FREY Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Telika pou katalhgoume?Sto oti arkoun 2-3 poluprobeblhmena proswpa ths TV gia na kanoun mia efhmerida anarpasth.Allo ena kapelwma toy entypou typou sth sygxronh Dhmokratia mas.Alla auto einai to megaleio tou Neoellhna:Olh th bdomada klaigetai gia lafka kai akribeia ktl ktl alla thn kyriakh agorazei ena ΘΕΜΑ kai ta ksexnaei ΟΛΑ!!!Afou prwta exei diaskedasei(ton pono tou?) mexri prwias to prohgoumeno brady...Kai th Deutera pali ap thn arxh.Kai na fantasteite pws oi filoi mou me eipan periergo pou efyga nwritera gia na dw thn ekkinhsh sthn Australia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 200.000 fylla eksantlhthhkan;Pragmatika yperogkos arithmos.Sta posa tha ftasei epiteloys to THEMA; Gnorizei kaneis posa fylla tha diatehoyn pros polhsh ayth thn Kyriakh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 To peirate xtes? To Vcd me thn ... paola elege??? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 To peirate xtes? To Vcd me thn ... paola elege??? Αν θέλεις κάποιο VCD που να "λέει", τότε αγόρασε κάποιο Playboy, Models και πολλά άλλα που κυκλοφορούν στην πιάτσα. :p :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Αν θέλεις κάποιο VCD που να "λέει", τότε αγόρασε κάποιο Playboy, :p :O Η τραπουλα που ειχε μεσα ηταν σουπερ! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Posa fylla poylhthhkan ayth thn Kyriakh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Εγώ το πήρα, αλλά δε μου άρεσε που δεν είχε VCD-OLA... Πάντως η Πάολα κάτι έλεγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Ωραία δεν την πήρα και ευτυχώς δεν έχασα το VCD του ΟΛΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Την παιρνει κανεις για το περιεχομενο ή πεφτετε ολοι θυματα του marketing? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Σήμερα 22:26 aggelopas Την παιρνει κανεις για το περιεχομενο ή πεφτετε ολοι θυματα του marketing? Kalh erotisi aggelopas :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shmeio_G Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Να ρωτήσω...(γι΄αυτούς που πρόλαβαν την κυκλοφορία της πρώτης Κυριακής, γιατι έγω δεν την πρόλαβα :( ) ...Ειχε μέσα τίποτα από την....υπογραφή μου? :rolleyes: Επίσης αν κάποιος συλλέγει τις εκπομπές του Θέμου ας μου αφήσει pm. :) Παράθεση :google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Την παιρνει κανεις για το περιεχομενο ή πεφτετε ολοι θυματα του marketing? Tο πρωτο φυλο που διαβασα ειχε 4-5 θεματα απο το διεθνη χωρο πολυ ενδιαφεροντα (και αναλυτικα ,πολυ σηματικο για μενα αυτο).Για τα επομενα δεν γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Tο πρωτο φυλο που διαβασα ειχε 4-5 θεματα απο το διεθνη χωρο πολυ ενδιαφεροντα (και αναλυτικα ,πολυ σηματικο για μενα αυτο).Για τα επομενα δεν γνωριζω. tha sinfoniso...genika i efimerida einai "varia" me poli periechomeno feugei ektos tetrimenon standard ton ellinikon....mou thimizei para poli independed / uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μπορεί να μας πει κάποιος τι ταινία δίνει σήμερα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μπορεί να μας πει κάποιος τι ταινία δίνει σήμερα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"; ''Ποιός έπνιξε την Μονα;'' με τον Nτανι ντε Βιτο Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Το οποίο "Θέμα" απο σήμερα πωλείται στα 2.5€.. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 αρχισαν τα παρατραγουδα...ελεγα και εγω πως και τοσο καιρο δεν την αυξησανε......0.5Χ200.000=100.000 ευρω(δεν ειναι και ασχημα 34.500.000 δρχ,ΧΑΛΑΡΑ!) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Πωλείται και στα 1,7 ευρώ αλλά χωρίς το DVD ;) Όπως και να 'χει είναι φθηνότερη του ανταγωνισμού, χωρίς να υπολείπεται σε κάτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Το οποίο "Θέμα" απο σήμερα πωλείται στα 2.5€.. :!: Φιλε μου απο την προηγουμενη βδομαδα το εκαναν 2.5€:mad: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 am den sou aresei min to agorazeis....eiparchoun kai allou portokalies pou kanoun portokalia an nomizoun oti 2.5 einai sosti timi gia to proion/ipiresia tous tote auti einai kai emeis apla epilegoume an tha prochorisoume na to agorasoume i ochi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Φιλε μου απο την προηγουμενη βδομαδα το εκαναν 2.5€:mad: Ναι! Αλλα ο περιπτερας μου κατησε 2! :lol: :p Η Παολα μεγαλη φολα. Βαλτε ΟΛΑ ρεεεεεεεεεεεε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Πωλείται και στα 1,7 ευρώ αλλά χωρίς το DVD ;) Όπως και να 'χει είναι φθηνότερη του ανταγωνισμού, χωρίς να υπολείπεται σε κάτι :) Μα γιατί πόσο κάνουν πλέον οι εφημερίδες ;; (σοβαρά ρωτάω, δεν κάνω πλάκα μιας και είμαι εκτός...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Μα γιατί πόσο κάνουν πλέον οι εφημερίδες ;; (σοβαρά ρωτάω, δεν κάνω πλάκα μιας και είμαι εκτός...) Οι περισσότερες 2 ευρώ χωρίς dvd και 3 με dvd Το "Θέμα" βγαίνει στα 1,7 χωρίς dvd και στα 2.5 με dvd :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Τρελή ποιότητα η αρθρογραφία της εφημερίδας... :whistle: Αυτές με τα DVD έχουν κρατηθεί και εξαφανιστεί από το πρωί και έχουν μείνει αυτές χωρίς τα DVD. ;) Μόδα είναι, θα περάσει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Εγώ δίνω 2 ευρώ μόνο για το ένθετο περιοδικό του Πέρρη :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts