Voldemort Δημοσιεύτηκε February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 27, 2005 Που θα μπορούσα να βρω χαλαροτικές μουσικούλες; πχ άνεμος, βροχή, πιάνο κτλ... :) :) :) Ευχαριστώ! Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Που θα μπορούσα να βρω χαλαροτικές μουσικούλες; πχ άνεμος, βροχή, πιάνο κτλ... :) :) :) Ευχαριστώ! Α, καλο! Δεν το χα σκεφτει :stupid: :oops: ! Οποιος γνωριζει το θεμα ας postαρει :hunter: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Evanescence - Eternal Προς το τέλος έχει ωραία effects βροχής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Ειχα βρει παλιοτερα στο winmx αναζητωντας τα ετσι. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Στο Winamp, εαν πατησεις file/internet radio/genre/space θα βρεις αυτο που ζητας. Μονο που πρεπει να βρεις και ενα προγραμμα για να αντιγραψεις την μουσικη που θα παιζει! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Που θα μπορούσα να βρω χαλαροτικές μουσικούλες; πχ άνεμος, βροχή, πιάνο κτλ... :) :) :) Ευχαριστώ! Mystic Moods ;) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Η μαμά μου έχει ένα cd με χαλαρωτικές μελωδίες με μουσική από τη φύση, έχει τίτλο SPA... Παραπάνω δε ξέρω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Mystic Moods ;) Το compact disc club την εχει βγαλει αυτη την συλλογη ή κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το compact disc club την εχει βγαλει αυτη την συλλογη ή κανω λαθος; Νομιζω το compact disc club ειχε βγαλει μια συλλογη με τιτλο mystic moods η οποια ομως ειχε τραγουδια ηδη γνωστα..αυτο που λεω εγω ειναι μελωδιες με ηχους νερου,αερα,βροχης συνοδεια μουσικων οργανων.Παραπανω δεν γνωριζω, παντως ονομαζονται Mystic Moods Orchestra.Και 'γω τυχαια τα ειχα βρει σε p2p ψαχνοντας με την λεξη βροχη. Στο αμαζον εχει μερικα αλμπουμς τους http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=music-artist&field-artist=Mystic%20Moods/ref=pd_ap_sr/102-2355458-6426562 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ναι εχει βγαλει το compact disc club,αλλο ενα χαλαρωτικο τραγουδι τουλαχιστον για μενα ειναι το monaco παλιο γαλλικο πολυ ωραιο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Μμμ... Πολύ ωραίες μουσικούλες! Εγώ, θα ήθελα κυρίως έναν ήχο, βροχής, ανέμου, ρυάκι κτλ... Έχω ένα πρόγραμμα στο Pocket PC μου, με το οποίο μπορώ να επαναλαμβάνω συνεχώς & συνεχώς έναν ήχο! :) :) Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Schiller Mit Heppner ~ Dream of you Sigma ~ Secret garden Dido ~ Thank you Empire of the Sun ~ We are the people Robbie Williams ~ Feel Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Υπεροχο, μαγευτικο :happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Echoes of Nature . Συλλογή με αυτά που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 "Οpeth--Damnation" Aρκετα χαλαρωτικο θα ελεγα. Για τα γουστα μου τουλαχιστον. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 "Οpeth--Damnation" Aρκετα χαλαρωτικο θα ελεγα. Για τα γουστα μου τουλαχιστον. Hope leaves / Weakness / Ending Credits / In my time of need Αυτά θεωρώ εγώ προσωπικά χαλαρωτικά από το Damnation. Τα υπόλοιπα με φορτίζουν πολύ συναισθηματικά, πχ Death whispered a lullaby.. Πάντως γενικά σε αυτό το album έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Και από φωνητικής και από μουσικής άποψης.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Και μονο που τραγουδα η μουσα μου HopeSandoval αρκει... (MUST LISTEN) Εξαιρετικο επισης.... Καλο λόβιτ Aυτα μου ηρθαν τωρα στο μυαλο...εχω κι αλλα! Βεβαια ειναι κομματια με στιχους,υπαρχουν πολλες μελωδιες με ηχους της φυσης αν θελετε κατι τετοιο..mystic moods ψαξτε..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Mozart - Greensleeves http://www.youtube.com/watch?v=LRsQ4HWnpfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Opeth - For absent friends Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Το απόλυτα χαλαρωτικό γαι μένα κομμάτι Beadrich Smetana, Ma vlast, The Moldau Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Και μονο που τραγουδα η μουσα μου HopeSandoval αρκει... (MUST LISTEN) Συμφωνώ απόλυτα. Και μου λείπουν οι Mazzy Star :( Εξαιρετικο επισης.... και με αυτό συμφωνώ απολύτως. Οι Lamb μάλιστα φέτος θα κυκλοφορήσουν καινούργιο δίσκο :) Θα σου πρότεινα να ακούσεις και τα επίσης δικά τους, Gabriel και Gorecki Καλο λόβιτ Aυτα μου ηρθαν τωρα στο μυαλο...εχω κι αλλα! Βεβαια ειναι κομματια με στιχους,υπαρχουν πολλες μελωδιες με ηχους της φυσης αν θελετε κατι τετοιο..mystic moods ψαξτε..;) και αυτά καλά :) Εγώ έχω να προτείνω τα εξής: Φυσικά, , Sia - I Go to Sleep και Aaron - U-Turn (Lilly) Radiohead - Pyramid Song Mazzy Star - Fade Into You και Regina Spektor - Hero Eva Cassidy - Time After Time Amos Lee - Colors ...έχω δεκάδες άλλα να πω αλλά νομίζω πως θα σταματήσω κάπου εδώ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 God Is An Astronaut - Forever Lost Και ενα σωρο αλλα απο αυτους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Συμφωνώ απόλυτα. Και μου λείπουν οι Mazzy Star :( και με αυτό συμφωνώ απολύτως. Οι Lamb μάλιστα φέτος θα κυκλοφορήσουν καινούργιο δίσκο :) Θα σου πρότεινα να ακούσεις και τα επίσης δικά τους, Gabriel και Gorecki Τους Lamb τους εμαθα πριν χρονια σε ενα προμο απο το six feet under :) Mazzy star επισης αγαπημενοι. και αυτά καλά :) Εγώ έχω να προτείνω τα εξής: Φυσικά, , Sia - I Go to Sleep και Aaron - U-Turn (Lilly) Radiohead - Pyramid Song Mazzy Star - Fade Into You και Regina Spektor - Hero Eva Cassidy - Time After Time Amos Lee - Colors ...έχω δεκάδες άλλα να πω αλλά νομίζω πως θα σταματήσω κάπου εδώ.Εξαιρετικες επιλογες επισης... τα ακουσματα μας ειναι πολυ κοντα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Bonobo - Stay The Same Art Of Noise - Moments In Love Jerome Isma-Ae - Underwater Love Καθώς επίσης και ολόκληρο το album: 'Vargo - Beauty'. Όνομα και πράγμα! Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Secret Garden - Nocturne Michael Jackson - Childhood Ευανθία Ρεμπούτσικα - Το αστέρι κι η ευχή Ευανθία Ρεμπούτσικα - Μια λάμψη στο Βόσπορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts