei P8 Lite κοιταζω και προσπαθω να βρω και τιποτα αλλο

Εγω προτεινω xiaomi redmi note 3 pro 2/16 στα 160€ απο σκρουτζομαγαζα.Ασε τα huawei αμα καιγεσαι για συσκευη τωρα.

Να ξερεις οτι ειναι η kenzo εκδοση και οχι η international(kate).Η διαφορα ειναι οτι δεν εχει την 800αρα στο 4G,που με Wind θα εχεις θεμα.Με τις αλλες δεν θα εχεις τοσο θεμα με το σημα 4G.Θα πιανεις αλλα οχι παντου και ειδικα σε εσωτερικους χωρους.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε αυτά τα χρήματα αξίζει περισσότερο να κοιτάξεις κάποια ποιοτική κινεζική εταιρεία. Xiaomi που πρότεινε ο φίλος και meizu είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Το ψιλοβιαζομαι και δεν εγγαται κανεις οτι θα χει και καλυτερες προσφορες στις γιορτες. Περα απο P8/P9 εχει κανενα αλλο να χω υποψιν μου?

Τοτε χτυπα το π8.

Καποιο μοτορολα θα σε ενδιέφερε?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δε ειναι για μενα και δε θελω κινεζικα. Πηρα το redmi 2 για τον πατερα μου και ηταν αχρηστο. Ο ανθρωπος δυσκολευεται να γραψει ενα μυνημα ποσο μαλλον να κατσει να ασχοληθει να το εξελληνισει τα διαφορα θεματα. Το ιδιο και αυτο που ειναι παλι συγγενη και δε θα καθεται με τις ωρες να το παραμετροποιει. Αυστηρα μονο κατι που κυκλοφορει στην Ελληνικη αγορα. P8 lite μαλλον γιατι δε βλεπω αλλο. Και δε θελει να δωσει τα 60 ευρω παραπανω να παρει P9 lite

Στην black Friday έπαιξε σε πολλά μαγαζιά προσφορά το p9 lite 2/16 στα 179€.

Και εγώ τότε το πήρα.

Θα βρεις σε γειτονικό φόρουμ και αλλού αγγελιες για πώληση σφραγισμενων με ένα μικρό καπέλο.

Το P9lite κοστίζει 210€ περίπου στο σκρούτζ όχι 240€, είναι μικρή η διαφορά για το πόσα παραπάνω παίρνεις, ενώ το Honor το βρίσκεις και στα 185€ νομίζω. Ο,τι θέλει κανείς βέβαια

Οκ ρε μαγκες ευχαριστω, αυτη τη βδομαδα αποφασιζω, οποτε βλεπουμε ποια θα ναι η καταληξη