kgalaz Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 1 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη δηλαδη απο το τέλος των διακοπών. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Τελείωσαν οι διακοπές και σε έχει πάρει από κάτω.. Καταλαβαίνω μαζί σου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Ωραια εποχη βρηκατε να το ξεθαψετε το θεμα:lol:.Αλλα να μου πεις,αφου περασε και ο 15αυγουστος η επομενη μεγαλη γιορτη ειναι τα Χριστουγεννα....Αν και μου αρεσει πολυ να στολιζω απο νωρις,τις προηγουμενες χρονιες ολο κατι προεκυπτε και με καθυστερουσε με αποτελεσμα να στολιζω αρχες-μεσα Δεκεμβρη.Ελπιζω φετος να καταφερω να στολισω τελη Νοεμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 εγω παντως στολιζω 16 δεκεμβριου Μουαχαχαχα Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mari_Soho Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα κ ανυπομονούμε για τις γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaeldam Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Αρχές του Δεκέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Στολισα σημερα:).Αντε,καλες γιορτες να εχουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Φετος θα είναι η πρωτη χρονια που δεν θα στολίσω.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Φετος θα είναι η πρωτη χρονια που δεν θα στολίσω.... Φαντάζομαι για κακό λόγο.. Περαστικά να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Φαντάζομαι για κακό λόγο.. Περαστικά να είναι Το καταλαβες, φιλε μου, δυστηχως... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Το καταλαβες, φιλε μου, δυστηχως... Συλλυπητήρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Συλλυπητήρια Ευχαριστώ πολύ,και αυτά μέσα στην ζωή είναι οι απώλειες,αρκεί να τους θυμόμαστε.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kira83 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Stolisame simera! Kai tou xronou me ygeia paidia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 στολισαμε το σαββατο στις 30 νοεμβριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim101 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Πότε θα στολίσω;; Χμμ Καλή ερώτηση. Δεν έχω άμεση απάντηση. Θέλω να πιστεύω κοντά 20 Δεκεμβρίου , το πολύ 23! Παράθεση Απεργίες GR - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE Γιορτές - Windows 10 App (PC,Mobile,Xbox) Download HERE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Φέτος αργήσαμε και στολίσαμε 20 Νοεμβρίου :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George2181 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Φετος παρατηρω οτι εχουν αργησει να στολισουν ολοι παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Από βδομαδα θα κάνουν εμφάνιση δέντρο και στολίδια!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Έχω ξεχάσει πως δείχνει να είναι στολισμένο το σπίτι μου. Κοντά μια 10ετία τώρα. Θες πως βαριέμαι το στόλισμα και κυρίως στο ξεστόλισμα. Θες έλλειψη χρόνου. Δε με ενθουσίαζαν και ποτέ οι "γιορτές" αυτές και ίσως να είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπαίνω και σε όλα αυτήν την διαδικασία - φασαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλή ιδέα Αλλά δεν βλέπω να το κάνω με 12 13 ώρες που βαράω κάθε μέρα στην δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ichor Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Θα στολίσουμε σήμερα - αύριο (το πολύ έως το Σ-Κ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Έχω ξεχάσει πως δείχνει να είναι στολισμένο το σπίτι μου. Κοντά μια 10ετία τώρα. Θες πως βαριέμαι το στόλισμα και κυρίως στο ξεστόλισμα. Θες έλλειψη χρόνου. Δε με ενθουσίαζαν και ποτέ οι "γιορτές" αυτές και ίσως να είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπαίνω και σε όλα αυτήν την διαδικασία - φασαρία. Κάπως έτσι ήμουν και γω για χρόνια. Τα βαριομουν όλα. Fake γιορτές με ψεύτικα χαμόγελα, κλπ. 2 - 3 χρόνια την είδα αλλιώς μπήκα στο κλίμα (στολισμός, δωρα, βόλτες, ψώνια, εκδρομές,κλπ) και ομολογώ ότι είναι μια χαρά οι γιορτές των Χριστουγέννων. Βέβαια δουλεύω ανημερα, παραμονες αλλά δε με ενοχλεί. Ίσα ίσα αποφεύγω τα τραπέζια με συγγενείς (που δε τα γουσταρω έτσι κ αλλιώς) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλή ιδέα Αλλά δεν βλέπω να το κάνω με 12 13 ώρες που βαράω κάθε μέρα στην δουλειά στόλισε στη δουλειά τότε.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 στόλισε στη δουλειά τότε.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλή ιδέα αλλά δεν επιτρέπεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Στολίσαμε σήμερα το δέντρο μας και αύριο λαμπάκια στα κάγκελα στο μπαλκόνι και ένας φωτεινός Άγιος Βασίλης:happy: Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Κάπως έτσι ήμουν και γω για χρόνια. Τα βαριομουν όλα. Fake γιορτές με ψεύτικα χαμόγελα, κλπ. 2 - 3 χρόνια την είδα αλλιώς μπήκα στο κλίμα (στολισμός, δωρα, βόλτες, ψώνια, εκδρομές,κλπ) και ομολογώ ότι είναι μια χαρά οι γιορτές των Χριστουγέννων. Βέβαια δουλεύω ανημερα, παραμονες αλλά δε με ενοχλεί. Ίσα ίσα αποφεύγω τα τραπέζια με συγγενείς (που δε τα γουσταρω έτσι κ αλλιώς) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Eγω παλι,απο παντα λατρευα τα Χριστουγεννα.Απο μικρος περιμενα πως και πως ποτε θα στολισουμε το σπιτι και με επιανε(ακομα με πιανει) μια βαθια μελαγχολια οταν ερθει η ωρα του ξεστολισματος.Θεωρω τους στολισμους ενα ευχαριστο πολυχρωμο διαλειμμα απο την μουντη καθημερινοτητα.Δεν μπορω να διανοηθω να μην στολισω το σπιτι.Περισσοτερο απ'ολα μου αρεσουν τα λαμπακια.Δημηουργουν μια ξεχωριστη χαρουμενη ατμοσφαιρα ζεστασιας και θαλπωρης.Τωρα τα οικογενειακα τραπεζια με μακρινους τρεχα-γυρευε συγγενεις που τους βλεπω μονο 1-2 φορες το χρονο κι εγω τα ψιλοβαριεμαι,αλλα απο την αλλη δεν μπορω να φανταστω ποσο ασχημα θα ηταν να περναγα τις γιορτες μονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts