Jump to content

Πότε θα στολίσετε;;

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη δηλαδη απο το τέλος των διακοπών.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Τελείωσαν οι διακοπές και σε έχει πάρει από κάτω.. Καταλαβαίνω μαζί σου

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραια εποχη βρηκατε να το ξεθαψετε το θεμα:lol:.Αλλα να μου πεις,αφου περασε και ο 15αυγουστος η επομενη μεγαλη γιορτη ειναι τα Χριστουγεννα....Αν και μου αρεσει πολυ να στολιζω απο νωρις,τις προηγουμενες χρονιες ολο κατι προεκυπτε και με καθυστερουσε με αποτελεσμα να στολιζω αρχες-μεσα Δεκεμβρη.Ελπιζω φετος να καταφερω να στολισω τελη Νοεμβρη.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Φετος θα είναι η πρωτη χρονια που δεν θα στολίσω....

Φαντάζομαι για κακό λόγο.. Περαστικά να είναι

Φαντάζομαι για κακό λόγο.. Περαστικά να είναι

Το καταλαβες, φιλε μου, δυστηχως...

android or ios or wm......who cares.....???

Συλλυπητήρια

Ευχαριστώ πολύ,και αυτά μέσα στην ζωή είναι οι απώλειες,αρκεί να τους θυμόμαστε....

android or ios or wm......who cares.....???

Πότε θα στολίσω;; Χμμ Καλή ερώτηση. Δεν έχω άμεση απάντηση. Θέλω να πιστεύω κοντά 20 Δεκεμβρίου , το πολύ 23!

Απεργίες GR - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE

Γιορτές - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE

Έχω ξεχάσει πως δείχνει να είναι στολισμένο το σπίτι μου. Κοντά μια 10ετία τώρα.

Θες πως βαριέμαι το στόλισμα και κυρίως στο ξεστόλισμα.

Θες έλλειψη χρόνου.

Δε με ενθουσίαζαν και ποτέ οι "γιορτές" αυτές και ίσως να είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπαίνω και σε όλα αυτήν την διαδικασία - φασαρία.

Έχω ξεχάσει πως δείχνει να είναι στολισμένο το σπίτι μου. Κοντά μια 10ετία τώρα.

Θες πως βαριέμαι το στόλισμα και κυρίως στο ξεστόλισμα.

Θες έλλειψη χρόνου.

Δε με ενθουσίαζαν και ποτέ οι "γιορτές" αυτές και ίσως να είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπαίνω και σε όλα αυτήν την διαδικασία - φασαρία.

Κάπως έτσι ήμουν και γω για χρόνια. Τα βαριομουν όλα. Fake γιορτές με ψεύτικα χαμόγελα, κλπ.

2 - 3 χρόνια την είδα αλλιώς μπήκα στο κλίμα (στολισμός, δωρα, βόλτες, ψώνια, εκδρομές,κλπ) και ομολογώ ότι είναι μια χαρά οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Βέβαια δουλεύω ανημερα, παραμονες αλλά δε με ενοχλεί.

Ίσα ίσα αποφεύγω τα τραπέζια με συγγενείς (που δε τα γουσταρω έτσι κ αλλιώς)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καλή ιδέα Αλλά δεν βλέπω να το κάνω με 12 13 ώρες που βαράω κάθε μέρα στην δουλειά

στόλισε στη δουλειά τότε..

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

στόλισε στη δουλειά τότε..

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλή ιδέα αλλά δεν επιτρέπεται :p

Στολίσαμε σήμερα το δέντρο μας και αύριο λαμπάκια στα κάγκελα στο μπαλκόνι και ένας φωτεινός Άγιος Βασίλης:happy:

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Κάπως έτσι ήμουν και γω για χρόνια. Τα βαριομουν όλα. Fake γιορτές με ψεύτικα χαμόγελα, κλπ.

2 - 3 χρόνια την είδα αλλιώς μπήκα στο κλίμα (στολισμός, δωρα, βόλτες, ψώνια, εκδρομές,κλπ) και ομολογώ ότι είναι μια χαρά οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Βέβαια δουλεύω ανημερα, παραμονες αλλά δε με ενοχλεί.

Ίσα ίσα αποφεύγω τα τραπέζια με συγγενείς (που δε τα γουσταρω έτσι κ αλλιώς)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Eγω παλι,απο παντα λατρευα τα Χριστουγεννα.Απο μικρος περιμενα πως και πως ποτε θα στολισουμε το σπιτι και με επιανε(ακομα με πιανει) μια βαθια μελαγχολια οταν ερθει η ωρα του ξεστολισματος.Θεωρω τους στολισμους ενα ευχαριστο πολυχρωμο διαλειμμα απο την μουντη καθημερινοτητα.Δεν μπορω να διανοηθω να μην στολισω το σπιτι.Περισσοτερο απ'ολα μου αρεσουν τα λαμπακια.Δημηουργουν μια ξεχωριστη χαρουμενη ατμοσφαιρα ζεστασιας και θαλπωρης.Τωρα τα οικογενειακα τραπεζια με μακρινους τρεχα-γυρευε συγγενεις που τους βλεπω μονο 1-2 φορες το χρονο κι εγω τα ψιλοβαριεμαι,αλλα απο την αλλη δεν μπορω να φανταστω ποσο ασχημα θα ηταν να περναγα τις γιορτες μονος.