Jump to content

Πότε θα στολίσετε;;

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μόνος εχω περάσει γιορτές και οικογενειακά και με συγγενείς και με παρέα και με άσχετους.

Νομίζω μόνος πέρασα καλύτερα από κάθε άλλη φορά!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μόνος εχω περάσει γιορτές και οικογενειακά και με συγγενείς και με παρέα και με άσχετους.

Νομίζω μόνος πέρασα καλύτερα από κάθε άλλη φορά!

Όπως την βρίσκει ο καθένας παιδιά.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Εγώ στολίζω πάντα του Αγίου Νικολάου αν πέσει Σάββατο διαφορετικά το αμέσως επόμενο Σάββατο δηλαδή 7-12 Δεκ. Δηλαδή το 1ο Σάββατο μετά τις 5. Ξεστολίζω πάντα στις 8 Γενάρη δηλαδή την επόμενη του Αη - Γιάννη.

Εγώ στολίζω περίπου στις 15 Δεκέμβρη και ξεστολίζω στις 15 Γενάρη. Ενα μήνα κρατάει το πανηγύρι με τα στολίδια δηλαδή :D

Εγώ στολίζω περίπου στις 15 Δεκέμβρη και ξεστολίζω στις 15 Γενάρη. Ενα μήνα κρατάει το πανηγύρι με τα στολίδια δηλαδή :D

Μετα τις 6 γεναρη τι νοημα εχουν οι στολισμοι?Αν θες να τα χαιρεσαι περισσοτερο,καλυτερα να στολιζεις νωριτερα

Από βδομαδα θα κάνουν εμφάνιση δέντρο και στολίδια!!!

Χτες έγινε ο στολισμός!

Δέντρο, πήλινα με ρεσω, λαμπάκια, μπότες!

Όλο και κάτι νέο θα προσθέσω εντός των ημερων

• 4 weeks later...

Σήμερα ξεστολισαμε.

Και μάλιστα πολύ γρήγορα θα έλεγα! Εντυπωσιάστηκα. Σε ούτε μια ώρα τα μεζεψα/αποθήκευση όλα!

Άντε και του χρόνου παιδια καλά να είμαστε να στολίσουμε!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω χθες ξεστολισα.Για ποτε περασαν οι γιορτες ουτε που το καταλαβα....:( Οταν ημουν ακομα μαθητης μου φαινοταν οτι κρατουσαν περισσοτερο,ισως λογο των παρατεταμενων σχολικων διακοπων.Τωρα σφαιρα περνανε.Παλι καλα που φετος πεσανε ολες οι αργιες σε εργασιμες μερες.

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο αλλάζει η αίσθηση του χρόνου.

Οι εβδομάδες, οι μήνες και τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εγω χθες ξεστολισα.Για ποτε περασαν οι γιορτες ουτε που το καταλαβα....:( Οταν ημουν ακομα μαθητης μου φαινοταν οτι κρατουσαν περισσοτερο,ισως λογο των παρατεταμενων σχολικων διακοπων.Τωρα σφαιρα περνανε.Παλι καλα που φετος πεσανε ολες οι αργιες σε εργασιμες μερες.

Ξέρετε δηλαδή πόσες ημέρες κράταγαν οι σχολικές διακοπές, την εποχή που ήσασταν μικρός;

Απο παντα 15 μερες κρατουσαν,απο 24/12 μεχρι του αη Γιαννιου.Δεν νομιζω να εχει αλλαξει αυτο τωρα

Απο παντα 15 μερες κρατουσαν,απο 24/12 μεχρι του αη Γιαννιου.Δεν νομιζω να εχει αλλαξει αυτο τωρα

Κάποιος φίλος βέβαια έχει δίκιο, που λέει πως όσο μεγαλώνουμε τόσο αλλάζει η αίσθηση του χρόνου. :happy:

Είναι μια μεγάλη και δυσβασταχτη αλήθεια.

Παύλος Παυλίδης 

Όταν ειμασταν μικροί οι διακοπές ειδικά τα Χριστούγεννα κραταγαν πολύ παραπάνω από ότι τώρα. Βγαίναμε κάλαντα 2 3 φορές και γενικά χαιρομασταν με τα πάντα. Τώρα απλά είναι ρουτίνα. Να στολίσουμε το δέντρο να φάμε οικογενειακά Χριστούγεννα ή παραμονή πρωτοχρονιάς και στα φώτα ξεστολισμα. Η καλύτερες ηλικίες είναι από 8 μέχρι 13. Η αθωότητα μας έκανε να βλέπουμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά απο ότι ως μεγάλοι.

Όταν ειμασταν μικροί οι διακοπές ειδικά τα Χριστούγεννα κραταγαν πολύ παραπάνω από ότι τώρα. Βγαίναμε κάλαντα 2 3 φορές και γενικά χαιρομασταν με τα πάντα. Τώρα απλά είναι ρουτίνα. Να στολίσουμε το δέντρο να φάμε οικογενειακά Χριστούγεννα ή παραμονή πρωτοχρονιάς και στα φώτα ξεστολισμα. Η καλύτερες ηλικίες είναι από 8 μέχρι 13. Η αθωότητα μας έκανε να βλέπουμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά απο ότι ως μεγάλοι.
συμφωνω οταν ειμουν μικρος και μαλιστα 80ς αλλη εποχη,τα χριστουγεννα ηταν απλα απολαυση.τα φαγητα,τα δωρα το δεντρο και φυσικα οι αξεχαστες σειρες της ερτ ,καθε χριστ ας πουμε εβαζε τη πριγγηπισσα σισυ,και τη μελωδια της ευτηχιας.

Τωρα περα απ τα φωτακια και το δεντρο, ειναι μια μερα για μενα τιποτα παραπανω.Μαλιστα τοτε ανυπομονουσα για τα τραπεζια με συγγενεις.τωρα δε τα παω καλα με ξαδερφια,και ετσι που εφαγα μαζι τους τα χριστουγεννα με επιανε κατι.τουλαχιστον η γαλοπουλα ηταν νοστιμη χεχε

Απλα ειναι η ολη ατμοσφαιρα με τα χριστουγεννα,και οταν τελιωνουν. σου φερενει μια μικρη απογοητευση.Ιδιως οταν τα παντα ξεστολιζονται.

Για μενα οταν μπαινει τελη οκτωμβρη και αρχιζω να ακουω το ραδιο να παιζει δειλα δειλα χριστουγεν τραγουδια.ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ κατι με προκαλει τελος παντων.:)

αντε τουλαχιστον να ρθει το πασχα:lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• 9 months later...

Πλησιάζουν οι μέρες στολισμού

Ε ρε ποιος θα το περίμενε. Ενώ δε γουσταρα καθόλου, εδώ και 1-2 χρόνια περιπενω πως και πως

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι η όλη ατμόσφαιρα με τον κορονοϊό ίσως. Οι οικογένειες μαζεύονται πιο πολύ μέσα στο σπίτι.

Παύλος Παυλίδης 

Εμείς στολίσαμε ήδη.. Μας έχει μείνει από φοιτητές την Αγγλία που οι στολισμοί άρχιζαν πάντα νωρίς. Και επειδή δουλειά έχω κλείσει από μέσα Δεκεμβρίου και με την καραντίνα βλέπω τα λαμπιόνια και λιώνω στο Netflix το βράδυ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από το αν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια.

Δεν πρέπει να τους το στερήσουμε φέτος λόγω της γενικότερης κατάστασης, τα παιδιά έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός για αυτά είναι ένα είδος ονειροπόλησης.

Παύλος Παυλίδης 

Εγώ πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από το αν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια.

Δεν πρέπει να τους το στερήσουμε φέτος λόγω της γενικότερης κατάστασης, τα παιδιά έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός για αυτά είναι ένα είδος ονειροπόλησης.

Oχι παντα.Καποιοι οντως στολιζουν μονο για τα παιδια, και μολις μεγαλωσουν αρκετα και φυγουν απο το σπιτι των γονιων,οι γονεις παυουν να στολιζουν γιατι βαριουνται/κουραζονται/δεν τους κανει πλεον αισθηση.Οσοι ομως αγαπουν τα Χριστουγεννα και την γιορτινη ατμοσφαιρα στολιζουν καθε χρονο βρεξει χιονισει οσο χρονων κι αν φτασουν εκτος βεβαια συγκλονιστικου απροοπτου(π.χ. απωλεια συγγενικου προσωπου).Φετος με την ασχημη κατασταση που επικρατει λογω καραντινας κτλ κτλ καποιοι δεν θα στολισουν καθολου γιατι πολυ απλα δεν τους κανει κεφι ο στολισμος μεσα σ'ολο αυτο το ψυχοπλακωμα και καποιοι αλλοι θα στολισουν νωριτερα μπας και φτιαξει λιγο η ατμοσφαιρα και γινει λιγο πιο ευχαριστη η αναγκαστικη παραμονη στο σπιτι. Ηδη εχω δει καποια γειτονικα σπιτια να εχουν στολισει.Εγω παντως υπολογιζω να στολισω οπως καθε χρονο το τελευταιο Σ/Κ του Νοεμβριου