Armonistas1 Δημοσιεύτηκε November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2016 Καλησπερα φιλοι μου..εχω να ρωτησω το εξης: Ειμαι κατοχος lg g3 32gb και ψαχνω να αλλαξω κινητο με budget περιπου στα 500 και ειμαι αναμεσα στα 3 κινητα του τιτλου να διευκρινησω οτι εχω μαθει με μεγαλα κινητα αλλα ισως να μ εζουν κουρασει λιγο. Γι αυτο το λογο σκεφομαι το 6ς και από περιεργια γιατι δεν ειχα ποτε ιος. Απο την αλλη το s7 edge μ αρεσει πολυ σαν εμφανιση οθονη κτλο αλλα μαλλον εχει ψιλοπαλιωσει καθως τον μαρτιο αναμενουμε το s8. Το 1+3 3t ειναι ολοκαινουργιο κινητο απλα με φοβιζει το θεμα της εγγυησης η και ο τροπος παραγγελιας αναμονης κτλπ..ασε που σε 5 μηνες θα βγει και το 4 ετσι οπως το πανε.. Ελπιζω να μη σας κουρασα με το σεντονι περιμενω τις γνωμες σας!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armonistas1 Δημ. November 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καμια γνωμη ρε παιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armonistas1 Δημ. November 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καμια βοηθεια εστω ενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Φίλε καλησπέρα. Κάτοχος iPhone είμαι Και τα τρία είναι καλά τηλέφωνα κανεις δεν μπορεί να πει κάτι Και τα τρία έχουν κάπου υπέρ Ότι αρέσει σ εσένα και ότι σε βολεύει Εγώ πχ Samsung δεν παίρνω. One plus είχα πάρει πριν καιρό. Πάντα καταλήγω σε iPhone μετα από μερικές μέρες. Ότι και να πιάσεις τελικά το iPhone καταλαβαίνεις ότι είναι κάπως πιο λειτουργικό, εύκολο, όμορφο και αλλα πολλά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εμένα μου αρέσει το ios αλλά έχει κάτι παραξενιές που με χαλάνε και με κρατάνε μακριά (όχι πολύ μακρια μιας και η γυναίκα μου έχει το (6αρι). Αυτή η εξάρτιση από το itunes και άλλα μικρότερα όπως να θέλεις πχ να αλλάξεις ringtone, ή να κατεβάσεις μουσική από το youtube και να πρέπει να τρέχεις σε pc, με απωθούν. Από την άλλη το s7 edge είναι τούμπανο κουκλάκι και για πρώτη φορά θα πάρω samsung (που δεν την συμπαθώ). Για το 1+3 δεν έχω άποψη Σημείωση: Όταν έρθει το S8 θα κοστίζει 800+. Το 6s είναι πιο παλιό από το s7 και ο διάδοχός του είναι ήδη εδω. Όλα τα παραπάνω δεν μειώνουν το πολύ καλό 6s (είναι προσωπικά κολλήματα) και το κίνητρο της αλλαγής. του κάτι νέο (αφού είπες πως δεν είχες ποτέ ios) είναι επίσης πολύ ισχυρό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Τι χρήση θέλεις να κανεις αν μας πεις ίσως να σε βοηθήσουμε περισσότερο Πχ αν πεις θέλω να κατεβάζω ταινίες τότε αναγκαστικά πας σε android Επίσης να κατεβάζεις και MP3 και τέτοια. Αν θέλεις να έχεις μια συσκευή όμορφη με καλή αυτονομία γρήγορη αξιόπιστη με καλή μεταπωλητική αξία και να την κρατήσεις 2-3 χρόνια χωρίς πολλά κολλήματα και τέτοια τότε πάρε ενα iPhone να ησυχάσεις Αν θέλεις ελευθερία να κατεβάζεις αρχεία να αλλάζεις ringtone να βάζεις άλλες rom να πειράζεις επεξεργαστές να κανεις τέτοια πράγματα τότε πήγαινε σε android. Ποιο από τα δυο είναι δικό σου θέμα. Αισθητική, τιμή, αναβαθμίσεις, ταχύτητα και ομαλότητα διαλέγεις κάποιο που σε βολεύει από τα 3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Aν θεωρείς παλιό το s7 τότε το 6s θα το θεωρείς αντίκα. Αν σου αρέσει το ios και το ψυχολογικό του ότι θα χεις updates για 3+ χρόνια ακόμα πάς στο 6s. Aν θες οθονάρα, αυτονομία, αδιάβροχο με SD και απ'τις καλύτερες κάμερες εκεί έξω πας στο edge. Αν θες να πειράζεις την συσκευή σου και να είναι πιο feature proof στα specs τότε πας στο 3t. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Είχα το S7 edge αρκετούς μήνες και θεωρώ είναι ότι καλύτερο στο κόσμο του android (κάμερα, οθόνη, μπαταρία, λειτουργία κτλ όλα στο υψηλότερο επίπεδο). Πέρασα σε iphone γιατί βαρέθηκα λιγάκι το android αλλά αν γυρνούσα μόνο σε S7 Edge θα πήγαινα πάλι.. το iphone που αναφέρεις είναι περυσινο μεν αλλά αρκετά καλό (έχω σπίτι ένα iPhone 6s για κλήσεις Skype λόγω καλού vpn και είναι πολύ καλό σε όλα του) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armonistas1 Δημ. November 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας φιλοι μου οι οποιες ειναι πανω κατω στο ιδιο μοτιβο...δηλαδη στο "αναλογα τι θελεις" Λοιπον...πηγα πολλες φορες σε καταστημα να πιασω τα 2 κινητα (egde ,6s) γιατι το αλλο δεν μπορω...και εχω να πω τα εξης:σε θεμα καμερα οθονη μοστρα το ς7 δε παιζεται τα εβαλα διπλα διπλα με 6ς και με 7αρι μηλο το ιδιο βιντεο σε ιδια αναλυση με τερμα φωτεινοτητα και ηταν πολυ μπροστα το edge.. Tο θεμα smooth θα ελεγα οτι ηταν στα ιδια επιπεδα αλλα τα κινητα ειναι αδεια και νομιζω οτι μακροχρονια το σαμυ μολις φορτωσει απο updates φωτο βιντεο κτλπ πως θα χανει απο τα iPhones.. Απο ομορφια υποκειμενικο παντα αυτο το σκελος αλλα η οθονη edge ειναι κατι το καινουργιο μοναδικο ξεχωριστο και ολα αυτα...το χρωμα silver titanium θα ηταν η επιλογη μου αν πηγαινα σε ς7 ενω το iphone ειναι εδω και 3 χρονια το ιδιο(εκτος το jet black)παρ ολα αυτα αυτη η λιτοτητα ομως εχει κατι το ωραιο δε ξερω το οτι ειναι λεπτο...το αλουμινιο...το σημα...κατι κατι.. Το oneplus3t δυστηχως δε μπορω να το πιασω στα χερια μου αν κ απο τα βιντεο που εχω δει θα ελεγα πως ισως εχει κλεψει λιγο απο iphone κ λιγο απο samsung σαν κατασκευη τουλαχιστον θυμιζει πολυ ενα μηλο ειδικα απο πισω και μη ξεχναμε οτι φοραει οθονη σαμυ...ισως αν μπορουσα να το πιασω για λιγο στα χερια μου να το προτιμούσα αν μ επειθε και η καμερα του...αλλα αν δε πθασω κατι στα χερια μου να το επεξεργαστω δε μπορω να παρω αποφαση... Τελος να κλεισω το σεντονι λεγοντας οτι μαλλον καταληγω στο samsung κυριως για το οτι εχω μαθει με μεγαλη οθονη κ δευτερον για την αναλυση αυτονομια και καμερα η οποια στα ματια μου υπερτερουσε...με μονο ενδοιασμό την ευαισθητη κατ ομολογια οθονη.... Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα μετα απο σκεψη βιντεο ρεβιους κτλπ νομιζω οτι αυτο το αποτελεσμα βγαινει,φυσικα αυτη ειναι η γνωμη η δικη μου και ειμαι ανοιχτος σε αλλες γνωμες γιατι μπορει να κανω λαθος. Σας ευχαριστω και παλι ολους για το χρονο σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Η οθόνη του Samsung ρίχνει σαγόνια στο έδαφος, είναι αναμφισβήτητα κάτι μοναδικό.. βάλε και σεξι design, μπαταρία, κάμερα και λειτουργία όποτε εύκολα καταλήγεις εκεί.. μεγεια και καλομίλητο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Η οθόνη του Samsung ρίχνει σαγόνια στο έδαφος, είναι αναμφισβήτητα κάτι μοναδικό.. βάλε και σεξι design, μπαταρία, κάμερα και λειτουργία όποτε εύκολα καταλήγεις εκεί.. μεγεια και καλομίλητο Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι και εύκολα Δυστυχώς σε ταχύτητα και ομαλότητα η Samsung είναι από τους τελευταίους στο android Για τα αλλα εντάξει έχουν κάνει δουλειά συμφωνώ αλλα δεν αρκούν για να είναι το κορυφαίο κινητό Ολα έχουν τα μείον τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εγώ πάλι φίλε θα σου έλεγα να εξετάσεις την επιλογή του op3t που ανέφερες. Το κινητό από θέμα κάμερας την ημέρα κοντράρεται άνετα με τα τοπ καμεροκινητά (με άπειρα reviews να το αποδεικνύουν μέσα από πάμπολα samples) ενώ σε νυχτερινές σαφέστατα υστερεί του s7 αλλά υπερτερεί σε καθαρότητα του Iphone 7. Πέρα από αυτό όμως θα έχεις ένα κινητό που θα μπορεί να κάνει πραγματικά τα πάντα. Δεν υπάρχει περιορισμός σε τίποτα. Σου αρέσει άλλο UI, βάζεις άλλη rom, σου αρέσει κάποιο feature και δεν το έχεις, το φλασάρεις. Από πλευράς μπαταρίας, υπάρχουν τόσα tweaks που μπορείς να κάνεις που την ήδη αξιοπρεπέστατη μπαταρία μπορείς να την βελτιώσεις σε μεγάλο βαθμό. Προσωπικά, σήμερα συμπλήρωσα στο OP3 μάλιστα, 35 ώρες χρήσης με 5+ sot και 2 ενεργές κάρτες sim. Εκεί που υστερεί, είναι πως δε δέχεται sd και δεν είναι αδιάβροχο όπου το πλεονέκτημα το έχει το s7 σε αυτά. Όπως και να έχει κ οι 3 επιλογές είναι πολύ δυνατές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armonistas1 Δημ. November 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ισως καλυτερα να περιμενω ενα hands on απο το 1+3Τ η ακομα καλυτερα ενα s7edge vs oneplus3t και να καταληξω...μια βδομαδα υπομονη ακομα ας πουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ισως καλυτερα να περιμενω ενα hands on απο το 1+3Τ η ακομα καλυτερα ενα s7edge vs oneplus3t και να καταληξω...μια βδομαδα υπομονη ακομα ας πουμε... Αυτό είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ισως καλυτερα να περιμενω ενα hands on απο το 1+3Τ η ακομα καλυτερα ενα s7edge vs oneplus3t και να καταληξω...μια βδομαδα υπομονη ακομα ας πουμε... Το ίδιο είναι με το απλό oneplus 3 Ο επεξεργαστής είναι χρονισμενος λίγο πιο ψηλά και έχει 400mah παραπάνω μπαταρια Το υλικό της κάμερας που άλλαξε και η μπροστινή κάμερα δεν παίζουν και τόσο ρόλο στα review όποτε και από το απλό μοντέλο βγάζεις συμπέρασμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ακριβως αυτο που λεει ο Τασος.ειναι ιδιο με το oneplus3 το t!δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα συν οτι εκανε ζημια στους κατοχους oneplus3. H καλυτερη επιλογη ειναι s7 edge.τα εχει ολα και τα κανει ολα δυνατο σε ολα τα specs!αν πας σε iphone 6s κοιτα να πας μονο στο 6s plus.ωραιο τηλ ειδικα το space grey.περασε απο το χερι μου αλλα δεν μπορουσα να το κρατησω αλλο.μου φαινοταν δυσκολο,γρηγορο το ios αλλα καο πολυ μπερδεμα!πλεον ειμαι κατοχος s7 edge silver και ειναι φοβερο.ειδικα σε φωτογραφια και οθονη.τωρα για το oneplus3 δεν μ αρεσει το touch ui καθολου,καμερα καλη θα ελεγα αλλα οχι στα επιπεδα s7. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μονόδρομος το s7 edge. Ειδικά στην τιμή που είναι. Το καλύτερο κινητό του 2016 μετά το NOTE 7 που αποσύρθηκε. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armonistas1 Δημ. November 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Φιλοι μου η αποφαση παρθηκε για το s7 edge silver titanium...τωρα ψαχνω να το βρω διαθέσιμο... Με βοηθησε πολυ η oneplus να παω στο s7 με την αναμονη 4 εβδομαδων απο την πρωτη κιολας μερα ενω το iphone το απέκλεισα για το ιος το οποιο ειναι αγνωστο για μενα Το μονο που δε μπορω να βγαλω ακρη ειναι το tempered glass για το edge κ η θηκη γιατι αν το αφησεις γυμνό σιγουρα κατι θα σπασει ραγισει γρατσουνιστει...και απ οτι βλεπω ολοι ψάχνονται ακομα...ισως ειναι το μεγαλυτερο μειον για το κινητο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ισως ειναι το μεγαλυτερο μειον για το κινητο αυτο Είναι μεγάλο μείον για πολλές συσκευές εκεί έξω, δυστυχώς η νεα ''μόδα'' στην εμφάνιση μας τα κάνει αυτά. Αν βέβαια το προσέχεις πολύ και θες μια θήκη για προστασία χωρίς να σε νοιάζει η ομορφιά, μπορείς να πάρεις μια καλή flip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Φιλοι μου η αποφαση παρθηκε για το s7 edge silver titanium...τωρα ψαχνω να το βρω διαθέσιμο... Με βοηθησε πολυ η oneplus να παω στο s7 με την αναμονη 4 εβδομαδων απο την πρωτη κιολας μερα ενω το iphone το απέκλεισα για το ιος το οποιο ειναι αγνωστο για μενα Το μονο που δε μπορω να βγαλω ακρη ειναι το tempered glass για το edge κ η θηκη γιατι αν το αφησεις γυμνό σιγουρα κατι θα σπασει ραγισει γρατσουνιστει...και απ οτι βλεπω ολοι ψάχνονται ακομα...ισως ειναι το μεγαλυτερο μειον για το κινητο αυτο Δεν ξέρω τα γούστα σου και το πόσο βιάζεσαι αλλά εγώ προσωπικά περιμένω το κατάμαυρο που θα έρθει τις γιορτές.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armonistas1 Δημ. November 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δεν ξέρω τα γούστα σου και το πόσο βιάζεσαι αλλά εγώ προσωπικά περιμένω το κατάμαυρο που θα έρθει τις γιορτές.... Γιατι δεν υπαρχει τωρα μαυρο??? Το εχει ενας φιλος μου .... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι μεγάλο μείον για πολλές συσκευές εκεί έξω, δυστυχώς η νεα ''μόδα'' στην εμφάνιση μας τα κάνει αυτά. Αν βέβαια το προσέχεις πολύ και θες μια θήκη για προστασία χωρίς να σε νοιάζει η ομορφιά, μπορείς να πάρεις μια καλή flip. Ναι ακομα κι αυτες ομως με τον καιρο κανουν σημαδι στην οθονη....... Εχτες πηγα σ ενα μαγαζι και ρωτησα για τζαμι κ μου ειπε 20 ευρω με τα περαστικα...λεει το ψηνουμε για να κολλησει καλα και κατι τετοια...λες να το ρωτησω στο θεμα για τα αξεσουαρ s7 edge??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Οντως να δουμε αυτο το glossy black s7 edge τι λεει...κορεα βγηκε και το blue coral.ωραιο φαινεται.για το παληκαρι που θελει tempered glass θα εχεις θεμα..εχω πεταξει 4,ξεκολλανε,και πολυ κακο touch δεν δουλευει ειδικα στις ακρες.εχω χαλασει κοντα στα 50 ευρω και δεν εκανα τιποτα.θα παρεις μια μεμβρανη,και μια θηκη nillkin tpu. http://s15.postimg.org/pxzo4x83b/FB_IMG_1480002906780.jpg Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armonistas1 Δημ. November 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εννοεις ζελατινα ??? Υπάρχει για τo edge ?? Στο μαγαζι που σου ειπα οτι πηγα μου ειπε οτι δεν εχει και οτι δεν υπάρχει ...αλλιως με βολεύει πιο πολυ μια ζωη στα κινητα μου εβαζα ζελατινα και θηκη σιλικονης για τη πλατη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Γιατι δεν υπαρχει τωρα μαυρο??? Το εχει ενας φιλος μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=444463 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Γιατι δεν υπαρχει τωρα μαυρο??? Το εχει ενας φιλος μου .... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ακομα κι αυτες ομως με τον καιρο κανουν σημαδι στην οθονη....... Εχτες πηγα σ ενα μαγαζι και ρωτησα για τζαμι κ μου ειπε 20 ευρω με τα περαστικα...λεει το ψηνουμε για να κολλησει καλα και κατι τετοια...λες να το ρωτησω στο θεμα για τα αξεσουαρ s7 edge??? Κανένα σημάδι δεν κάνει η flip wallet της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts