xristos69 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Πες μας οτι ποστάρεις γράφοντας με τη βοήθεια του osk να τρελαθούμε τώρα :lol: Να τρελαθεις! να τρελαθεις! με αυτό γραφω!!! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Περιμένω να περάσει η ώρα να φύγω για τη σχολή.! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Να τρελαθεις! να τρελαθεις! με αυτό γραφω!!! :w00t: Πάντως αυτό που κάνεις μπορεί να αποτελέσει αιτία μυωπίας ή άλλης ζημιάς στα μάτια σου.Όπως δεν κάνει να διαβάζουμε ξαπλωμένοι,έτσι δεν κάνει και να κοιτάμε το ταβάνι όταν έχει αυτό στοιχεία τα οποία πρέπει να επεξεργαζόμαστε με τα μάτια μας και το μυαλό μας.(Αλλιώς το κοιτάμε ελεύθερα).Το περισσότερο αποδεκτό είναι αστεράκια με φεγγαράκι που φωσφωρίζουνε τη νύχτα. :w00t: Όσο για το τι κάνω...Μια απ'τα ίδια με τον από πάνω Χ Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 tora upoti8ete pos troo... kapoio waterproof plhktrologio exete na mou protinete giati sto diko mou tou aresei h pepsi... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 τωρα απλα ταξιδευω μεσα στις σελιδες του πιο αγαπημενου μου site myphone for ever Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 ...και τωρα τρωω τον ελαχιστο ελευθερο χρονο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 υποτιτηετε οτι περνας καλα των ελευθερω χρονο μου αλλα τελικα τον περναω περνοντας ενα πολυ σκληρο ναρκοτικο που λεγετε forums (οχι μονο αυτο εδω. και αλλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 ypotithete oti barieme k den exw ti na kanw..k lew..as mpw sto internet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Υποτίθεται πως διαβάζω για το proficiency :w00t: :shifty: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Υποτίθεται πως διαβάζω για το proficiency :w00t: :shifty: :p Μου φαίνεται πως θα συνεχίσεις να το θες... :lol: :whistle: :secret: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 emena pali..simera mou estilan oti perasa to michigan(lower)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Μου φαίνεται πως θα συνεχίσεις να το θες... :lol: :whistle: :secret: ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΑΜΕΣΩΣ :p :mad: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 μόλις γύρισα από πλατεία άθωνος και προσπαθώ να περάσω τις φώτο απο την καμερα->pc αλλά γαμώτο γυρίζει γύρω γύρω όλο το δωμάτιο και δεν μπορώ:geek::wacko::blink: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 pws ginete ayto??(na girizei to dwmatio??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Αν έχεις κοπανήσει 3-4 μπύρες,γυρίζει και παραγυρίζει.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 αυτη τη στιγμη ριχνω μια ματια στο αγαπητο μου myphone και αμεσως μετα θα βγω για τον αποκριατικο περιπατο και για κανενα καφε τελευταιο post για τωρα φιλακια σε ολους καλες αποκριες να χουμε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Σκοτωνω την ωρα μου.Λετε να με πανε μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Τώρα είμαι στη φάση της συνέχειας της γαλήνιας ζωης μου... Για αλλαγές στο τι κάνω, 8α στείλω εδώ ένα μήνυμα. Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 λοιπον προσεξτε σκηνικο αυτη τη στιγμη. εγω ξααααπλα και κουκουλωμενος στο κρεβατι,με το ασυρματο οπτικο ποντικι κατω απο τα σκεπασματα,χρηση του εικονικου πληκτρολογιου των windows και το desktop του υπολογιστη να προβαλεται μεσω βιντεοπροβολεα στο ταβανι δινοντας μου μια οθονουλα....3 μετρων! :cool: Aχ... σε ζηλεύω... μακάρι να είχα κι εγώ ένα οπτικό ποντίκι. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 akoloytho pista tis odigies toy filoy xristos69 dld eimai sto krebati me to asyrmato podiki oxi optiko alla kati kanei k ayto kseplomenos koykoylomenos exo emfanisei to eikoniko plhktrologio gia atoma me eidikes anages(oyden sxolion) k apolambano to myphone mes thn zesta Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Aχ... σε ζηλεύω... μακάρι να είχα κι εγώ ένα οπτικό ποντίκι. χαχαχα το οπτικό ποντίκι είναι το δύσκολο ή ο προβολέας? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Sorry ρε συ Χρήστο αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Είχε πλάκα έτσι όπως το έγραψες, σαν ένα ακόμη θαύμα της τεχνολογίας που κρατάς στα χέρια σου. Πάντως πλάκα-πλάκα όποιος έχει μεράκι φτιάχνει και προβολέα πολύ πιο φτηνά, μικρότερο κόστος συντήρησης και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους εμπορικούς: http://www.tomshardware.com/howto/20041113/index.html με demo video και part2 http://www.tomshardware.com/howto/20041201/index.html Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Sorry ρε συ Χρήστο αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Είχε πλάκα έτσι όπως το έγραψες, σαν ένα ακόμη θαύμα της τεχνολογίας που κρατάς στα χέρια σου. ε καλά εγω δεν το ανέφερα σαν τεχνολογικό θαύμα αλλα σαν διαφορά κόστους που έχει ενας προβολέας με ενα.....οπτικό ποντίκι :) Με λίγα λόγια είναι πιο ευκολο να δώσεις 30 ευρώ για το ποντίκι παρά 1500+ για τον προβολέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Tελοσπάντων ο νοών νοητό. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts